جمشید خطیبی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره جو منفی علیه تبریزی ها بعد از بازی این تیم مقابل پرسپولیس و اتفاقی که برای علی دایی رخ داد، خاطرنشان کرد: هیچ جو منفی علیه تبریزی ها وجود ندارد و این جوسازی پرسپولیسی هاست تا در تهران بتوانند ما را ببرند.
وی گفت: در مورد ضربه ای که به دایی وارد شده معتقدم چنین اتفاقی رخ نداده است. در جایگاهی که گفته می شود علی دایی مضروب شده عوامل اجرایی بازی حضور دارند و از سوی دیگر اتوبوس حامل بازیکنان، خبرنگاران حضور دارند و امکان ندارد کسی بتواند وارد این جایگاه شود. ضمن اینکه تیم ما و هوادارانمان 20 دقیقه زودتر از پرسپولیس ورزشگاه را ترک کردند.
مدیرعامل باشگاه دسته یکی گسترش فولاد عنوان کرد: نمی دانم چرا چنین مسئله ای این قدر بزرگ شده و روی آن بحث می کنند؟ با وجود همه این جوسازی ها در تهران پرسپولیس را شکست می دهیم. در تبریز مقابل این تیم بازی خوبی انجام دادیم در حالی که بازیکنان پرسپولیس هیچی نبودند و خواهید دید که تیم گسترش فولاد در تهران بازی بهتری انجام می دهد.
وی در مورد حضور هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی گفت: هواداران پرسپولیس هر چقدر هم زیاد باشند، قرار نیست جای بازیکنان بازی کنند.
خطیبی در خصوص پیغام هایی که هواداران پرسپولیس در سایت این باشگاه بابت خبر مضروب شدن علی دایی گذاشته و فرهنگ هواداران تبریزی را مورد انتقاد قرار داده اند، اظهار داشت: فرهنگ تبریزی ها جای خودش را دارد و در تاریخ ماندگار است و با حرف این افراد مسئولان فدراسیون با ما برخورد نمی کنند.
مدیرعامل گسترش فولاد در خصوص شعار " دایی بی غیرت " در ورزشگاه یادگار امام، عنوان کرد: چنین شعاری علیه دایی داده نشد و من نشنیدم. پرسپولیس چون ضد فوتبال بازی می کرد تماشاگران شعار " دایی ضد فوتبال " را سر داده بودند. این مسائل در فوتبال طبیعی است. چطور در تهران به داوران فحاشی می شود کسی چیزی نمی گوید؟
به گزارش روابط عمومی تربیتبدنی آذربایجان شرقی، علی کفاشیان در بازدید از استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) تبریز که سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل تربیتبدنی آذربایجان شرقی و جواد ششگلانی رئیس هیئت فوتبال آذربایجان شرقی نیز حضور داشتند، خبر از عالی بودن وضعیت استادیوم از سوی نمایندگان AFC داد و اظهار داشت: استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) امسال با حضور مردم ورزشدوست آذربایجان شرقی و تبریز رونق خاصی به ورزشگاههای کشور داد و سبب شد تا مردم با فوتبال آشتی مجدد داشته باشند.
وی گفت: سال آینده با حضور تیمهای بیشتری از آذربایجان شرقی و تبریز در لیگ برتر، استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) نیاز به رفع نواقصات دارد.
کفاشیان افزود: فدراسیون فوتبال اعتبار و ردیف بودجهای خاصی برای رفع نواقص جزیی استادیوم در اختیار ندارد، ولی با همکاری اداره کل تربیتبدنی و هیئت فوتبال استان شاهد رفع اشکلات جزئی خواهیم بود.
رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در ادامه اظهار داشت: ارائه بلیطهای الکترونیکی برای نخستین بار در کشور یکی از کارهای فوقالعاده هیئت و باشگاه تراکتورسازی بوده که تماشاگران و علاقمندان میتوانند به صورت آنلاین و از طریق شبکه جهانی و کارتهای شتاب بلیتهای بازی را خریداری کنند.
وی افزود: سایر استانها و باشگاهها برای حرفهای شدن باید الکترونیکی شدن بلیتها را سرلوحه فعالیتهای خود قرار داده در رفاه حال تماشاگران بکوشند.
کفاشیان، مهمترین اولویت استادیوم استادیوم 70 هزار نفری یادگار امام (ره) را رفاه تماشاگران دانست و گفت: اولویت کاری سازمان تربیتبدنی، اداره کل تربیت بدنی و هیئت فوتبال، بحث راههای دسترسی و ارائه خدمات بیشتر و رفاه حال تماشاگران فهیم و پرشور تبریزی و آذربایجان شرقی است که از جای جای استان برای دیدن رقابت تیمهای خود به استادیوم میآیند و برای این مشکل تمهیدات لازم در حال اجرا و عملیاتی شدن است.
رئیس فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، برای حضور در مجمع فوقالعاده هیئت فوتبال آذربایجان شرقی، دیدار با استاندار آذربایجان شرقی همچنین بازدید از باشگاه گسترش فولاد تبریز وارد تبریز شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، جلیل صریحی بعد از ظهر امروز در جلسه کمیته برنامهریزی شهرستان تبریز افزود: ما وقتی از شهر تبریز حرف میزنیم منظور این است که تبریز قلب تپنده ایران است و نقش محوری در عرصه مناسبات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... در منطقه ایفا میکند.
وی ادامه داد: بر این اساس شهری مثل تبریز که قلب منطقه به شمار میرود باید در انتشار توسعه به مناطق پیرامونی خود نقشی مهم ایفا کند.
صریحی اضافه کرد: از آنجا که تبریز وظیفه انتشار توسعه به مناطق پیرامونی خود را بر عهده دارد باید اعتبارات استانی افزایش یابد و این کار باعث رونق اقتصادی تبریز میشود.
وی خاطرنشان کرد: به فرض مثال کارخانهای که در ارومیه ایجاد میشود، پیمانکارانش از تبریز میروند و وسایل اولیه آن نیز از تبریز تأمین میشود و هزینههای دیگر آن نیز بر عهده تبریز خواهد بود و اینها همه برای تبریز ارزش افزوده خواهد آورد.
صریحی تصریح کرد: اعتبارات توزیعی در تبریز به صورت صوری است و هر چه در این منطقه هزینه میشود قسمت مهمی از ارزش افزوده آن نصیب تبریز خواهد شد.
وی ادامه داد: به همین خاطر پروژههایی که در اطراف تبریز و استان آذربایجان شرقی انجام خواهد یافت، سودش به تبریز خواهد رسید.
صریحی اضافه کرد: مسئولان شهرستان و سایر دستگاههای مرکزی خود را با تبریز هماهنگ کنند و برای افزایش اعتبارات لازم نیست از تهران پیگیری کنیم چرا که باید ما در چارچوب اعتبارات مصوب استانی عمل کنیم.
وی افزود: بر این اساس باید از اعتبارات استان که در سال 89 مصوب گشته و چیزی حدود 40 میلیارد تومان است برای ادارات اعتبار در نظر بگیریم.
مدیرکل برنامهریزی بودجه استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: البته قابل توجه است که اعتبارات استان امسال در مقایسه با سال 88، 24 درصد افزایش داشته است.
دختر نوجوان استرالیایی با قایق دور دنیا را در عرض دویست و ده روز پیمود.
به گزارش واحد مرکزی خبر،جسیکا واتسون شانزده ساله ساعت دو بعد از ظهر روز شنبه به وقت محلی پس از دویست و ده روز سفر دریایی ، یک ماه زودتر از زمان برنامه ریزی شده و سه روز قبل از هفدهمین سالگرد تولدش ، با قایق تفریحی خود وارد بندر سیدنی شد.
وی که جوانترین فردی است که تاکنون به تنهایی ، بدون کمک و بدون توقف سفر دریایی هفت ماهه خود را به پایان رسانده است در مصاحبه با خبرنگاران گفت بسیار هیجان زده هستم اما فکر می کنم به چند ساعت خواب نیاز دارم.
این نوجوان استرالیایی در سفر بیست و سه هزار مایل دریایی از خط استوا ، خطوط نصف النهار و چهار دماغه جهان عبور کرد و اقیانوس های آرام ، اطلس و هند را پشت سر گذاشت.
کوین راد نخست وزیر استرالیا و جسی مارتین استرالیایی رکوردار جهان در زمینه پیمودن دور دنیا با قایق در میان جمعیت استقبال کنندگان از جسیکا قرار داشتند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از سیدنی ، مارتین در سال هزار و نهصد و نود و نه میلادی و در سن هجده سالگری با قایق همه آب های جهان را طی سیصد و بیست و هفت روز پیمود.
قلدری و زورگویی یک مشکل رفتاری شایع در کودکان و نوجوانان است که ممکن است به آسیب دیدن خود آنها و دیگران منتهی شود.
اما سوالی که در این خصوص مطرح میشود این است که چگونه میتوان از ایجاد این مشکل در آنها پیشگیری کرد؟ آیا باید با این کودکان، برخورد قهرآمیز کرد و چاره را در تنبیه بدنی آنها دانست؟ محققان به این سوال، پاسخ میدهند.
در حال حاضر، به طور فزآیندهای متخصصان علوم اعصاب، روانشناسان و متخصصان تعلیم و تربیت اعتقاد دارند که زورگویی و سایر انواع خشونت با تشویق کودک در سنین پایین به همدلی کردن با دیگران کاهش مییابد.
پژوهشها در طول دهه گذشته در مورد " همدلی " (empathy) - به معنای توانایی گذاشتن خود به جای دیگران - نشان داده است این خصوصیت نقش مهمی در این زمینه دارد و شاید بر همه موارد روابط اجتماعی و اخلاقیات انسانی تاثیرگذار باشد.
در نبود همدلی، جامعهای تجزیه شده خواهیم داشت که در آن بیاعتمادی حاکم است و دلیلی برای پرهیز از کشتن و فریب دادن دیگران، دزیدن از آنها یا دروغ گفتن به آنها وجود ندارد. تصور بر این است که این توانایی که فرد خود را جای دیگران بگذارد، ذاتی اغلب انسانها باشد و حتی در برخی از انساننماها مانند شمپانزهها هم دیده میشود.
اولین نشانههای همدلی با دیگران به طور شاخص در دوران نوزادی دیده میشود. نوزادان هنگامی که گریه نوزاد دیگری را میشنوند، گریه میکنند و بررسیها نشان داده است کودکان حتی در سنین پایینی در حد 14 ماهگی به بزرگسالانی ترجیح نشان میدهند که به دیگران کمک میکنند تا آنهایی که مانع دیگران میشوند.
درست همانطور که میتوانیم افراد را برای قاتل شدن تعلیم دهیم، میتوانیم آنها را با همدلی کردن با دیگران بار بیاوریم. در سال 2007 میلادی، پژوهشگران، اولین بررسی تصادفی و کنترلشده در مورد بزرگ شدن در یتیمخانه را منتشر کردند.
این بررسی و پژوهش بعدی روی همین نمونه کودکان یتیم رومانیایی نشان داد که افرادی که در یتیمخانه بزرگ شده بودند در مقایسه با نوزادانی که خانوادههایی آنها را به فرزندی پذیرفته بودند، ضریب هوشی کمتر، رشد جسمی کمتر، اشکال در ایجاد دلبستگی انسانی و تفاوت در کارکرد بخشهایی از مغز را داشتند که به رشد عاطفی آنها مربوط بود.
کودکانی که در یتیمخانه بزرگ شده بودند، تجربه قرار گرفتن در کانون توجه محبتآمیز یک خانواده را نداشتند، درعوض آنها به وسیله کارمندانی که در شیفتهای چرخشی کار میکردند و بنا به طبیعت این نحوه کار آنها را نادیده میگرفتند، مورد مراقبت میگرفتند.
چنین کودکانی از یکی از شدیدترین دلبستگیهای یک به یک با مظهر پدر که نوزادان در مرحله حساس سنی به آن نیاز دارند، محروم میشدند.
بدون این تجربه آنها به زودی میآموختند که دنیا جایی سرد، ناامن و بیارزش است. نیازهای عاطفی آنها برآورده نمیشد و آنها اغلب در درک یا تحسین احساسات دیگران ناتوان بودند.
90درصد از رشد مغزی در 5سال اول زندگی اتفاق میافتد
حدود 90 درصد رشد مغز در اولین پنج سال زندگی رخ میدهد و اذهان کودکان کمسنی که نادیده گرفته میشوند یا آسیب میبینند، اغلب نمیتواند رابطهای میان افراد و لذت برقرار کند. این نقصان ممکن است باعث شود که این افراد بعدها در طول زندگیشان نتوانند عشق را بروز دهند.
والدین میتوانند با نحوه رفتار خود با کودکانشان احساس همدلی را در آنها برانگیزند نه اینکه با ایجاد محیط خشن و تنبیهی این احساس را در آنها از بین ببرند.
چگونه بچهها را منضبط بار بیاوریم؟
محیط سرد یتیمخانه را میتوان در یک سر طیفی از تنبیه قرار داد که در طرف دیگر آن ایجاد ساده انضباط قرار میگیرد- موضوعی که گاهی حتی در ذهن دقیقترین والدین گاهی با هم مخلوط میشود.
چگونه باید به کودک تفاوت درست و نادرست را تعلیم داد، بدون اینکه بیش از حد سختگیر بود یا به حد آزار کودک رسید؟ چه کسی در میان ما هست که صدایش را هنگام آموزش انضباط به فرزندش بالا نبرده باشد یا بهتر بگوییم بر سر او فریاد نکشیده باشد؟
اما پژوهشگران میگویند فریاد زدن بر سر کودک یا زدن او به جای اینکه باعث شود کودک بفهمد برای چه تنبیه میشود، فقط بترسد و در درازمدت، کاربرد معمول تنبیه جسمی، نه تنها نمیتواند باعث تغییر رفتار کودک در جهت بهتر شود، بلکه پرخاشگری را افزایش میدهد.
یک تمرین عملی
به جای شروع کردن از این فرض که مجبورید کودک را بزنید تا کارهای بدش را کنار بگذارد، باید به تعلیم همدلی و دلبستگی به او بپردازید.
به عبارت دیگر، با آموختن به کودک برای رفتارها و احساساتی که خودش را درک کند، شروع کنید. این کار ابزاری اساسی برای درک رفتار و احساسات دیگران در اختیار او قرار میدهد؛ برای مثال، در برخورد با کودکی که به شخص دیگری صدمه زده است، به او کمک کنید تا یاد بگیرد در آن لحظه خودش چه احساسی داشته است.
ما معمولا فکر میکنیم در این مواقع باید به کودک بگویم:" میدانی آن کودک که تو کتکاش زدی، چه احساس بدی بهاش دست داد؟ "
اما موفقتر خواهیم بود اگر با این جمله شروع کنیم:" تو باید خیلی احساس بدی پیدا کرده باشی."
این شگرد به کودکان کمک میکند تا چگونگی احساساتشان را توصیف کنند، و بنابراین دفعه دیگر که باز هم چنین اتفاقی افتاد، زبان لازم برای توصیف آن را داشته باشند. دفعه بعد آنها میتوانند بگویند:" احساسام مثل آن دفعهای بود که فلانی را زدم."
در عین حال، باید توجه داشت که آموختن درک رنج دیگران لزوما به معنای آموختن همدلی نیست و برای همین است که کودکانی برای مثال در خانه آزار میبینند، با احتمال بیشتری ممکن است در محیط بیرون به فردی زورگو بدل شوند.
مساله این نیست که آنها نمیدانند که صدمه دیدن چه احساسی را ایجاد میکند، مساله این است که آنها خشونت را به عنوان شیوهای برای بیان خشم یا ابراز قدرت آموختهاند.
حرف آخر
توانایی شخصی کودک برای همدلی را میتوان با تشویق والدین به اینکه خودشان را به الگویی برای رفتار همدلانه تبدیل کنند، بالا برد.
هنگامی که والدین با افراد دیگر با محبت و دلبستگی، بدون خودخواهی و قضاوت کردن برخورد میکنند، کودکان رفتارهای آنها را تقلید میکنند. به قول گوردون:" همدلی را نمیشود تعلیم داد، اما میتوان آن را فراگرفت."
در واقع، پژوهشها نشان میدهند که قرارگیری ساده در معرض سایر انواع افراد در شرایطی دوستانه میتواند همدلی شما را نسبت به آنها افزایش دهد؛ هر چند که با برخی از جانیان و مجرمان روانی ممکن است نتوان همدلی کرد، اما در مورد اغلب افراد چنین کاری ممکن است.
دانشمندان توانستند با انجام تحقیقات طولانی مدت سلولهای حساس مویی را به طور مجدد تولید کنند که میتواند لرزشهای صدا را به سیگنال های عصبی تبدیل کند.شاید این کشف جدید بتواند به یافتن یک روش درمانی جدید برای ناشنوایی تبدیل شده و به این ترتیب میلیون ها نفر را از نعمت شنیدن برخوردار کند.
انسانها به طور طبیعی با 30 هزار سلول مویی در هر گوش به دنیا میآید.
زمانی که این سلولها آسیب میبینند ، برای مثال در معرض صدای بسیار بلند قرار میگیرند یا گوش انسان دچار جراحت میشود، شنوایی انسان ممکن است به طور کامل از بین برود.
آسیب رسیدن به سلولهای مویی میتواند روی حس تعادل انسان نیز تاثیر منفی گذاشته و باعث سرگیجه شود.
تولید دوباره سلولهای حساس مویی همواره در تحقیقات مرتبط با درمان ناشنوایی مورد توجه دانشمندان قرار داشت و به نتیجه رسیدن این هدف حاصل ده سال تلاش دانشمندان کالیفرنیایی است.
یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه استنفورد و با رهبری پروفسور استفان هلر توانستند سلولهای بنیادی موش را طوری برنامه ریزی کنند که سلولهای مویی تولید کند.
تحقیقات دانشمندان نشان میدهد این سلولها مانند سلولهای مویی گوش به صدا پاسخ میدهند و سیگنالهای مکانیکی را به سیگنالهای الکتریکی تبدیل میکنند.
کارشناسان امیدوارند این سلولها، ابزارهای تحقیقاتی با ارزشی را برای مطالعه شنوایی و ناشنوایی بر پایه مولکولی فراهم کنند.
دکتر رالف هولم محقق بیوپزشکی در این باره گفت: این امکان وجود دارد که روزی با کمک سلولهای بنیادی شنوایی انسانها را دوباره بازگردند و میلیونها انسان محروم را از نعمت شنیدن بهره مند کرد.
دیوید کوری استاد دانشگاه هاروارد در بوستون در این باره گفت: این کشف جدید امیدهای زیادی را برای تولید دوباره سلولهای مویی فراهم کرده است. البته ممکن است تا رسیدن به هدف 10 سال یا بیشتر زمان لازم باشد، اما با کمک این نوآوری جدید امیدها برای درمان ناشنوایی زیاد است.
تلگراف ، 13 می
به گزارش واحد مرکزی خبربه نقل از رویترز ، بررسی دانشمندان در نپال نشان می دهد ظرفیت ریه کودکانی که مادرانشان حین بارداری ، مکمل های ویتامین آ مصرف می کرده اند ، سه درصد بیشتر از دیگر کودکان بود.
بررسی این محققان بر روی یک هزار و سیصد و هفتاد و یک کودک انجام گرفته است. دکتر ویلیام چکلی و همکارانش در دانشگاه جانز هاپکینز نتایج این بررسی خود را در شماره اخیر نشریه پزشکی نیو انگلند منتشر کردند.
کسمایی که شانزدهم اردیبهشتماه بهدلیل زمینخوردگی و شکستگی لگن به بیمارستان طوس منتقل شده بود، دوشنبه گذشته تحت عمل جراحی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا وی با اظهار رضایت از وضعیت جسمیاش گفت: با اتفاقی که برای من افتاد، خدا بسیار کمکم کرد تا تحمل کنم و خوشبختانه اکنون وضعیتم بسیار بهتر شده است.
زمان ترخیص کسمایی از بیمارستان هنوز مشخص نشده است.
علی کسمایی که سال گذشته در بیستوهشتمین جشنوارهی فیلم فجر مورد تقدیر قرار گرفت، متولد 1294 و فارغالتحصیل رشتهی اقتصاد از دانشگاه تهران است. او از سال 1329 فعالیتش را در زمینهی دوبله آغاز کرد و برای نخستینبار در سال 1333 بهعنوان سرپرست گویندگان فیلم «شاهزادهی روباهان» را دوبله کرد.
او که بهعنوان «پدر دوبله ایران» معروف است، سرپرستی دوبلاژ «شازده احتجاب»، «شطرنج باد»، «ملکوت»، «هجرت»، «پرواز در شب»، «هزاردستان»، «سربداران»، «آخرین پرواز»، «این خانه دور است»، «سالهای جوانی»، «اتاق یک»، «حکایت آن مرد خوشبخت»، «کمیتهی مجازات» و «هور در آتش» و فیلمهای خارجی «دکتر ژیواگو»، «بانوی زیبای من»، «آوای موسیقی» و «هملت» را در کارنامهی هنریاش ثبت کرده است.
این روزنامه در ستون "کیهان و خوانندگان "خود افزود : مشخص است که حساسیت های لازم در مرحله گزینش بعمل نیامده و یا بهتر بگوییم بعضی از افراد سفارشی پذیرفته شده اند.
کیهان افزود :بنابراین یکی از راههای درمان پدیده و معضل بدحجابی اهمیت دادن به گزینش دقیق در دستگاههای دولتی است.
پاپ بندیکت شانزدهم در جریان سفر خود به پرتغال اعلام کرد که ازدواج باید برای همیشه بین یک مرد و یک زن باقی بماند و ازدواج همجنسبازان و سقط جنین جزو بزرگترین و خطرناکترین چالشهایی است که با صلاح عمومی جامعه انسانی در تعارض است.
او تشکر قلبی خود را از کمپینهای ضد سقط جنین ابراز کرد و دفاع کردن آنها از حق طبیعی زندگی انسانها را تحسین کرد.
واتیکان همجنسبازی را انحراف و بدون هیچ قاعده توجیه پذیر دانسته و آن را گناه به شمار میآورد.
در ماه دسامبر نیز یکی از مقامات کاتولیک رم همجنسبازی را بیاحترامی بزرگ به خداوند معرفی کرد و اعلام کرد افراد همجنسباز هیچگاه وارد بهشت نمیشوند.این گفته ها باعث اعتراض گروه های هم جنس گرا شده است و بسیاری اعتقاد دارند پاپ نباید دائما اعتراض خود را نسبت به هم جنس گراها اعلام کرده و باعث خشم آن ها شود.
این گفتههای پاپ سرو صدای زیادی در کشور پرتغال ایجاد کرده است. سه سال پیش پرتغال سقط جنین را قانونی شمرد و اکنون نیز در حال قانونی کردن ازدواج همجنسبازان است و شاید تا چندی دیگر پرتغال به عنوان ششمین کشوری باشد که به همجنسبازان اجازه ازدواج میدهد.
هماکنون ازدواج همجنسبازان در پنج کشور بلژیک، هلند، اسپانیا، سوئد و نروژ قانونی محسوب میشود.
تلگراف ، 13 می
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]