سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند ـ عزّوجلّ ـ، میانه روی را دوستدارد . [امام صادق علیه السلام]
 
یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:35 صبح


به گزارش ایلنا، در آستانه روز جهانی ارتباطات ، دیدگاه‌های آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی به مناسبت این روز منتشر شد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در دنیای فرا صنعتی امروز که غول‌های تجاری برای تداوم رونق کاذب خویش که حاصل چپاول منابع ملت‌های مظلوم و جهان سوم است، سعی در کتمان حقایق از یک سو و القای اکاذیب از سوی دیگر دارند،اظهار داشت: توجه به ارتباطات، تنها راه منحصر به فرد رشد آگاهی ملت‌هاست.

وی افزود: طی سالیان اخیر ثابت شده که به مصداق مثل معروف «ماه همیشه پشت ابر نمی‌ماند» اخبار اتفاقات مهم جهان در کوتاه زمان ممکن، از هر گوشه زمین به اقصی نقاط گیتی مخابره می‌شود و کسانی که در سانسور اخبار و جعل حقایق می‌کوشند، آب در هاون می‌کوبند.

به گفته هاشمی رفسنجانی دنیای امروزی دنیای مخابره اخبار بر بال علوم ارتباطات است و چه خوب است که به جای تلاش بیهوده توقیف مطبوعات، انسداد اخبار و فیلتر روزنه‌های خبررسانی، اولاً تمام عملکرد خویش را با معیارهای انسانی تطبیق دهیم و ثانیاً با ایجاد فضای باز، با جامعه جهانی در این مسیر همگام شویم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد کرد: رسوایی جنایات ضدبشری آمریکا در دو زندان گوانتامو و ابوغریب و انتشار فیلم اعمال ددمنشانه دولت غاصب صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی نشان داد که ابرقدرتی و نصب پرده‌های آهنین بر دریچه‌های حقایق، چندان کارساز نیست.

وی ادامه داد: از سوی دیگر این حالت، حقیقتی انکارناپذیر را بر ما دیکته می‌کند که باید بکوشیم واقعیت‌های میدانی پیش و بیش از آنکه با رنگ و لعات حبّ و بغض توسط دیگران مطرح شود، از زبان ما و با استفاده از امکانات موجود بیان شود تا اگر هدف سربازگیری از وجدان‌های بیدار جامعه بشری است، با سرعت و دقت در انتقال اخبار درست انجام شود.

هاشمی رفسنجانی معتقد است گستردگی شبکه‌های اینترنتی که تا منازل افراد در دورترین مناطق هر کشوری هم رفته است، در کنار همه خوبی‌هایی که در امر اطلاع‌رسانی دارد، این نگرانی را نیز به دنبال دارد که حقیقت‌ستیزان جهان با استفاده از امکانات پیشرفته‌تر به ترویج دروغ اخبار براساس مقتضیات خویش می‌پردازند و راه حل مقابله با این شیوه نکوهیده، تلاش برای به روز کردن امکانات ارتباطات است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان خاطرنشان کرد:روز جهانی ارتباطات فرصتی بسیار مغتنم است تا با تلفیق مفاهیم علوم انسانی با دانش و تکنولوژی و گسترش امکانات فنی، تلاش کنیم در دنیایی که از آن تعبیر به «دهکده جهانی» می‌کنند، خود براسا واقعیت‌ها خبررسانی درست و صحیح کنیم تا دشمنان که هیچ وقت مصالح ما را نمی‌خواهند، نتوانند خبرسازی کنند.

یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:34 صبح
 
جهان نوشت:

در حاشیه مراسم تشییع پیکر پاک 89 شهید دفاع مقدس در روز جمعه، حسین الله کرم در اعتراض به اقدامات شهرداری تهران در خصوص عدم انجام تبلیغات شهری برای مراسم روز شهادت حضرت زهرا(س)(عاشورای فاطمی) سخنرانی تند و بی سابقه ای انجام داد.

 در این سخنرانی ، ظاهرا شهرداری تهران به خاطر ممانعت از نصب تبلیغات یک مراسم خاص در میدان هفتم تیر مورد هجمه قرار گرفته است.

یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:33 صبح
 
مدارس پیش دانشگاهی از نظام آموزشی کشور از سال تحصیلی آینده حذف خواهد شد.  
           
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در همایش مدیران مدارس راهنمایی و متوسطه آذربایجان غربی در ارومیه گفت : این مدارس امسال در دبیرستان ها ادغام می شوند و از این پس مدارس مجزایی به عنوان پیش دانشگاهی نخواهیم داشت.

سحرخیز افزود : همچنین از این پس دفتر داران مدارس به عنوان معاون اجرایی مدیران مدارس فعالیت و حق معاونت دریافت خواهند کرد .

وی با اشاره به اجرای طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش افزود: لازم است از تمام امکانات و توان آموزشی خودمان در این زمینه استفاده کنیم .

در پایان این همایش از برگزیدگان روش های فعال یاددهی و یادگیری آذربایجان غربی تجلیل شد.
 

یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:32 صبح
یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:31 صبح


به گزارش ایسنا، جواد محمدزاده امروز در نشست مطبوعاتی خود اظهار داشت: بزرگترین استراتژی در یک جنگ استراتژی تهاجمی است و اگر بخواهیم استراتژی تهاجمی خود را در مقابل دنیای غرب ترسیم کنیم، باید از خانواده آغاز کرد و در کنار آن، آسیب‌پذیرترین نقطه نیز همین خانواده است.

وی افزود: اگر دستاوردها را به عنوان آسیب‌های اجتماعی دنیای غرب بشناسیم و به جامعه خود درست معرفی کنیم و همچنین ابزار درستی را برای استحکام بنیان‌ خانواده داشته باشیم، از بهترین و قوی‌ترین جوامع می‌شویم.

محمدزاده ادامه داد: اگر استراتژی تهاجمی داشته باشیم، در کنار آن استفاده به هنگامی از ظرفیت‌های خود خواهیم داشت و می‌توان گفت بزرگترین آسیب‌های حرکت فرهنگی خود نگاهی موجی و مناسبتی است.

وی با بیان این‌که باید ظرفیت‌های موسسه مشاوره آستان قدس شناخته شود، تصریح کرد: اگر این ظرفیت‌ها خوب شناخته شود، این موسسه استراتژی تهاجمی را در برنامه پنجم توسعه انجام داده است.

محمدزاده اظهار داشت: اگر به هنگام برنامه‌ریزی کنیم و همچنین برنامه مدار رشد خود را طی کنیم و از ظرفیت‌ها استفاده شود، الگوی خانواده توسعه پیدا خواهد کرد و می‌توان گفت که دلیل استقبال بالای کشورهای دیگر از سریال‌ها و فیلم‌های ایرانی عرضه بهترین نمونه خانواده در فیلم‌هاست.

وی مشکل را در تدافعی عمل‌کردن دانست و افزود: مشکل این است که از مساله‌ای که دچارش شده‌ایم، شروع می‌کنیم و همچنین الگوی خاصی را ارائه نمی‌دهیم و راه‌حل آن در ارائه الگوی بومی با نگاه اسلامی- ایرانی است.

وی با بیان این‌که دستور حوزه فرهنگی عمومی کاهش دو درصدی طلاق است، خاطرنشان کرد: باید دید آسیب‌های خانواده ایرانی چیست و چرا در این خانواده‌ها طلاق رخ می‌دهد، همچنین می‌توان گفت که متاسفانه از همه ظرفیت‌ها آن طور که باید و شاید استفاده نشده است و خانواده در جامعه ایرانی با افزایش سن ازدواج و تمایل به تجرد و تک‌زیستی مواجه است.

مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی با اشاره به این نکته که در استان خراسان رضوی ‌0،7 درصد طلاق نسبت به سال قبل افزایش داشته است، تصریح کرد: افزایش هفت دهم درصدی طلاق در استان نشانه به صدا درآمدن زنگ خطر است و آن اتفاقی که برای آنفلوآنزای خوکی می‌افتد و تبدیل به پوستر می‌شود، برای شناساندن آسیب‌های خانواده اتفاق نمی‌افتد و راه‌حل آن تبدیل کردن مسائل اجتماعی به زنگ خطر است.

وی با بیان این‌که دست‌اندرکاران و مسوولان باید برای کاهش طلاق راهکار ارائه دهند، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل توجه کم به بحث خانواده و آسیب‌های آن ظاهری بودن عوارض آن است و برنامه‌ریزی‌ها بر اساس سلایق مختلف است.

محمدزاده ادامه داد: از دیگر مشکلات در مسیر خانواده کم‌شدن روحیه سازش‌پذیری و به تبع آن افزایش دعواهای خانوادگی و طلاق است که دلیل آن می‌تواند افزایش آگاهی‌ها و کاهش مهارت‌ها و بینش‌ها باشد.

وی افزود: نظام رویکرد دین، اندیشه اسلامی و قرآنی و همچنین مبنای فکری جامعه ما نشان‌دهنده این است که باید برای خانواده کارهای متعدد صورت پذیرد، اما در عمل استراتژی درستی برای اقدام در این مقوله طراحی نکردیم.

این کارشناس مسائل اجتماعی تصریح کرد: این موسسه تلاش می‌کند با پرهیز از شتاب‌زدگی و مناسبت‌زدگی در یک بستر علمی و متناسب با نیاز مخاطب، موضوع خانواده را شکل دهد و به هیمن دلیل باید از جوان شروع کرد؛ معتقدیم جوان در خانواده تربیت می‌شود و پدر و مادر به عنوان اولین و مهم‌ترین جوان‌یاور، اصلی‌ترین نقش را داراست و همچنین خود جوانان ازدواج می‌کنند و خانواده‌های جدید را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: جوانان موثرترین گروه برای آینده محسوب می‌شود و اگر هسته خانواده خوب تشکیل شود، قوی‌ترین جامعه را خواهیم داشت.

محمدزاده مهم‌ترین نیاز جوانان و خانواده‌ها را آموزش دانست و تصریح کرد: جوان در چهار سال اولیه زندگی آسیب‌پذیرتر است و آمارهای تلفنی مرکز آستان مهر نشان می‌دهد از هشت هزار تلفن ‌46 درصد مربوط به اختلافات زوجین در شروع زندگی و استقلال است.

وی با بیان این‌که مرکز آستان مهر در ابتدای سال ‌88 آغاز به کار کرد، ادامه داد: بزرگترین کمبودی که در این مرکز با آن مواجه بودیم کمبود نیروهای تخصصی برای سوالات جوانان بوده است.

محمدزاده ادامه داد: برای پر کردن این نقیصه، تربیت مربی خانواده و همیار خانواده در دستور کار قرار گرفت و آمارها در شش ماهه اول سال ‌88 نشان می‌دهد بیش از ‌80 جلسه برای پرداختن به موضوعات تخصصی در حوزه خانواده تشکیل شده است.

وی در خصوص تعداد مربیان در این مرکز تصریح کرد: در حال حاضر این مرکز دارای ‌60 مربی تخصصی با مدرک مرتبط و یک گروه عمومی‌تر همیار خانواده به تعداد ‌180 تا ‌200 نفر است.

مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره‌ای جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی با بیان این‌که بیش از ‌12 میلیون مجرد در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد نیمی را پسران و نیمی را دختران تشکیل می‌دهند و همچنین دو میلیون نفر از این تعداد بالاتر از سن ازدواج هستند.


یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:30 صبح
 
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور از ورود شیر ایرانی پس از 103 سال به کشور خبر داد.

محمد جواد محمدی زاده در حاشیه سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگار مهر در یاسوج، گفت: شیر ایرانی بعد از 103 سال از روسیه به ایران وارد و احیا می شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه های اولویت دار این سازمان نجات حیوانات در حال انقراض است که بر این اساس برنامه احیاء و پرورش شیر ایرانی در اولویت کاری این سازمان قرار دارد.

خروج "یوزپلنگ ایرانی" و "درنای سیبری" از خطر انقراض

محمدی زاده همچنین با بیان اینکه طرح های مهمی برای نجات حیوانات در حال انقراض در این سازمان در حال اجراست، افزود: خوشبختانه "یوزپلنگ ایرانی" و "درنای سیبری" به طور کامل از خطر انقراض خارج شده اند.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: محیط زیست سرمایه ای است که بیشتر افراد از آن غافل هستند بر این اساس لازم است در این خصوص فرهنگ سازی شود و این ثروت عظیم و بکر را به جامعه بشناسانیم.


یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 11:29 صبح


 

دانشمندان در چین می‌گویند با مواد شیمیایی که از فیلتر سیگار استخراج کرده‌اند راهی کم هزینه را برای جلوگیری از زنگ زدگی فولاد یافته‌اند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه خوزستان این کشف جدید چشم‌انداز بازیافت زباله سیگار را به لحاظ اقتصادی قابل قبول می‌کند. آن‌ها پس از انجام تحقیقی، که نتیجه آن در یکی از نشریات انجمن شیمی آمریکا چاپ شده است، گفتند وقتی فیلتر سیگار در آب فرو برده می‌شود ‌9 ماده شیمیایی متفاوت را تولید می‌کند.

بنا به نتیجه این تحقیق آغشته کردن سطح لوله‌های فولادی به این مواد از خوردگی آن‌ها جلوگیری کرده است. این گونه لوله‌ها به طور گسترده در صنایع نفتی مورد استفاده است.

گفتنی است، سالیانه حدود ‌5/4 تریلیارد ته سیگار (حاوی فیلتر) دور انداخته می‌شود که بسیاری از آن‌ها به آب دریا راه پیدا می‌کند. فیلترهای سیگار که وارد آب دریا شده‌اند مواد سمی تولید می‌کند که نهایتا ممکن است گونه‌هایی از ماهی را از بین ببرند. یکی از این مواد شیمیایی نیکوتین است. فیلتر سیگار در آب ‌15 سال دوام می‌آورد.

برپایه اعلام بی‌بی‌سی؛ دانشمندان چینی برای انجام تحقیقات خود یقینا با کمبود ته سیگار مواجه نیستند چون یک ـ سوم از سیگارهای جهان در این کشور مصرف می‌شود.


یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 10:51 صبح
 
 
 
به گزارش خبرنگار ایرنا از محل برگزاری اکسپوی 2010 شانگهای ، هرچند بسیاری از بازدید کنندگان این نمایشگاه شهروندان چینی هستند که شاید آشنایی چندانی با دین مبین اسلام و آیین های اسلامی نداشته باشند ، اما در میان آنان بسیاری از اتباع خارجی مسلمان از کشورهای اسلامی هستند که با اذان به عنوان زیباترین سرود هستی آشنایی دارند.
ایجاد نمازخانه و اختصاص بخشی از غرفه دوهزار متر مربعی ایران برای " اقامه نماز " از جمله ابتکاراتی است که معمولا هنگام برپایی نماز توسط هموطنان کشورمان مورد توجه بازدید کنندگان قرار می گیرد.
براساس آمارهای رسمی بیش از 21 میلیون نفر از جمعیت یک میلیارد و 350 میلیون نفری چین را مسلمانان تشکیل می دهند.
عمده مسلمانان در مناطق غرب ، مرکزی و شمال غرب این کشور ساکن هستند.
شهر شانگهای در شرق چین و میزبان نمایشگاه اکسپوی 2010 شانگهای که با حضور 246 کشور ، منطقه و سازمان بین المللی برگزار شده است ، بیش از 60 هزار مسلمان را در خود جای داده است.
یادآور می شود در سایر اوقات روز موسیقی سنتی اصیل ایرانی از بلندگوهای سالن کشورمان در اکسپوی شانگهای پخش می شود.

یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 10:51 صبح

 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، رضا رحمانی بعد از ظهر امروز به همراه جمعی از اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران استان در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز حاضر شده و از پیشکسوت طنز و روزنامه‌نگار برجسته تبریزی استاد حمید آرش‌آزاد عیادت کردند.
رحمانی در این عیادت با بیان اینکه «حمید آرش‌آزاد» حق بزرگی بر گردن ادبیات و فرهنگ ایران زمین دارد از ایشان به عنوان افتخار تبریز یاد کرد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن آرزوی طول عمر با عزت و برکت برای ایشان اظهار امیدواری کرد، جامعه مطبوعاتی استان در کنار بزرگانی چون آرش‌آزاد این راه را به خوبی بپیمایند.
رحمانی همچنین با اشاره به حساسیت‌های موجود در طنز با برشمردن قابلیت‌ها و آسیب‌شناسی طنز، از حمید آرش‌آزاد به عنوان فردی یاد کرد که به خوبی توانسته است، طنز را به خدمت مردم در آورد.
وی یادآور شد: آرش‌آزاد هیچگاه همانند عده‌ای ساده‌اندیش طنز را با تمسخر قومیت‌ها به لودگی نکشانده است.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بعد از این دیدار به همراه روزنامه‌نگاران با حضور در بالین چند نفر از بیماران بستری شده در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز مشکلات آنها را جویا شد.
« حمید آرش‌آزاد» طنزپرداز و نقاد آذربایجانی از یک ماه قبل به دلیل بیماری ریوی در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز بستری است.
وی متولد سال 1327 در محله «کوره‌باشی» تبریز است که افزون بر 35 سال سابقه مطبوعاتی و قلم‌فرسایی در رسانه‌های آذربایجان شرقی و کشور را در کارنامه فعالیت‌های مطبوعاتی خود دارد.


یکشنبه 89 اردیبهشت 26 , ساعت 10:49 صبح

 

 نتایج یک تحقیق نشان می دهد بریتانیایی ها تقریبا 6 ماه از کل عمر خود را صرف صبحت کردن در مورد آفتابی یا بارانی بودن هوا می کنند.

در این تحقیقات هم چنین مشخص شد نزدیک به 58 درصد از بریتانیایی ها صحبت خود را در طی یک ملاقات کاری یا آشنایی اولیه با یک غریبه با آب و هوا شروع می کنند. معمولا صحبت کردن در مورد مرطوب شدن آب و هوا ، شکایت از سرما و متعجب شدن از گرما بحث های اولیه بسیاری از انگلیسی ها را شامل می شود.

این تحقیقات روی 2 هزار و 18 نفر انجام شد و محققان در نهایت تخمین زدند که انگلیسی ها در مجموع در هر سال 49 ساعت را به بحث در مورد آب و هوا اختصاص می دهند که بسیار بیش تر از صحبت کردن در مورد مسائل کاری ، برنامه های تلوزیونی ، موضوعات ورزشی و شایعات است.

هم چنین 19 درصد از افراد بالای 65 سال که در این تحقیقات شرکت داشتند ادعا کردند که می توانند مانند هواشناسان حرفه ای وضعیت آب و هوا را پیش بینی کنند.

شاید یکی از دلایل علاقه بریتانیایی ها به بحث در مورد آب و هوا ، تغییرات زیاد آن در این کشور باشد.

 در مجموع یک انگلیسی نزدیک به 6 ماه از کل عمر خود را به بحث در مورد آب و هوا می پردازد و آب و هوا محبوب ترین موضوع در بین مردم این کشور است.

خبرگزاری فرانسه ، 14 می


<   <<   26   27   28   29   30   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ