به گزارش خبرآنلاین، این گزارش به حاشیههای دیدار مقام معظم رهبری از نمایشگاه کتاب امسال اشاره دارد که بخشی از آن را در ادامه می خوانید:
«نیمساعتی از بازدید رهبر گذشته بود که یکی از معاونین (غیرمرتبط با کتاب) وزیر ارشاد آمد. خواست برود جلوتر که محافظی جلویش را گرفت. محافظ دیگری به شوخی گفت: ایشان معاونِ فلان هستند، تعطیلتان میکنندها! بعد خود معاون گفت: ما از بس خودمان فاصله میگیریم، دیگر کسی ما را نمیشناسد.
یکبار دیگر هم در مراسم شبهای محرم این معاون وزیر را دیدهبودم که میخواست برود جلوتر و نمیگذاشتند و او سعی میکرد خودش را بیشتر بشناساند و متوجه نمیشد که محافظ میگوید: میشناسمتان، ارادت دارم خدمتتان ولی همین جا تشریف داشته باشید. وقتی معاون وزیری خودش را بزرگتر از وزیر ببیند یا حس کند، همین هم میشود.»
در گذشته پیروزی در نزاع برای همسر بستگی به قدرت فیزیکی داشت و مردانی که دارای جمجمه های بزرگ تر و قوی تر بودند بهتر می توانستند از این درگیری های خونین جان سالم به در ببرند.
این بدان معناست که در طول زمان مردان صاحب استخوان های محکم تر و بزرگ تری در قسمت فک ها ، اطراف چشم و پیشانی شدند.
هم چنین درصد ماهیچه در بدن مردان بالاتر رفت، در حالی که در بدن زنان درصد چربی بالاتر است. علاوه بر آن مردان به مرور زمان نسبت به زنان قد بلندتر شدند.
دکتر دیوید پاتس که نتایج تحقیقاتش در نشریه تکامل و رفتار انسان به چاپ رسیده است در این باره گفت: بر خلاف بسیاری از گونه های حیوانات، مردان و زنان تقریبا دارای اندازه یکسانی هستند با این تفاوت که به مرور زمان رشد ماهیچه در بدن مردان و رشد چربی در بدن زنان بیش تر شده است.
دکتر پاتس از دانشگاه پنسیلوانیا استیت در ادامه گفت: به طور متوسط مردان از لحاظ اندازه و جثه بدنی خیلی از زنان بزرگ تر نیستند.به طور متوسط یک مرد 15 درصد از یک زن بزرگ تر است ، اما یک مرد متوسط تقریبا از 99.9 درصد زنان قوی تر است.
مردان هم چنین بسیار نسبت به زنان خشن تر هستند. شاید صدای عمیق در مردان برای بسیاری اززنان خصوصیت جذابی به نظر برسد ، اما در اصل این صدا نشان دهنده تسلط و اقتدار بوده است.
او در ادامه گفت: صدای عمیق یک مرد را مسلط تر و پیرتر نشان می دهد.
در طول دوران تکامل انسان ها بنابر احتیاجات و نیازها خود را با محیط سازگار می کرده اند و همین عامل باعث بروز تغییرات بسیار بین مردان و زنان بوده است.
تلگراف ، 15 می
میرحسین موسوی روز گذشته در دیدار با خانواده برخی متهمین و محکومین حوادث پس ازانتخابات سال گذشته از راه اندازی یک شبکه ماهواره ای خبر داده است.
میرحسین موسوی در پاسخ به یکی از مادرانِ متهمین فتنه 88 که خواستار تاسیس یک شبکه تلویزیونی یا یک رسانه متعلق به جنبش شد، اظهار داشت: همه در این مورد باید تلاش و کمک کنند و ما در فکر این مهم هستیم.
سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال که از سفر به کویت و شرکت در دوره مدیریت فوتبال فیفا بازمانده است، گفت:« شاید کویتیها مرا با بن لادن اشتباه گرفته و برایم روادید صادر نکردهاند.»
عباس ترابیان این را می گوید و ادامه می دهد« از سوی فدراسیون جهانی فوتبال دو سهمیه حضور در دوره مدیریت فوتبال به فدراسیون فوتبال ایران اختصاص داده شده بود که قرار بود من و آقای نبی، دبیر فدراسیون فوتبال در این دوره شرکت کنیم.
در زمان مقرر برای اخذ روادید و سفر به کشور کویت اقدام کردیم اما متاسفانه در آستانه سفر به این کشور سفارت کویت برای من روادید صادر نکرد و از شرکت در دوره فیفا بازماندم.»
سرپرست کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال خادر ادامه گفت«: در آخرین مکاتبهای که با فدراسیون جهانی فوتبال داشتم از آنها توضیح خواستم که چرا شرایط سفر من به کویت مهیا نشده است. ظاهرا علت صادر نشدن رواید برای من تشابه اسمی با فردی دیگر بوده است. ظاهرا دوستان ما در کویت مرا با بن لادن اشتباه گرفتهاند!»
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی تربیت بدنی آذربایجان شرقی، علی کفاشیان امروز در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی، از حق پخش تلویزیونی، کپی رایت، بلیت فروشی و تبلیغات به عنوان منابع درآمدزایی باشگاههای ورزشی یاد کرد و افزود: در کشوری مثل ترکیه حق پخش تلویزیونی رقابتهای لیگ برتر به مبلغ 360 میلیون دلار به بخش خصوصی فروخته شده که از این میزبان تمام تیمهای حاضر در لیگ برتر، سهمیه مشخصی دارند.
وی اضافه کرد: در کشور ما نیز باید این کار صورت گیرد و حق پخش تلویزیونی در بین تیمهای لیگ تقسیم شود.
کفاشیان با بیان اینکه برای اینکه حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال به تیمها برسد، باید یک شبکه مختص ورزش که تمام درآمدهای تبلیغاتی آن مشخص است، ایجاد شود.
رئیس فدراسیون فوتبال کشور خصوصیسازی در فوتبال کشور را یک شعار دانست و اظهار داشت: خصوصیسازی فوتبال و باشگاهها حرف درستی نیست و برای این کار باید قوانین آن اصلاح شود.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: قوانین خصوصی شدن باشگاههای ورزشی باید به صورت کامل و علمی تنظیم شود.
احمدعلیرضا بیگی ضمن تاکید بر خصوصی شدن باشگاهها و درآمدزایی آنها، افزود: بخش خصوصی زمانی وارد عرصه باشگاه داری میشود که درآمدزایی داشته باشد.
وی راههای درآمدزایی باشگاههای را بیشمار دانست و اضافه کرد: باشگاههای ورزشی با کمی برنامهریزی و تشکیل کمیته اقتصادی مجرب، میتوانند با درآمدزایی برسند و در این صورت سهام آنها قابل ارائه در بورس خواهد شد.
بیگی گفت: فدراسیون فوتبال نیز باید با ارائه راهکارهای مناسب و علمی، در راستای خصوصی شدن باشگاهها و اجرایی شدن اصل 44 در بخش ورزش اقدامات اساسی انجام دهد.
وی آمادگی استانداری آذربایجان شرقی برای همه نوع همکاری در این خصوص را به فدراسیون اعلام کرد و از فدراسیون خواست تا راهکارهای خود در این زمینه را ارائه دهد.
داود رفعتی در مصاحبه با ایسنا ادعا کرد:«یک نفر با داورهای مختلف برای بالا و پایین کردن نتایج بازیها تماس میگیرد، این فرد چندین بار با خود من تماس گرفته اما کمیته داوران علیرغم اینکه او را میشناسد، هیچ برخوردی انجام نداده است. از فدراسیون فوتبال میخواهم فکری به حال داوری بکند تا کمی قانونمند شده و باندبازیها و دلالیها در آن از بین برود.»
رفعتی در بخش های دیگری از این گفت و گو با انتقاد از عنایت رئیس کمیته داوران را متهم به نابودی فوتبال ایران کرده و گفته است فوتبال ایران از نظر داوری در سطح بین المللی در این سالها پسرفت داشته. رفعتی همچنین ادامه داده است که اختلاف عنایت با او بر سر رابطه خوبش با غیاثی رئیس سابق کمیته داوران است.
این اولین بار در سالهای اخیر است که یک داور بین المللی رسما به شایعه وجود واسطه ها برای رقم زدن نتایج بازی های لیگ برتر اعتراف می کند. اگرچه وقتی درباره ادعای رفعتی از سایر داوران ایرانی سوال می پرسیم. پاسخ می دهند:« کسی که رفعتی به او لقب دلال داده ، یکی از داوران ملی است که در شهرستانی جنوبی زندگی می کند. این بنده خدا اصلا دلال نیست اما این دو نفر یک بار با هم درگیری فیزیکی پیدا کرده اند و احتمالا رفعتی می خواسته به این شکل ، برخورد شخصی شان را تلافی کند. »
اگرچه رفعتی کدی مشخص از نفری که می گوید دلال است نداده اما او در بخش دیگری از حرفهایش با پیش کشیدن اختلافات میان غیاثی و عنایت خود را قربانی این دعوا ها دانسته. او که انتظار داشت با بازنشسته شدن حیدر شکور به عنوان کمک داور سوم لیست بین المللی معرفی شود ، در کمال تعجب دید که کمیته داوران ، ابولفضلی را بالاتر از قرار داده است. این موضوع بی شک نقشی اساسی در اعتراض شدید اللحن این داور به کمیته داوران دارد.
رفعتی در دوران ریاست فدراسیون فوتبال دادکان متهم بود که چون همسرش رئیس دفتر رئیس وقت فدراسیون فوتبال بود ، تعداد زیادی از بازی های پخش مستقیم را به عنوان کمک داور اول قضاوت می کرد . اتفاقی که سبب شده بود بسیاری از همکارانش به این تصمیم کمیته داوران اعتراض داشته باشند.
شرایط ناآرام عراق و نبود امنیت برای شیعیان سبب شده است بار دیگر نیروهای ارتش مهدی فعال شوند.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، زینه خضر خبرنگار شبکه گفت: "برخی از عراقی ها می گویند نیروهای ارتش مهدی عراق که تحت امر مقتدی صدر هستند بار دیگر فعال شده اند.
جنبش صدر تاکید دارد که نیروهای ارتش مهدی فقط به تامین امنیت در اطراف مساجد و شهرک صدر مشغول هستند.
نمازگزاران شیعه در بغداد بارها هدف حمله قرار گرفته اند و در نتیجه ارتش مهدی می خواهد خودش به تامین امنیت شیعیان بغداد مبادرت کند.
مسوولان جنبش صدر می گویند فعالیتهای تروریستی برضد مردم عراق در جریان است و باید برای مقابله با ان تلاش کرد.
مسوولان امنیتی عراق، پیشنهاد مقتدی صدر را برای پیوستن نیروهای ارتش مهدی به نیروهای امنیتی این کشور رد کرده اند.
انها تاکید دارند نمی خواهند شبه نظامیان یا اعضای گروههای مسلح در نیروهای مسلح عراق حضور داشته باشند." زینه خضر در ادامه افزود:" صدری ها تاکید دارند که فقط شغل می خواهند.
انها می گویند با انکه ارتش مهدی عملا حافظ شهرک صدر بغداد است، دولتمردان عراق اجازه نمی دهند انها به جمع نیروهای امنیتی ملحق شوند.
مبلغان شیعه در شهرک صدر از دولت عراق بخاطر ناتوانی در تامین امنیت انتقاد می کنند.
این در حالی است که با گذشت دو ماه از زمان برگزاری انتخابات سراسری در عراق، این کشور همچنان فاقد دولت جدید است و به شدت با ثبات سیاسی و امنیت فاصله دارد.
مردم شهرک صدر به هیچ وجه به نیروهای امنیتی عراق اعتماد ندارند و به همین علت نیروهای ارتش مهدی بار دیگر فعال شده اند تا از نمازگزاران شیعه در مقابل حملات احتمالی محافظت کنند." زینه خضر در ادامه افزود:" با انکه نیروهای ارتش مهدی مسلح نیستند، صرف حضور انها نشان دهنده اعلام قدرت است.
جنبش صدر در انتخابات ماه مارس عراق حضور پررنگی داشت. به گفته شیخ سلمان ، از مسوولان جنبش صدر، باید در ساختار نیروهای امنیتی عراق اصلاحات اساسی صورت پذیرد و نیروهای ارتش مهدی در این ساختار وارد شوند.
در شهرک صدر به نیروهای ارتش مهدی به چشم تامین کنندگان امنیت نگریسته می شود اما در خارج از شهرک صدر وضعیت به گونه دیگری است.
ارتش مهدی در تلاش است نزد عراقی هایی به غیر از طرفدارانش مشروعیت به دست بیاورد."
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمود چمنی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای برنامهریزی شهرستان تبریز افزود: این جای تامل دارد که تبریز را به عنوان قلب تپنده منطقه فرض کنیم و سرمایهاش را برای مناطق دیگر خرج کنیم و بگوییم که چون تبریز نقش محوری در منطقه دارد وظیفهاش انتشار توسعه به مناطق پیرامونی است.
وی ادامه داد: اعتقاد ما بر این است که در کمبود اعتبارات به تهران فشار بیاوریم نه اینکه در تبریز به همدیگر فشار وارد کنیم و در پی این باشیم که از اعتبارات سازمانهای دیگر بکاهیم و بر نهادی دیگر بیفزاییم.
فرماندار تبریز افزود: این کار اشتباهی است که از اعتبار فلان سازمان بکاهیم و نواقص اعتباری سازمان دیگر را جبران را کنیم از این رو در بحث کمبود اعتبارات باید از طریق نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی به تهران فشار بیاوریم تا اعتبارات ما را افزایش دهند.
وی همچنین افزود: در سال 88 برای 219 پروژه اعتباری بالغ بر 32 میلیارد تومان در نظر گرفته بودیم و برای اعتبارات عمرانی استان همراه با سایر منابع مازاد بر درآمد و حوادث غیرمترقبه برای 75 روژه 36 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود.
چمنی خاطرنشان کرد: جمع کل اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استان 6 میلیارد و 700 میلیون تومان برای 294 پروژه تخصیص یافته بود.
وی ادامه داد: این در حالی است که در سال 89 برای 259 پروژه اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که نسبت به ابتدای سال 88، افزایش 24 درصدی داشته است.
فرماندار تبریز افزود: همچنین برای تملک دارایی سرمایهای 223 میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که سهم تبریز در این میان تنها 18.1 درصد است.
چمنی با بیان این پیشنهاد که از سال آینده برای هر دستگاه از اعتبارات سهمی مشخص تعیین شود، گفت: فرمانداری نمیتواند در مباحث مربوط به ارگانها ورود کند به همین خاطر است که میخواهیم سهم هر سازمانی از اعتبارات ملی جداگانه محاسبه شود.
رامین مهمانپرست سخنگوی وزارت خارجه کشورمان بعد از ظهر امروز شنبه در حاشیه سی و دومین اجلاس وزرای گروه 15در تهران درباره برخی اخبار منتشر شده مبنی بر لغو سفر اردوغان نخست وزیر ترکیه به تهران اظهار داشت: قرار قطعی و توافق رسمی برای سفر ایشان نداشتیم.
وی افزود: ارتباط و رایزنی برقرار است و این ارتباط تنها با حضور فیزیکی انجام نمیشود.
سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: سفر آقای اردوغان در یکی دو روز آینده در دستور کار نیست.
وی درباره حضور بشار اسد رئیس جمهور سوریه نیز در اجلاس سران گروه 15 اظهار داشت: قراری در این خصوص نبود، یکی دو نفر به عنوان مهمان ویژه برای شرکت در اجلاس گروه 15 دعوت شدند که به دلیل اینکه زمان برگزاری این اجلاس با برنامه کاری آنها سازگاری نداشت اجلاس مذکور با حضور اعضاء برگزار خواهد شد.
مهمانپرست در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس، از حضور وزرای خارجه زیمبابوه، ونزوئلا، سنگال، سریلانکا، الجزایر، برزیل، هند، وزیر دارایی مالزی، مشاور وزیر خارجه سنگال، معاون وزیر خارجه مصر، معاون وزیر خارجه اندونزی و معاون وزیر خارجه مالزی در نشست امروز اجلاس گروه 15 در تهران خبر داد و افزود: آقای متکی به عنوان سخنران افتتاحیه به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و نقطه نظرات و پیشنهادات هیئتهای شرکت کننده در خصوص پیش نویس بیانیه مشترک در اجلاس، امروز مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
وی افزود: اساس کار، یافتن راهکارهایی جهت مقابله با بحران اقتصادی جهانی است که کشورهایی کمترین تاثیر را در ایجاد بحران داشتند اما بیشترین خسارت را از این بحران دیدند. به نظر میآید نبودن روابط عادلانه در مناسبات اقتصادی، سیاسی و بینالمللی علت اصلی بحرانها است.
مهمانپرست اضافه کرد: ایده برخاسته از سوی مسئولین کشورمان مبنی بر برقراری روابط عادلانه و شکستن انحصار دسترسی چند کشور خاص به موضوع علمی و ساز و کارهای اقتصادی جهانی موجب توجه و استقبال کشورهای مختلف به منظور شرکت در اجلاس تهران شده است.
سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: امیدواریم با حضور مقامات کشورهای عضو گروه 15بتوانیم به راهحلهایی که جوابگوی مشکلات فعلی جهانی و بینالمللی است، دست یابیم.
حسین هاشمی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در اهواز گفت: در شرایط کنونی در حال انتقال پیکر شهید به منزل پدری هستیم تا خانواده با پیکر وی وداع کنند.
وی با اشاره به اینکه این برنامه قرار است با حضور اعضای درجه یک خانواده برگزار شود، گفت: در این برنامه وداع، عمهها، مادر بزرگ و سایر بستگان نزدیک نیز حضور دارند.
فرزند شهید هاشمی با اشاره به اینکه این برنامه تا زمان نماز مغرب و عشا ادامه خواهد داشت، گفت: قرار است در این مراسم خصوصی، جنازه شهید از تابوت خارج شود و خانواده با پیکر شهید وداع کنند و برای اقامه نماز مغرب و عشا و وداع مردم با آن، پیکر پدر به پادگان شهید محمودوند منتقل شود.
براساس این گزارش، علی هاشمی در سال 1340، در شهر اهواز چشم به جهان گشود. وی ارتباط تنگاتنگ خویش را با کوثر زلال وحی از همان سنین حفظ کرد و تفسیر قرآن و درس اخلاق را از برنامههای مهم خویش قرار داده و با علاقه و ارادتی که به نماز داشت مرید و مؤذن مسجد شد.
هاشمی پس از پیروزی انقلاب با تکیه بر مطالعات عمیق و آگاهیهای دینی خود در بحثهای گروهکهای مختلف شرکت کرده و با بحثهای منطقی آنان را به تسلیم در برابر اسلام وا میداشت. وی از همان زمان ابتدا عاشق و دلباخته امام (ره) و پیشتاز مبارزه بود، به همین دلیل به قصد خدمت به نظام وارد کمیته انقلاب شد و سپس به همراه حسین علمالهدی، آقایی و .... برای تشکیل بسیج و سپاه تلاشهای بسیاری انجام داد.
زندگی در جنگ، مرحله نوینی از دوران پرتلاطم حضور حاجعلی در دنیای خاکی بود. اوج ایثار و رشادت او در شناساییهایش نمایان بود، آنچنان که تمام طرحهای عملیاتیاش را با تعداد اندکی نیرو با موفقیت به انجام میرساند. با گسترش محورهای عملیاتی، حاجعلی تیپ 37 نور را در محور حمیدیه تشکیل داد و پس از عملیات بیتالمقدس توانست سپاه بستان و هویزه را تشکیل دهد. ایجاد پاسگاههای مرزی و مسئولیت پدافندی کل منطقه از فعالیتهای دیگر او بود.
وی پس از تشکیل قرارگاه «نصرت» و ارائه طرح کلی عملیات خیبر و بدر، مسئولیت سپاه ششم امام جعفر صادق (ع) را عهدهدار شد که حاصل آن سازماندهی 13 یگان رزمی و پشتیبانی در استان خوزستان بود و شاید به همین دلیل او را سردار هور نامیدند. سرانجام قرارگاه نصرت در محاصره دشمن قرار گرفت و تعدادی از نیروهای اسلام به اسارت نیروهای بعثی درآمدند و علی هاشمی چهره محبوب و خندان عرصههای عشق و ایمان سرانجام به آسمان پیوست و نامش ستاره درخشانی شد بر تاریک تاریخ ملت ایران تا نسل فردای ایران راه درست زیستن را از او بیاموزند.
قرار است مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید گرانقدر در روز دوشنبه 27 اردیبهشتماه از حسینیه ثارالله اهواز انجام شود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]