به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان صبح امروز یکشنبه از لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در نهاد ریاست جمهوری به صورت رسمی استقبال کرد.
بر اساس این گزارش مذاکرات خصوصی روسای ایران و برزیل در نهاد ریاست جمهوری آغاز شد.
رئیس جمهور برزیل شب گذشته به همراه هیئت 300 نفره برای دیدارهای دو جانبه، عقد قرار داد و شرکت در اجلاس جی 15 وارد تهران شد که در این سفر وزیر انرژی برزیل، رئیس الکترو براس، معاون وزیر دارایی وزیر امور سیاست گذاری دبیرخانه امور خزانه وزارت دارایی، قائم مقام وزیر صنایع، مدیر کل تحقیقات انرژی و مدیر کل دام زنده برزیل، داسیلوا را همراهی میکنند.
همچنین وی قرار است در این سفر با رهبر معظم انقلاب دیدار کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد علیرضا بیگی صبح امروز در دیدار هیئت 33 نفری از تاجران و بازرگانان ازمیر ترکیه گفت: حضور صاحبان صنایع، بازرگانان و تجار ازمیر ترکیه فرصتی مغتنم برای استان آذربایجان شرقی است تا در این مدت فرصتهای سرمایهگذاری مشترک بین دو استان ارزیابی شود.
وی با تاکید بر اینکه بین ملت و دولت دو کشور دوست و برادر ایران و ترکیه فاصلهای وجود ندارد، اظهار داشت: اوج این همکاریها در سفر اخیر آقای احمدینژاد به ترکیه که نشان از محبت و مودت بین دو کشور بود، نشان داده شد.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: رفت و آمدهای بینالمللی بین ایران و ترکیه حکایت از همکاریهای گسترده بین دو کشور دارد.
بیگی تاکید کرد: آنقدر این ارتباطات نزدیک است که ایرانیان در ترکیه و ترکها در ایران احساس غربت نمیکنند.
وی در ادامه با اشاره به دیدار وزیر امور خارجه ایران اسلامی و ترکیه اظهار داشت: در این دیدار مقرر شد تا استانهای آذربایجان شرقی و ازمیر ترکیه به خواهرخواندگی هم در بیایند که امیدواریم در آینده نزدیک شاهد تحقق این امر باشیم.
گزارش فارس حاکی است، هیئت تجاری و بازرگانی ازمیر ترکیه که متشکل از 33 نفر تاجر و بازرگان در قالب تشکل بخش خصوصی از استان آذربایجان شرقی به ویژه تبریز بازدید کردند و با ظرفیتهای تجاری و اقتصادی این استان آشنا شدند.
به گزارش تهران امروز وی که در جلسه پرسش و پاسخ اعضای شورای مرکزی و فعالان جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد حضور یافته بود ، افزود : حالا این واقعیت داشت یا نداشت در جلسات سیاسیون مطرح بود. البته ایشان بلافاصله بعد از وزارت نیز موضعگیریها و مصاحبههایی میکند که روزنامههای اصلاحطلب از او به عنوان وزیر همیشه معترض یاد میکنند. الان هم موضعگیریهایی که میکند تمام مفاسد اقتصادی و سیاسی کشور را رها کرده و مدام میگوید دستگاههای دولتی و به دولتهای قبل هم کار ندارد.
رجبی درباره مشایی و رحیمی هم اظهارنظر کرده است: من از رحیمی شناختی ندارم ولی نظرم این است که آقای احمدینژاد کلا افرادی را که مورد سوال هستند انتخاب نکند. مثل رحیمی و مشایی و بهانه به دست افراد سیاسی ندهد.
وی همچنین موسوی و رهنورد را محارب دانسته و اظهار داشت: زهرا رهنورد آدم شناخته شدهای بود، آن زمانی که قطبزاده رئیس صدا و سیما بود، وی تفسیر انحرافی از قرآن در رادیو انجام میداد. در همان فیلم تبلیغاتیاش هم دیدید که با هنرپیشهای نشسته بود و اشک تمساح میریخت.
پیرو درج خبری در برخی رسانه ها مبنی بر حرمت دخیل بستن، دفتر آیةا... وحید خراسانی در تماس تلفنی با روزنامه قدس با تکذیب پاسخ ارایه شده از سوی ایشان، تأکید کرد: هرگونه جواب استفتا و مطلبی که در سایتها و روزنامه ها از معظم له یا دفتر ایشان نقل شود، در صورتی که در پایگاه اطلاع رسانی ایشان موجود نباشد و یا مورد تأیید دفتر آن مرجع تقلید نباشد، اعتبار ندارد.
قرار است صبح روز یکشنبه-امروز- به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در نمازخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام مراسم سوگواری برپا شود. قرار بود این مراسم در حسینیه جماران برگزار شود که به دلایلی، برپایی آن به نمازخانه مجمع تشخیص مصلحت منتقل گردیده است.
خبر برپایی این مراسم که برای اولین بار برگزار می شود، همراه با دعوت به شرکت در آن از طریق فکس برای برخی از تشکل های سیاسی و گروههای مدعی اصلاحات ارسال شده است.
گفته می شود که سران فتنه و شماری از عوامل اصلی آشوب ها تصمیم به شرکت در این مراسم دارند .
برخی از روحانیان دعوت شده به این مراسم، در پی آگاهی از احتمال حضور سران و عوامل اصلی فتنه در مراسم یاد شده، پیشاپیش مخالفت خود را با شرکت در آن اعلام کرده اند.
متن این نامه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هاشمی رفسنجانی به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم
امام و رهبر و مرجع تقلید عزیز و معظم
به نظر میرسد در ملاقاتهای معمولی، به خاطر کارهای زیاد و خستگی جنابعالی، فرصت کافی برای طرح و بحث مطالبی اساسی که داریم به دست نمیآید، ناچار چیزهائی که تذکرش را وظیفه تشخیص میدهم تحت عنوان: «النصیحه لائمه المؤمنین» در این نامه بنویسم؛ خواهش میکنم توجه فرمائید و در ملاقات بعدی جواب لطف کنید:
?- یکسال پیش پس از انتخابات ریاست جمهوری نامهای به خدمتتان نوشتیم که نسخهای از آن ضمیمه این نامه است. شما در بیمارستان قلب بستری بودید و ملاحظه حال شما مانع تقدیم نامه گردید، خواهش دارم، اول نامه را ملاحظه نمائید و سپس این یکی را.
?- احساس میکنم که روابط و ملاقاتهای ما با جنابعالی، صورت تشریفاتی به خود میگیرد و محدودیتهایی در طرح و بحث مطالب -من جمله خوف از اینکه جنابعالی موضعگیری سیاسی و رقابت تلقی کنید- به وجود آمده و من خائفم که این حالت خسارت بار باشد.
?- تبلیغات متمرکز مخالفان -که از مقام رسمی و تریبونهای رسمی در رُل مخالف و اقلیت سخن میگویند- و نصایح کلی و عام جنابعالی و سکوت و ملاحظات ما که علل موضعگیریها را روشن نکردهایم، وضعی به وجود آورده که خیلیها خیال میکنند ما و طرف ما بر سر قدرت اختلاف داریم و دو طرف را متساویاً مقصر یا قاصر یا ... میدانند. ما برای حفظ آرامش نمیتوانیم مطالب واقعی خودمان را بگوئیم و جنابعالی هم صلاح ندانستهاید که مردم را از ابهام و تحیر درآورید.
خود شما میدانید که موضع نسبتاً سخت مکتبی امروز ما، دنباله نظرات قاطع شما از اول انقلاب تا به امروز است، بعد از پیروزی معمولاً ما مسامحههائی در اینگونه موارد داشتیم و جنابعالی مخالف بودید، اما نظرات شما را با تعدیلهائی اجرا میکردیم؛ شما اجازه ورود افراد تارکالصلوة یا متظاهر به فسق را در کارهای مهم نمیدادید، شما روزنامه آیندگان و ... تحریم میکردید، شما از حضور زنان بیحجاب در ادارات مانع بودید، شما از وجود موسیقی و زن بیحجاب در رادیو تلویزیون جلوگیری میکردید؟ همینها موارد اختلاف ما با آنها است. آیا رواست که به خاطر اجرای نظرات جنابعالی ما درگیر باشیم و متهم و جنابعالی در مقابل اینها موضع بیطرف بگیرید؟ آیا بیخط بودن و آسایش طلبی را میپسندید؟ البته اگر مصلحت میدانید که مقام رهبری در همین موضع باشد و سربازان خیر و شر جریانات را تحمل کنند، ما از جان و دل حاضر به پذیرش این مصلحت هستیم، ولی لااقل به خود ما بگوئید. آیا رواست که همه گروه دوستان ما به اضافه اکثریت مدرسین و فضلاء قم و ائمه جمعه و جماعات و ... در یک طرف اختلاف و شخص آقای بنی صدر در یک طرف و جنابعالی موضع ناصح بیطرف داشته باشید؟ مردم چه فکر خواهند کرد؟ و بعداً تاریخ چگونه قضاوت میکند؟
?- ما جایز نمیدانیم که میدان را برای حریف خالی بگذاریم و مثل بعضی از همراهان سابق، قیافه بیطرف بگیریم و به اصطلاح جنت مکان و بیآزار و زاهد جلوه کنیم، به خاطر حفاظت از خط اسلامی انقلاب در صحنه میمانیم و از مشکلات، مخالفتها و تهمتها نمیهراسیم و به صلاحیت رهبری جنابعالی ایمان داریم، ولی تحمل ابهام در نظر رهبر برایمان مشکل است. مگر اینکه بفرمائید، همین ابهام صلاح است. احتمال اینکه این ابهام در رابطه با خطوط سیاسی و فکری جاری و خطی که در ارتش تعقیب میشود، آثار نامطلوبی در تاریخ انقلابمان بگذارد، وادارم کرد به عنوان وظیفه روی این مطالب، صراحت و تأکید داشته باشم و امیدوارم مثل همیشه این جسارت را ببخشید.
?- قبل از انتخابات ریاست جمهوری، به شما عرض کردیم که بینش آقای بنیصدر مخالف بینش اسلام فقاهتی است که ما برای اجرای آن تلاش میکنیم و اکنون هم بر همان نظر هستیم و شما فرمودید ریاست جمهوری مقام سیاسی است و کاری دستش نیست؛ امروز ملاحظه میفرمائید که چگونه در کار کابینه و ... میتواند کارشکنی کند و چگونه با استفاده از مقام، مجلس و دولت و نهادهای انقلابی را تضعیف میکنند و ما فقط میتوانیم دفاع کنیم؛ چون تضعیف متقابل را با گفتن نواقص رئیس جمهور صلاح نمیدانیم و همان دفاع هم مشاجره تلقی میشود و بحق مورد مخالفت جنابعالی قرار میگیرد و آتش بس میدهید و خودتان هم دفاع لازم را نمیفرمائید که: اختلاف دو بینش است که یک طرف مصداق اسلامش غضنفرپور و سلامتیان و سعید سنجابی و طرف دیگر رجائی و گنابادی و منافی و موسوی و ... میباشند.
?- در خصوص جنگ و فرماندهی ارتش، مطالب و احتمالات زیادی داریم. فرماندهی به خاطر ناهماهنگی و وحشت از نیروهای خالص اسلامی، مایل است نیروهای غیر اسلامی را در ارتش حاکم کند -که منافع مشترک پیدا کردهاند- و نیروهای خالص دینی را یا منزوی و یا منفصل نماید. خلبان شیرودی که سمبل ایمان و شجاعت و تلاش است، در پادگان ابوذر به من میگفت که امروز ایمان میجنگد نه تخصص و میخواهند دست مؤمنان را کوتاه کنند، ایشان همراه و همرزم خلبان شهید کشوری و خلبان شهید آشوری است. وحشت داشت و به من گفت پیامش را به شما بگویم و ضبط هم شده؛ احتمال اینکه مدیران جنگ به علل سیاسی طالب طولانی شدن جنگ باشند، وجود دارد و این احتمال تکلیفآور است. احتمالاً آقای بنیصدر به منظور تضعیف دولت و شاید -بعضیها هم باشند- برای اجرای منویات آمریکا و ... مخصوصاً کمبود مهمات و اسلحه قابل توجه است. در این مورد لازم است، جنابعالی سریعاً فکری بفرمائید و بهتر است در یک جلسه طولانی و محرمانه با دوستان مورد اعتماد ارتشی نظیر صیاد شیرازی، نامجو، سلیمی، شیرودی و ... با حضور ماها در خدمتتان بحث و تصمیمگیری شود.
?- ما «حزب جمهوری اسلامی» را با مشورت با شخص جنابعالی و گرفتن قول مساعدت و تأیید غیر مستقیم -من شخصاً در مدرسه علوی با شما در این باره مذاکره کردم- تأسیس کردیم و با توجه به اینکه قانون اساسی، تعداد احزاب را پذیرفته فکر میکنیم یک حزب اسلامی قوی برای تداوم انقلاب و حکومت اسلامی ضرورت دارد و جنابعالی هم روزهای اول در تهران و قم مکرراً تأیید فرمودید -ممکن است فعلاً فراموش کرده باشید- و اکنون اعتبار حزب از نفوذ شما تغذیه میشود -غیر مستقیم- ولی رنگ حمایت از روزهای اول کمتر شده. میل داریم لااقل در جلسات خصوصی نظر صریحی بفرمائید. اگر مایلید ما حزب را کنار بگذاریم، ما را قانع کنید و اگر لازم میدانید که حزب بماند باید جور دیگری عمل بشود و اگر همینگونه که عمل میفرمائید، مصلحت است ما را قانع کنید تا ما هم دوستان حزبی را قانع کنیم.
?- اینجانب که جنابعالی را مثل جانم دوست دارم و روی زمین کسی را صالحتراز شما سراغ ندارم، گاهی به ذهنم خطور میکند که تبلیغات و ادعاهای دیگران شما را تحت تأثیر قرار داده و قاطعیت و صراحت لازم را -که از ویژگیهای شما در هدایت انقلاب بوده- در موارد فوقالذکر ضعیفتر از گذشته نشان میدهید، بسیاری از مردم هم متحیریند که چرا امام قاطع و صریح در این مسائل سرنوشتساز صراحت ندارد. خدای نخواسته اگر روزی شما نباشید و این تحیر بماند، چه خواهد شد؟ واقعاً و حقاً ما انتظار داریم در مقام رهبری و مرجع تقلید اگر تعدیلی در شیوه حرکت ما لازم میدانید صراحتاً امر بفرمائید که مطیعیم؛ ما انتظار نداریم که نصایح ذووجوهی از رسانههای جمعی بشنویم، احضار کنید و امر بفرمائید.
?- آخرین مطلب -که در ترتیب مطالب جایش اینجای نامه نیست- اینکه ما پس از پیروزی آقای بنیصدر برای اینکه ایشان خیالش از جانب ما راحت باشد، ایشان را به ریاست شورای انقلاب برگزیدیم و به جنابعالی پیشنهاد نیابت فرماندهی کل قوای ایشان را دادیم که سریعاً تصمیم بگیرند و کار کنند، اما ایشان به اینها هم قانع نشد و مرتباً کمبودها را متوجه ما میکرد و میگفت: « من میخواهم کار کنم ولی نمیگذارند»، در مرکز قدرت بود و دیگران را مقصر معرفی میکرد و امروز هم میبینید نقش اقلیت مخالف را. پس چه باید کرد؟ با سپاس و معذرت.
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
در پی انتشار خبر مناظره یکی از کارمندان نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل با یک کارشناس اسرائیلی، یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه این خبر را غیرواقعی دانست. وی گفت: متاسفانه برخی رسانههای مغرض با انتشار اخبار بیپایه و جعلی تلاش میکنند به اقدام این کشورها در سازش با رژیم جنایتکار صهیونیستی مشروعیت بخشیده و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال رژیم اشغالگر قدس را نزد افکار عمومی جهان به ویژه مسلمانان مخدوش سازند.
درعین حال، همین منبع آگاه اضافه کرد: "در جلسهای که از سوی موسسات مطالعاتی و دانشگاههای آمریکا درحاشیه اجلاس بازنگری خلعسلاح در محل سازمان ملل متحد برگزار شد، یکی از اعضای دفتر نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد با نمایندگان این موسسات در چارچوب پرسش و پاسخ به بحث درخصوص مواضع جمهوری اسلامی ایران پرداخته است."
نکته قابل تأمل در این ماجرا این است که برخلاف اظهارات این منبع آگاه وزارت امورخارجه، طرف مناظره با دیپلمات ایرانی، یک کارشناس اسرائیلی به نام "افنرکوهین" بود.
در کتابی تحت عنوان ... از نام گیاهی اسم برده و نوشته که اگر آن را با شراب دم کنید و بخورید خاصیت خوبی دارد و در بخش دیگری از این کتاب که معلوم نیست چگونه مجوز انتشار گرفته تأکید شده که اگر برگ درخت گردو با گوشت خوک پخته شده و به بچه ها خورانده شود از رشد خوبی برخوردار خواهند شد.
گزارشها حاکی از آن است که دادگاه به کلوتید ریس، شهروند فرانسوی،که به جرم شرکت در اغتشاشات پس از انتخابات دستگیر شده بود ، اجازه داده است تا به کشورش باز گردد.
این خبر که به سرعت در صدر اخبار برخی رسانه های خارجی قرار گرفت هنوز از سوی مسئولین قضائی ایران تائید و یا تکذیب نشده و هیچ مسئولی نسبت به آن توضیح نداده است.
با این حال وکیل خانم ریس که پس از یک جلسه حضور در دادگاه اغتشاشگران دیگر هیچ خبری از او منتشر نشد در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه از بازگشت موکلش به فرانسه خبر داده است.
خبرگزاری فرانسه به نقل از محمدعلی مهدوی ثابت، وکیل خانم ریس، نوشته است که دادگاه رسیدگیکننده به پرونده این شهروند فرانسوی، گرچه وی را از اتهامات وارد شده تبرئه نکرده است اما به وی اجازه ترک ایران را داده است.
مهدوی همچنین گفته است که امروز برای گرفتن تأییدیه در مورد مفاد حکم صادره و نیز دریافت گذرنامه موکلش به دادگاه مراجعه خواهد کرد و از نظر وی، «ماجرا پایان یافته است».
کلوتید ریس، شهروند ?? ساله فرانسوی که ظاهرا به تدریس زبان فرانسه در دانشگاه اصفهان اشتغال داشت، دهم تیرماه ?? پیش از سوار شدن به هواپیما به مقصد بیروت، توسط نیروهای امنیتی در فرودگاه بینالمللی تهران بازداشت شد. وی متهم به تهیه عکس از اغتشاشات و ارسال آن به خارج از کشور توسط ایمیل بوده است.
در کیفر خواست ارائه شده در دادگاهی که در مرداد ماه ?? برگزار شد ، اتهام ریس «جمعآوری اطلاعات و حمایت از اغتشاشگران» عنوان شده بود.
همچنین در این کیفرخواست برنامههای مبادلات دانشگاهی که خانم ریس از آن طریق به ایران آمده نیز یکی از کانالهای براندازی نرم معرفی شد.
با این حال آنچه در حال حاضر در برخی رسانه های خارجی منتشر شده است این است که آزادی ریس در قبال آزادی زندانیان ایرانی در فرانسه از جمله مجید کاکاوند، بازرگان ایرانی که آمریکا خواستار استرداد وی به این کشور بود، انجام شده است.
بیم آن می رود که خانم ریس نیز همچون رکسانا صابری و برخی دیگر مشمول مهرورزی مسئولین شده باشند که در این رابطه توضیح مسئولین می تواند در برطرف شدن این ابهامات موثر باشد.
مبادله ببر و پلنگ بین روسیه و ایران یکی از داغترین مباحث محیط زیست این روزهاست. تنها چهار ماه پس از نخستین مذاکره، معامله انجام شد؛ هفتم دیماه سال گذشته هیات روسی به ایران آمد و چهارم اردیبهشت سال جاری مبادله صورت گرفت. ببرها آمدند و پلنگها رفتند. سرعت چنین اقدامی را میتوان بینظیر دانست و رکوردی در کارنامه سازمان محیطزیست کشور به حساب آورد.
روسها از مدتها پیش پلنگ را نماد بازیهای المپیک 2014 این کشور معرفی کردند؛ گونهای که آن را از دست داده و منقرضش کردهاند. بعد به تکاپو افتادند که آن را به سرزمینشان برگردانند. ایران نیز به گمان دستیابی به شرایط مطلوب که میتواند گونه ببر خزری منقرض شده را احیا کند، فرصت را غنیمت شمرد و به تقاضای همسایه شمالی پاسخ مثبت داد. دو پلنگی که راهی روسیه شدند مدتی را در اسارت به سر برده بودند و ببرها نیز آن چنان که در رسانههای رسمی و غیررسمی منتشر شده از عنفوان طفولیت داخل قفس بودهاند. از زمان انتشار نخستین خبر درباره معامله گربهسانان، کارشناسان صاحبنام ایرانی احیای نسل ببر را در ایران غیرممکن دانستند. چنین عملی را غیرعلمی، نمایشی و دیپلماتیک عنوان کردند که میتوانست خیلی بیسروصدا توسط باغوحشها انجام شود و در نهایت سازمان محیطزیست نیز بر آن نظارت داشته باشد. اما معلوم نشد این هیاهوی بسیار برای چه بود. دریافت دو ببر که همیشه در اسارت بودهاند آیا ارزش این همه تبلیغات و رسانهای شدن را داشت؟
از سوی دیگر، کارشناسان معتقدند که ببر مازندران با ببرسیبری هر چند که از یک گونه شناخته میشوند اما متعلق به دو زیر گونه متفاوت هستند. تقریبا هیچ یک از بومشناسان معتبر جهان توصیه نکردهاند که می توان بدل یک گونه را جای اصل آن جا زد. به علاوه، مهمترین دلیل کارشناسان معتبر ایرانی این است که اگر شرایط زیستگاهی مازندران و گلستان برای زیستن ببر هیرکانی (یا همان ببر مازندران) مناسب بود هیچگاه منقرض نمیشد. بنابراین پرسش دیگری پیش میآید که آیا شرایط زیستگاهی ببرهای وارداتی برای به این اصطلاح احیای نسل مناسب است؟
یکی از طرفداران طرح احیای ببر سیبری در مازندران، هوشنگ ضیایی است که کارنامه درخشانی در حوزه حیاتوحش داشته و پیشتر مدیر پروژه یوز آسیایی بوده است. او به خبرگزاریهای مختلف گفته است که تفاوت ببر مازندران و ببر سیبری چندان زیاد نیست و فرق آنها تنها در یک نوکلوئید است و در این رابطه به یک مقاله علمی معتبر اشاره کرده است. اما نکته مهتر وضعیت زیستگاه است که ضیایی با مثبتاندیشی ابراز امیدواری کرده در صورت حمایت همهجانبه نسل ببر صد در صد احیا میشود و میتوان به بهانه حضور این جانور روسی زیستگاه میانکاله را نجات داد، منطقهای که اکنون رو به نابودی است.
مروری دقیقتر به سابقه چنین طرحهایی در ایران نشان میدهد که آزموده را آزمودن خطاست. قرار بود نسل گور، مرال و گوزن زرد نیز احیا شود که از قضا مسول پروژه و زندهگیری آنها نیز در سالهای مختلف هوشنگ ضیایی بوده است. آیا چنین شد؟ تعداد گورها در منطقهای فنسکشی شده در کالمند افزایش مییابد همان گونه که مرالها در ارسباران، و گوزنهای زرد جزیره اشک در دریاچه اورمیه، دشتناز و سمسکنده در مازندران، بیجار در کردستان، جنگلهای کرخه در خوزستان و باغ شادی یزد تعدادشان زیاد میشود، اما نشانی از احیای نسل و رهاسازی دیده نمیشود و سالهاست که این موضوع بر مدار تکرار میگردد.
این تجربهها نشان میدهد که ببر سیبری در مازندران وضعیت بهتری نخواهد داشت. اگر شرایط مناسب باشد تولید مثل و تکثیر انجام میشود و در محوطهای که اکنون دو هکتار اعلام شده و مدتی بعد لابد افزایش مییابد در اسارت به حیات خود ادامه میدهند، درست مثل مناطقی که گور و گوزن زرد و مرال به آنجا منتقل شده، میانکاله نیز باغوحشی میشود که تنها یک گونه را به نمایش میگذارد. بدین ترتیب نباید سوال کرد این همه سر و صدا و «ایرونیبازی» برای چیست؟ و آیا آزمودن آزموده، خطا نیست؟
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]