سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنچه دیده بیند در دل نشیند . [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 6:54 عصر

 

شماری از نمایندگان پارلمان اروپا، روز سه شنبه، زمانی که منوچهر متکی قصد ورود به پارلمان اروپا در بروکسل، را داشت، عکس های از ندا آقا سلطان را در دست داشتند و به انچه خود نقض حقوق بشر می خواندند اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری آلمان، شماری از اعضای هیات های نمایندگی ایتالیا، اسپانیا و استونی در اتحادیه اروپا، به شکل اعتراض و در حالی که پوستر و عکس های ندا را در دست داشتند در جلوی در ورودی اعتراض کردند که به شکل آرام کنار زده شدند تا جا برای عبور منوچهر متکی فراهم شود.

یک برخورد کوتاه فیزیکی هم میان قانونگذاران اتحادیه اروپا و شماری از ماموران امنیتی پارلمان اروپا هم روی داد که گزارشی مبنی بر زخمی شدن کسی منتشر نشده است.

زمانی که وزیر خارجه جمهوری اسلامی در حال ورود به سالن بود، چارلز تانوک  دیگر عضو محافظه کار  بریتانیا در کنار در ایستاده و سر خود را به علامت تاسف تکان می داد. وی در حالی که به منوچهر متکی اشاره می کرد گفت: «اصلا نباید به این جا دعوت می شد.»

به گزارش خبرگزاری آلمان، «کمیته اتحادیه اروپا در یک حرکت نمایشی و در حالی که شورای امنیت در حال رایزنی در مورد دور چهارم تحریم های ایران است، این دیدار را ترتیب داد.»

خاطر نشان می شود جوسازی های رسانه های غربی درباره مرگ ندا آقا سلطان در شرایطی انجام می شود که برخی از تحلیل ها از مرگ مشکوک وی حکایت می کند.


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 5:1 عصر

 

 عباس پالیزدار با تاکید بر اینکه «‌ پشیمانم، راه درستی را انتخاب نکردم » ،به بیان نحوه فعالیتش با کمیته تحقیق و تفحص مجلس درخصوص مفاسد اقتصادی پرداخت .

به گزارش خبرآنلاین وی که به تازگی از برخی اتهامها تبرئه شده است ، در گفت وگو با روزنامه سیاست روز درباره اتفاقهایی چند سال اخیر، بدون آنکه تمایل داشته باشد به سخنان جنجالی اش در دانشگاهها اشاره کند ، چنین گفت :


• همکاری من با مجلس از مجلس چهارم آغاز شد. اوج این همکاری‌ها به مجلس هفتم برمی‌گردد که با توجه به جو حاکم بر خانه ملت، اشتیاق بیشتری برای همکاری با افراد و تیپ‌های فکری مثل من وجود داشت.

• در مجلس هفتم ابتدا برای تحقیق درباره مشکلات صنعت کشور با برخی از نمایندگان مانند خانم آجرلو و آقای کاتوزیان همکاری و جلساتی داشتم که در نهایت منجر به معرفی من به مرکز پژوهش‌ها برای شناسایی گلوگاه‌های صنعت کشور شد. در آن مقطع با حکم رسمی مرکز پژوهش‌های مجلس که به امضای آقای احمد توکلی رسیده بود فعالیت خود را آغاز کردم که اسناد آن موجود است.

• در سال 83 که بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی از سوی مجلس هفتم جدی گرفته شد به دعوت برخی از نمایندگان مانند خانم آجرلو و آقایان کاتوزیان، زاکانی، محمد دهقان، کامران و خیلی از نمایندگان محترم مجلس که خود را در این امر جدی نشان می‌دادند، جلساتی برگزار کردیم و برخی از آن‌ها خواستند که راه‌های دستیابی به اطلاعات مفاسد اقتصادی را ارائه کنم.

• با توجه به تجربه کاری که داشتم، می‌دانستم که سرنخ‌هایی از مفاسد اقتصادی در میان پرونده‌های قوه قضاییه وجود دارد و با جست‌وجو در میان پرونده‌های موجود در دستگاه قضایی، می‌توان به اطلاعات خوبی در این زمینه دست یافت. لذا پیشنهاد انجام تحقیق و تفحص از قوه قضائیه را به این نمایندگان ارائه دادم.

• اگرچه می‌دانستم طی عمر جمهوری اسلامی کسی تحقیق و تفحص از قوه قضاییه را مطرح نکرده است اما نمایندگان مجلس هفتم که تازه وارد خانه ملت شده بودند، اشتیاق زیادی برای این کار از خود نشان دادند.

• به هر حال تدوین طرح تحقیق و تفحص از قوه قضائیه آغاز شد و در تدوین این طرح به نمایندگان کمک کردم تا این که با رأی بالایی در صحن علنی به تصویب رسید.

• پس از تصویب این طرح مجدداً نمایندگانی مانند خانم آجرلو و آقایان دهقان و کامران از من دعوت کرده و خودشان اعلام کردند که هیچ کس حاضر نیست دبیری این مجموعه را برعهده گیرد. لذا پیشنهاد کردند که من این کار را قبول کنم.

• ابتدا به دلیل این‌که تخصص من اقتصاد است و از مسائل حقوقی اطلاع چندانی ندارم، امتناع کردم. لذا در همان جلسه اعلام کردم که من از کسی ترس و واهمه‌ای ندارم ولی برای این کار مناسب نیستم که اعضای هیئت تحقیق و تفحص تأکید کردند اگر یک نفر با شهامت هدایت این مجموعه را برعهده گیرد، ما حقوقدان‌هایی را به عنوان مشاور به اومعرفی‌ می‌کنیم تا در کنارش باشند.

• لازم است این را هم متذکر شوم که چند ماهی پس از تصویب طرح فوق آقای احمدی‌نژاد با شعار مبارزه با مفاسد اقتصادی وارد میدان شد و فضای خوبی برای انجام این کار در کشور به وجود آمد. در حقیقت من با فضایی که ایجاد شد، تصور کردم فرصت مناسبی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی است.

• در طرح شناسایی گلوگاه‌های صنعت کشور که با دکتر توکلی اختلاف پیدا کردم، هیچ حمایتی از من نشد و حتی پول اجرای آن طرح را نیز شخصاً هزینه کردم. آن‌جا پول هزینه کردیم ‌اما اینجا بحث جان مطرح است و باید حمایت کامل از این کار شود که ایشان قرآن از کیفش درآورد و گفت‌ من و دیگر نمایندگان حامی تحقیق و تفحص از قوه قضائیه بوده و تا آخر پشت تو هستیم و باید این کار ارزشی که خواسته شهداست، انجام شود.

• به هیچ عنوان نسبتی با خانم آجرلو ندارم. البته خانواده آجرلو را از زمان جنگ می‌شناسم و خیلی از بچه‌های جبهه که با شهید حاج‌احمد آجرلو فرمانده سپاه کرج ارتباط داشتند، شیفته اخلاق این شهید بودند.
• عنوان حکم من دبیر کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از قوه قضاییه مستقر در سازمان بازرسی کل کشور است. ‌شخصی به نام آقای بهجوییان نیز دبیر هیئت تحقیق و تفحص بود که در مجلس و در دفتر آقای کامران مستقر بود.

• برخی در قوه قضائیه ابتدا با این استناد که دستگاه قضایی زیر نظر رهبری است و قانون اساسی نیز بر تفکیک قوا تأکید دارد و مجلس نمی‌تواند از این نهاد تحقیق کند، همکاری نمی‌کردند.

• بنابراین تعدادی از نمایندگان دیداری با رهبر معظم انقلاب داشتند و در همان جلسه ایشان به صورت کتبی موافقتشان را با انجام این کار به رئیس وقت قوه قضائیه اعلام فرمودند.

• پس از آن من و همکارانم در سازمان بازرسی کل کشور مستقر شدیم و در ابتدا همکاری خوبی با ما داشته و امکانات لازم از سوی آقای نیازی رئیس وقت سازمان بازرسی در اختیارمان قرار گرفت.

• همان طور که گفتم ابتدا به گونه‌ای نشان ‌دادیم که ما فقط به دنبال تحقیق از وضعیت مالی قوه قضاییه هستیم. لذا در جلسات اول مثلاً از مسئولان سازمان بازرسی کل کشور سوال می‌کردیم که چقدر بودجه گرفته‌اید و چه طور این پول را هزینه کرده‌اید و یا این‌که چرا فلان کارمند شما رشته تحصیلی‌اش با سمتش ارتباطی ندارد.
• همین کار ما موجب شد که فضا علیه تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضاییه شکسته شود.

• یک روز به اتفاق خانم ... و آقای ... از اعضای کمیته تحقیق و تفحص مجلس با آقای ... از مسئولان وقت سازمان بازرسی جلسه داشتیم و آرام آرام سوالات اصلی را مطرح کرده و پرسیدم که چرا برخی از این پرونده‌ها راکد مانده و به آن‌ها رسیدگی نمی‌‌شود؟

• در این‌جا بود که خواسته و یا ناخواسته مسئولان سازمان بازرسی روند تحقیق و تفحص را به سمتی که می‌خواستیم، هدایت کردند. در پاسخ سوال ما آقای ... به پرونده‌هایی اشاره کرد که با وجود تلاش‌های بسیار به نتیجه نرسیده و معتقد بود که این امر انگیزه نیروهای این سازمان را کاهش داده است. ما نیز از فرصت استفاده کرده و خواستیم این پرونده‌ها را به کمیته تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضائیه برای بررسی ارائه دهد.

• پس از دریافت این پرونده‌ها از مجلس خواستم مشاوران حقوقی که قول داده بودند را برای بررسی این پرونده‌ها معرفی کنند. تعداد زیادی از حقوقدان‌ها برای این کار معرفی شدند که هر کدام بنا به دلایلی با ما همکاری نکردند.

• بالاخره گروهی از حقوقدان‌ها با معرفی خانم ... و آقای ... به عنوان مشاور حقوقی به تیم ما پیوستند و کار را شروع کردیم. لازم به ذکر است که تمام افراد گروه به صورت رسمی به امور اداری مجلس معرفی شدیم و پس از تأیید حراست با ما قرارداد منعقد شده و حتی حقوق هم گرفتیم.

• هنوز پرونده‌ها را به طور کامل بررسی نکرده بودیم که با مشکلاتی در این راه روبه‌رو شدیم. به عنوان نمونه به ما اعلام کردند که دوره تحقیق و تفحص تمام شده و به همین دلیل باید دفتر کارمان در سازمان بازرسی را تخلیه کنیم. ابتدا حاضر به ترک سازمان بازرسی نبودیم اما بالاخره مجبور به ترک آن‌جا و انتقال پرونده‌ها به مجلس شدیم.

• البته می‌دانستم انتقال پرونده از سازمان بازرسی مشکلات خاص خود را دارد و زمانی که ما این پرونده‌ها را بیرون بیاوریم هر اتفاقی ممکن است برای این بیفتد. به همین دلیل برای اجرای این توافق تعلل می‌کردم و پرونده‌ها را خارج نمی‌کردم. تا این‌که آقای دهقان با من تماس گرفت و گفت اگر بازهم برای ماندن در سازمان بازرسی کل کشور پافشاری کنی، دیگر همکاری نمی‌کنند و همین پرونده‌ها را نیز از ما می‌گیرند. به همین دلیل نهایتاً پرونده‌ها را با توافق مجلس و سازمان بازرسی به مجلس منتقل کردیم.

• بر اساس این توافق پرونده‌ها را به مجلس آوردیم اما به دلیل آن‌که مکان مناسبی در اختیار نداشتیم، مجبور شدیم با هماهنگی رئیس و اعضای کمیته تحقیق و تفحص از قوه قضاییه دفتری خارج از مجلس تهیه و در آن‌جا کار را دنبال کنیم.

• به هر حال کار را تا آن‌جا پیگیری کردیم که منجر به تهیه گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضائیه شد و طبق روال گزارشی به رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه ارجاع داده شد.

• از آن‌جا‌ که نام تعدادی از مسئولان قوه قضائیه در گزارش آمده بود، منتظر پاسخ آیت‌الله هاشمی شاهرودی بودیم که پس از مدتی پاسخی از ایشان دریافت نکردیم. به همین دلیل خانم آجرلو از من خواست که مجدداً از آقای رئیسی خواهش کنم یک‌بار دیگر گزارش مجلس را شخصاً به آقای شاهرودی تحویل دهد.

• در همان زمان آقای .... به من گفت که پالیزدار بیا و بی خیال شو و این‌ها را جایی منعکس نکن و گزارش نده. اتفاق مهمی نیفتاده. من اول تصور کردم ایشان شوخی می‌کند. حتی یک روز آقای ... به من گفت که این گزارش مجلس چه سودی دارد؟

• به اعضای کمیته تحقیق و تفحص مراجعه کرده و گفتم شما قول دادید و دست روی قرآن گذاشتید تا آخر راه باهم باشیم. حالا باید حمایت کرده و گزارش را از مجلس قرائت کنید. اما آن‌ها به نزدیکی انتخابات مجلس هشتم اشاره کردند و گفتند الآن زمان برای این کار مناسب نیست و بیش‌تر نمایندگان به دنبال‌های کارهای انتخابات خود هستند. شما نگران نباشید گزارش قطعاً در مجلس قرائت می‌شود.فقط باید تلاش کنیم نمایندگان عضو کمیته تحقیق و تفحص در انتخابات بعدی هم رأی بیاورند تا کار محکم‌تر پیش برود.

• لذا من نیز در حد توانم تلاش کردم این نمایندگان مجدداً در انتخابات رأی بیاورند. به همین دلیل در شهرستان ... به نفع خانم ...، در شهرستان .... برای آقای ... و در ... برای خانم .... سخنرانی انجام دادم.

• بعد از انتخابات و در حالی که هنوز دوره مجلس هفتم تمام نشده بود، از چند تن از نمایندگان خواستم که گزارش تحقیق و تفحص بر اساس وعده‌ای که داده‌اند در مجلس قرار شود. این بار بهانه‌ دیگری آوردند و گفتند فضای کشور برای این کار آماده نیست.

• در گزارش اول 182 صفحه بود که در آن حداقل نام 50 نفر از دانه درشت‌ها ذکر شده بود.

• نمایندگان حاضر در کمیته تحقیق و تفحص مدعی بودند فضای کشور برای قرائت گزارش تحقیق از صحن علنی مناسب نیست و ابتدا باید افکار عمومی برای این کار آماده شود. به همین دلیل از من خواستند که به شهرستان‌های مختلف رفته و در دانشگاه‌ها در این رابطه سخنرانی و برای قرائت گزارش فضاسازی کنم.

• خانم ... در این زمینه هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه‌های مختلف انجام داد و ظاهراً یکی از پسرهای آقای .... که ارتباط خوبی با دانشجویان دارد نیز در این زمینه فعال شده بود. یک روز خانم ... با من تماس گرفت و گفت هماهنگی لازم برای سخنرانی من در دانشگاه همدان انجام شده و فلان روز باید بروی همدان.
• البته قرار بود که خود ایشان هم در مراسم حضور داشته باشد. حتی قرار شد من ابتدا به شهرستان ... رفته و به اتفاق ایشان به همدان برویم. وقتی رسیدم آن‌جا، گفت شما حرکت کنید و من خودم می‌آیم. حتی در طول راه چندبار با ایشان تماس گرفتم و گفت که در راه هستم و مثلاً دو ساعت دیگر می‌رسم‌ اما یک دفعه تلفن ایشان از دسترس خارج شد. به همین دلیل تنهایی در دانشگاه همدان سخنرانی کردم که اتفاقاً فضای بسیار خوبی بود و بچه‌های پای کار، انقلابی و سرزنده بودند.

• دعوت نامه برای مجلس به صورت رسمی از سوی جامعه اسلامی دانشگاهیان ارسال شده بود و مدارک آن را به دادگاه ارائه کردم.

• بعد از سخنرانی در همدان با هماهنگی آقای ... از اعضای کمیته تحقیق و تفحص در دانشگاه اصفهان نیز سخنرانی کردم.

• چند سخنرانی دیگر هم داشتم تا سخنرانی دانشگاه شیراز. در شیراز دیدم فضا تغییر کرده و یک نوع ترس در بین دانشجویان وجود دارد. می‌گفتند برخی به دانشجویان گفته‌اند که اگر پالیزدار تند صحبت کند با شما برخورد می‌کنیم.

• در دانشگاه های دیگر هم من مجبور شدم تنهایی سخنرانی کنم. البته اول نمی‌خواستم سخنرانی کنم تا این که تعدادی از دانشجویان فرزند شهید جلوی مرا گرفتند و گفتند پدران ما برای همین حرف‌ها شهید شدند، حالا شما از یک سخنرانی ساده هم خودداری می‌کنی؟ گفتم من ترس و واهمه‌ای ندارم و مطالب را می‌گویم اما چرا اینها خودشان را کنار می‌کشند؟

• باید متذکر شوم که در تمام این مدت تصور می‌کردم کار ما با اطلاع مجلس و حتی شخص دکتر احمدی‌نژاد انجام می‌شود و هدف هم آماده کردن فضا برای قرائت گزارش تحقیق و تفحص و در نهایت مبارزه با فساد اقتصادی است.

• اما بعد از سخنرانی دوم در همدان از وزارت اطلاعات با من تماس گرفتند و گفتند بیا می‌خواهیم با تو صحبت کنیم.

• دو روز قبل از دستگیری، وزارت اطلاعات با من تماس گرفت. اما قبل از تماس از وزارت اطلاعات یک اتفاقی افتاد که شاید در تحلیل شرایط و علت دستگیری من مهم باشد. ماجرا از این قرار بود که آقای محسن خزعلی یکی از پسر‌های آیت‌الله خزعلی با من تماس گرفت و پرسید چرا علیه آیت‌الله خزعلی حرف زده‌ام؟ با تعجب این موضوع را رد کردم. چرا که در سخنرانی‌ها از سلامت اقتصادی ایشان تعریف کرده بودم. آقای محسن خزعلی گفت که .... از مدیر مسئول ... تماس گرفته و این طور گفته است. همان شب با ... و .... مدیر مسئول و سردبیر ... تماس گرفتم که‌ ... بدون مقدمه گفت چرا همه مفسدان اقتصادی را معرفی نکردی؟ مثلاً چرا از تخلفات آقای .... و یا آقای .... یا .... حرفی نزدی؟گفتم من از اینها سند نداشتم و اگر داشتم با کسی تعارف ندارم و می‌گفتم.

• ... گفت سندها را ما در اختیارت می‌گذاریم. گفتم شما خودتان روزنامه دارید چرا سندها را خودتان منتشر نمی‌کنید؟ جواب داد که شرایط پذیرش حرف‌های تو در جامعه خوب است. بعد پیشنهاد داد دیگر جایی سخنرانی نکنم و به جای آن بیا با ما مصاحبه کن. چون مصاحبه با ... در حقیقت تأیید خودت می‌شود.
• من گفتم حرفی ندارم ولی اگر این کار را انجام دهم یکی از خلاف‌هایی که می‌گویم ماجرای .... است. که ... گفت پس بعداً خبرت می‌کنیم.

• چند روز پس از این اتفاق بود که از وزارت اطلاعات با من تماس گرفتند و گفتند بیا می‌خواهیم با شما صحبت کنیم. جواب دادم چون ... در جریان ماجراست بهتر است با ایشان صحبت کنید که گفتند ما با ایشان هماهنگ هستیم و فقط می‌خواهیم با تو صحبت کنیم. بلافاصله با ... تماس گرفتم و ماجرا را مطرح کردم. .... گفت مهم نیست برو و با آن‌ها صحبت کن. من هم گفتم حالا که مهم نیست پس جلسه در دفتر شما باشد که قبول کرد. بنابراین جلسه اول در دفتر ایشان یعنی در دفتر .... انجام شد.

• جلسه دوم در وزارت اطلاعات برگزار شد که چند نفر از مسئولان این وزارتخانه هم حاضر بودند. به من گفتند که ما درباره تو تحقیق کردیم و همه سوابقت را می‌دانیم. می‌دانیم نیت خیر داری اما راهی که در پیش گرفتی صحیح نیست و اشتباه می‌روی.

• فردای آن روز با من تماسی گرفته شد و دوستم تصور کرد از وزارت است و گوشی را به من داد که متوجه شدم آقای مرتضوی دادستان تهران است و مرا احضار کرد. پس از آن بود که دستگیر شدم.

• البته قبل از این که به دادستانی بروم با اعضای کمیته تحقیق و تفحص تماس گرفتم با خانم ... تماس گرفتم که ناگهان داد زد، پالیزدار این حرف‌ها چی بود که زدی؟ با تعجب گفتم یعنی چی؟ مگر قرارمان همین نبود؟ به آقای ... هم زنگ زدم. تا گوشی را برداشت گفت پالیزدار مثل این که دلت آب خنک می‌خواد؟ گفتم شما نبودی که نمی‌گفتی 13 سال زندان صدام بودم و از کسی ترس و واهمه ندارم. حالا چرا از من حمایت نمی‌کنید.

• افرادی که در این ماجرا به عنوان باند پالیزدار دستگیر شدند، 4 نفر از همکاران ما در کمیته بودند و چند نفر هم از اقوامم. مثل برادرم، همسرم، برادر همسرم و باجناقم و راننده‌ام. اقوام و همکاران من هیچ دخالتی در سخنرانی‌ها و مطالبی که مطرح کردم نداشتند. بسیاری از آن‌ها هم تبرئه شدند. فقط این دستگیری‌ها باعث شد که برادر خودم و برادر همسرم و همچنین باجناقم از کار اخراج شوند و دو خانواده از هم پاشیده شود.
• در مجموع 15 ماه که از این مدت 8 ماه و 17 روز انفرادی بودم. ضمن این که اکثر دوران حضورم در بند عمومی را در زندان رجایی شهر گذراندم.

• در دوران زندان یک بار به دلیل تشدید عوارض شیمیایی باقی مانده از دوران دفاع مقدس در بدنم و دو بار هم به دلیل حمله قلبی به بیمارستان منتقل شدم.

• والله هدفی جز رضای خدا و ادامه راه شهدا نداشتم‌ اما همان‌طور که گفتم راه درستی را انتخاب نکردم.

• متأسفانه برخی‌از اعضای کمیته تحقیق و تفحص مانند خانم‌ها ... و ... و آقایان ... و ... از حرف‌های من به عنوان ابزار تبلیغاتی در انتخابات استفاده کردند. متأسفم از این که برخی از سخنرانی‌ها من تنها برای ‌جلب آرای مردم در انتخابات استفاده کردند. امروز از خودم سوال می‌کنم چرا متوجه این موضوع نشدم.

• از کسانی که از من تنها برای منافع خودشان به صورت مقطعی حمایت کردند نمی‌گذرم و در روز موعود ‌گریبان این‌ها را می‌گیرم و سوال می‌کنم چرا با شعار مبارزه با فساد وارد شدند‌ ولی در عمل کاری نکردند؟ از این بابت پشیمانم که چرا بازیچه دست دیگران شدم‌ اما تأکید می‌کنم که شخصاً ادامه راه شهدا را در نظر داشتم و فقط می‌خواستم به کشور خدمت کنم.

• در این مدت خیلی چیزها به من ثابت شد. مثلاً حرف‌هایی علیه آقای هاشمی مطرح کردم که هیچ سند و مدرکی در این‌باره نداشتم.آقای هاشمی از من شکایت نکرده بود و من تنها برای حلالیت طلبیدن پیش ایشان رفتم.


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 5:0 عصر

 

به گزارش فارس :
زنی در حضور قاضی دادگاه مدعی شد که نمی‌خواهد شوهرش بلیت ‌فروش سینما باشد و می‌خواهد او شغلش را تغییر دهد.

زنی 26 ساله با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواستی را به قاضی یکی از شعب ارائه کرد.

این زن در حضور قاضی شعبه 254 این مجتمع مدعی شد که شوهرش بلیت‌فروش سینما است و او دیگر با این موضوع نمی‌تواند کنار بیاید.

وی ادامه داد: شوهرم باید شغل خودش را تغییر دهد تا من خجالت زده مردم و فامیل نشوم؛ من شوهرم را دوست دارم ولی دیگر شغل نامناسب او را نمی‌توانم تحمل کنم.
مرد 29 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من حدود 5 سال است که در این شغل هستم و نمی‌خواهم به خاطر افکار بچه‌گانه همسرم این شغل را از دست بدهم.

وی بیان کرد: همسرم فقط به خجالت نکشیدن و اطرافیانش خود فکر می‌کند و مرا درک نکرده و معنی زندگی را نمی‌داند. او باید به فکر زندگی و آرامش خودمان باشد نه حرف‌های اطرافیان که موجب اختلاف و به هم ریختن زندگیمان می‌شود.

قاضی این شعبه زن و مرد را به مصالحه دعوت کرد، زن این موضوع را قبول کرد و قاضی حکمی صادر نکرد.


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 4:59 عصر
 
البرز: معاون سردبیر فارس به همراه دبیر اقتصادی این خبرگزاری به شکل غیر منتظره ای استعفا کردند.

رضا داوری معاون سردبیر و محمود نکونام دبیر گروه اقتصادی این خبرگزاری بعداز ظهر سه شنبه به طور غیر منتظره ای استعفا دادند.

هنوز علت اصلی این اقدام در مهمترین خبرگزاری حامی دولت معلوم نیست اما برخی زمزمه ها حکایت از اختلاف این دو نفر با اطرافیان مدیرعامل فارس حمیدرضا مقدم فر دارد.

همچنین روز چهارشنبه یعنی یک روز بعد از استعفای داوری ،افراد موثر دیگری نیز در این خبرگزاری استعفا داده اند که از جمله این افراد می توان به افراد ذیل اشاره نمود:

کریمی دبیر سابق سرویس سیاسی و دبیر فعلی اجتماعی

قائدی دبیر باسابقه و قدیمی سرویس عکس فارس

قبادی دبیر سرویس ویژه فارس

حمید محمدی دبیر سرویس آئین و اندیشه

چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 4:58 عصر

 

 هاشمی رفسنجانی در خاطرات 11 خرداد سال 65 نوشت: افطار، سران قوا مهمان من در مجلس بودند. آقای خامنه‌ای نظر دادند که دستگاه قضایی افرادی را که اخیراً سران نهضت آزادی را کتک زده‌اند، تحت تعقیب قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین، وی در توضیح این رویداد نوشته است: در روز ?? اردیبهشت ?? عده‌ای از سران نهضت آزادی ایران از جمله مهندس مهدی بازرگان به مناسبت بیست ‌و پنجمین سالگرد تأسیس این نهضت، عازم بهشت زهرا می‌شوند تا بر آرامگاه آیت‌الله طالقانی و شهید دکتر چمران حضور یابند. در این حین خودروی چند تن از آنها از سوی ماموران کنترل کننده خودروها متوقف می‌شود و آنها پس از بردن این افراد به یکی از روستاهای متروکه اطراف تهران، آنها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و محل را ترک می‌کنند. رسانه‌های خارجی پوشش خبری وسیعی به این حادثه دادند. وزارت کشور و کمیته انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای هرگونه دخالت در این موضوع را رد کردند.

رییس مجلس وقت همچنین در خاطرات همین روز در سال 60 نوشت: تلکس‌ آمد که‌ آقای‌ [احمد] سلامتیان‌ نماینده‌ اصفهان‌ را که‌ برای‌ افتتاح‌ دفتر هماهنگی‌ مردم‌ بارئیس‌ جمهور، می‌خواسته‌ سخنرانی‌ کند، حزب‌اللهی‌ها مجروح‌ کرده‌اند و مراسم‌ را به‌ هم ‌زده‌اند و او با چادر فرار کرده‌ است‌. بهتر بود بی‌چادر فرار می‌کرد که‌ در تاریخ‌ به‌ اینگونه‌ ثبت‌ نشود!

 


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 4:57 عصر
 
فارس: رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تنها سه درصد از کالاهای قاچاق در کشور کشف می‌شود و کمتر از دو درصد احکام قضایی اجرایی را دریافت می‌کند.

سعید مرتضوی سه‌شنبه‌ شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف سفر اعضای ستاد یاد شده به هرمزگان اظهار داشت: هرمزگان یکی از هفت استان هدف در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای ستاد مربوطه است.

وی با اشاره به موقعیت حساس این استان افزود: این استان به عنوان نخستین استان هدف برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شناخته می‌شود.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور با بیان اینکه طبق آمار اعلام شده در سال 88 حجم مالی کالاهای قاچاق شده در سال 87 برابر با 19 میلیارد دلار اعلام شده است، یادآور شد: 16 میلیارد دلار از این رقم مربوط به قاچاق کالاهای وارداتی و 3 میلیارد دلار دیگر نیز مربوط به قاچاق کالاهای صادراتی است.

وی ادامه داد: حجم چشمگیری از کالاهای صادرات شده قاچاقی، کالاهای یارانه‌ای همانند سوخت، کود شمیایی و دارو را شامل می‌شود.

مرتضوی با اشاره به اینکه آمار یاد شده در دور جدید مدیریت ستاد تجزیه و تحلیل نشده است، اظهار داشت: تهیه‌کنندگان این آمار مدعی‌اند که آمار و ارقام آنها صحیح است.

وی همچنین بر اساس آمار یاد شده افزود: از این حجم بالای قاچاق تنها سه درصد آن کشف می‌شود که از این میزان کشفیات متاسفانه کمتر از دو درصد احکام قضایی اجرایی را دریافت می‌کنند و دستگاه قضایی در راستای جریمه مابقی به دلیل نواقص و ضعف قانونی و نداشتن مقررات قاطع مجبور به صادر کردن احکامی مانند، احکام مالی است.

مرتضوی یادآور شد: عدم اجرای احکام مناسب در قبال پرونده‌های سامان‌یافته، باندها و جرائم کلان در امر مبارزه با قاچاق کالا،‌ سبب شده که فعالیت‌ها بازدارندگی مناسب را نداشته باشد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: ضعف‌ها و ناکارآمدی قوانین سبب شده است که مجرمان کلان و سازمان یافته از مجازات و احکام شرعی و قانونی مصون بمانند و فرار کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در پیش‌نویس قوانین جدید مربوطه به مقابله با پدیده قاچاق ترمیم ضعف‌های موجود دیده شده است که امید می‌رود قانونگذاران با موافقت با این قوانین خلاهای موجود را اصلاح کنند.

مرتضوی ادامه داد: ضعف‌های قانونی در امر مبارزه با قاچاق کالا به حدی زیاد است که بعضا مجرمان جرائم باندی و سازمان‌یافته افراد دیگری را به کالاهای قاچاق کشف شده نسبت می‌دهند که هیچ ارتباط و مسئولیتی با جرم انجام شده ندارند.

وی افزود: اینگونه افراد در قبال دریافت مبلغی حاضرند یک تا دو سال به جای صاحب اصلی کالای قاچاق و مجرم در زندان بخوابند و از این روست که اصطلاحاتی همانند زندان خواب‌ها در کشور شکل گرفته است.

مرتضوی با بیان اینکه ستاد مربوطه به تمام دستگاه‌ها تاکید کرده است که هر چند باید با جرائم خرد برخورد داشته باشند، لیکن باید تمام همت خود را صرف مبارزه با جرائم کلان کنند تا بدین ترتیب حجم قاچاق کالا پایین آید.

وی ادامه داد: با اطلاعاتی که از نهادهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی به دست آمده مشخص شده است که حجم بالای قاچاق صورت گرفته در کشور توسط باندهای سازمان یافته و کلان انجام می‌شود که در این راستا باید نسبت به شناسایی این باندها اقدام شود.

مرتضوی افزود: مبحث هدفمندسازی یارانه‌ها که به تبع آن گرانی کالاهای داخلی و حذف یارانه حامل‌های انرژی به وقوع می‌پیوندد نیز بر روی قیمت‌ها تاثیرات چمشگیری را می‌گذارد که این امر موجب اضافه شدن صرفه و صلاح کالاهای قاچاق وارداتی به کشور می‌شود.

وی افزود: تنها با همت مضاعف و تمرکز بر روی مرزها می‌توان از ورود کالاهای وارداتی قاچاق به کشور جلوگیری کرد.

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان اظهار داشت: توجه به مکانیزه و الکترونیکی شدن گمرکات می‌تواند در حد قابل توجهی از ورود کالاهای قاچاق به کشور جلوگیری کند که در همین راستا اقدامات چشمگیری در سال پیش روی در دستور کار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد.

چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 4:56 عصر
 
شهر: فرج‌الله سلحشور نویسنده و کارگردان «یوسف پیامبر» در پی اثبات سرقت فیلمنامه این مجموعه در دادگاه دوم که بر اساس شکایت شهاب‌الدین طاهری شکل گرفته بود، به سه سال زندان و مبلغ یک میلیارد و پانصد هزار تومان جریمه نقدی محکوم شد.

عباس بابویهی رئیس هیئت کارشناسی پرونده شکایت شهاب‌الدین طاهری (نویسنده کتاب ــ فیلمنامه دوجلدی یوسف صدیق) علیه فرج‌الله سلحشور (نویسنده و کارگردان مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر») در خصوص حکم دادگاه دوم گفت: «مرحله اول دادگاه شکایت طاهری از سلحشور به محکویت این کارگردان مجموعه تلویزیونی «یوسف پیامبر» منجر شد.»

وی در ادامه افزود: «براساس حکم محکومیت در سرقت فیلمنامه «یوسف پیامبر»، فرج‌الله سلحشور کارگردان این مجموعه به 70 درصد مجازات کیفری محکوم شد که شامل سه سال زندان است. ایشان همچنین به میزان 20 درصد از آثار تهیه و ارائه شده شاکی استفاده غیرمجاز کرده که ارزش مادی این بخش از استفاده غیرمجاز معادل یک سوم از قیمت قرارداد تحقیق و نگارش فیلمنامه متهم با صدا و سیما است که محکوم به پرداخت مبلغ یک میلیاردو پانصد هزار تومان جریمه شده‌اند.»

وی در ادامه گفت: «این رای توسط قاضی حسینیان صادر شده که پرونده را برای گذراندن مراحل بازپرسی مجدد به دادسرا فرستاده‌اند.»

بابویهی در ادامه گفت: «طبق توهین‌هایی که سلحشور به طاهری کرده بود، طاهری از سلحشور شکایت کرد که روز گذشته قرار بود تا آقای سلحشور در دادگاه حاضر شوند، اما با اعلام قبلی زمان برگزاری این دادگاه به تعویق افتاد.»

رئیس هیئت کارشناسی این پرونده در پایان عنوان کرد: «باید دادگاه بعدی برگزار شود تا با توجه به صحبت‌های سلحشور، حکم دادگاه رسمی شود. با این حال علی لاریجانی رئیس مجلس از قاضی دادگاه درخواست کرده‌اند که نظرات تکمیلی در خصوص دادگاه سلحشور و طاهری در اسرع وقت بدست ایشان برسد.»

چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 1:19 عصر

 

 به گزارش مهر:

براساس اظهارات مقات امنیتی و کارشناسان سعودی، با افزایش تعداد خارجیهایی که به طور غیر قانونی در مکه زندگی می‌کنند، این شهر شاهد روند رو به رشد جزم و بزه بوده است.

به نوشته روزنامه الوطن، در شهر مکه جامعه بزرگی از افرادی با ملیتهای مختلف زندگی می کنند که طولانی تر از زمانی مقرر در این شهر زندگی می کنند، براساس گزارشها بیشتر آنها در مناطق غیر توسعه یافته زندگی می کنند.

ساکنان این شهر از میزان جرایم به ستوه آمده و از مقامات خواسته اند این افراد را مجازات کنند. در بیشتر موارد گزارش سرقت مشاهده شده که میزان مجازات آنها به قدری سبک است که حتی عمومی هم نمی شود.

یکی از ساکنان این شهر گفت: ما باید اقدامات محکمی در رابطه با مناطق توسعه نیافته صورت دهیم، مناطقی که بسیاری از این افراد و گروه های تبهکاری زندگی می کنند.

عبدالمحسن میمان سخنگوی رسمی پلیس مکه نرخ بالای جرایم را به حضور شهروندان غیر قانونی در شهر نسبت داد و گفت خوش‌بین است که سیستم انگشت نگاری نقش مهمی در فرونشاندن میزان جرم و ممانعت از ورود دوباره آنها به عربستان ایفا کند.

محمد البانیان کارشناس امنیت اظهار داشت: جوانان بدون داشتن مدارک اقامت مقتضی عامل قسمت اعظم جرایم این شهر هستند. این افراد در فقر زندگی کرده و بیکار هستند از این رو به خیابانها کشیده می شوند و به تمام انواع جرایم روی می آورند.

عادل موناور استاد علوم اجتماعی دانشگاه بر ضرورت تشکیل عرصه های مطالعاتی درباره علل افزایش بزهکاری و به ویژه سرقت در جامعه تأکید کرد و گفت: بسیاری از این افراد جوانانی با ملیتهای مختلف بوده که بی سواد و بیکار نیز هستند.

وی افزود: برخی خانواده ها زنانی را به عنوان خدمتکار استخدام می کنند که اقامت آنها در این کشور غیر قانونی است چرا که دستمزد آنها کمتر از سایرین است.

براساس تحقیقات اخیر حدود 9 هزار پرونده مربوط به مواد مخدر طی سال گذشته در مکه گزارش شده است. این تحقیق از سوی دکتر اشرف شیلبی استاد روانشناسی دانشگاه ملک سعود ریاض انجام شده و نشان دهنده افزایش جزایم مرتبط با مواد مخدر در مکه است.


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 1:18 عصر

 

تجمع جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای اعلام آمادگی اعزام به غزه در فرودگاه امام خمینی (ره) آغاز شد.

به گزارش ایسنا، دانشجویان دانشگاه‌های تهران در این تجمع شعارهای "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسراییل"، "خیبر خیبر یاصهیون، جیش محمد قادمون"، "هم غزه هم لبنان، جانم فدای اسلام" سر می‌دهند. 

هم‌چنین این دانشجویان پلاکاردهایی با عناوین "شیوخ عرب از خواب غفلت بیدار شوید"، "سازمان‌های دروغین حقوق بشر چرا خفه شده‌اید"، "شورای ناامنی شرمت باد"، "مرگ بر اسراییل تروریست راهزن"، "ما آماده اعزام به غزه هستیم"، "سکوت هر مسلمان خیانت است به قرآن"، "ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده"، "ما خواستار تشکیل جلسه اضطراری شورای امنیت هستیم" و ... در دست دارند. 

در دست دانشجویان پرچم‌هایی مزین به نام حزب‌الله، لبیک یا خامنه‌ای و پرچم ایران قرار دارد.


چهارشنبه 89 خرداد 12 , ساعت 1:18 عصر

 

 به گزارش ایسنا:

نتایج به دست آمده از یک مطالعه نشان داد که پخش موسیقی آرام و بی کلام در حین انجام اعمال جراحی می تواند موجب افزایش تمرکز و بهبود ارتباط کلامی بین جراح، متخصص بی هوشی و پرسنل اتاق عمل گردد.

در این مطالعه 300 نفر از پزشکان و پرسنل پنج بیمارستان شهرستان ارومیه مورد ارزیابی قرار گرفتند.

یافته های حاکیست 70 درصد افراد معتقد بودند که پخش موسیقی آرام موجب بهبود ارتباط کلامی میان پرسنل اتاق عمل می شود و 90 درصد نیز اظهار داشتند قدرت تمرکز آن ها در هنگام پخش موسیقی با صدای آرام افزایش پیدا می کند.

همچنین تمایل به پخش موسیقی با شدت صدای کم در افراد مسن و متخصصان بیهوشی بیشتر بود.

یافته های این پژوهش حاکی است که آرامش در اتاق عمل لزوماً به معنی برقراری سکوت محض نبوده و حتی ممکن است برای رسیدن به این مقصود از صدای موسیقی آرام استفاده شود.

این مطالعه توسط دکتر محمد باقر زینالی دانشیار گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه انجام شده است و در مجله پزشکی ارومیه به چاپ رسیده است.


<   <<   36   37   38   39   40   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ