سفارش تبلیغ
صبا ویژن
چون توانایى بیفزاید ، خواهش کم آید . [نهج البلاغه]
 
شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:55 عصر


به گزارش خبرگزاری ابنا ، جبهه علمای الازهر در نامه‏ای که به «رجب طیب اردوغان» نخست‏وزیر ترکیه نوشت ضمن تشکر از او، اردوغان را به خلیفه دوم عمربن خطاب تشبیه کرده است.

در این نامه آمده است: «نگرش شما به جهان اسلام و نخست بودن در فتح بلاد اسلامی، مانند نگرش خلیفه دوم بود. چراکه او نیز در فتح یک به یک بلاد اسلامی، اولین فرد در اسلام بود. رسول گرامی اسلام(ص) نیز عمر بن خطاب را "اولین" نامید»!

در بخش دیگری از این نامه آمده است: «تو با ثابت بودن و پایداری و اصرار بر حفظ اصول خود، همان راهی را رفتی که موسی کلیم‏الله رفت(!!) به همین خاطر بود که خداوند به موسی جامه فخر و بزرگی پوشاند و تو نیز اکنون ردای بزرگی و عزت و شرف بر تن داری؛ چراکه دوست‏دار امتت هستی».

در انتهای این نامه آمده: «آقای اردوغان! ما هم مانند همه امت اسلامی تو را دوست داریم؛ جون ثابت قدمی تو را در راه آرمان‏های امت اسلامی می‏بینیم. تو در طی طریق الی الله، ما را به یاد پیشینیانت همچون "سلطان محمد فاتح" و یا "حسن البناء" مؤسس و رهبرکل اخوان المسلمین می‏اندازی» !

اگرچه سیاست‏های حاکمان اسلام‏گرای ترکیه در قبال فلسطین، قابل تحسین است، اما نباید فراموش کرد که در طول 60 سال اشغال فلسطین، افراد مختلفی در جای‏جای جهان اسلام به خاطر آرمان‏های فلسطین قیام و ایستادگی کردند و در این راه رنج زندان، شکنجه و تبعید را متحمل شدند و حتی جان خود را فدا نمودند.


شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:55 عصر
 
ایلنا: یکسال پیش و همزمان با سالگرد ملکوتی امام‌خمینی(ره) وزیر راه و ترابری به همراه معاون اول رییس جمهور به شیراز رفت تا عده‌ای از خانواده شهدا را سوار بر قطاری کند که به ظاهر قرار بود به اصفهان و سپس به تهران بیاید و خانواده‌های شهدا را به مرقد امام برساند تا به تصور مسولان وزارت راه آرزوی دیرینه مردم شیراز توسط استاد رییس جمهور محقق شده و وزیر افتخار رساندن خانواده‌های شهدا همزمان با سالگرد رحلت امام خمینی را در کارنامه خود به ثبت رساند.


راه‌آهن 506 کیلومتری اصفهان- شیراز در حالی روز 13 خردادماه افتتاح شد که در همان زمان منابع محلی اعلام کرده بودند هیچ یک از ایستگاه‌های این قطار آماده افتتاح نیست و این راه‌آهن پس از افتتاح توسط مسئولان امر و عبور قطاری حامل زائران شیرازی به سمت تهران برای تکمیل پروژه تعطیل تا عملیات بلاست‌ریزی و تراورسها تکمیل و ارتباطات ایستگاه‌ها برقرار شود و چرا که با وضعیت این راه‌آهن، آماده بهره‌برداری نیست و عبور قطار حادثه آفرین خواهد بود.

به این جهت قطار نمایشی شیراز– اصفهان در روز13خرداد حامل زائران بود و با سرعت 30 کیلومتر بر ساعت حرکت کرد و تنها از شیراز تا آباده در حدود 7 ساعت طول کشید تا مسافران جا به جا شوند مسیری که باید در حدود 11 ساعت به طور عادی طول می‌کشید تا مسافران به تهران جابه جا شوند، حدود 17 ساعت به طول انجامید و این امر خود به خوبی اذعان از آماده نبودن زیر ساخت‌ها و بالاست‌های مسیر داشت البته قرار بود این قطار با سرعت 160 کیلومتر در ساعت حرکت کند که بنا به شواهد این قطار با سرعت 30 کیلومتر در ساعت یعنی یک سوم سرعت قطارهای معمولی که با سرعت120 کیلومتر در ساعت حرکت می‌کنند، حرکت کرده است تا در حین حرکت حادثه و در نهایت مشکلی برای مسافران اتفاق نیفتد.

در آن زمان بنا به گفته مسوولان شیرازی هنوز بالاست‌ریزی در مسیر اقلید تا اصفهان تکمیل نشده بود و از قسمت سعادت‌شهر تا شیراز پیچ‌های تراورس‌های بتنی به ریل نیز کامل سفت نشده‌اند و هر لحظه احتمال وقوع حادثه بود.

به این جهت این قطار تنها سه روز پس از افتتاح نمایشی‌اش متوقف شد تا مسئولان مجددا مسیر را ریل گذاری و اقدامات زیر سازی لازم و ایستگاه سازی‌ها را انجام دهند. از آنجا که وزارت راه و ترابری برای افتتاح نمایشی این مسیر بسیار هزینه کرده بود بنابراین مردم شیراز هر لحظه به دنبال زمان افتتاح رسمی این طرح در مواجه با مسولین وزارت راه و استانداری شیراز از آنها در مورد زمان قطعی افتتاح این قطار سوال کردند تا این که در نهایت مسولان چندین بار زمان‌های متفاوت چند ماهه را اعلام و سپس زمان اعلامی را تغییر دادند تا همانند سال‌های قبل مردم شیراز را همچنان منتظر شنیدن صدای سوت این قطار بگذارند.

در آن زمان البته دستغیب نماینده مردم شیراز نیز به این افتتاح نمایشی واکنش نشان داد و از مردم شیراز خواست تا از خرید بلیط این قطار تا زمان افتتاح رسمی این قطار خودداری کنند و حتی این اقدام وزارتخانه را دلیلی برای استیضاح وزیر راه خواند.

عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس در آن زمان اظهارداشت: «برای احداث تخصصی راه آهن باید چندین مرحله را پشت سر گذاشت. مراحلی که کوبیدن خاک 98 درصد، بالاست و تراوس و در نهایت ریل گذاری را شامل می‌شود. این در صورتی است که در زمان احداث راه آهن اصفهان – شیراز علاوه بر این‌که در برخی از مسیرها حتی کوبیدن خاک به زیر 98 درصد می‌رسد. مرحله بالاست نیز در برخی از مسیرها انجام نشده و شاهد هستیم که قطعات بتنی مستقیماً بر روی خاک کوبیده قرارگرفته است».

وی با اشاره به این‌که مسوولین بارها گفته‌اند که حلاوت و شیرینی این پروژه را با دیدگاه‌های سیاسی نباید تلخ کرد، تاکید کرد: «اگر این راه آهن استاندارد است پس چرا زمان فروش بلیت‌های این قطار را به 4 ماه دیگر موکول کردند. آیا این امر به این دلیل نیست که در این زمان می‌خواهند به دوباره کاری این پروژه بپردازند»؟

نماینده شیراز در مجلس گفت: «در هیچ کجای دنیا تاکنون سابقه نداشته است که اولین سفر یک قطار به حمل مسافر اختصاص یابد، در صورتی که باید تا ماه‌ها از قطار تازه احداث شده در جهت حمل بار استفاده شود تا تمامی ‌ابعاد و شاخصه‌های ایمنی مورد ارزیابی قرار گیرد. اما امروز شاهد هستیم که این روند در کشور ما به گونه‌ای دیگر است».

بنا به گفته مسولان وقت وزارت راه و ترابری برای انجام این پروژه حدود 600 تا 700 میلیارد تومان خرج شده است این در حالی که در گذشته چینی‌ها قرار بود با مبلغی کمتر از این راه‌آهن را اجرا کنند اما کار از دست آنها گرفته شد و به پیمانکاران ایرانی سپرده شد.

حال پس از گذشت یک سال از افتتاح نمایشی این راه آهن و پس از افتتاح مجدد آن به مناسبت عید نوروز بعد از بارها اعلام زمان افتتاح اما هنوز سوت این قطار با فواصل زمانی بلند شنیده می‌شود چرا که بنا به گفته مردم شیراز پس از ایام نوروز مجدد فروش بلیط برای این قطار متوقف شده است به گونه‌ای که دانشجویان شیراز برای تردد به تهران و حضور در نمایشگاه کتاب با پاسخ " فعلا فروش بلیط نداریم " مواجه شدند تا مسوولان برای چندمین بار در طی یک سال امکانات لازم برای این قطار را فراهم کنند تا شاید روزی برسد که قطار شیراز- اصفهان- تهران به طور متناوب تردد داشته باشد.

البته روح الله احمدزاده استاندارد فارس که گویی از توقف فروش بلیط این قطار اطلاعی ندارد در این باره گفت: تردد مسافر در این خط ادامه داد و متوقف نیست این قطار آرزوی 70 ساله مردم شیراز است که در گیر کمبود بودجه است.

وی ادامه داد: برای تکمیل این پروژه 450میلیارد تومان ریالی و 150 میلیون یورو ارزی اختصاص یافت که توانست 95 درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد و چنانچه وزارت راه و ترابری همت کرده و سایر هزینه‌هار ا متقبل شود، می‌توان این عملیات اجرایی این راه آهن را کامل کرد.
استاندار فارس افزود:5 درصد باقی مانده مربوط به ایستگاه‌هاست که وزیر در زمان افتتاح این قطار قول مساعد داد که برای اعتبارات آن فکری کند تا پایان سال تکمیل شود و با توجه به گذراندن سه ماه از سال جاری امیدواریم با تخصیص اعتبار 130میلیارد تومان دیگر برای تکمیل ایستگاه‌ها بتوانیم این مسیر را کامل کنیم.

احمدزاده تصریح کرد: هنوز هم تردد مسافرین از ایستگاه صدرا صورت می‌گیرد و این ایستگاه به عنوان ایستگاه موقت راه‌اندازی شده است.

به این جهت به نظر می‌رسد با وعده‌های اعلامی از سوی مسوولان وزارت راه و ترابری و نحوه تخصیص اعتبارات به پروژه‌های این وزارت‌خانه هنوز هم نمی‌توان به افتتاح رسمی این پروژه امیدی داشت و باید هر سال افتتاح نمایشی آن را سال شمار کنیم البته وزیر راه و ترابری افتتاح این مسیر را نمایشی نمی‌داند و در مرداد سال گذشته برای این که به خبرنگاران حوزه راه ثابت کند که این مسیر تکمیل شده است و مشکلی وجود ندارد وعده داد تا هفته پایانی مرداد ماه خبرنگاران از این مسیر بازدید کنند که هنوز نه وعده وزیر محقق شده و نه خبری از بازدید خبری از این مسیر وجود دارد که خود نشان دهنده این امراست که این مسیر هنوز آماده نیست و وزارتخانه به جهت آماده‌سازی کامل از حضور خبرنگاران دراین مسیر جلوگیری می‌کند.

شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:54 عصر
 
به‌دنبال انتقاد برخی کارشناسان و منتقدان از سریال آشپزباشی و طرح حرف و حدیث‌هایی بر سر درآمد این سریال که گاه رقم را به میلیاردها تومان هم رساند، محمدرضا هنرمند(کارگردان این سریال) با ارسال یادداشتی؛ به بخشی از این انتقادات وارده پاسخ داد.

به گزارش ایلنا متن کامل این یادداشت بدین شرح است:

این روزها هرجا سخنی از سریال آشپزباشی باشد، ضمن اظهارنظر درباره ریتم کند این سریال، حرف و حدیثی هم از هزینه‌های تلف شده بیت‌المال به‌میان می‌آید. به همین خاطر لازم دیدم برای روشن شدن اذهان عمومی و آرامش وجدان آنها که سنگ بیت‌المال را با جدیت هرچه تمام‌تر به سینه می‌کوبند چند نکته را یادآوری کنم.

اول اینکه: چه خوب که دوستان و گاهی همکاران گرامی ما تا این اندازه حسابگر و دقیق شده‌اند.

 ولی ای‌کاش در کشوری که هزاران هزار پروژه رهاشده، تعطیل شده، جمع شده، تکرارشده، غیب شده و چپو شده وجود دارد، رسیدگی و مؤاخذه بیت‌المالی تنها به یک سریال و هنرمندان طراز اول آن خلاصه نشود که بدعاقبتی دارد.

دوم اینکه: سریال آشپزباشی هرچه که هست حداقل شانزده میلیارد تومان یعنی چهار برابر هزینه‌های خودش را از طریق جذب و فروش پیام‌های بازرگانی اختصاصی این سریال به سازمان صدا و سیما یا همان بیت‌المال بازگردانده است. دقت بفرمائید! چهار برابر هزینه‌های خودش. یعنی یکی از پرسودترین فعالیت‌های اقتصادی ممکن، فارغ از دستاوردهای فرهنگی، هنری و اجتماعی.

سوم اینکه: در ماه‌های اولیه تصویربرداری این سریال و با احتساب زمان ثبت هر صفحه از فیلمنامه مصوب، پیش‌بینی می‌شد که قسمت‌های این سریال احتمالاً به سی و چند قسمت برسد که در مرحله تدوین این پیش‌بینی و محاسبه مثل هزاران هزار پیش‌بینی انجام شده در حوزه‌های مختلف علمی، ورزشی، فنی، اقتصادی، نظامی و حتی دیپلماتیک درست از آب درنیامد. این جرم و جنایت بزرگ را من شخصاً به گردن می‌گیرم و آماده‌ام تا تمام خسارت‌های احتمالی وارد شده به بیت‌المال را از دارائی مختصر شخصی‌ام بپردازم تا کسی دچار عذاب وجدان و بی‌خوابی نشود.

چهارم اینکه: علیرغم دلسوزی‌های بیت‌المالی و دروغ پراکنی‌های منتقد خیلی بزرگ و همیشه در صحنه، جناب استاد مسعود فراستی، مبنی بر دریافت دستمزد بالای یک میلیاردی اینجانب و دیگر هنرمندان مظلوم این سریال که آغازگر انحراف افکار عمومی و فتنه علیه این سریال بود، اینجانب طبق قرارداد منعقده قرار است دستمزد مشخص و متعارفی برای هر قسمت دریافت کنم.

بنابراین تقلیل قسمت‌های سریال یعنی تقلیل دستمزد خودم. روشن‌تر می‌گویم تا همه مدیران سازمان صدا و سیما و همکاران عزیزم خوب متوجه شوند. من قرار است بابت 26 قسمت دستمزدی دریافت کنم که هنوز آنرا بطور کامل دریافت نکرده‌ام. تا همین امروز، بسیاری از همکاران دیگرم در این سریال نیز حقوق مورد توافق خود را دریافت نکرده‌اند و طلبکار هستند، تهیه‌کننده هم شرمنده و بدهکار و فعلاً موبایل خاموش است.

پنجم: این سریال در سخت‌ترین و بحرانی‌ترین شرایط سیاسی اجتماعی ساخته شد. یکی دوماه قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری هیجانات انتخاباتی به گروه رخنه کرد. بعداز انتخابات نیز دامنه آشوب‌های سیاسی و اجتماعی، گروه را تا آستانة تعطیلی و ازهم پاشیدگی کشاند. تشریح جزئیات فشارهای عصبی و روانی برای تعطیلی کار در این یادداشت به صلاح هیچکس نیست، ولی اگر لازم باشد در جائی خواهم گفت که برای ادامه کار و جلوگیری از تعطیلی کامل پروژه چگونه جنگیده‌ام. نه برای خوش‌رقصی که برای جلوگیری از اتلاف سرمایه‌های هنری کشور و نفس هنر.

تعطیلی کار در آن روزها توجیه کافی داشت و هیچکس را برای آن مؤاخذه نمی‌کردند. به آسانی هزینه دیگری به هزینه‌های بحران‌های سیاسی اجتماعی سال 88 اضافه می‌کردند و بس.

و آخر اینکه: سریال آشپزباشی هم تمام شد. پس تا دیداری دیگر..... اگر باشد.یا علی!

محمدرضا هنرمند – چهاردهم خرداد89

شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:53 عصر
 
 
حادثه ممانعت از سخنرانی حجت الاسلام سید حسن خمینی در مجلس سالگرد رحلت امام خمینی (ره) یک حادثه تلخ ومخالف آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله آزادی بیان بود و البته یک حادثه از پیش طراحی شده بود که شخص رئیس جمهور در آن نقش اساسی داشت و می توان گفت از سنخ مناظره انتخاباتی ایشان بود که زمینه فتنه را فراهم کرد.
دکتر علی مطهری در یادداشت اختصاصی که برای تابناک ارسال کرده است، نسبت به ممانعت از سخنرانی سید حسن خمینی، نوه امام (ره) واکنش نشان داده و از آن بعنوان «حادثه تلخ» یاد کرده است.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، یادداشت ارسالی دکتر علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عینا بدون هیچ گونه تغییر در ادامه می آید.

حادثه ممانعت از سخنرانی حجت الاسلام سید حسن خمینی در مجلس سالگرد رحلت امام خمینی (ره) یک حادثه تلخ ومخالف آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله آزادی بیان بود و البته یک حادثه از پیش طراحی شده بود که شخص رئیس جمهور در آن نقش اساسی داشت و می توان گفت از سنخ مناظره انتخاباتی ایشان بود که زمینه فتنه را فراهم کرد.

اگر قوه قضاییه عوامل فتنه انتخاباتی 88 یعنی آقایان موسوی، کروبی و احمدی نژاد را به طور همزمان محاکمه می کرد و مجازات هریک را به نسبت جرم آنها اعلام می نمود در 14 خرداد89 این اتفاق نمی افتاد .احمدی نژاد مانند کودک یک خانواده شده است که هرچه دیگران را اذیت می کند مورد تشویق قرار می گیرد.

من درصدد دفاع از مواضع آقای سید حسن خمینی نیستم اما آیا اگر کسی به نحوه مدیریت بحران اخیر انتقاد داشت باید از صحنه انقلاب حذف شود و نباید حق اظهار نظر داشته باشد؟ شاید سید حسن دیروز می خواست انتقاداتی به موسوی و کروبی وارد کند. پس ابتدا حرف او را گوش کنیم ،اگر قبول نداشتیم اعتراض کنیم و شعار بدهیم، نه اینکه از چند روز قبل تصمیم بر این باشد که به او اجازه سخن گفتن ندهیم.

آقایانی که اصرار بر شبیه سازی حوادث امروز با حوادث صدر اسلام دارند آیا صحیح می دانند که آنها و دار و دسته شان را به سپاه عمر سعد و ابن زیاد تشبیه کنیم که در روز عاشورا با ایجاد سر و صدا اجازه نمی دادند نوه پیغمبر سخن بگوید؟ در روزی که باید از وحدت سخن رانده می شد، پروژه تفرقه اجرا شد و این به صلاح کشور نبود.

شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:51 عصر
 قائم مقام اسبق باشگاه استقلال گفت: در سال 88 اتفاقی نبوده که در استقلال رخ نداده باشد.

کامران منزوی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره احتمال اداره باشگاه استقلال توسط شرکت صنایع غذایی یک و یک اظهار داشت: ما یک شرکت صنایع تولیدی غذایی بزرگ هستیم که تقریبا در 7 شهر ایران کارخانه دارد. سهامی عام و در بورس هستیم. یکی از اهدافمان تولید و توزیع است و از راه حضور در مجامع فرهنگی، اجتماعی می خواهیم به اهدافمان برسیم.

وی تاکید کرد: ایده‌ای برای حضور در استقلال نداشتیم. با باشگاه برق شیراز صحبت و در مذاکراتمان با آنها توافق کردیم. از طرف آنها مشکلی نیست و این شرکت است که باید قدم بردارد. با باشگاه پیکان هم حرف زده بودیم. با تیم هما هم با توجه به اینکه از تیم های ریشه دار است، مذاکراتی داشته ایم. ما در حال بررسی این شرایط بودیم که خبر رسید هیات مدیره باشگاه استقلال استعفا کرده است. این بود که تصمیم گرفتیم باشگاه استقلال را هم مدنظر داشته باشیم.

مدیرعامل این شرکت صنایع غذایی تصریح کرد: این شرکت به دنبال اداره باشگاه استقلال است نه تملک آن. چون باشگاه استقلال چیزی جز زیان ندارد که کسی بخواهد آن را تملک کند. این باشگاه در فرابورس است و زمانی می تواند سودآور باشد که درآمدزایی آن بیشتر از هرینه باشد. ما برنامه خود را به سازمان داده ایم و فردا هم با آنها جلسه ای داریم.

منزوی با بیان اینکه هر روز عرصه برای این شرکت جهت اداره باشگاه استقلال تنگ تر می شود، عنوان کرد: من مدیرعامل این گروه هستم و سهامی در این شرکت ندارم پس اگر حرفی می زنم برای سود و ضرر خودم نیست. بحث اینجاست که هر گروهی برای اداره استقلال می آید برای بهتر شدن اوضاع می آید. اکنون که تیم استقلال را بررسی می کنیم همه را ناراضی می بینیم. در سال 88 اتفاقی نبوده که در این باشگاه رخ نداده باشد. انواع و اقسام اتفاقات نوین در این باشگاه رخ داده است.

وی گفت: نمی دانم در قطر چه اتفاقی رخ داده که اکنون اکبرپور را برای آن تهدید می کنند. بعضی جریانات نوآوری بود. بازیکن به مربی توهین کرد و اتفاقات بعد از آن جالب بود. بازیکنان حرف از قراردادهای 600، 700 میلیونی می زنند. با یک حساب سرانگشتی هر کسی که بخواهد استقلال را تحویل بگیرد با این شرایط و این بازیکنان پر مدعا باید 35 میلیارد هزینه کند.

منزوی با اشاره به کنار هم گذاشتن حوادثی که پس از پایان لیگ برای استقلال رخ داده، گفت: چطور می شود بازیکنانی که برای جواب دادن به پیشنهاد تیم ها یک هفته صبر می کنند، به فاصله 3 روز به شروع نقل و انتقالات با استقلال به توافق می رسند. آیا نباید مطالبی که دو ماه قبل روزنامه ها می نوشتند فلانی با فلانی در حال مذاکره است را باور کنیم؟ چرا باید مرفاوی که بلافاصله با استقلال به توافق می رسد استعفا کند؟ باید دید دشواری های استقلال از کجا شروع شد؟

قائم مقام پیشین باشگاه استقلال تاکید کرد: به این دلایل است که می گویم روز به روز عرصه برای ما تنگ تر می شود. اکنون دغدغه این است که به بازیکنان امید استقلال اعتماد کنیم یا نه. مثل 7، 8 سال قبل که به امیدها اعتماد کردیم و از آن تیم بازیکنانی نظیر امیرحسین صادقی، تیموریان، فرزاد آشوبی، تاجیک، بیگی، جباری، وحید طالب لو، پیروز قربانی، مسعود زارعی و خیلی های دیگر پرورش پیدا کردند. آن زمان سرمربی تیم بزرگسالان منصور پورحیدری بود و همیشه تیم مدعی داشتیم.

منزوی با بیان اینکه شرکت آنها اقتصادی است و همه هدفمان هم فوتبال نیست، اظهار داشت: همه تیم های مدعی درحال بستن تیم های خود هستند بنابراین باید واقع بین باشیم. استقلال اکنون 7 بازیکن رباط صلیبی پاره کرده دارد. هادی شکوری، روانخواه، جباری، کیانوش رحمتی، جواد شیرزاد و در مورد سید صالحی هم تردیدهایی وجود دارد و این بازیکن حاضر نیست پای خود را عمل کند. هاشم بیک زاده هم که به سپاهان رفت. این بازیکنان بزرگ هستند و به راحتی نمی شود جای آنها را پر کرد.

قائم مقام اسبق باشگاه استقلال یادآور شد: سئوال اینجاست آیا هوادار عصیان زده و ناراحت استقلال فرصت را به بازیکنان جوان، مربی و هیات مدیره جدید باشگاه می دهند؟ اگر قرار باشد همین بازیکنان را حفظ کنیم که سهمیه خود را پر کرده ایم. سئوالم این است که نمی شد با همان پولی که به رینالدو داده شد احمد خذیراوی را حفظ کرد و او روی نیمکت می نشست؟ با این وضعیت حجم سرمایه گذاری در چنین تیمی سخت تر می شود. اکنون رقبای ما یعنی شرکت های صنایع غذایی تیم های غیر فوتبالی را در دست گرفته اند و موفق هم بوده اند. شرایط در استقلال خوب نیست. مثلا بازیکنی مثل حنیف عمران زاده که نیم فصل بازی نکرده مدعی شده که می خواهد برود و در صحبتی که مانوسی فر با من داشت گفت در بند قراردادش آمده که می تواند جدا شود.

وی درباره اینکه قریب تاکنون حاضر نشده مدیریت باشگاه استقلال را قبول کند، گفت: او می داند که باشگاه پول خوره گرفته است و برای اداره تیم پشتوانه مالی قوی می خواهد.

منزوی در خصوص اینکه نام امیر قلعه نویی هم برای سرمربیگری استقلال مطرح شده، اظهار داشت: او مگر کم با استقلال موفق بوده اما اگر هم بیاید ریسک کرده است، او کلی در کانون است. سال گذشته دوهزار بیانیه علیه او صادر شد. همه از وی توقعات زیادی خواهند داشت. به هر حال امیدوار هستم که هر چه زودتر تکلیف این تیم مشخص شود.


شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:50 عصر
 
 

کاپیتان فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم با باشگاه تراکتورسازی تبریز قرارداد امضا کرد.


مهدی فاطمی؛ سخنگوی باشگاه تراکتورسازی تبریز در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: با مرتضی اسدی؛ کاپیتان فصل گذشته تیم صبای قم به توافق نهایی رسیدیم و این بازیکن قراردادی 2 ساله با تراکتورسازی تبریز امضا کرد.

اسدی سومین بازیکن صبا است که در طول چند روز گذشته از صبای قم جدا می‌شود. امیر حسین فشنگچی و محمد نوری روز پنج‌شنبه از صبا به پرسپولیس پیوستند.


شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 5:49 عصر
 وکیل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از احتمال شکایت علی دایی از رئیس کمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس خبر داد.

عسگری پیش بین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اظهارات سید جلال یحیی‌زاده رئیس کمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس درباره علی دایی گفت: یحیی‌زاده مطالبی خلاف واقع و توهین‌آمیز را به موکلم نسبت داده است. این امر سبب شده تعداد کثیری از خانواده شهدا،‌ جانبازان و رزمندگان در مقابل این اظهارات از موضع به حق دایی دفاع کنند.
وی ادامه داد: موکلم با حفظ حق طرح شکایت کیفری از طریق دادسرای ویژه روحانیت به اظهارات یحیی زاده مطالبی را عنوان کرده است.

وکیل سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: یحیی زاده گفته در روز فتح خرمشهر علی دایی بدترین بداخلاقی‌ها را کرده است. یحیی زاده به دفاع از اعضای فدراسیون فوتبال پرداخت و گفت: دایی به جای جار و جنجال و هیاهو و حضور در دادگاه و طلب آنچه که برایش کاری انجام نداده بدهی 230 میلیون تومانی مالیاتی‌اش را بدهد. ایشان همچنین اعلام کرده موکلم (علی دایی) مطرود و منفور مردم است و به موکلم توصیه کرده از شهدا، رزمندگان و جانبازان الگوی رفتاری بیاموزد.

پیش بین تاکید کرد: نظر موکلم این است که همگان می‌دانند علی دایی در روز فتح خرمشهر در مصاحبه‌اش با صدا و سیما و خبرنگاران بر خلاف ادعای یحیی‌زاده مطالبی در مورد بزرگداشت و تکریم حماسه خرمشهر اظهار داشته است و تأکید کرده سرافرازی، آرامش و آسایش امروز را مدیون جانفشانی شهدا و جانبازان هستیم.

وکیل علی دایی یادآور شد: متأسفانه یحیی زاده در قامت وکیل مدافع فدراسیون فوتبال حقایق را وارونه جلوه داده است. جالب اینکه ایشان می‌دانند یکی از مباحث اختلافی در کمیته انضباطی بحث روشن شدن مسئول پرداخت مالیات است و معلوم نیست ایشان با کدام مجوز شرعی و قانونی به خود اجازه دادند اسم دایی قبل از صدور حکم کمیته انضباطی را به عنوان بدهکار مالیاتی بگوید. این در حالی است که دایی طی اظهار نامه مالیاتی که تقدیم حوزه مالیاتی شده صراحتا مبلغ قرارداد را به حوزه مالیاتی اعلام کرده و میزان مالیات آن را 166 میلیون تومان عنوان کرده است.

پیش بین در ادامه گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: دایی در سال گذشته به عنوان مؤدی مورد تقدیر وزارت دارایی قرار گرفته است. یحیی‌زاده بر اساس کدام سند و مدرک رقم 230 میلیون تومان را احراز کرده و بر اساس کدام سند و مدرک بر ایشان محرز شده که دایی منفور و مطرود ملت است؟

وی تصریح کرد: همانطور که در جراید و سایت‌های خبری عنوان شد شماری از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان اردبیل در طوماری از موضع به حق دایی در برابر اظهارات یحیی زاده دفاع کردند. دایی نیز به تأسی از شهدا، ایثارگران و رزمندگان حق خود را مطالبه کرده و بهتر آن بود که یحیی زاده به جای پیش‌داوری منتظر صدور رأی از ناحیه کمیته انضباطی که تنها مرجع صلاحیت‌دار برای اختلافات ورزشی است می‌ماند.

وکیل دایی گفت: موکلم معتقد است این گونه سخنان یحیی زاده که در دفاع از دوستان فدراسیونی ایشان است نوعی تبلیغات پیش از موعد انتخاباتی محسوب می‌شود.


شنبه 89 خرداد 15 , ساعت 10:19 صبح

 

خاندان خسروشاهی بزرگترین فعالین صنعتی تولید و توزیع دارو در تاریخ ایران بودند. چهارمین خاندانی که، نقش برجسته ای در توسعه فعالیتهای تجاری و صنعتی ایفا نمودند. خاستگاه تاریخی آنها خسروشهرمی باشد که پس مدتی، فعالیتهای خود را به تبریز قزوین ، تهران ،همدان   گسترش دادند.

 حاج حسن خسروشاهی در اواخر قاجار و اوایل دوران پهلوی اول ، مدتها رئیس اتاق بازرگانی تبریز بود. درحالیکه  تحصیلاتش در حد اجتهاد می باشد، همراه دو برادر از سال 1280 شمسی و یک کارمند شروع به کار تجارت نمودند. آنها به واردات کالاهایی از قبیل فاستونی ،کاغذ ،چای ،شکر و... می پرداختند. علاوه بر فعالیت تجاری اقدام به تاسیس کارخانه نساجی در قزوین نمودند.

 یکی از برادران حاج حسن به همین منظور در سال 1315-1314 به ایتالیا رفت.او یک مهندس نساجی را از ایتالیا  برای اداره امور فنی کارخانه آورد.آنها پارچه بافی آذربایجان را در سال 1316 ،با سرمایه گذاری 352 هزار تومان ، با 100 دستگاه، ریسندگی و بافندگی پنبه را تاسیس نمودند. کارخانه پارچه های ضخیم می بافت که مورد استفاده روستائیان بود. سه برادر و مدیران استخدام شده، غیر از مهندس ایتالیائی ،در نساجی تجربه نداشتند.

 حمایت گمرکی و سود بازرگانی نسبت به محصولات نساجی وارداتی، امکان تداوم تولید با سودآوری را برای آنها در چند سال اولیه،بدون تخصص و تجربه لازم در صنعت نساجی   تضمین نموده بود.مشکلات مدیریتی و بی توجهی به تحولات ایجاد شده پس از جنگ جهانی دوم در صنعت نساجی و ناکامی در نحوه اداره کارخانه خصوصا با بزرگ شدن فرزندان ، همچنین فعالیت مستقل اقتصادی از سوی آنها ،سرانجام شراکت در سال 1325 به پایان رسید و هریک از آنها کارمستقل تجاری و صنعتی خود را پیش بردند.

دو گروه بزرگ تولید دارو و مینو متعلق به دو خانواده خسرو شاهی می باشند .در این بخش تنها گروه تولید دارو مورد توجه قرار دارد. حاج حسن خسرو شاهی 6 پسر داشت که بنگاههایش را اداره می کردند. از اوایل سالهای 1334 به کمک فرزندانش بار دیگر فعالیت صنعتی را آغاز نمود. این بار در صنعت دارو و شویندهها فعالیتش را متمرکز نمود.او در پیامی ،اول دیماه 1336 خطاب به پرسنل اعلام نمود. " کارگران و کارمندان عزیز فرزندان من :کارگاهی که در آن کار می کنید مثل خانه شما است بکوشید خانه خود را خوب نگه دارید و نظم وترتیب را در آن رعایت کنید.آنچه را که برای خود نمی پنسدید برای دیگران روا ندارید.     نتیجه کوشش شما و ما در این موسسه ،درمان بیماران و تسکین آلام دردمندان می باشد.راز موفقیت 1- ایمان به خداوند ، 2- رازداری ، احساس مسئولیت ، صمیمیت و دلسوزی در کار است که با اعتماد بنفس و هوشیاری، می توان استعداد خدادادی را آشکار و همگان را بخود علاقمند نمود. 3- راستی ، امانت ، نظم وترتیب ، پاکیزگی در کار ،مهربانی با زیر دستان ،فرمانبرداری و احترام به کارفرمائیان از علل موفقیت می باشد.

این پیام دستورالعمل و راهنما ی گروه تولید دارو برای 22 سال بعد بود. آنها درطی یک پروسه تاریخی با تاسیس شرکت سهامی تولید دارو ، تیدی ،تولی پرس( تولید مواد شوینده ) ،کیوان(به تولید انواع بیسکویت و ...) ، پخش البرز ، پایور ، پایه گذار ،تکنو صنایع و کامپیوتر البرز به فعالیتهای خود ابعاد گسترده ای دادند. همه این شرکتها تابع سرمایه گذاری البرز- سهامی عام - قرار داشتند.

 گزارش  هیئت مدیره درخرداد سال 1357 در حالیکه ایران در بحران سیاسی فرو رفته بود به مجمع عمومی ارائه شد .فروش شرکت در سال 1356 حدود 264/10 میلیون ریال، تقریبا 39% نسبت به سال قبل افزایش داشت. قیمت عمده محصولات داروئی از دهسال پیش همچنان ثابت مانده بود. سود شرکت پس از کسر مالیات 576 میلیون ریال، که نسبت به سال قبل 97% افزایش داشت. در حالیکه وزش انقلاب گسترش یافته بود، بیش از 107 میلیون ریال از سود سهام ، به سال بعد منتقل گردد.

 شرکتهای گروه بیش از 600محصول متنوع دارویی ،بهداشتی ،مواد غذایی ،دترجینت و پاک شویی ،الیاف مصنوعی و سموم دفع آفات نهایی و.. .تولید می کردند و در تمام کشور توزیع می شد.

در بخش پژوهش شرکت  150 نفر مشغول تحقیق در آزمایشگاه  بودند که تعداد زیادی از آنها  دارای تحصیلات عالی بودند . گروه البرز از سیستم مدیریت مناسب ، اطلاعات فنی و پرسنل آزموده برخوردار بود. بر اساس همین ظرفیت و توانائی بود که  شرکتهای بزرگ جهانی چون امریکن سایانمید (لدرلی )، مرک اند شارپ اند دوم ، پوندز ،ژنرال فودز، سیبا گایگی، و ...با گروه همکاری می کردند. شرکت البرز به خاطر تولید تحت برندهای معتبر، در سالهای آخر بنیاد صادرات را بنا گذاشته بود. آنها در سال پیروزی انقلاب 5 هزار کارگر ،کارمند و مدیر داشتند.

 از میان خانواده بزرگ خسرو شاهی ،تنها کاظم خسروشاهی پنجمین فرزند خانواده ، تاسوم دبیرستان را در دبیرستان رشدیه تبریز به پایان رساند و دیپلمش را از مدرسه تجارت تهران گرفت. دفترداری ،حسابداری ،قانون تجارت و زبان را تا حدی در آنجا فرا گرفت. او می گوید، این دروس بعدها کار و مدیریت مرا آسان کردند.پس از دیپلم، مدت یکسال به محل کسب پدر و برادران در بازار تهران رفت.در کنکور دانشکده حقوق پذیرفته شد و به عنوان یکی از شاگردان ممتاز دانشکده رشته اقتصاد پذیرفته شد.درسها را در کنار کار مطالعه می کرد پس از دوساله، دانشکده را ناتمام گذاشت . قبل از پایان جنگ جهانی دوم برای ادامه تحصیل به آمریکا رفت.   او ابتدا به عراق ،کراچی ،بمبئی و از طریق کشتی که شش هزار سرباز داشت به آمریکا رفت تمام اصول نظامی را درکشتی باید رعایت می نمود. او مدت یکماه در کشتی همچون سربازان هر روز تمرین نجات غریق می کرد. وقتی به آمریکا رفت شبها تحصیل می کرد .روزها به دنبال فرصتهای تجاری و توسعه فعالیتهای اقتصادی خانواده بود. همچنین با پدر وبرادران مکاتبات تجاری انجام می داد. او در آمریکا نمایندگی فروش محصولات دارویی ماکسون رابینز را برای برادر داروسازش دکتر نصرالله گرفت. کاظم  پس از دو سال توقف در آمریکا به ایران باز گشت. پس از برگشت به ایران حین کار، تحصیلش را ادامه داد. و دکتری اقتصادش را، از  دانشگاه تهران گرفت.در همین زمان ، پنج برادر به اتفاق پدر، فعالیت تجاری در ایران و آمریکا  را پیش می بردند.

توزیع دارو بین داروخانه ها بخشی از فعالیت آنها را تشکیل می داد. آنها پس از چند سال نمایندگی توزیع دارو ،وارد صنعت دارویی شدند و به تدریج فعالیت خود را گسترده نمودند با بزرگ شدن فرزندانشان ، نسل سوم خانواده به گروه پیوست.

 از میان این خانواده که همه در بخش خصوصی در طی بیش از سی شش سال فعالیت داشتند، تنها یک نفر به بخش عمومی در بحرانی ترین شرایط تاریخی وارد شد. کاظم خسرو شاهی پس از 33 سال فعالیت ،به اصرار دوستش جمشید آموزگار ، کمتر از یکسا ل مقام وزارت بازرگانی را پذیرفت.در این دوران قریب دو بار استعفا داد که از سوی نخست وزیر پذیرفته نشد. از میان خانواده ، تنها سهام او مشمول قانون حفاظت قرار گرفت. زمان انقلاب در پاریس بود و اصلا تصور نمی کرد که سهامش مصادره گردد. به همین دلیل می خواست قراردادهای جدید در فرانسه ببندد .اما رویایش معکوس از آب در آمد . در سال 1364 کل شرکت در اختیار بنیاد 15 خرداد قرار گرفت. در حالیکه از میان 7 نفر از اعضای خانواده تنها کاظم به مدت چند ماه در اوج بی ثباتی وارد بخش عمومی شده بود. 


جمعه 89 خرداد 14 , ساعت 8:50 عصر

 

 

در فاصله 5 کیلو متری خسروشاه در جانب شرقی دهستان تاز ه کند تپه خاکی واقع شده است که یانق تپه نامیده می شود ارتفاع این تپه از سطح اراضی اطراف چیزی در حدود 18 متر و وسعتش در حدود 87 هزار متر مربع است که در سال 1337 هجری شمسی مورد باز دید چارلز برنی قرار گرفت در مرداد ماه سال 1339 هجری شمسی یک هیات 4 نفره انگلیسی به سرپرستی چارلز برنی استاد دانشگاه منچستر انگلیس وهمکاری همسرش خانم بیر منگام و دستیارش لا وسون به مدت 5 هفته دست به حفاری در قسمت شرقی تپه زدند حدکثر عمق این کاوشها 5/3 متر و فقط شامل یک طبقه اسکان بود در این این حفاریها چند پایه برج – خانه گلی و مقداری ظروف سفالی پیدا شد بنا به نظر چارلز برنی این آثار مربوط به 2500 سال قبل از میلاد می باشد با ادامه کاوشها بنیان ساختمان خانه ها و محوطه های مختلفی از زیر خاک بیرون آمد که همه از خاک وخشت و به شکل دایره و گاهی دوایر به هم متداخل می شدند در این حفاری ها 23 بنای دایره ای شکل بدون سقف بدست آمد چارلز برنی بر این عقیده بود که چون ساکنان تپه قبلا چادر نشین بودند وچادر ها دایره ای شکل بودند و و قتی یک جا نشین شدند خانه های خود را به شکل دایره ای بنا کردند . در قسمت داخل خانه ها محل اجاقها که مخصوص پخت و پز و همچنین آخورهایی جهت حیوانات تعبیه شده بود حداکثر طول قطر این محوطه های دایره ای شکل 6 متر و در وسط این محوطه ها محوطه دیگری قرار داشت به طول 5 متر که بوسیله 4 دیوار عمود بر هم به 4 قسمت تقسیم شده بود که به محل نگهداری آذوقه و غلات اختصاص داشت .

به نظر چارلز برنی قدمت این تپه به اواخر هزاره ششم قبل از میلاد می رسد که با اواخر عصر سنگ و مس واوایل عصر مفرغ در اذر بایجان مقارن است آثار بدست آمده نیز این نظریه را تایید می کند .

قسمتی از آثار بدست آمده از یانق تپه عبار تند از : آسیاب دستی – داس سنگی – سفال هاون – تیشه و تیغه سنگی – یک تیغه خنجر مسی – دو مهره از گل نپخته – چهار چراغ گلی – سیوهای و بادیه ها و خم های دهان گشاد بزرگ و کوچک دسته دار و بیدسته و سفالهای زیاد دیگری که کشف گردید سفال های یافته شده به طور کلی دست ساز بوده و معمولا سیاه رنگ و صیغلی و به ابعاد و اشکال و تزیینات مختلف و متفاوت هستند نقوش هندسی بر بدنه ظروف سفالی عمومیت دارند و نمونه هایی از نقشها ی پرندگان و حیوانات شاخدار دیده می شود چارلز برنی ضمن اشاره به پیوستگی سفالهای یانق تپه با سفالهای آنتولی شرقی وقفقاز از نظر شکل ساخت و و جود تصاویر پرندگان و حیوانات بر روی بعضی از کوزه ها و کاسه ها را حاکی از تاثیر نقش های سفالهای ساخته شده در جاهای دیگر ایران می داند

 چارلز برنی اعتقاد دارد که تپه بیشتر نقش و وضع یک شهر باستانی را دارد و اعلایم به جا مانده از آتش سوزی ها را حاکی از و جود حملات که امنیت شهر را مداوم تهدید می کرد و اسم یانق تپه را بی مسمی و بی مورد نمی داند .

 


جمعه 89 خرداد 14 , ساعت 8:49 عصر
حاشیه های مراسم سالگرد ارتحال امام/2

 

حضور مردم مسلمان و وفادار ایران اسلامی در بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در حرم مطهر با ویژگیهایی همراه است.

جهان نوشت:مردم دراین مراسم با شعارهایی چون، پیروی از ولایت وصیت حاج احمد و ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند،به تجدید میثاق با آرمانهای امام پرداختند.

 *جمعیت میلیونی عاشقان امام راحل که در حرم بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی گرد آمده اند، پیش از آغاز سخنرانی رئیس جمهور شعار "مرگ بر موسوی" سر دادند.
در همین حال،  احمدی نژاد با اشاره دست مراسم را به آرامش فراخواند.

*آیت الله هاشمی رفسنجانی بر خلاف تبلیغات گسترده سایت‌های متعلق به فتنه‌گران، در مراسم نماز جمعه به امامت آیت الله خامنه ای حاضر شد.وی مورد استقبال نزدیکان قرار گرفت.

*بعد از حضور رهبر معظم انقلاب در جایگاه، ایشان به گرمی با سید حسن خمینی احوالپرسی کرده و روی سید حسن خمینی را بوسیدند.

*یک خبرگزاری متعلق به بودجه دولت نوشت:مردم بصیر اجازه سخنرانی به سید حسن مصطفوی را ندادند!

*هنگام سخنرانی احمدی نژاد انصاری دبیر ستاد ارتحال امام وارد جایگاه شد و با کمی فاصله برای مدت کوتاهی کنار رئیس جمهور ایستاد. در همین حال چند دقیقه بعد انصاری مجددا وارد جایگاه شد و این بار نزدیکتر به احمدی نژاد ایستاد تا جایی که احمدی نژاد خطاب به او گفت: ایستادن شما اینجا کار زشتی است، بفرمایید. 

* احمدی‌نژاد در بخشی از سخنان خود به دیدگاه امام راحل درباره نابودی اسرائیل اشاره داشت که در این بین عده‌ای قصد داشتند شعار مرگ بر اسرائیل بگویند که احمدی‌نژاد خطاب به آنها گفت: نوبتش می‌رسد، صبر کنید. 

* رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود به موضوع حوادث پس از انتخابات اشاره کرد و گفت که عده‌ای رأی مردم را لگدمال کردند؛ زائران حاضر در صحن پس از شنیدن این جمله از سوی رئیس جمهور شعار «مرگ بر موسوی» سر دادند. 

* پس از سخنان حدود یک ساعته احمدی‌نژاد به عنوان سخنران پیش از خطبه مجری برنامه اعلام کرد که حجت‌الاسلام سید حسن خمینی برای خوش‌آمدگویی به رهبر انقلاب پشت تریبون می‌آید.

*نسل‌های مختلف انقلاب در این مراسم حضوری چشمگیر دارند. 

* اقشار مختلف مردم ایران اسلامی با لباس‌های محلی از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور دارند. 

*‌ اشارات رهبر انقلاب به ملاک بودن حال فعلی افراد و موضوع خیانت طلحه و زبیر به امیرالمؤمنین از جمله مهم‌ترین سرفصل‌های سخنرانی ایشان در خطبه‌ اول نماز جمعه تهران بود.


* بین زائرین کلاه‌هایی آفتاب گیر توزیع می‌شود که بر روی آنها نوشته شده است "ما باید با سلاح ایمان با قدرت‌ها مقابله کنیم. امام خمینی (ره)" و این جمله "خمینی عزیز پرچمی که تو برافراشتی هرگز بر زمین نخواهیم نهاند". 

* نشستن سیدحسن خمینی در کنار هاشمی رفسنجانی برای عکاسان و تصویربرداران سوژه‌ خبری شده بود.

* حضور محمد طاهری و سعید حدادیان از مداحان اهل بیت در کنار مسئولان عالی نظام جلب توجه می‌کرد.

*در دست تعدادی از شرکت کنندگان در مراسم پرچم حزب الله لبنان قرار دارد. 

* تصاویری از مقام معظم رهبری که بر روی آنها نوشته شده بود "در این عصر غیبت و غربت ما فقط فرمان مولا می‌بریم" قرار داشت. 

* پارچه نوشته‌هایی با مضمون حمایت از مردم مظلوم فلسطین نیز در بخش‌هایی از محوطه بیرونی مرقد نصب شده است. در یکی از این پارچه نوشته‌ها آمده است "مساله فلسطین مساله اول بین المللی اسلامی است"

* حضور مقامات عالی‌رتبه نظام در این مراسم زینت‌بخش بیست‌ویکمین سالروز ارتحال امام راحل بود در این مراسم علاوه بر سران سه قوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امیر سرلشکر صالحی، امیر پوردستان، حجت‌الاسلام آل‌هاشم، عباس جعفری دولت‌آبادی، غلامعلی حدادعادل، اسفندیار رحیم‌مشایی، محمدباقر قالیباف، حجت‌الاسلام رازینی، علی‌اکبر صالحی، محمد نجار، حجت‌الاسلام اژه‌ای، بختیاری وزیر دادگستری، حسینی وزیر ارشاد، امیر دریادار سیاری، فتاح، آیت‌الله مقتدایی، آیت‌الله مهدوی کنی، حجت‌الاسلام ابوترابی، سرلشکر جعفری، وحیدی وزیر دفاع، آیت‌الله خزعلی، نیکزاد وزیر مسکن، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور،‌ آیت‌الله شاهرودی رئیس سابق قوه قضاییه، آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان، حجت‌الاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران،‌ حجت‌الاسلام امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله ری‌شهری، حجت‌الاسلام ناطق نوری، منوچهر متکی وزیر امور خارجه،‌حجت‌الاسلام رئیسی معاون اول قوه قضاییه و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ