به گزارش خبرگزاری برناما مالزی، "ماهاتیر محمد " نخستوزیر سابق مالزی در کنفرانسی با موضوع غزه با محکوم کردن اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی تأکید کرد که دولتهای جهان باید در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت کنند و درباره این رژیم موضعی ریاکارانه نداشته نباشند.
ماهاتیر که رئیس بنیاد صلح پردانا (نخبگان) " PGPO " نیز است، تصریح کرد که در عصر کنونی نباید اجازه داشته شود که رژیم صهیونیستی به مسیر کنونی خود ادامه دهد و به عنوان یک جامعه آپارتاید عمل کند و به سرکوب فلسطینیان ادامه دهد.
وی در ادامه افزود: مردم جهان باید پیام امید و یکپارچکی را به فلسطینیان ابلاغ کنند که ما هرگز آنها را ترک نمیکنیم و شانه به شانه آنها در مبارزه برای آزادی و تشکیل دولت فلسطینی میایستیم و ادامه میدهیم. ما باید تلاش کنیم تا ائتلاف وسیعی را برای صلح ایجاد کنیم و طرحهای بزرگ این جنگطلبان را با خطر مواجه کنیم و با آنها مقابله کنیم. ما هر چند سالی که طول بکشد به مبارزه ادامه میدهیم و محاصره را خواهیم شکست.
نخستوزیر سابق مالزی در سخنرانی کلیدی خود در کنفرانس بینالمللی "PGPO " در خصوص غزه با عنوان "شکستن غزه: با یاد و خاطره راشل کوری و ماوی مرمره " که امروز برگزار شد تأکید کرد: "راشل کوری " و "ماوی مرمره " (دو کشتی که حامل کمکهای امدادرسانی به غزه بود) راه را به ما نشان دادند. "NGO " (سازمانهای غیردولتی) و داوطلبان، مسیر را شفاف و روشن کردند. ما باید به تدریج به این جنبش بیافزاییم و به سمت جلو برویم.
ماهاتیر تصریح کرد که جهان باید تلاشهای بیشتری را برای غیرقانونی اعلام کردن جنگ انجام دهد زیرا جنگ یک کشتار جمعی است، یک قتل عام است و قطعاً یک جرم است.
وی ادامه داد: جالب است که به این مسئله توجه کنیم که اخیراً دادگاه جرایم بینالمللی همچنین به این عقیده رسیده است که جنگ تهاجمی یک جرم است اما آمریکا تحت رهبری "باراک اوباما " به شدت با این ابتکار ناب مخالف است. بنابراین یکبار دیگر ما با یک نتیجهگیری غیرقابل اجتناب روبرو میشویم و آن این است که هیچ تغییری به وجود نیامده است. وضعیت کنونی همچنان باقی مانده است و برای این رهبران، جنگ گزینه ترجیحی محسوب میشود.
نخستوزیر سابق مالزی تأکید کرد که رژیم صهیونیستی و آمریکا به هیچ عنوان قصد ندارند که شاهد تشکیل یک دولت فلسطینی باشند که در کنار صهیونیستها زندگی کنند.
وی ادامه داد: "بنیامین نتانیاهو " نخستوزیر اسرائیل درست چند روز پیش به طور آشکار و صریح اعلام کرد که اسرائیل برای قتل ظالمانهای که در آبهای بینالمللی رخ داد و نقض کامل کنوانسیونها و قوانین بینالمللی بود، عذرخواهی نمیکند زیرا اسرائیل در قتل افراد غیرمسلح به منظور دفاع از امنیت اسرائیل توجیه شده است. نتانیاهو در سخنرانی خود در قاهره این مطلب را اعلام کرد، وی در مقابل تمامی جهان اسلام اعلام کرد که پیوند میان اسرائیل و آمریکا شکست ناپذیر است. اسرائیل با دانستن این مطلب که آمریکا اقدامات اسرائیل را محکوم نمیکند و هر گونه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که اسرائیل را مسئول این اقدامات میداند وتو میکند، محکومیتهای بینالمللی را نادیده میگیرد و بر این عقیده پایبند است که اسرائیل حق دارد هر اقدامی را که دوست دارد انجام دهد. اسرائیل خود را ورای قوانین بینالمللی و ارزشهای مشترک اخلاقی میداند.
ماهاتیر ضمن اشاره به این مطالب تأکید کرد: مردم سراسر جهان باید هوشیار و آماده باشند تا در مقابل هرگونه تلاش این جنگطلبان برای به راه اندازی جنگی دیگر مقاومت کنند، خواه این جنگ با ایران خواه سوریه و یا هر کشور دیگر باشد. این جنگطلبان به ترویچ این مطلب ادامه میدهند که دشمن ایدئولوژیکی غرب اسلام است و رسانههای در کنترل صهیونیستها از تلاش خود برای مرعوب جلوه دادن مسلمانان کنارهگیری نخواهند کرد.
28رجب سال 1307هجری قمری، قرارداد معروف رژی یا امتیاز تنباکو میان دولتهای ایران و انگلستان منعقد شد.
به موجب قرارداد رژی، خرید و فروش دخانیات درانحصاراستعمارانگلیس قرارگرفت و دولتهای بیگانه، اولین بار باب استقراض را به روی ایران گشودند.
درپی امضای این قرارداد آیت الله میرزا حسن شیرازی مرجع تقلید شیعیان جهان مخالفت خود را با امضای قرارداد رژی، اعلام و حکم تحریم تنباکو و دخانیات را صادر کرد.
مردم شهرهای ایران نیز به پیروی ازروحانیان به مخالفت با این قرارداد برخاستند تا اینکه سرانجام ناصرالدّین شاه ازبیم قیام سراسری درکشور؛ و اعلام جهاد این عالم جلیلُ القدر و دیگرعلما، امتیازنامه را درشعبان سال1309هجری قمری به طوررسمی لغو کرد و عاملان شرکت ژری به فعالیت خود درایران پایان دادند.
***
28رجب سال 1329هجری قمری، میرزا علی اکبرطاهرزاده متخلص به صابر از شاعران مشهور قفقازیه روسیه درگذشت.
او درسال 1278هجری قمری درشَماخی ازشهرهای ایروان بدنیا آمد. دوازده ساله بود که زبانهای ترکی و فارسی را آموخت و با اصول کتابت نیزآشنا شد. طاهرزاده همواره مشتاق فراگیری علوم و معارف رایج زمان خود بود.
اما پدرش او را به تجارت گمارد ولی پس ازدرک علاقه فرزند او را ازادامه این کارمعاف کرد. طاهرزاده ازآن پس به مطالعه پرداخت و درهمین دوران اشعاری درمدح حضرت سیّد الشّهداء(ع) سرود که بسیارمورد توجه اهل شعرو ادب قرارگرفت. صابرهیچگاه به مدیحه سرایی نپرداخت و دراشعارش ازفقیران و مستمندان حمایت میکرد.
اشعاراو مشکلات اجتماعی مردم عصرش را به خوبی هویدا میکند. دیوان اشعار صابر به زبان ترکی قفقازی درسال1331هجری قمری در بادکویه چاپ شد.
***
28رجب سال 1337هجری قمری، آیت الله حاج سید محمد کاظم طباطبایی یزدی معروف به علامه از فقیهان نامدار درنجف اشرف درگذشت.
آیت الله طباطبایی یزدی بعد از میرزای بزرگ و آخوند خراسانی تدریس چندین ساله حوزه نجف و زعامت و مرجعیت جهان تشیع را برعهده گرفت. ایشان علاوه بر تدریس و نشر احکام الهی به تأسیس بِناهای خیریه، مساجد و مدارس نیز اهتمامی خاص داشت. ازعلامه یزدی علاوه بر«عُروَةُ الوُثقی» آثاری چون «بُستان نیازدرمناجات و دعا و حجّت ظن» بجای مانده است.
گفتنی است که علامه طباطبایی یزدی ازمبارزان و فعالان نهضت مشروطیت بود و حتی مورد سوء قصد دشمنان هم قرارگرفت ولی مردم مبارز و مسلمان ایشان را نجات دادند.
به گزارش فارس:
قاسم عزیززاده گرجی، پیش از ظهر امروز در حاشیه برپایی نمایشگاه نور و نجات (عفاف و حجاب) مازندران در جمع خبرنگاران، طی سخنانی حضور کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان در نمایشگاه نور و نجابت به عنوان مرکز فعالیتهای فرهنگی را چشمگیر خواند و افزود:" با توجه به وظیفه ذاتی کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان در کارهای فرهنگی، کانون با ایجاد ایستگاههای فرهنگی، هنری و ادبی در این نمایشگاه توجه بازدیدکنندهها را به خود جلب کرده است."
گرجی افزود:" برخی خانوادهها به بهانه بچه بودن در پوشش مناسب فرزندان کوتاهی میکنند و در سنی که تکلیف اجرای رعایت حجاب برهمه واجب میشود دچار مشکل شده و به راحتی نمیتوانند در انتقال ارزشهای دینی به فرزندان موفق باشند."
نمایشگاه عفاف و حجاب با عنوان نور و نجات از 16 تا 23 تیرماه در کیلومتر هفت جاده ساری، نکا در محل دائمی نمایشگاه ساری دایر شده است.
محمود احمدی نژاد در گردهمایی روسای دفاتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ها که عصر شنبه در تهران برگزار شد، درباره احزاب افزود:دعوای اصلی ما بر سر امامت جامعه است . امامت نه برای حکومت و نه برای قدرت طلبی، مانند جامعه ما که عده ای اعم از چپ و راست به دنبال ولایت هستند و هدف اصلی آنها گرفتن پست و مقام است و اگر آنها را با ذره بین به دقت نگاه کنیم متوجه می شویم که آن دو به هیچ عنوان تفاوتی با یکدیگر ندارند. من ولایتی را مد نظرم است که تنها راه نزول رحمت الهی است و هیچ راه دیگری به غیر از آن برای رسیدن انسانها به کمال وجود ندارد.
وی تصریح کرد:از وقتی که برخی از جناح بندی ها در داخل کشور درست شد،بسیاری از این مشکلات پیش آمد البته ما مشکلی با احزاب نداریم اما ولایت و انقلاب یک حزب بیشتر ندارد و آن حزب ولایت و حزب خدا است.
احمدی نزاد گفت:از روزی که انقلاب را دو شقه کردند در داخل کار را به جایی رساندند که صحبت از ماموریت جهانی انقلاب و شهدا مذموم شد و مقاله نویسانی که به این ارزش ها اهانت کردند از ناحیه حکومت مورد تشویق قرار گرفتند.
بیستم تیر ماه مصادف است با سالروز فوت مشکوک شیخ احمد کافی موسس مهدیه تهران است. او علاوه بر منبر وعظ و روضه خوانی در مبارزه با منکرات فعال بود و همواره با فروشندگان و توزیع کنندگان مشروبات الکلی که روسای آنها از وابستگان به رژیم پهلوی بودند سر ستیز داشت.
شیخ احمد کافی با برگزاری مراسم دعای ندبه در مهدیه تهران هر هفته صبح جمعه برگزار میکرد و در ایام شعبان بخصوص به مناسبت میلاد خجسته امام زمان (عج) حضرت مهدی جشن با شکوهی را بر پا میکرد.
حضور مردم در این مراسم آنچنان با شکوه بود که خیابانهای اطراف مهدیه به علت ازدحام مردم بسته میشد و هر کس در هر جایی که بود خود را به آنجا میرساند.
سخنرانی های او عموما به حضرت امام زمان (عج) اختصاص داشت و در بین سخنان خود مسائلی سیاسی را آمیخته با طعن و کنایه و اشاره به مخاطبان خود تفهیم میکرد. مثلا میگفت: بجای اینکه برود با خانواده اش خوش باشد، میرود پیش موسیو آبجو میخورد، بجای آبجو اگر خود جو را بخورید و مثل ... کنید که بهتر است.
بر اساس اسناد و مدارک چاپ شده از ایشان تحت عنوان واعظ شهیر حجت الاسلام حاج شیخ احمد کافی یاد می شد. موضع فکری و سیاسی او نسبت به رژیم شاه، روحانیت و امام راحل مشخص است. نخستین سند او مربوط به اسفند سال 41 میباشد و تا سال 56 و 57 که آخرین آن در تابستان 57 میباشد، ادامه یافته است. وی در مواردی نسبت به امام ابراز ارادت نموده است.
مرحوم کافی به فرمان امام جشن نیمه شعبان را برگزار نکرد و تحت فشار رژیم شاه برای برگزاری مراسم بود که در روز 20 تیر ماه سال 57 روز جمعه نیمه شعبان المعظم سال 1398 در حالی که از قوچان عازم مشهد بود، اتومبیل اش با دو اتومبیل دیگر تصادف کرد و در نتیجه خود و دو فرزندش کشته شدند. البته بسیاری اعتقاد دارند که عوامل ساواک برای او صحنه سازی نمودند و او را با این روش به قتل رساندند.
خبر مرگ او موجی از غم و اندوه را بر دل تودههای مردم سایه انداخت و جنازه او چند روز در بین هوادرانش در تهران و مشهد دست به دست میشد و مراسم سوگواری بخصوص تهران بسیار با شکوه انجام شد که در پایان مراسم جمعیت حاضر با شعارهای درود بر خمینی مرگ بر شاه خاتمه مییافت. مراسم مرگ او در سیر جریان انقلاب موثر واقع شد. هنوز آثار او در بازار نرم افزار مورد استقاده است و صدای زیبای او در محافل به گوش میرسد. یادش گرامی باد.
علی موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خسروشهر، با انتقاد از اینکه مطالب و مشکلات خسروشهر در رسانهها به ویژه رسانه ملی انعکاس نمییابد، اظهار داشت: از صدا و سیمای مرکز استان آذربایجان شرقی میخواهیم اخبار مربوط به خسروشهر را نیز منعکس کنند.
وی گفت: از مسئولان واحد خبر استان میخواهیم در باکس خبری خود عدالت را رعایت کرده و برای هر بخش و شهر تایم خاص خبری در نظر بگیرند.
موسوی افزود: انعکاس اخبار هر منطقه و شهرستان از اهمیت وپژهای برخوردار است و انعکاس آنها در واقع یک گام به پیش است تا شاید با بازتاب اخبار راهی برای حل مشکلات پیدا شود.
وی ادامه داد: در اخبار استانی خبرهای مربوط به نماز جمعه شهرستانها از مرکز سیمای استان پخش میشود و تنها اخبار نماز جمعه خسروشهر است که بازتاب ندارد.
موسوی گفت: این در حالی است که خسروشهر در طول تاریخ منطقهای فرهنگی و عالمخیز بوده و از این شهر عالمان بزرگی در قرن اخیر به پا خواستهاند که در مسائل کشوری تاثیرگذار بوده است.
وی خاطرنشان کرد: عدم بازتاب اخبار مربوط به خسروشهر در اهالی این شهر تاثیر منفی گذاشته و فکر میکنند که مسئولان شهرشان هیچ کاری نمیکنند اما این دور از انصاف است که کارهای انجام یافته در خسروشهر به اطلاع مردم نرسد.
وی ادامه داد: خسروشهر دارای عالمان و مشاهیر بزرگی نظیر آیتالله سیدابولحسن خسروشاهی، آیتالله سیدعلی خسروشاهی، آیتالله حاج سیداحمد خسروشاهی، آیتالله حاج سیدهادی خسروشاهی، آیتالله سیدابولفضل خسروشاهی، آیتالله حاج میرباقر مرتضوی خسروشاهی، حاج میرزامحمد شیخالشریعه، محمد گازر خسروشاهی (بابا گازر)، طفاجار، شرفالدین، یعقوب رومی، مولانا عبدالعلیم، جلالالدین اخی شمسالمحققین، جمالالدین احمد، امیراسماعیل شنبغازانی و ... است.
نام قدیم این شهر خسروشاه بوده که پس از انقلاب به خسروشهر تغییر نام داد، نام خانوادگی اکثر اهالی این شهر کلمهای دوبخشی است که بخش دوم آن خسروشاهی است.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]