این جوان تماشاگر هدفش را لمس کردن جام جهانی عنوان کرده است.
لحظاتی پیش و قبل از ورود دو تیمهای اسپانیا و هلند به زمین بازی ورزشگاه ساکر سیتی و در حالی که رییس جمهور آفریقای جنوبی در زیر جایگاه ورود بازیکنان حاضر شده بود، یک تماشاگر جوان از بین تماشاگران حاضر در ورزشگاه وارد زمین بازی شد و به قصد دست زدن به جام جهانی فوتبال به سوی آن یورش برد.
این جام که دقایقی پیش از بازی فینال جام نوزدهم توسط کاناوارو کاپیتان تیم ملی ایتالیا به داخل زمین آورده شده بود، مورد هجوم این تماشاگر جوان قرار گرفت که توسط ماموران امنیتی دستگیر شد.
پس از بازی نیمه نهایی بین آلمان و اسپانیا، این دومین دیداری است که یک تماشاگر خود را از حلقه ماموران عبور داده و به داخل زمین میآید.
فردوسی پور در پایان گزارش این دیدار و در لحظاتی که تصاویر طرفداران شاد اسپانیا پخش می شد، با اشاره به اینکه مردم اسپانیا خواسته اند در صورت قهرمانی تیمشان در جام جهانی، یک روز در اسپانیا تعطیل عمومی شود گفت: "... ولی مسوولان این کشور تا به حال این درخواست را قبول نکرده اند." و اضافه کرد: "انگار نمی دانند که تعطیل کردن چه کار ساده ای است!"
شاید بهتر است بپرسم اگر زمین روزی دست از چرخیدن بردارد، چه اتفاقی میافتد و به چه شکلی در میآید؟ نه، اصلا قرار نیست که تا میلیونها سال دیگر چنین اتفاقی بیافتد، فقط یکی از کارکنان موسسه نرمافزارهای تصویری زمینشناسی ای.اس.آر.آی از روی کنجکاوی یک مدل مجازی ساخته که نشان میدهد اگر روزی زمین از چرخش دست بردارد و دیگر نیروی گریز از مرکزی در کار نباشد، چه میشود.
بر اساس گزارش جالبی که پاپساینس منتشر کرده، در حال حاضر، زمین با سرعت 667/1 کیلومتر در ساعت دور خودش میچرخد، البته در خط استوا. این چرخش حجم آبهای موجود روی سطح زمین را به سمت خط استوا میکشاند و برآمدگی بیضی شکل نامحسوسی را ایجاد میکند. همچنین اقیانوسهایی را پدید میآورد که ما الان میشناسیم. خب اگر زمین دیگر نچرخد، آبهای اقیانوسها به طرف دو قطب زمین برمیگردند و در شمال شیکاگو و جنوب بوینسآیرس دو اقیانوس بزرگ دایرهای شکل قطبی درست میکنند. وسط زمین هم دور تا دور یک قاره یکسره بسیار بزرگ به وجود میآید که درههای خشک عظیمی خواهد داشت، درست جایی که اقیانوس اطلس و اقیانوس آرام سابق قرار گرفته بودند. همچنین اگر برآمدگیهای کوهها را در نظر نگیریم، وقتی زمین دیگر دور خودش نچرخد، یک کره تمام عیار خواهد شد.
دولت به استناد ماده 41 قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 87 موافقت نمود: واردات 60 دستگاه خودروی سواری بنز برای نهاد ریاست جمهوری و 50 دستگاه خودروی سواری بنز برای وزارت امورخارجه با سود بازرگانی صفر درصد و بدون رعایت آیین نامه ضوابط فنی واردات خودرو موضوع تصویب نامه شماره 18758/ت 28817 ه مورخ 10/4/82 مجاز است.
بهروز خاماچی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: 14 مجسمه از علما و عرفا و شخصیتهای تاریخی، فرهنگی و ادبی شهرستان تبریز و استان که ساخته دست استادان مجسمهساز تبریز از جمله استاد احد حسینی است در انبارها خاک میخورند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه مجسمهها هویت فرهنگی یک شهر را نشان میدهد، ادامه داد: با توجه به اینکه فصل تابستان است و همه اذعان دارند که مهمانهای زیادی به علت خوبی آب و هوا به این استان و شهر تبریز سفر کردهاند انتظار داریم تا مسئولان مجسمههای این مشاهیر را در مکانهای پر رفت و آمد شهر تبریز نصب کنند تا مردم با دیدن آنها به هویت تاریخی و فرهنگی تبریز پی ببرند.
خاماچی بیان داشت: در حال حاضر در سطح شهر تبریز مهمانهایی از اقصی نقاط کشور به این شهر آمدهاند اما در صحبتهایی که با آنها داشتم بیشترشان گلایه میکردند که در این شهر به این بزرگی دو حمام وجود ندارد که برای نظافت و استحمام به آنجا مراجعه کنیم.
وی از مسئولان مربوطه خواست تا حداقل چند مورد از حمامهای سطح شهر تبریز را در سحرگاهان برای مسافران باز بگذارند تا آنهایی که به شهر تبریز میآیند در صورت نیاز از آنجا استفاده کنند..
علی عابدی در همایش تجلیل از آرایشگران نمونه کشور که امروز در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، افزود: رشته آرایشگری امسال با تصویب آموزش و پرورش جزء رشتههای کار و دانش قرار گرفته است؛ دختران با گذراندن 7 دوره و پسران با گذراندن 5 دوره و همچنین طی دورههای نظری میتوانند دیپلم کار و دانش را در این رشته بگیرند.
وی گفت: افراد بعد از گذراندن سال اول دبیرستان انتخاب رشته میکنند و علاوه بر گذراندن واحدهای درسی نظری در آموزشگاههایی که زیر نظر سازمان فنی و حرفهای فعالیت دارند، دورههای عملی آرایشگری را میگذراند و با گذراندن دورههای نظری موفق به کسب دیپلم آرایشگری کار و دانش میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر این امکان وجود ندارد که دانشآموزانی که به رشته آرایشگری علاقهمند هستند در این هنرستان
مصطفی طاووسی افزود: درهای حرم مطهر امام حسین (ع) پس از گذشتن از 55 نقطه اصلی مشخص شده عبوری، بر اساس برنامه از پیش تدوین شده روز گذشته همزمان با با بعثت پیامبر اکرم (ص) به استان مرکزی رسید که با استقبال گرم مردم این استان روبرو شد که در کنار این کاروان نیز زیارت حضرت رسول (ص) قرائت شد.
وی همچنین اظهار داشت: کاروان حمل دربهای امام حسین (ع) پس از گذر از شهرستان اراک به شهرستانهای درود، ازنا و علیگودرز و استان لرستان رفته و پس از بدرقه مردم تا اواخر هفته از مرز مهران خواهد گذشت و راهی کربلا میشود.
مسئول پشتیبانی ستاد بازسازی عتبات و عالیات استان اصفهان در بخش پایانی سخنان خود مشارکت مردم کشور و میزان نذورات و هدایای نقدی و غیرنقدی به این ستاد را بسیار خوب ارزیابی و خاطر نشان کرد: این درها در هر شهرستان پس از گذر از مزار شهدا شاهد برگزاری مراسمهای ویژهای چون دعای ندبه، کمیل و دعای زیارت طبق آئین و سنن آن منطقه توسط مردم بوده است.
حمید حاجاسماعیلی، یک فعال کارگری اظهار داشت: در حال حاضر 1.5 میلیون نفر از اتباع بیگانه در کشور مشغول به کار هستند و برای کشوری با آمار بیکاری حدود چهار میلیون نفر، این رقم بسیار قابل توجه است.
این فعال کارگری بیان کرد: قانون کار محدودیتهایی را برای اشتغال اتباع بیگانه در کشور لحاظ کرده و این در حالی است که این قوانین ضمانت لازم را برای اجرا نداشته و پیگیری نمیشود.
حاجاسماعیلی افزود: اشتغال افراد خارجی در هر کشوری میتواند تبادل دانش فنی، اطلاعات، رشد و ارتقای مهارتهای شغلی را به همراه داشته باشد.
وی گفت: عمده کارگران خارجی که در کشور مشغول به کار هستند، کارگران سطح پایین و ساده به حساب میآیند بنابراین تاثیری که باید بر رشد و مهارت کارگران، انتقال دانش و تکنولوژی به داخل کارگاهها داشته باشد، وجود ندارد.
کارفرمایان مقصر یا ...
این فعال کارگری اضافه کرد: مشکل دیگری که در زمینه اشتغال اتباع بیگانه وجود دارد این است که برای اتباع خارجی یک روادید کار تهیه شود و این در حالی است که کارگران خارجی بدون روادید در کشور ما فعالیت میکنند.
وی تاکید کرد: کارفرمایانی که این اتباع را به کار میگیرند از قانون تخطیکرده و متخلف به حساب میآیند.
حاجاسماعیلی اضافه کرد: نظارتها و بازرسیهای لازم بر کارگاهها در رابطه با اشتغال این کارگران وجود ندارد در واقع ضعفی که در خصوص نظارت و بررسی اشتغال اتباع بیگانه وجود دارد از طرف دولت و مراجع رسمی بوده و نمیتوان مسوول این سستی را کارفرمایان دانست.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد خارجی در بخشهایی که به طریقی دولتی به حساب میآیند فعال هستند؛ البته دولتی به معنای عام نه به معنای خاص همچون شهرداریها که به عنوان مثال در شهر تهران اکثر کارهای ساختمانی و کارهایی که در اختیار پیمانکاران شهرداری است، بخش عمده کارگران آن را اتباع بیگانه تشکیل میدهند.
این فعال کارگری اظهار داشت: بهکارگیری کارگران اتباع خارجی خلاف قانون بوده و همین امر موجب شده تا نرخ دستمزد کارگران داخلی به شدت پایین بیاید و این رقابت در کنار مازاد تقاضا برای نیروی کار موجب بیکاری کارگران داخلی شده است که این لطمه بزرگی به نیروی کار در کشور میزند.
وی بیان داشت: از مشکلات دیگری که در زمینه بهکارگیری کارگران خارجی وجود دارد این است که کارگران داخلی انگیزه خود را برای کار از دست میدهند و همچنین عوامل کیفی کار تنزل پیدا میکند که این جزو آسیبهایی است که به دلیل اشتغال اتباع بیگانه در کشور پدید میآید.
این فعال کارگری گفت: طبیعی است که وجود اتباع خارجی چه به صورت قانونی یا غیرقانونی، چنانچه تعداد آنها افزایش پیدا کند به طور قطع نرخ اشتغال را در کشور در خصوص کارگران داخلی کاهش و نرخ بیکاری را نیز افزایش میدهد.
وی خاطرنشان کرد: بخش بزرگ بیکاری در کشور ناشی از حضور اتباع خارجی در کارهای ساختمانی و غیرساختمانی است.
قوانین ناکارآمد
حاجاسماعیلی در خصوص نقش وزارت کار برای اشتغال اتباع خارجی از سوی کارفرمایان افزود: قوانین مستحکم و مجازاتهای خاصی از سوی وزارت کار برای کارفرمایان متخلف تعیین شده اما متاسفانه در این زمینه پیگیری و نظارتی وجود ندارد و طبیعی است که کافرمایان به دلیل پایین آمدن هزینه تمام شده تولیدات خود یا پرداخت دستمزد کارگران با نرخ پایین، مسلما به سمت بهکارگیری کارگران خارجی گرایش پیدا میکنند.
وی بیان داشت: به دلیل قرار داشتن کشور در جایگاه خاصی که در میان برخی کشورهای اطراف به خصوص کشورهای شرقی که در ناامنی و ناپایداری شرایط سیاسی به سر میبرند، معمولا مهاجرت به داخل ایران زیاد است و این در حالی است که ساماندهی این اتباع در بخشهای خاص و نظارت بر فعالیت آنها در کشور باید از طریق مراجع قانونی پیگیری شود.
این فعال کارگری گفت: عطوفتی که در برخورد با مهاجران و اتباع خارجی وجود دارد یا ضعفهای نظارتی و اعمال سلیقههای مختلف که در حوزه روابط کاری وجود دارد موجب شده تا این کارگران خارجی بتوانند به راحتی و بدون داشتن پاسپورت یا اجازه کار، شغلی برای خود پیدا کرده و از این طریق امرار معاش کنند.
حاجاسماعیلی ادامه داد: علت اینکه کارفرمایان رغبت بیشتری برای استخدام اتباع خارجی که به طور عمده افغانی هستند از خود نشان میدهند، این است که اسم این کارگران برای بیمه شدن در جایی ثبت نمیشود، همچنین حقوق کمی به آنها پرداخت شده و مسایل قانونی را در خصوص حقوق آنها اجرا نمیکنند و نیز توقعات کاری بیشتری از آنها دارند.
وی خاطرنشان کرد: عمده کارگران خارجی بیشتر در بخشهای ساختمانی فعالیت میکنند و عمده اتباع بیگانه که بیشتر کارگران یدی هستند در شهرداری مشغول به کار میشوند. همچنین در شهر تهران شاهد اتباع افغانی هستیم که به عنوان سرایدار و نگهبان استخدام میشوند و این خود موجب شده بازار بخش ساختمانی که میتواند به فضای اقتصادی کشور رونق بخشد و نرخ بیکاری را کاهش دهد در اختیار اتباع بیگانه قرار گیرد.
در عین حال عضو هیات رییسه کانون عالی کارفرمایان ایران گفت: براساس آمارهای به دست آمده، عمده بیکاران کشور از بین فارغالتحصیلان دانشگاهی بوده و این در حالی است که تعداد زیادی از اتباع بیگانه در بخشهای مختلف در کشور مشغول به کار هستند.
حسین سلاحورزی در گفتوگو با فارس اظهار داشت: براساس آمارهای به دست آمده، عمده بیکاران کشور از بین فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند در واقع این افراد از نظر مهارتی و اطلاعاتی مشکلی ندارند و چنانچه بتوانیم از آنها در فعالیتهای شغلی کشور استفاده کنیم، تاثیرگذاری بالایی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور خواهند داشت.
وی افزود: بهرهوری برخی اتباع بیگانه به خصوص در بخش ساختمان بیشتر است همچنین در برخی از مسایل مانند تامین اجتماعی و قوانین روابط کار مشکل چندانی برای کارفرما ندارند.
وی تصریح کرد: همین عوامل سبب شده است تا بسیاری از کارفرمایان از اتباع بیگانه استفاده کنند.
عضو هیات رییسه کانون عالی کارفرمایان ایران با بیان اینکه استفاده از اتباع بیگانه در دو قالب صورت میگیرد، افزود: یک بخش از این اشتغال به صورت قانونی است که کارفرمایان، پروانه اشتغال به کار دارند به طور مثال متخصصانی که در برخی از کارخانهها و شرکتهای سازنده ماشینآلات هستند و از برخی کارگران به طور موقت استفاده میکنند که این فرآیند انتقال تکنولوژی و دانش فنی است.
به گفته وی، بخشی هم افراد غیرمجاز هستند که به صورت نیروهای ساده و نیمهمتخصص در بخش ساختمانی و خدمات مشغول به کار میشوند.سلاحورزی گفت: در حال حاضر وزارت کار در دو حوزه فعالیت میکند، یک بخش آن کارهای فرهنگی و اطلاعرسانی است و بخشی هم برخوردهای قانونی در قالب بازرسی و بررسی کارگاههاست.
وی بیان کرد: یکی از مواردی که موجب شده تا برای اخراج اتباع بیگانه در کشور اقدامی صورت نگیرد، مسایل نوع دوستی و برخی از مسایل سیاسی است.
عضو هیات رییسه کانون عالی کارفرمایان ایران افزود: بخشی از اتباع بیگانه در تهران و بخشی دیگر در استانهای شرقی کشور مشغول به کار هستند و در چند سال اخیر نیز شاهد کاهش این نیروها بودیم.وی تصریح کرد: چنانچه ساختار قانون کار و فضای اشتغال را به سمتوسویی ببریم که دستمزدها براساس راندمان و بهرهوری تعیین شود، این مسایل خود به خود حل میشود و شاهد این نخواهیم بود که به صورت غیرمجاز اتباع بیگانه به اشتغال رو بیاورند.
به گزارش سرویس سیاسی «فردا» اجرای صحیح و بدون کم و کاست مصوبات قوه مقننه توسط قوه مجریه موضوعی است که این روزها ذهن نمایندگان ملت را به خود اختصاص داده و آنها را نگران کرده است، عدم اجرای برخی از مصوبات مجلس بنا به مصلحت رییس جمهور تا جایی پیش رفت که احمد توکلی رییس مرکز پژهش های مجلس ضمن انتقاد شدید نسبت به عملکرد رییس جمهور، وی را متهم به برداشت غلط از اصل 113 (رییس جمهور مجری قانون اساسی است) کرد و در عین حال تلویحا به دولتمردان خاطر نشان که باید تمامی قوانین مجلس را بدون چون و چرا اجرا کنید و گرنه به یاد داشته باشید که امضای یکسوم نمایندگان مجلس برای استیضاح رئیسجمهور کافی است.
در همین رابطه گفتگویی با دکتر محمد جعفر جوادی عضو گروه علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران انجام داده و نظر وی را در خصوص چرایی عدم اجرای مصوبات مجلس توسط دولت و همچنین ضرورت اجرای مصوبات جویا شده ایم.
آقای دکتر این روزها بحث هایی بر سر چرایی عدم اجرای مصوبات نمایندگان توسط دولت مطرح است، به گونه ای که آقای توکلی هم در مجلس صریحا به رییس جمهور هشدار داد که در صورت ادامه این روند، با رای نمایندگان، عدم کفایت وی اعلام می شود. به نظر شما چرا رییس جمهور از اجرای قوانین مجلس به هر دلیلی امتناع می ورزد؟ آیا قوه مجریه فراتر از قوای دیگر است و این حق را در خود می بیند که قانون مصوب کشور را اجرا نکند؟
بر اساس مواد قانون اساسی، حوزه و عملکرد قوا در کشور کاملا مشخص است اما متاسفانه دولتمردان گاها در تفسیر و استنباط قانون دچار اشتباهاتی می شوند که رسیدگی به این اشتباهات و حل آن وظیفه شورای نگهبان است. همان طور که دیدیم در نامه اخیر آقای احمدی نژاد به شورای نگهبان که طی آن مجلس را متهم به تصویب قوانین غیر قانونی کرده بود، شورا از مجلس دفاع کرده و قانونی بودن مصوبات آن را نیز تایید کرده بود.
شما هم در اجرای قوانین حق را به مجلس می دهید؟
از نگاه سیاسی باید گفت که رییس جمهور به دلیل قدرت و نفوذی که در خود می بیند، دچار سوء تفسیر در قوانین شده و بر اثر یک سری شتاب زدگی ها، سخن از عدم اجرای قوانین می کند. اما آقای احمدی نژاد باید علم تسلط به قوانین و آیین نامه ها را در خود تقویت کند.
اما آقای رییس جمهور این توصیه ها را نشنیدند و کماکان سر حرف خود ایستاده اند.
مسئله اجرا و یا عدم اجرای مصوبات به هر دلیلی مبحثی حقوقی است و کسی نمی تواند با زور گویی حرف خود را به کرسی بنشاند؛ ما در جامعه ای هستیم که زندگی بر اساس تعامل آراء است، همچنین در ابتدای مسیر تجربه مردمسالاری هستیم، پس چه از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ سیاسی باید قوانین کشور اجرا شود. نباید کار به جایی بکشد دیگران هم جهت تضعیف مجلس به پا خیزند.
مگر گروه هایی هستند که قصد تضعیف قوه مقننه را داشته باشند؟
قطعا، طبیعی است که در هر کشوری گروهی برای تضعیف قوا وجود داشته باشند.
چه گروه هایی در ایران به این کار مشغولند؟
البته نمی شود نام فرد یا گروه خاصی را برد اما گروه های فشار در صدد تضعیف مجلس بر آمده اند و می خواهند به نوعی از اهرم های غیر سیاسی و غیر آشکار در این راستا استفاده کنند.
وظیفه مجلس در قبال این فشارها چیست؟ به چه صورتی می تواند خود را از گزند این عده مصون نگه دارد؟
تنها درایت، دقت و دور اندیشی در راین رابطه کافی است. مجلس باید به هر طریقی جایگاه خود را به لحاظ سیاسی و قانونی حفظ کند. به دلیل اینکه مجلسی ها در مسند قدرت هستند بسیاری از همین گروه ها قصد ضربه زدن به مجلس را دارند.
آقای جوادی به سخنان آقای توکلی در رابطه با اجرای مصوبات مجلس بر می گردم. ارزیابی شما در این خصوص چیست؟ اظهارات این نماینده را قبول دارید که رییس جمهور در اجرای مصوبات کوتاهی می کند و باید جلوی این روند گرفته شود؟
همان طور که گفتم شورای نگهبان بین مشکلات مجلس و دولت فصل الخطاب است. غیر از توجه به وجود شورای نگهبان، باید سخنان حضرت امام را هم به خاطر آوریم که فرمودند "مجلس در راس امور است." حضرت امام هم به شدت به این مسئله پای بند بودند. اختلافاتی در تفسیر قانون به وجود آمده، البته این اختلاف در تفسیر به دولت بر می گردد که تنها راه حل در این زمینه توجه به مرجعی قانونی به نام شورای نگهبان است.
رهبر انقلاب اسلامی حضور روحانیون فاضل دردانشگاهها و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ آنان با دانشجویان و اساتید را یکی از نعمت های بزرگ بعد از انقلاب اسلامی برشمردند و افزودند: این فرصت بسیار مهم و گرانبها را باید مغتنم شمرد و اهمیت این موضوع را می توان در تبلیغات سوء و اظهار نگرانی شدید بدخواهان از طرح اسلامی شدن دانشگاهها متوجه شد زیرا یکی از مظاهر اسلامی شدن، حضور روحانیون در دانشگاهها است.
حضرت آیتالله خامنهای سپس به موضوع وضعیت دانشگاهها اشاره و خاطرنشان کردند: برخی افراد متأسفانه فقط برروی برخی نکات منفی متمرکز می شوند و آنها را بزرگنمایی می کنند و هنگامی هم که از وضعیت دانشجویان و جوانان اظهار رضایت می شود، آن را نشانه بی اطلاعی از وضع دانشگاهها تفسیر می کنند.
ایشان افزودند: تمجید از وضع دانشگاهها به معنای بی خبری از برخی نکات منفی نیست اما در این موضوع باید همه مسائل را در کنار یکدیگر دید تا بتوان به یک نتیجه گیری واقعی رسید.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارش حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها و همچنین با یادآوری طبیعت جوان و دانشجو و حضور این قشر در یک محیط جمعی به نام دانشگاه و در کنار آن، تبلیغات اغواء گرانه ای که بصورت گسترده وجود دارد، خاطرنشان کردند: با در نظر گرفتن این مسائل، و همچنین واقعیات علمی و دینی، محیط دانشگاهها، امروز حقیقتاً محیطی مساعد، مناسب و برجسته است.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: در بررسی وضعیت دانشگاهها، نمی توان توقعی را که از یک محیط طلبگی وجود دارد، به محیط دانشجویی نیز تعمیم داد.
ایشان با تأکید بر لزوم توجه همزمان به مسائل اعتقادی و مسائل معنوی دانشجویان خاطرنشان کردند: باید بنیه فکری دانشجویان را به گونه ای تقویت کرد که نه تنها متأثر از عوامل سلبی نشود بلکه توانایی اثرگذاری در محیط خود را هم داشته و از لحاظ فکری نیرویی پیشرو باشند.
رهبر انقلاب اسلامی، توجه به مسائل معنوی و روحی دانشجویان را پشتوانه بنیه اعتقادی آنان دانستند و افزودند: باید با نصیحت، موعظه حسنه و رفتار خوب، دل جوان را با خشوع و ذکر و توجه به خدا آشنا کرد.
رهبر انقلاب اسلامی لازمه تأثیرگذاری بر دل جوان را نصیحت مشفقانه در کنار عمل مناسب، و خلوص در عمل بر شمردند و با تأکید بر لزوم ارائه دروس معارف با زبان روز و متناسب با فکر و ادبیات دانشجو، افزودند: حوزه های علمیه وظیفه سنگینی در پشتیبانی انسانی و علمی دفاتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها، دارند.
حضرت آیتالله خامنهای وظیفه دستگاههای دولتی را هم در این خصوص سنگین خواندند و تأکید کردند: برخلاف برخی مقاطع گذشته، خوشبختانه در دولت فعلی زمینه برای فعالیت روحانیون در دانشگاهها بسیار فراهم است که باید شکر این نعمت را نیز با استفاده مناسب از این فرصت، بجا آورد.
در این دیدار حجتالاسلاموالمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاهها، بااشاره به تعلق خاطر بالای نسل کنونی دانشجویان به باورهای دینی و ارزشهای انقلابی گفت: برپایی بزرگترین خیمه های اعتکاف در دانشگاهها، اقامه با شکوه ترین نمازهای جماعت، اردوهای جهادی دانشجویان و استقبال بسیار گسترده از عمره های دانشجویی نمونه هایی از این واقعیت انکارناپذیر است.
وی با اشاره به برنامه های دفاتر نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها بویژه تأکید بر آشنایی بیشتر دانشگاهیان با جنگ نرم، افزود: از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در دانشگاهها، برنامه ریزی برای برپایی یکصد کرسی آزاداندیشی، برگزاری کارگاهها و نشست های علمی برای اساتید معارف، تهیه متون جدید دروس معارف و ایجاد دفاتر هم اندیشی اساتید در بیش از 100 دانشگاه است.
حجت الاسلام و المسلمین محمدیان همچنین به برنامه ضیافت اندیشه ویژه ماه مبارک رمضان در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: تاکنون یکصدهزار دانشجو برای ضیافت اندیشه که در قالب اردوهای دانشجویی در سی استان برگزار خواهد شد، ثبت نام کرده اند.
در ابتدای این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت رهبر انقلاب اسلامی اقامه شد.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]