سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در انتخاب دوست، آزمودن را مقدّم دار ؛ زیراآزمودن، معیار جدا سازِ میان نیکان و بدان است . [امام علی علیه السلام]
 
دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 9:46 عصر


دبیرکل حزب مردم‌سالاری با بیان این‌که « قطعا هر نوع نظام مردم‌سالاری بدون احزاب به دیکتاتوری منجر خواهد شد» گفت: به عنوان مدرس فقه سیاسی احمدی‌نژاد را به مناظره می‌طلبم تا ثابت شود آیا نظام ولایی ما تک حزبی است یا باید با احزاب مختلف تقویت شود؟

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) مصطفی کواکبیان در جمع اعضای شاخه دانشجویی حزب مردم‌سالاری با اشاره به شعار «حزب فقط حزب‌الله رهبر فقط روح‌الله» اظهار کرد: برخی از این شعار این‌گونه استنباط کرده‌اند که گویی در کل نظام فقط یک حزب رسمی آن هم با تابلوی مثلا حزب‌الله باید باشد و سایر احزاب با نام‌های دیگر باید تعطیل شوند، در حالی‌که مفهوم واقعی این شعار این است که احزاب گوناگون همگی باید جهت خدایی و صبغه الهی داشته باشند و در خط امام خمینی(ره) حرکت کنند هرچند که می‌توانند نام‌های مختلفی داشته باشند و دیدگاه‌های انتقادی و سلایق گوناگونی را واتاب دهند.

وی با بیان این‌که « امروزه هر نوع توسعه سیاسی مستلزم مردم‌سالاری، هر نوع مردم‌سالاری مستلزم انتخابات، هر نوع انتخاباتی مستلزم رقابت مطلوب، هر نوع رقابتی مستلزم وجود احزاب مختلف است» تاکید کرد: امروزه هسته اصلی هر نوع مردم‌سالاری را احزاب گوناگون با سلایق و راهبردها و تاکتیک‌های متفاوت تشکیل می‌دهند؛ لذا اولین و مهمترین دلیل بر رد سیستم‌های تک‌حزبی همان حکم عقل و تجربه بشریت در دستیابی به توسعه سیاسی است.

وی با اشاره به سیستم‌های پوپولیستی و نظام‌های عامه‌گرا نیز گفت: البته امروزه در علوم سیاسی اکثر دانشمندان علم سیاست این‌گونه نظام‌های سیاسی را در زمره نظام‌های دموکراتیک به شمار نمی‌آورند و خود این نظام‌ها هم همواره تضاد ذاتی خویش را با اساس حزب اعلام می‌کنند.

عضو فراکسیون خط امام(ره) مجلس با اشاره به اصل 26 قانون اساسی مبنی بر این‌که احزاب، جمعیت‌ها، انجمن‌های سیاسی و صنفی و انجمن‌های اسلامی یا اقلیت‌های دینی شناخته شده آزادند، مشروط بر این‌که اصول استقلال- آزادی، وحدت ملی، موازین اسلامی و اساس جمهوری اسلامی را نقض نکنند، یادآور شد: رییس‌جمهور بر اساس اصل یکصد و سیزدهم مسوولیت اجرای قانون اساسی را برعهده دارد و نباید خلاف قانون اساسی سخن بگوید.

وی سابقه سی ساله نظام جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار داد و گفت: هر چند هنوز ما انتخابات حزبی نداریم و هم‌اکنون طرحی در مجلس شورای اسلامی برای استانی شدن انتخابات مجلس که موجب تقویت احزاب خواهد شد مطرح است؛ اما با این حال احزاب دلسوز نظام در طول سی‌ ساله گذشته شادابی و طراوت سیاسی و انتخابات حداکثری را به ارمغان آورده‌اند و نباید تجربه سه دهه گذشته را به راحتی زیر سوال ببریم.

وی در ادامه سیره عملی امام خمینی (ره) در پذیرش احزاب مختلف را دلیلی برای مردود بودن نظریه تک حزبی دانست و گفت: مگر امام خمینی(ره) طرفدار نظام ولایی نبودند؟ چرا در طول ده سال رهبری ایشان یک‌بار نشنیدیم که ایشان از تک‌حزبی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران سخن بگویند، بلکه برعکس با پذیرش انشعاب مجمع روحانیون از جامعه روحانیت مبارز تهران نشان دادند که آن راحل عظیم‌الشان به شدت از تکثرگرایی سیاسی در فضای سیاسی مردم‌سالاری دینی بر آمده از انقلاب اسلامی طرفداری می‌کردند و با تک‌صدایی مخالف بودند و انتقاد و تخطئه را هدیه الهی قلمداد می‌فرمودند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم‌چنین لزوم وجود احزاب مختلف در نظام جمهوری اسلامی ایران را از مواضع مقام معظم رهبری در شرایط کنونی دانست و خاطرنشان کرد: اگر نظام ما یک حزب بیشتر ندارد؛ چرا تاکنون چنین سخنی را از زبان ایشان نشنیده‌ایم؟مگر پس از شهادت شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و شهید باهنر دبیرکلی حزب جمهوری اسلامی برعهده رهبری فعلی نبود و در همان زمان هم احزاب گوناگون و مختلف فعالیت نمی‌کردند و در طول دو دهه اخیر نیز وضعیت بر همین منوال نبوده است؟

وی با بیان این‌که « آمادگی دارم در هر جا و هر زمانی که آقای احمدی‌نژاد صلاح بداند با ایشان به مناظره بنشینم تا ثابت شود که برعکس دیدگاه مذکور‏، تنها راه دستیابی به توسعه سیاسی و مردم سالاری دینی واقعی همان تقویت احزاب گوناگون است» تاکید کرد: اینجانب به عنوان معلم علوم سیاسی و مدرس فقه سیاسی هشدار می‌دهم که قطعا طرفداری از ساختار تک حزبی با مکتب سیاسی امام خمینی(ره) منافات دارد و باید به هر نحو ممکن از این‌گونه دیدگاه‌ها و برداشت‌های ناصواب جلوگیری کرد.

رییس فراکسیون دانشگاهیان مجلس در پایان‏، دانشجویان را به پیروی از مکتب سیاسی امام خمینی(ره) و التزام به اطاعت از مقام رهبری فرا خواند و گفت: ما آن‌چه دلسوزانه می‌فهمیم بیان می‌کنیم و برای ما هم تفاوتی ندارد که آقایان از این سخنان پند گیرند یا ملال.


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 9:43 عصر

 

 به گزارش ایسنا:

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما آخرین وضعیت پروژه‌های نمایشی در حال ساخت این گروه برنامه‌ساز را برای ایسنا تشریح کرد.

محمودرضا تخشید ایسنا از همکاری با داریوش فرهنگ خبر داد و گفت: «فیلمنامه‌ای را با آقای داریوش فرهنگ تا مرحله‌ اتمام متن پیش رفته‌ایم و آماده تولید است.»

وی از جابر قاسمعلی به عنوان نویسنده سریال داریوش فرهنگ نام برد.

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما هم‌چنین با اشاره به ساخت سریال «جراحت» برای پخش در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: «همکاری‌ ما با محمدمهدی عسگر‌پور خیلی خوب بوده‌ و به نظر می‌رسد سریال با کیفیتی هم به لحاظ کارگردانی و هم متن تولید شده باشد.»

او اعلام کرد سریال «اوسنه پادشاهی» به کارگردانی امرالله احمدجو برای پخش در سال آینده تولید می‌شود.

تخشید همچنین زمان پخش سریال «نابرده رنج» را اواخر پاییز امسال اعلام کرد.

مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه همچنین گفت: «انتظار داریم سریال «ستایش» به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه‌کنندگی آرمان زرین کوب را از اوایل زمستان امسال پخش کنیم.»

وی ادامه داد: «یکسال از تولید این سریال با بازی داریوش ارجمند، پاکدل و سیما تیرانداز می‌گذرد و قرار است «ستایش» در قالب مجموعه‌ای بالای 40 قسمت ساخته شود.»

تخشید اعلام کرد: «سریال به کارگردانی جلیل سامان و تهیه‌کنندگی احمد کاشانچی برای پخش در دهه‌ فجر ساخته می‌شود.»

او با اشاره به سریال «وضعیت سفید» به کارگردانی حمید نعمت‌الله خاطرنشان کرد: «این سریال کاری طنز است که توسط محمدرضا شفیعی تهیه‌ می‌شود و بازیگرانی چون افسانه بایگان، ابوالفضل پورعرب، عزت‌الله مهرآوران و افسانه چهره‌آزاد در آن بازی می‌کنند. «وضعیت سفید» سال آینده پخش می‌شود.»

تخشید در پایان به سریال طنز پاییزی شبکه سه به نویسندگی پیمان قاسم‌خانی اشاره کرد و گفت: «این سریال با عنوان ساختمان پزشکان، برای پخش در پاییز و زمستان امسال آماده می‌شود و تهیه‌کنندگی آن را محسن چگینی بر عهده دارد.»


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 9:42 عصر
خوب، بد، زشت
از هشت پای پیشگو تا دومنک ناکام

 

این جام نیز مانند سایر تورنمنت های بزرگ با رخدادهای تلخ و شیرین زیادی همراه بود

جام نوزدهم به پایان رسید و «ماتادورها» ضیافت نوزدهم را با شادی وصف ناشدنی به پایان بردند. این جام نیز مانند سایر تورنمنت های بزرگ با رخدادهای تلخ و شیرین زیادی همراه بود. این مطلب با قرض گرفتن عنوان فیلم معروف «سرجیو لئونه» نگاهی گذرا به این جام دارد و یک بار دیگر خوب ها، بدها وزشت های جام جهانی 2010 را مرور می کند.

  

خوب

طرفداران بافانا بافانا

آن ها این جام را به یک تورنمنت لذت بخش تبدیل کردند. شور آن ها، سرخوشی شان و عشق بی کرانشان به فوتبال و کشورشان، بزرگترین برگ برنده میزبان در جام نوزدهم  بود.

جابولانی

بیشتر بدنام اما در کل خوب. بازیکنان باهوشی مانند دیه گو فورلان خیلی زود توانستند خودشان را با این توپ وفق دهند. جیووانی فان بروکهورست نیز بدون جابولانی نمی توانست آن گل بی نظیر را به اوروگوئه بزند.

دیه گو مارادونا

ما عاشق او شدیم، تیمش عاشق او شد و او عاشق تیمش بود. مارادونا بود که وقتی شایعه ای در موردش منتشر شد، گفت:" من امروز با نامزدم ورونیکا قرار دارم. او 31 ساله و جذاب است و من علاقه ای به حاشیه ها ندارم". او دیوانه است اما دیوانه ای دوست داشتنی.

آلمان

جوان، جذاب، پرطراوت و چالاک، سرشار از استعداد و تیمی از نژادهای مختلف، وقتی با یک نمایش زیبا هم همراه شود، شما را دیوانه خود می کند. در ضمن به این تیم یک مربی باهوش، متفکر و بسیار خوش تیپ را هم اضافه کنید. همان کت خوش دوخت و پولوور یقه هفت آبی رنگ یوآخیم لو کافی است تا در دل خیلی ها جا باز کند.

هشت پا

همه جهان  به پل چشم می دوختند تا این هشت پای آلمانی نام برنده بازی بعدی را از ظرف غذایش بیرون بکشد. او توانایی ویژه ای دارد یا همه ما دیوانه شده بودیم؟

هواداران کره شمالی

خوشحال. ساده بگوییم مردمی که تفریح می کردند و پرچم های کم تعدادشان را تکان می دادند. اما آن ها واقعا کی بودند و از کجا آمده بودند؟ ما هرگز نخواهیم دانست واکنش مردم کره شمالی به تیم ملی این کشور پس از شکست برابر پرتغال چه خواهد بود.

درام جذاب

خیلی ها می گویند این جام چنگی به دل نمی زد و فوتبال ضعیف به نمایش گذاشته شد. اما عجله نکنیم. این جام وقایع دراماتیک کم نداشت: انقلاب فرانسه، فاجعه ایتالیا، گل لمپارد به آلمان، حرکت سوارز و اشتباه مرگبار ملو. چه کسی به ضربه ای که زیدان به ماتراتزی زد، نیاز دارد؟

  

بد

ووووزلا

با وجود چهار هفته زندگی در کنار ووووزلا، در آخر کار هم نمی شد با این بوق بد صدا کنار آمد. انگار 90 هزار مگس در گوش شما  «ویز ویز» کنند. شاید این بوق ها در دست تعدادی نوازنده خوب باشد، ولی وقتی گروه زیادی بدون هیچ نظمی آن را بزنند، غیر قابل تحمل است.

آتزوری

پس از این که ایتالیا توسط اسلواکی از جام کنار رفت، گاتوزو گفت:"قهرمان جهان که شدیم، تمام تیم مدال افتخار ملی گرفتند. اما حالا باید مدال شرمساری بگیریم. ایتالیا باید دوباره خودش را پیدا کند. امشب با لگد محکمی از جام بیرون افتادیم". به نظر نمی رسد بتوان چیزی به این حرف اضافه کرد.

انگلیس

پارک ژوراسیک. چیزی بیشتر از این نمی توان در مورد این تیم گفت. این تیم کلکسیونی از اشتباهات و حماقت ها داشت که می توان نقطه اوج آن را در اشتباه عجیب رابرت گرین در روز اول برابر آمریکا دانست. زخم شکست سنگین از آلمان حالا حالاها خوب نمی شود.

سکوهای خالی

نمی توان با این بهانه که قیمت بلیت ها برای مردم عادی آفریقای جنوبی گران بود، توجیهی برای سکوهای خالی تراشید. این نقطه ضعف بزرگ نه در یک بازی که در تمامی بازی ها دیده می شد.

  

زشت

لوئیز سوارز

شاید اگر هر بازیکن دیگری هم در بازی با غنا جای او بود همین کار را می کرد. به راستی کار او را چه می توان نامید؟ «یک دست خدای دیگر». خیلی ها  می خواستند او را به جرم جنایتی کثیف به صلیب بکشند. اما او جانی نبود، فقط کار زشتی انجام داده بود.

ریمون دومنک

تنها کسی که در آستانه تورنمنت تاکتیک تیمش را تغییر داد، به خبرنگاران کشورش توهین کرد، کنترل بازیکنانش را از دست داد، نتوانست شورش شاگردانش را مهار کند و در پایان بازی با آفریقای جنوبی هم حاضر نشد با کارلوس آلبرتو پریرا دست دهد. بله دومنک بدترین مربی جام نوزدهم بود.

مربیان

مربیان زیادی در این جام بی آبرو شدند. دونگا با لباس های افتضاحش سوژه خنده شد، لیپی شیرینی جام قبلی را از بین برد و دومنک هم که «همه چیز تمام» بود. سه کشور صاحب فوتبال به لطف این مردان نمایشی خجالت آور ارائه کردند. راستی یک نام دیگر در این میان به خاطرتان نمی آید؟ بله فابیو کاپلوی بزرگ!

 

 


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 9:41 عصر

 

 برخی از مراجع تقلید با یک طرح که مخل استقلال حوزه بوده است مخالفت کرده اند.

به گزارش خبرآنلاین، گفته می شود در پی اجرای طرح  "استاد محور"در حوزه که نگرانی برخی از اساتید و فضلای حوزوی را به دنبال داشته است ، عده ای مراجع معظم قم با این گونه طرح ها مخالفت کرده و چنین برنامه هایی را موجب «انقراض و تغییر هویت حوزه» دانسته اند و نسبت به «خطرات و عواقب سوء» آن هشدار داده اند.

بنا به گزارشهای رسیده  این طرح موجب اعمال محدودیت در فعالیت علمی اساتید و آسیب دیدن استقلال حوزه و تضعیف نقش مراجع تقلید می شود.

حضرات آیات صافی گلپایگانی، شبیری زنجانی و موسوی اردبیلی کتبا به نامه جمعی از اساتید سطوح عالیه حوزه ، در این باره پاسخ داده اند و خواستار متوقف شدن طرح مزبور شده اند. حضرت آیت الله  مکارم شیرازی نیز ضمن تأیید برنامه ریزی و نظم در حوزه بر دو مسأله مهم حفظ استقلال حوزه و آزادی دروس عالی و مشورت با مراجع در برنامه ریزی تأکید کردند. حضرت آیت الله وحید خراسانی نیز با نظر آیت الله صافی اعلام موافقت کرده اند. 


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 6:34 عصر

چهار شباهت زن با موتور گازی؟
یکدنده ، پرسروصدا ، بی ظرفیت ، کم مصرف


یه روز یه خانمی زنگ میزنه به دکتر میگه : آقای دکتر به دادم برسید بچه ام مداد قورت داده .
دکتره میگه : من همین الان میام . خانمه میگه : دکتر تا اون موقع چی کار کنم ؟
دکتر میگه : تا اون موقع میتونین با خودکار بنویسین.

حوا وقتی زن آدم شد5 تا شانس نسبت به بقیه زنهای الان داشت
1.
مادر شوهر نداشت
2.
خواهر شوهر نداشت
3.
هوونداشت
4.
جاری نداشت
5.
شوهرش آدم بود

عشق با لبخند شروع می شود . با بوسه شکوفا می شود . با گریه رشد میکند. وبا 110 تمام می شود !

دو تا خانوم داشتن با خاطرات لاغریشون واسه هم افه میومدن. اولی می گه من اونقدر لاغر بودم که وقتی می رفتم حموم مامانم با یه چیزی روی چاه رو می پوشوند تا من توی چاه نیفتم. دومی می گه این که چیزی نیست، من یه بار یه آلبالو رو با هسته قورت دادم، همه ی فامیلامون می گفتن اوا زری خانوم چند ماهه حامله ای؟!

  
پدری به دخترش میگه: دخترم راجع به پیشنهاد ازدواجی که بهت داده اند خوب فکرهایت رو بکن دختر گریه کنان میگه: ولی من می خواهم پیش مامانم باشم پدر: خوب، اونم با خودت ببر عزیزم !

فرهنگ لغات زنان :
1.
آره یعنی نه
2.
نه یعنی آره

 

3. ما با ید با هم حرف بزنیم یعنی بشین فقط گوش کن
4.
هر کار دوست داری بکن یعنی بکن ولی بعد دهنت سرویسه
5.
چقد منو دوست داری ؟ یعنی یه گندی زدم می خوام بگم
6.
دو دقیقه دیگه حاضرم یعنی دو ساعت علافی

 

گفتم: غم تو دارم  گفتا : سی چی برارم  گفتم: که ماه من شو  گفتا: بووات درارم!  گفتم زمهر ورزی ، رسم وفا بیاموز  گفتا: به لنگ کفشی چشاتِ در میارم. غزلیات حافظ و دختر لر


زن به شوهر: من پنج دقیقه میرم خونه اقدس خانم باهاش حرف بزنم تو هر نیم ساعت یک سری به غذا بزن


زنه میاد خونه به شوهرش میگه: ببین میشه این ماشینو ببری تعمیرگاه نشون بدی؟
شوهر میگه: چرا مگه چی شده؟
زنه میگه: نمیدونم این ماشین چهشه که هی مرتب میخوره به در و دیوار


عروس میره گل بچینه ، شهرداری میگیرتش

دختره میره تعلیم رانندگی ... ازش میپرسند چطور بود ؟ میگه : بد نبود ! اما معلمش خیلی مذهبی بود. میگن : واسه چی؟ میگه : والا من هر کاری میکردم هر جایی میپیچیدم میگفت : یا اباالفضل ...یا حضرت عباس...یا امام حسین

مرد: عزیزم, من میخوام از تو خوشبخت ترین زن دنیا رو بسازم!
زن: خیر پیش!


وقتی یه زن میبینه که شوهرش داره زیکزاک تو حیاط میدوه باید چیکار کنه؟
هیچی, باید بهتر هدف بگیره و به شلیک کردن ادامه بده!

به زنی که همیشه میدونه شوهرش کجاست چی میگن؟
میگن بیوه !


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 6:31 عصر
حسن عباسی در شبکه سوم: «زنای ذهنی» مشکل امروز جامعه است

 

 عباسی در این برنامه و طی حدود 25 دقیقه حدود 20 بار از عبارت «زنای ذهنی» استفاده کرد و گفت: برخی دانشجویان به من مراجعه می‌کنند و از مشکلات روحی خود بعد از تماشای این فیلم‌ها و سریال‌ها سخن می‌گویند که موید همین نکته است!

 حسن عباسی شب گذشته ـ یکشنبه 20 تیرماه ـ با حضور در برنامه دیروز، امروز، فردا به طرح مساله اقبال مردم به سریال‌های امریکایی و برخی شبکه‌های فارسی‌زبان و به نوعی تجزیه و تحلیل این اقبال پرداخت.

عباسی در این برنامه که اکثر دقایق برنامه به شکل متکلم وحده سخن می‌گفت و مجری در اکثر دقایق نقش تماشاگر را داشت، بارها برای ادامه صبحت‌های خود به کمبود وقت برنامه اشاره می‌کرد و بدون توقف و پاسخگویی به سوالات مطروحه، مباحث خود را ارائه می‌داد.

وی در این برنامه بارها به تدریس خود در دانشگاه‌ها اشاره کرد و از طرح تدریس سریال «ویکتوریا» در دانشگاه و رمزگشایی از مفاهیم و لایه‌های پنهان این مجموعه سخن گفت.

در بخشی از سخنان عباسی او به رابطه مردم و بویژه جوانان با اینگونه سریال‌ها اشاره کرد و گفت: وقتی جوانان ما امکان ازدواج ندارند و از تماشای این مجموعه‌ها به یک غلیان و هیجان کاذب می‌رسند، به یک تخیل سازی و مشابه سازی دست می‌زنند که من از آن به عنوان «زنای ذهنی» یاد می‌کنم.

وی البته اضافه کرد این ترکیب را سال‌ها پیش شهید پاک‌نژاد در رساله‌ای مطرح کرده که متاسفانه مسئولان ما در حال حاضر از طرح اینگونه موضوعات خجالت می‌کشند.
عباسی اضافه کرد: تماشای این سریال‌ها برای زوج‌هایی که ظرفیت جنسی و تقوای مناسب ندارند نیز به هیچوجه خوب نیست!

وی در این برنامه و طی حدود 25 دقیقه حدود 20 بار از عبارت «زنای ذهنی» استفاده کرد و گفت: برخی دانشجویان به من مراجعه می‌کنند و از مشکلات روحی خود سخن می‌گویند که موید همین نکته است!

عباسی اضافه کرد: بار عاطفی و جنسی این گونه سریال‌ها که به صورت هفتگی پخش می‌شده در اینجا گاه برای یک دانشجو که ظرف 20 روز همه قسمت‌ها را تماشا می‌کند اصلا قابل تحمل نیست. گاهی می‌بینم در برخی خوابگاه‌ها دانشجو شب تا صبح خود را مشغول فیلم‌دیدن است، مسلم است تاثیر این مجموعه‌ها برای این دانشجو بسیار بیشتر از مخاطب اصلی در فضای فرهنگی غرب است.

وی همچنین با اشاره به آنالیزهای به هنگام در مورد تهاجم فرهنگی غرب برای تصرف مغزها و قلب‌ها، بارها تاکید کرد: این مشکل امروز جامعه هست اما نباید نگران باشیم چون در حال حاضر قابل بررسی و رفع است اگر دیر به فکر نیافتیم.

عباسی در این برنامه همچنین با اشاره به خاستگاه اصلی تولید چنین مجموعه‌هایی در امریکا، فروپاشی خانواده و عادی شدن روابط زن و مرد در غرب را محصول تولید چنین مجموعه‌هایی دانست و تصریح کرد: تمام این مجموعه‌ها را تجزیه و تحلیل کردیم که با همکاری رسانه‌ها و مردم و جوانان می‌توانیم آنها را در اختیار همه قرار دهیم.
وی همچنین تیزبینی در برخورد با تهاجم فرهنگی را در خصوص طراحی «دارا و سارا» در برابر «باربی» نیز یادآور شد.

عباسی همچنین با انتقاد تلویحی از دولت و رییس جمهور در خصوص برخورد با مفاسد اجتماعی گفت: وقتی با نسلی روبرو هستیم که منابع اطلاعاتی بسیاری دارد و سرگرمی‌های بسیاری نمی‌توان بدون فرهنگ‌سازی در خیابان او را به حجاب وادار کرد. البته کار دستگا‌ه‌های قضایی و انتظامی باید به جای خود انجام شود اما مقامات اجرایی نمی‌توانند بگویند این به ما ربطی ندارد، کار فرهنگ‌سازی وظیفه دولت است.

در برنامه شب گذشته دیروز، امروز، فردا میان‌برنامه‌هایی از برخی سریال‌های غربی نیز پخش می‌شد که زیاد ارتباطی با موضوع برنامه و طرح نکات میهمان برنامه نداشت!


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 6:29 عصر
 پرویز مشرف رئیس جمهور سابق پاکستان تأکید کرد که به زودی به اسلام آباد بازگشته و فعالیت‌های سیاسی خود را از سر خواهد گرفت.


وی تصریح کرد: ساختار سازمانی حزب فراگیر مسلم‌لیگ پاکستان کاملاً به روز و بر اساس استانداردهای قرن 21 بوده و مشخصات کارکنان این حزب به شکل رایانه‌ای در تمامی دفاتر مرکزی قابل دسترسی خواهد بود.

رئیس‌جمهور سابق پاکستان افزود که به زودی تبلیغات رسانه‌ای را برای آگاه کردن مردم پاکستان از اهداف حزب جدید خود آغاز خواهد کرد.

وی مدعی شد که صدها هزار نفر از تمامی جهان از جمله پاکستان وی را برای بازگشت به عرصه سیاست تشویق کرده‌اند، تقاضای ثبت این حزب نیز اکنون در کمیسیون انتخابات پاکستان در حال بررسی است.

مشرف تصریح کرد که پاکستان به‌خاطر ناکارآمدی رهبران کنونی خود با یک بحران بزرگ اقتصادی مواجه است و رهبران کنونی پاکستان ناشایستگی خود را هم در عرصه‌های داخلی و هم در عرصه‌های خارجی ثابت کرده‌اند.

وی دوران زمامداری خود را دورانی خوب برای پاکستان توصیف کرد و اظهار داشت که در این دوران با انجام سرمایه‌گذاری‌های بسیار، فقر در کشور کاهش یافته و ذخایر کشور در پاکستان افزایش یافته بود اما رهبران کنونی توان حفظ آن را نداشتند.

فرمانده سابق ارتش پاکستان افزود: برخی عناصر سیاسی دست به تبلیغاتی در خصوص قتل "اکبر بوگتی " و "لعل مسجد " زده‌اند و من به زودی حقایق مربوط به آن را در پیشگاه ملت فاش خواهم کرد.

وی گفت که علاوه بر برخی اعضای کنونی پارلمان پاکستان، بسیاری از شخصیت‌های ساکن در امارات متحده عربی، انگلیس و سایر کشورها با وی دیدار کرده‌اند.

مشرف تصریح کرد که به زودی به کشور بازخواهد گشت تا به مردم و توسعه پاکستان کمک کند و آمادگی لازم را برای مقابله برای تمامی مشکلات دارد.


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 6:28 عصر
 مدیرعامل بنیاد فارابی با اشاره به پروژه‌های فاخر این بنیاد گفت: در حال حاضر موضوعی درخصوص حافظ را در دست کار داریم و یک پروژه دیگر نیز به نام کوروش ذوالقرنین در فارابی به تصویب رسیده است که طرح آن را «عزیز‌الله حمید‌نژاد» 4 سال قبل به فارابی ارائه کرده است.

«سید احمد میرعلایی» در بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار سینمایی فارس با اشاره به این که پروژه‌های فاخر در دستور کار فارابی قرار دارند گفت: در حال حاضر موضوعی درخصوص حافظ را در دست کار داریم و یک پروژه دیگر نیز به نام کوروش ذوالقرنین در فارابی به تصویب رسیده است که طرح آن را عزیز‌الله حمید‌نژاد 4 سال قبل به فارابی ارائه کرده است.
وی افزود: همچنین یک پروژه فاخر دیگر با محوریت شخصیت مولانا در دستورکار است و یکی دیگر از پروژه‌های ما درخصوص شخص ابونصر فارابی است که قصد داریم مردم ایران حداقل او را بیشتر بشناسند.
طرح اصلی این کار نیز به فارابی ارائه شده است.
مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در ادامه اظهار داشت: علاقمندیم به شخصیت‌ها و مشاهیر ایران در فیلم‌ها بیشتر توجه شود چرا که اینها پشتوانه‌های فرهنگی ما هستند و حتی طرح‌هایی نیز در مورد شخصیت‌ها و پروژه‌های دفاع مقدس داریم که علاقمندیم در مورد این افراد نیز فیلم‌های بزرگی بسازیم.

* ساخت دو پروژه معاصر درخصوص قوام‌السلطنه و دوران پهلوی
سید میرعلایی با اشاره به این که در تاریخ معاصر نیز چند پروژه در دستور کار فارابی قرار دارد به خبرنگار سینمایی فارس گفت: در زمینه تاریخ معاصر دو پروژه داریم که یک پروژه در مورد روی کار آمدن قوام السطنه و حوادث دوران نخست وزیری اوست و پروژه دیگر به دوران پهلوی باز می‌گردد که در حاشیه آن سیری به مشکلات و فساد دربار پهلوی اول و دوم می‌شود.

* جلیل عرفان‌منش با یک تیم کاملا حرفه‌ای فیلم‌نامه کوروش ذوالقرنین را می‌نویسد
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به اینکه طرح ساخت فیلمی براساس شخصیت کوروش کبیر ابتدا توسط «عزیز‌الله حمید‌نژاد» ارائه شده است خاطرنشان کرد: قرار است جلیل عرفان‌منش با یک تیم کاملا حرفه‌ای فیلم‌نامه این کار را بنویسند که تحقیقات مقدماتی کار آغاز شده است و آقای حمید‌نژاد نیز برای کارگردانی این فیلم اعلام آمادگی کرده است اما ایشان جزو یکی از اولویت‌های کارگردانی این فیلم است که هنوز کارگردان مشخصی برای آن انتخاب نشده‌ است.


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 4:23 عصر

 

 روزنامه مردم سالاری با بیان اینکه در اعلام تعطیل رسمی، همواره تهران حتی در مورد موضوعاتی با کیفیت متفاوت در مناطق مختلف همچون آلودگی هوا، گرد و غبار یا شدت گرما شاخص اندازه گیری قرار می گیرد ، نوشت :

از ابتدای خرداد تا انتهای شهریور ماه در استان های خوزستان و بوشهر و هرمزگان، دمای هوا هیچگاه از 45درجه سانتیگراد کمتر نمی شود و اغلب از 50 درجه هم بالا تر است، اما هیچگاه در این استان ها به دلیل گرمای هوا، تعطیل رسمی اعلا م نمی شود. این دمای طاقت فرسا را در کنار رطوبت بالا ی 80 درصد در این استان ها قرار دهید تا بدانید مردم در این استان ها از اواخر بهار تا پایان تابستان در چه شرایط سختی به کار روزانه مشغولند. با این وجود وقتی دمای هوای تهران به 42 درجه سانتیگراد می رسد، آن هم وقتی رطوبت هوا به 40 درصد هم نرسیده، در پایتخت تعطیل رسمی اعلا م می شود و به دلیل تعطیلی تهران، استان هایی هم که در طول تابستان، همیشه- و نه فقط یک روز یا دو روز- گرمای 50 درجه را تجربه میکنند تعطیل می شوند.

 در ادامه سرمقاله این روزنامه آمده است : اگر شدت گرمای هوا فقط در چند روز از سال مردم تهران را اذیت می کند و بهتر است آنها سرکار نروند، پس چرا مردم خوزستان و بوشهر و هرمزگان و... که در تمام طول تابستان با گرمایی شدیدتر از گرمای تهران و رطوبتی که هیچ گاه در تهران حس نمی شود و نفس کشیدن را هم با دشواری مواجه می سازد روبرو هستند، باید در طول تابستان به سرکار بروند و به طورعادی به زندگی روزمره خود ادامه دهند؟ جالب اینجاست که در چنین شرایطی از مردم دعوت می کنیم از تهران خارج شوند و در شهرهای دیگری زندگی کنند و حتی از هزاران نفر از کارکنان شرکت های نفتی در بخش اداری هم درخواست می کنیم به مناطق نفت خیر بروند; در حالی که آنها می دانند که در تهران با دمای 42 درجه، ادارات تعطیل می شوند و در خوزستان در دمای 50 درجه هم مردم باید سرکار بروند مگر این که گرمای هوا در تهران محسوس باشد!

مردم سالاری در ادامه افزود : از سوی دیگر توجیه تعطیلی به دلیل صرفه جویی در مصرف انرژی هم چندان توجیه قابل  قبولی به نظر نمی رسد و همچون عذر بدتر از گناه است. اگر ما توانایی تامین انرژی مورد  نیاز جمعیت فعلی را نداریم و استان های گرم کشور ما با افزایش دمای هوا با قطع برق و آب مواجه می شوند و برای جلوگیری از بروز این مشکل در تهران هم مجبوریم تعطیل رسمی اعلا م کنیم، چگونه تصور می کنیم کشور ما برای جمعیت 120 یا 150 میلیون نفر هم ظرفیت دارد؟


دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 4:22 عصر

 

 روزنامه جمهوری اسلامی نوشت :‌

پخش ویژه برنامه "نگین خاتم" از شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی به مناسبت روز مبعث با حذف کلمه "آل" از تابلو نوشته کنار خواننده این برنامه، که حاوی صلوات بر حضرت رسول بود، موجب اعتراض بینندگان شد. اعتراض کنندگان می‌گویند حتی اگر چنین اقدامی سهوی هم بوده باشد از سیمای جمهوری اسلامی پذیرفته نیست.


<   <<   31   32   33   34   35   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ