پایگاه اطلاعرسانی پلیس آذربایجان شرقی، رحمان ایماننژاد اظهار داشت: در یک عملیات منسجم پلیسی افرادی که اقدام به تاسیس یک کارگاه بزرگ تهیه، تولید و توزیع مشروبات الکلی در شهر تبریز کرده بودند، دستگیر شدند.
پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: بر اساس اخبار واصله به عوامل پلیس امنیت عمومی این استان حاکی از فعالیت تعدادی از عناصر سودجو در تهیه و توزیع مشروبات الکلی و ایجاد یک کارگاه مشروبسازی در شهر تبریز، پلیس دست به کار شد تا با برخورد قانونی جلوی این اقدام گرفته شود.
ایماننژاد گفت: عوامل این پلیس پس از بررسی صحت و سقم موضوع و انجام چند روز کار اطلاعاتی و به کارگیری روشهای کنترل نامحسوس محل فعالیت این گروه را شناسایی کردند.
پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی بیان داشت: یک گروه ویژه پلیسی برای انجام این عملیات سازماندهی شد و پس از انجام هماهنگیهای لازم با مقامات قضایی و دریافت مجوزهای لازم و با رعایت موازین شرعی به صورت غافلگیرانه محل مورد نظر مورد بازرسی قرار گرفت.
وی در ادامه تصریح کرد: پس از بازرسی ماموران موفق شدند تعداد هفت بشکه 200 لیتری مشروب دستساز در حال تخمیر، 20 بطری مشروب الکلی 1.5 لیتری خارجی، حدود 200 لیتر مشروب دستساز آماده توزیع، دیگ بخار و آلات و ادوات مشروبکشی کشف کنند.
پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: همه عوامل فعال این کارگاه دستگیر و با تشکیل و تکمیل پرونده تحویل مراجع قانونی شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سخنگوی باشگاه تراکتورسازی گفت: با توجه به شرایطی که این فصل داشتیم به احتمال زیاد فراز کمالوند را برای فصل جدید نیز حفظ خواهیم کرد.
مهدی فاطمی درباره بازی تراکتورسازی و پاس همدان اظهار داشت: تراکتورسازی فوتبال پاک را معنا کرد و جا دارد سازمان لیگ بابت بازیهای جوانمردانه تراکتورسازی این تیم را مورد تقدیر قرار دهد.
وی با اشاره به قضاوت سعید مظفریزاده تصریح کرد: اگر این داور قضاوت درستی میکرد، میتوانستیم به رده ششم جدول صعود کنیم.
فاطمی اظهار داشت: این داور مدام علیه تیم ما سوت زد و گلی هم که دریافت کردیم ناحق بود، قضاوت مظفریزاده میتوانست سرنوشت یک تیم سقوط کرده را روشن کند.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران گفت: از اول خرداد، خرید بنزین نیمه یارانه ای( لیتری- 4000 ریال ) با کارت هوشمند سوخت خودروها ممکن می شود. به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر، علیرضا ضیغمی امروز در نشستی خبری افزود: چارچوب در صورتی که سهمیه بنزین یارانه ای خودرویی پایان یافته باشد، با کارت هوشمند خودرو می توان بنزین نیمه یارانه ای خریداری کرد. معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فراورده های نفتی گفت: تا زمانی که کارت هوشمند سوخت دارای سهمیه بنزین یارانه ای است، امکان دریافت بنزین نیمه یارانه ای وجود ندارد و این کار بعد از پایان یافتن سهمیه بنزین یارانه ای ممکن خواهد بود.
وی افزود: این امکان در همه 2800 جایگاه عرضه بنزین سراسر کشور فراهم شده است. ضیغمی همچنین با بیان اینکه مصرف بنزین کشور در دو ماه نخست امسال در مقایسه با دو ماه نخست پارسال، 2 و 7 دهم درصد کاهش یافته است ، گفت : در دو ماه نخست امسال به طور میانگین روزانه 63 میلیون و 500 هزار لیتر بنزین مصرف شده است. وی افزود: مصرف گازوییل کشور هم در دو ماه نخست امسال به طور میانگین روزانه82 میلیون لیتر بوده که از میزان مشابه سال گذشته 4/4 درصد بیشتر است. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران گفت: مصرف نفت سفید کشور هم در دو ماه نخست امسال با 22 میلیون و 500 هزار لیتر کاهش در مقایسه با مدت مشابه پارسال به 8 میلیون و 500 هزار لیتر در روز رسید. وی درباره وضع جایگاه های سی ان جی هم افزود: پارسال 700 جایگاه عرضه سی ان جی در کشور داشتیم که هم اکنون به یکهزار و 278 جایگاه رسیده است. ضیغمی گفت: جایگاه های عرضه سی ان جی کشور تا پایان امسال به یکهزار و 800 جایگاه خواهد رسید.
وی افزود: وزارت نفت به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی جایگاه های عرضه سی ان جی ، 400 تا 450 میلیون تومان تسهیلات می دهد. معاون وزیر نفت گفت : تامین بقیه نیازهای یک جایگاه سی ان جی شامل زمین ، تاسیسات ساختمانی و انشعاب آب ،برق و گاز بر عهده مالک جایگاه است. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده های نفتی ایران افزود: در صورتی که شهرداری ها برای راه اندازی جایگاه عرضه سی ان جی اقدام کنند ،این شرکت همه هزینه های مربوط را پرداخت می کند. وی گفت: تا پایان سال 1391 به ساخت دو هزار و 550 جایگاه عرضه سی ان جی در کشور نیاز داریم.
دستاندرکاران فراهمآوری منابع کتابخانه مجلس، بزرگترین اطلس یا فرهنگ جهاننما به نام «زمین» (Earth) را در جهت تکمیل و تجهیز منابع کتابخانهای خریداری کردند. این اطلس ارزشمند در سال 2008 و از سوی انتشارات سیدنی استرالیا منتشر شده است.
اطلس زمین 18 کیلوگرم وزن دارد و در قطع 610 در 469 میلیمتر مربع، با 576 صفحه و دربرگیرنده 154 نقشه طراحی و چاپ شده و دارای 800 تصویر و عکس از نقاط مختلف جغرافیایی است.
بنابراین گزارش اگرچه درباره این کتاب در سطح بین الملل دیدگاههای مثبتی ارائه شده اما متاسفانه ناشر نام فارس یا Persian را از نقشههای این کتاب حذف و تنها از واژهی خلیج یا The Gulf استفاده کرده است. البته ناگفته نماند که در پایان این اطلس در بخش ایندکس(نمایه) مدخلی به نام Persian Gulf وجود دارد که بدون ارائه جایگاه آن در این اطلس، آن را به مدخل The Gulf ارجاع داده است! همچنین متأسفانه اتحادیه بینالمللی نقشهکشی در سال 2009(1388) همین اطلس را به عنوان بهترین اطلس جهاننما معرفی کرد.
کتابخانه مجلس با اذعان به مفید بودن این اطلس برای تجهیز کتابخانه، مجدانه در پی تغییر اشتباهات فاحش این کتاب مرجع است.
با نزدیک شدن مراحل پایانی تهیه پرونده ثبت خطبههای حضرت فاطمه (س) در فهرست آثار ملی معنوی خطاطی برگزیدهای از عبارات خطبه در پژوهشکده هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آغاز شد.
خطاطی برگزیده از عبارات این خطبه شریفه به درخواست ستاد ثبت میراث معنوی خطبههای حضرت زهرا (س) صورت میگیرد.
هماکنون خطاطی و تذهیب عبارات برگزیده در کارگاه کتاب آرایی و نگارگری پژوهشکده هنرهای سنتی در حال انجام است.
سرپرست این کارگاه با اعلام این خبر گفت: با پایان طراحی تذهیب، خطاطی این خطبه در ابعاد 2 متر در 40 سانتیمتر توسط غلامحسین فرخ نسب آغاز شد.
به گفته کیوان شجاعی؛ تذهیب و جدولکشی این خطبه شریفه با طلای 24 عیار همزمان با خطاطی از سوی هنرمندان تذهیب کار این حوزه در حال انجام است.
این خطبه که پس از رحلت پیامبر اکرم (ص ) در شکوه از کنار گذاشتن خط رسالت و امامت از دل شکسته حضرت فاطمه زهرا (س) در مسجد پیامبر از سوی حضرتش ایراد شده از جمله خطبههای مشهوری استکه عامهو خاصه با سندهای معتبر از صدیقه کبریـ صلواتاله علیها روایتکردهاند.
به گزارش «جام جم»، در این میان یکی از پوشاکهای کهن ایرانی، یعنی کت و شلوار، نه تنها تا روزگار ما برجای مانده بلکه تبدیل به پوشاکی جهانی شده است و در بیشتر همایشهای سیاسی، ورزشی، علمی و فرهنگی، پوشاک رسمی به شمار میآید.
در یکی از کتابهای روت ترنویل کاکس، از پژوهشگران برجسته تاریخ پوشاک که با عنوان «تاریخ لباس» به فارسی ترجمه شده، دو نوآوری ایرانیان در پوشاک را یادآور شده است؛ نخست اینکه ایرانیان باستان، زیر بالاپوش خود، پیراهن و شلوار زیر و جوراب میپوشیدند و دوم اینکه بالاپوشهای دراز ایرانی جای خود را به کتی داد که روی شلوار پوشیده میشد و بیگمان ایران خاستگاه کت و شلوار استاندارد امروز مردان است. شواهد بسیاری نشان میدهد که شلوار از عناصر اصلی پوشاک ایرانیان بوده و در فرهنگها و تمدنهای دیگر از جمله آشوریان، بابلیان و یونانیان وجود نداشته است. در نقوش طاق بستان و بشقابهای نقرهای باقیمانده از دوره ساسانی کتی کوتاه دیده میشود که نشانگر آن است که پادشاهان، گاهی از یک کت کوتاه با آستین بلند استفاده میکردهاند. این کت جلو باز بوده و بلندی آن تا زیر سینه میرسید و با دکمهای دایرهایشکل در جلوی سینه بسته میشد. دور سینه و یقه نیز مزین به نوارهای زیبا بوده است. علاوه بر آثار به دست آمده، نوشتههای تاریخنگاران یونانی مانند هردوت نیز بازتابدهنده این نوآوری ایرانی است.
یونانیها ایرانیان را بهدلیل پوشیدن شلوار بهسخره میگرفتند و حتی هنگامیکه اسکندر شیفته پوشاک ایرانی شد از پوشیدن شلوار سر باز زد. در زمان اشکانیان شلوار و بالاپوشهای آستیندار تنپوش مرسوم در سراسر خاور نزدیک شد. نمونهای از شلوار و پیراهن این دوره را در پیکره فلزی یک سردار اشکانی میتوان دید که در موزه ایران باستان نگهداری میشود.
شلوار شاید نه به شیوه امروزی، اما همواره در فرهنگ و در دوران مختلف حکومتهای ایران وجود داشته و اغلب حتی مورد استفاده زنان نیز قرار میگرفته است. پیش از ورود اسلام به ایران، شلوارها عموما شلوارهای تنگ و چسبانی بودند که با چکمه و بهمنظور سوارکاری و جنگاوری مورد استفاده قرار میگرفتند. بعد از اسلام این شلوارها تغییر شکل دادند و شبیهتر به شلوارهای کردی امروزی گشتند و بالاپوشها نیز جای خود را با قبا عوض نمودند. این نوع پوشش که در دوران قاجار نیز بسیار متداول بود پس از سفر ناصرالدینشاه به اروپا با ویژگیهای غربی درآمیخت. بهگونهای که وی قبایی در بر میکرد که بلندای آن به زانو میرسید و تا حدی شبیه به کتهای امروزی بود تا آنجا که پولاک تاریخنویس انگلیسی در مورد پوشش شاه چنین نقل میکند که: «شاه نیمه اروپایی و نیمه ایرانی لباس میپوشد.»
کت و شلوارهای امروزی
پوشاک ایرانی طی سالهای اولیه سلسله پهلوی، بهطور کلی شبیه به پوشاک دوره قاجاریه بود که اختلافات میان اقوام، روستاها، مناطق و نیز طبقات اجتماعی را منعکس میساخت. در اواخر قرن نوزدهم میلادی تلاشهای شایانی جهت تغییر پوشش از سوی مقامات حکومتی صورت گرفت. مخصوصاً پس از انقلاب مشروطه که بسیاری از مردان به خارج سفر کرده بودند، پوشش اروپایی و پوشیدن کت و شلوار، پاپیون و کراوات را به شیوه و سبک و سیاق امروزی پذیرا شدند.
نکته:
یونانیها ایرانیان را بهدلیل پوشیدن شلوار بهسخره میگرفتند و حتی هنگامی که اسکندر شیفته پوشاک ایرانی شد، از پوشیدن شلوار سر باز زد
حالا پس از گذشت سالیان کت و شلوار وارد عرصه رقابت مد پوشاک گشته و سالیانه صدها کت و شلوار با رنگهای متنوع و خاص سلیقههای مختلف در دنیا به عرصه تولید میرسد. برندهای بزرگ و جهانی در ارائه طرحها و مدلهای جدید از یکدیگر پیشی میگیرند و بازیگران و خوانندههای مشهور را برای تبلیغات و عرضه محصول خود بهیاری میطلبند. در ایران نیز هرچند بازار رقابت و تولیدات کت و شلوار به اندازه کشورهای غربی رایج نیست، با این حال در سالهای اخیر شاهد ظهور برندهای شناختهشده و ایرانی بسیاری چون وستا، چامهپوشان، هاکوپیان، ایکات، مهدی و ایران پوشاک هستیم. این برندها عموماً از کیفیت مطلوبی برخوردارند و براساس خواست و سلیقه مردان ایرانی به بازار عرضه میگردند.
مردان ایرانی، کت و شلوار مد جهانی
آزاده یاسمننبیزاده، طراح پارچه و لباس، در مورد ظهور کت و شلوار به شیوه امروزی در ایران میگوید: «به روایتی کت و شلوار به شیوه امروزی از دوره صفوی رواج یافته است. نظریهای وجود دارد مبنی بر این که نقاشیهای رضا عباسی در آن دوران این مطلب را عیان میکنند که سبک پوشش مردان، به نوعی پوشش غربی ایرانی شده است. با این حال آن چه مسلم است کت و شلوار با سبک و سیاق غربی از دوره رضاخان و به دلیل علاقهای که وی به تجددگرایی داشت وارد ایران شد. متأسفانه باید اذعان داشت با آنکه بهوجود آمدن کت و شلوارهای امروزی ریشه در فرهنگ غنی ایران دارد، ما هیچ رد پایی از ریشه ایرانی لباس مردانه در آن نمییابیم. در صورتیکه ما میتوانیم با بازگشت به ریشههای فرهنگی و تمدن ایرانی روح جهانی را در لباس مردانه زنده کنیم و در عوض آنکه پذیرای طرحهای کشورهای دیگر باشیم، تبدیل به تولیدکننده طرحهای اصیل و متفاوت گردیم و برای رسیدن به این امر، نیاز به فرهنگسازی داریم. باید فرهنگسازی جمعی و عمومی صورت بپذیرد تا طعم و سلیقه ایرانیها تغییر یابد.
ورود کت و شلوار به اروپا
لیلی کاشانی طراح پارچه و لباس نیز ضمن تایید سخنان خانم نبیزاده میگوید: «مسلم است که خاستگاه اولیه کت و شلوار در ایران قرار دارد. زیرا نخستین ابزار ریسندگی نیز در نزدیکی بهشهر در غار کمربند پیدا شده است که مربوط به هفت هزار سال پیش از میلاد مسیح در تپه سیلک است همچنین آینهای پیدا شده است که رشتههایی از کتاب روی آن دیده میشود. از سوی دیگر در کهنترین بخش شوش، سوزنی سوراخدار یافت شده است و این مطلب و شواهد نشانگر این موضوع است که اساسا بافندگی و ریسندگی برای اولین بار در ایران، به تجربه مردمان اولیه رسیده و پس از آن برای اولین بار ایرانیان از شلوار و بالاپوشهایی که به مرور زمان به کتهای امروز بدل شده، استفاده مینمودند. اما اگر بخواهیم در مورد خاستگاه اولیه و اصلی کت و شلوار در اروپا آن هم نزدیک به شکل امروزی آن صحبت کنیم، باید گفت که کت و شلوار از قرن نوزدهم میلادی در اروپا مورد توجه همگان واقع شد. اولین کت و شلوار را مربوط به کشور آلمان میدانند و طبق اطلاعات به دست آمده از ظاهر آن کت چهارخانه و شلوار کوتاه تا بالای قوزک پا بود و اسم این نوع کت و شلوار به «زیزو» مشهور بوده است.
مسلم است که طبیعی بدانیم این نوع خاص از پوشاک ابتدا در بین اروپاییان رونق یافته و این به جهت آن است که کت و شلوارها غالبا دارای آستری بودهاند و به نوعی پوشاک فصل سرما به حساب میآمدهاند. با این همه به عقیده من استفاده از کت و شلوار وابسته به فرهنگ و مد کشوری است که فرد در آن زندگی میکند.
ما شاهد این امر در بسیاری از نقاط کشور خود بودهایم به عنوان مثال در بیشتر مناطق کردستان، مردان در روز ازدواجشان لباس محلی خود را به جای کت و شلوار به تن میکنند و در کشورهایی همچون ایالات متحده آمریکا استفاده از کت و شلوار در مکانها و موقعیتهای رسمی به اندازه کشورهای اروپایی مهم نیست و البته این مساله که هنوز 50 درصد مردان دنیا برای اسم ازدواج خود سراغ کت و شلوار میروند، امری بدیهی است. اما این طور احساس میشود که استفاده از این نوع لباس به مرور زمان کاهش مییابد و میتوان دلایل بسیاری برای این سیر نزولی یافت از جمله آن که کت و شلوار یک لباس کاملا رسمی و لباسی راحتی نیست و به عنوان مثال کسی که با کامپیوتر کار میکند نمیتواند تمام طول روز با کت و شلوار پشت میز خود به راحتی کار کند و از طرفی این نوع لباس مدام نیاز به اتو کشیدن و مرتب بودن دارد و تمام این مسائل نیاز به وقت دارد و وقت دقیقا آن چیزی است که در دنیای امروز ما همواره به آن نیازمندیم. در نتیجه میتوان به این نقطه رسید که استفاده از کت و شلوار رو بهکاهش است.
لیلی کاشانی در مورد رنگهای مد کت و شلوار در فصلهای مختلف میگوید: به علت این که بینهایت برند در دنیا هست نمیشود گفت رنگ سال آبی است یا قهوهای و هر برندی رنگ خاص خودش را دارد. بیشتر جریان رنگ در کشورهای آسیایی باب میشود و آن هم به این علت است که برندهای مشهور کشورهای اروپایی و آمریکایی نیاز به بازاری دارند برای فروش ته مانده محصولات خود و خوب چه جایی برای آب کردن این ته مانده بهتر از آسیاست؟!
به اعتقاد کارشناسان طراحان لباس، شواهد بسیاری از اثرپذیری مردمان فرهنگهای دیگر از پوشاک ایرانی در دست است. برای مثال، چینیها در دوره «تانگ» پوشاک ایرانی را پسندیدند و عربها نیز پس از ورود به ایران به پوشیدن شلوار روی آوردند و آن را سروال نامیدند.
به همین دلیل کت و شلوار ایرانی در فرهنگهای دیگر پذیرفته شد و همچنان تا روزگار کنونی خواهان پیدا کرد که هم زیباست و هم دست و پاگیر نیست چرا که از همان آغاز به صورت پوشاک مناسب کار طراحی شد.
چندی پیش عطاءالله مهاجرانی در گفتوگو با یک شبکه تلویزیونی عربی مدعی شده بود که ولایتفقیه را در چارچوبی که با قرائت او سازگار باشد، قبول دارد. وی البته در همین مصاحبه از قرائت خودش در این زمینه هم پرده برداشت و تاکید کرد که از دیدگاه او ولی فقیه نباید بیش از نظارت، اختیار دیگری داشته باشد.
البته حتی این سخنان مهاجرانی که با دیدگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پیرامون اصل ولایت مطلقه فقیه و عملکرد ایشان در این جایگاه در تضاد کامل است هم از سوی دیگر حامیان میرحسین موسوی تحمل نشد و واکنشهای تندی نسبت به آن صورت گرفت.
در جدیدترین موضع گیری، سایت جرس که به مدیریت خود مهاجرانی به روز میشود، مطلبی را منتشر کرده و به انتقاد شدید از اظهارات او پرداخته است.
نویسنده این مطلب با اشاره به صحبت مهاجرانی مبنی بر اینکه "مشکل ما با احمدینژاد است"، نوشته است: آقای موسوی و آقای کروبی هردو به صراحت گفتهاند که موضوع بسیار عمیقتر از مسئله انتخابات و آقای احمدی نژاد است.
در ادامه مطلب نیز صراحتا اعلام شده است که اغتشاشگران به دنبال حذف ولایت فقیه از قانون اساسی هستند.
گفتنی است عطاءالله مهاجرانی در پاسخ به انتقاداتی که از او شد، رسما اعلام کرد که او هم اعتقادی به اصل ولایتفقیه در ایران ندارد.
به گزارش عصرایران ، ملا عمر از زمان حمله نظامی آمریکا به افغانستان در سال 2001 تاکنون مخفی شده است وکسی از محل استقرار وی خبری ندارد.
ملاعمر به همراه اسامه بن لادن و ایمن الظواهری نفرات اول و دوم القاعده هم اکنون در فهرست افراد تحت تعقیب آمریکا قرار دارند و دولت آمریکا برای دستگیری آنها جایزه های نقدی اختصاص داده است.
"اولیفر نورث " از ژنرال های بازنشسته در نیروی دریایی آمریکا و عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا نیز گفته است ملاعمر رهبر طالبان افغانستان توسط نیروهای اطلاعاتی - امنیتی پاکستان بازداشت و در منزل مسکونی تحت اقامت اجباری قرار دارد.
سایت خبری معروف "milblogging" آمریکا نیز به نقل از منابع برجسته در افغانستان و پاکستان نوشت : ملاعمر توسط نیروهای امنیتی پاکستان (isi) بازداشت و در محل نامعلومی نگهداری می شود.
این رسانه افزود: منابع عالی در نیروهای ناتو در افغانستان نیز این موضوع را تایید کرده اند.
هم اکنون دو مقام ارشد آمریکایی در حال دیدار از پاکستان و گفت وگو با مقامات ارشد این کشور هستند.
این دو مقام آمریکایی، جیمز جونز مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا و لیوم بانیا مدیر سازمان اطلاعات و امنیتی مرکزی این کشور هستند.
هدف از سفر این دو مقام آمریکایی ، اعمال فشار بر اسلام آباد برای افزایش همکاری ها در اجرای استراتژی مشترک برای مقابله با رشد تروریسم در مناطق قبایلی پاکستان عنوان شده است.
قلعه دینگو در یک کیلومتری محدوده شهر قرار دارد گورستان فعلی خسروشهر در نزدیک تپه دینگو است درقدیم قلعه ای بر روی این تپه استوار بود که شاید آنیاشتانیا باشد ویا یکی از 17 قلعه کوچک اطراف آنیاشتانیا اما آنچه جالب است در نزدیک این منطقه ودر مزارع اطراف این قلعه تکه های سفلی بسیاری پیدا می شود وبیشتر صاحبان زمینهای مجاور در مواقع شخم زدن وکندن زمین به این مورد بر خورده اند و در خاک برداریهایی که در این حوالی انجام شده است فسیل درختان وجانوران مختلفی نیز به دست آمده است شاید اگر کاوشی علمی در این مکان انجام شود نکات تاریک ونیز به موارد بسیاری از سوالات مطرح درباره این قلعه پاسخ داده شود اما ناگفته نماند در بیشتر اراضی این منطقه اسکلتهای انسان به وفور وجود دارد این اسکلتها دارای استخوانهایی بزرگ هستند ودفن آنها به گونه ای نیست که شکل یک گورستان را داشته با شد بعضی از محققان براین عقیده اند که در این منطقه جنگی بین لشکریان بابک خرمدین وعراب روی داده وبسیاری از لشکریان هر دو طرف کشته شده اند وبسیاری از آنها در این محل دفن شده اند.
باور این مطالب سخت است اما آنچه مسلم است اینکه اجساد پیدا شده هیچ کدام شبیه آنچه در گورستانها دفن می شوند دفن نشده اندودر بعضی موارد چندین اسکلت انسان در یک جا پیدا شده اند .
سمیرا سلطانی :تگرانی درباره ی احتمال ورود شیر خشک از چین به این خاطر بود که پس از بیماری هزاران کودک چینی و حداقل مرگ سه کودک چینی بر اثر وجود ملامین صنعتی در شیرخشک در سال 87 بسیاری از کشورها واردات شیر خشک و حتی محصولاتی را که با شیرخشک چینی تولید می شدند ممنوع کردند. معاون غذا و داروی وزارت بهداشت کشور نیز در سال 87 اعلام کرد که کشور ما هیچ نوع واردات مستقیم شیر خشک از چین ندارد و ورود شکلات و برخی فرآوردههای شیری از چین نیز با توجه به آلودگی شیر خشک در کشور از تاریخ 3/7/87 ممنوع شد.
با این وجود آمار واردات شیر خشک اداره ی گمرک در سال 88 نشان می دهد 15 تن شیر خشک از چین وارد شده است.برای ترخیص کالا از گمرک ، داشتن مجوز از سازمانهای مربوطه بویژه وزارت بهداشت لازم است که این نظارت شامل کارخانه ای که محصول از آنجا وارد شده است و مواد وارداتی می شود. با توجه به ممنوعیت واردات شیر خشک چینی در سایر کشورها ورود همین میزان شیر خشک از چین حتی با در نظر گرفتن تمام بررسیهای احتمالی قابل تأمل است.
براساس آمار گمرک واردات بیش از 28000 تن شیر خشک سال 88 در حالی انجام شده است که در کشور امکان تبدیل شیر خام به شیر خشک وجود دارد. استفاده از شیر خشک برای تولید بعضی از فراورده های لبنی مثل ماست و بستنی طبیعی است و به گفته ی مدیر تضمین کیفیت صنایع شیر ایران 20% استاندارد افزودن شیر خشک به ماست برا ی تغلیظ ماست است.برخی معتقدند شیر خشکهای وارد شده به شیر مایع تبدیل می شوند و بخشی از مشکلات دامداران ناشی از همین مسئله است.افزایش قیمت تمام شده ی شیر خام در سالهای اخیر دامداران را در فروش شیر خام در رقابت با شیر خشک وارداتی قرار داده است.روابط عمومی صنایع شیر ایران می گوید:" کارخانه های مجهز به دستگاههایی که بتوانند شیر خشک را به شیر مایع تبدیل کنند و به اصطلاح شیر بازیافته تولید کنند در کشور کم است. با توجه به شیرخام فراوانی که در کشور با کیفیت بالاتری تولید می شود نیازی به واردات شیر خشک وجود ندارد. و تنها به دلیل قیمت بسیار پایین این گونه شیرها به کشور وارد می شوند"
آلودگی شیر خشک چینی ناشی از تقلب در استفاده از شیرخام در این کشور بوده است به این ترتیب که شیر خام تولیدی را با آب رقیق می کردند اما برای اینکه در آزمایشات میزان پروتئین آن کافی باشد به آن افزودنی غیر مجاز ملامین زده می شد. با توجه به این موضوع نمی توان ممنوعیت واردات آن را موقتی تلقی کردو نظارت دقیقتری از سوی وزارت بهداشت بر واردات شیر خشک از چین لازم است .
براساس اطلاعات موجود در سایت سازمان جهانی بهداشت ملامین یک ماده آلی با پایه شیمیایی است و معمولاً در پلاستیکها، چسبها، وایت بردها و... استفاده میشود. تاکنون اثرات مضر و زیان آور آن بر روی انسان به طور مستقیم مورد مطالعه قرار نگرفته است اما با توجه به مطالعات صورت گرفته بر روی حیوانات میتوان اثرات آن را بر روی انسان پیشبینی کرد. ملامین به تنهایی باعث ایجاد سنگ مثانه در آزمایش بر روی حیوانات شده است. این ماده در ترکیب با اسید سیانوریک ممکن است بلورهایی را تشکیل دهد که به ایجاد سنگ کلیه منجر شود.بلورهای کوچک آن همچنین امکان دارد لولههای کوچک درون کلیه را که وظیفه تشکیل ادرار را به عهده دارند، مسدود کند و به نارسایی کلیه و در مواردی به مرگ بینجامد.ملامین در شرایطی معین در حیوانات آزمایشگاهی سرطانزاست، اما در مورد این که آیا ملامین اثر مشابهی در انسان هم دارد، شواهد قاطعی در دست نیست.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]