محمد خوش چهره درباره بازنشستگی از دانشگاه تهران به آیات شریفه 26 و 27 سوره الرحمن (کُلُّ مَنْ عَلَیْهَا فَانٍ (26) وَیَبْقَى وَجْهُ رَبِّکَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِکْرَامِ (27) ) اشاره کرد و گفت: همه چیز فانی و رفتنی است. مگر کاری که برای خدا باشد و وجه الهی پیدا کرده باشد. همه باید بروند، چه از مسئولیتها و چه از حیات دنیوی.
این عضو هیئت علمی بازنشسته شده در پاسخ به اینکه منشأ این بازنشستگی که برخی از آن به عنوان "بازنشستگی شتابان" نام برده اند چیست با مزاح گفت: "خیلی از مسائل جاری را باید در فضای حاکم تحت عنوان فضای ایجاد شده منتسب به کوروش و اسفندیار جستجو کرد. مخصوصا کارگزاران کوروش زمان در محیط فرهنگی و دانشگاهی کشور به طور شتابان قصد عملیاتی کردن منویات خود را دارند و به علم و فرهنگ یورش برده اند.
خوش چهره افزود: "قطعا این انحرافات (که الهی نیستند) پایدار نخواهد بود و در آینده نزدیک برعکس به بیداری بیشتر در سطح جامعه خواهد انجامید. بخصوص به تسریع آگاهی و در نهایت بلوغ سیاسی مذهبی جمعیت غالب کشور یعنی جوانان - که از درک شیطنت ها و حرکات انحرافی جریانات منافقین و منحرفین مذهبی در اوایل انقلاب دور بوده اند - منجر می شود که این به امید خدا سرمایه ای عظیم برای پایداری و حفظ صیانت از اسلام و نظام جمهوری اسلامی برای دهه های آینده خواهد شد."
دکتر محمد خوش چهره اقتصاددان و از چهره های شاخص اصولگرا پس از گذشت 23 سال سابقه تدریس در دانشگاه تهران به جمع اساتید بازنشسته پیوست . حکم بازنشستگی این استاد دانشگاه تهران از اول مهر ماه شکل اجرایی به خود گرفت.
در بخشی از این گزارش تلاش شده است که طراحی عملیات «کمان99» و اچ 3 را به ژنرالهای رژیم گذشته نسبت دهند.
مهمترین بخش های این گزارش به این شرح است:
-
اول مهر ???? یادآور بزرگترین عملیات در تاریخ نیروی هوایی ایران است .عملیات کمان ?? که درست ?? ساعت پس از حمله هوایی عراق به فرودگاهها و شهرهای ایران در ?? شهریور ???? انجام شد.
-
در این عملیات ??? هواپیمای جنگی ایرانی شرکت داشتند و از جنگنده بمبافکنهای اف-? و اف-? برای بمباران و از شکاری رهگیرهای اف-?? برای محافظت از هواپیماها و بوئینگ ??? و بوئینگ ??? برای سوخترسانی و سی???هرکولس برای جمعآوری اطلاعات الکترونیکی برای مشخص کردن محل پایگاههای موشکی استفاده شد.
-
خلبانان ایرانی در عملیات کمان ?? اهداف نظامی ارتش عراق از جمله فرودگاهها و آشیانههای نظامی ارتش عراق در پایگاههای هوایی کرکوک، موصل، الرشید، حبانیه، ناصریه، شعیبیه، کوت و المثنی را مورد هدف قرار دادند.
-
نام عملیات «کمان ??» نمادین بوده و بدین معنا است که تیرهای ایرانیان تا دور دستترین نقاط عراق رها میشوند، تا یادآور آرش کمانگیر کمانگیر اسورهای ایران باشند. عدد ?? نیز از شمار صفحات طرح عملیاتی «البرز» طرح کلی این عملیات گرفته شده بود.
-
برخی خلبانهای سابق نیروی هوایی ایران معتقدند طرح عملیات کمان-?? و همچنین بمباران مجموعه پایگاههای هوایی الولید که معروف به حمله به اچ ? است، پیش از جنگ ایران و عراق و در سال ???? توسط ژنرالهای ارشد نیروی هوایی شاهنشاهی ایران از جمله افرادی چون امیرحسین ربیعی، نادر جهانبانی و کمپانی تهیه شده بود و طرح این عملیات بزرگ که تنها چند ساعت پس از حمله نیروی هوایی عراق به اجرا درآمد، کاری نبود که در یک روز یا حتی کمتر از یک روز قابل اجرا باشد و لذا بازخوانی نقشهها، اجرای هماهنگی با شکاریها و تانکرهای سوخترسان، رادارهای زمینی و دیدبانهای مرزی همگی از قبل طرحریزی و لحاظ شده بودند.
-
صرف نظر از نتایج روحی و روانی پاسخ به حمله هوایی عراق در کمترین فاصله نسبت به این حمله، در این عملیات پایگاههای هوایی الرشید بغداد، کوت در استان العماره، موصل در استان نینوا، ناصریه در استان ذیقار، شعیبیه در استان بصره، پایگاه هوایی کرکوک در استان کرکوک، پایگاههای هوایی حبانیه شامل دو پایگاه تموز و حضبه در غرب بغداد، پایگاه هوایی امالقصر، فرودگاه بینالمللی بغداد و فرودگاه المثنی، توسط بمبافکنهای ایرانی بمباران شدند. هر دو باند پروازی پایگاه کرکوک، پالایشگاههای نفت کرکوک و بصره، پلهای ارتباطی تنومه و بصره و چاههای نفت باباگرگردر منطقه کرکوک و مخازن نفت موصل و تاسیسات گازی کرکوک، بخش دیگری از اهداف این حمله بودند.
مهمترین بخش های این گفت وگو به این شرح است:
-
محمود احمدینژاد هم عاشق آمریکاست، هم از آن متنفر است.آقای احمدینژاد و نیروهای اطرافش شاید حتی کمی بیشتر عاشق باشند و کمتر متنفر. ولی در داخل کشور حتماً روحانیت سنتی حتماً مخالف هستند و نفرتشان بیشتر است تا عشقاشان.
-
بنابراین او مجبور میشود در هر سفر به آمریکا یا هربار که در مجامع بینالمللی چشمها را متوجه خود دید، «عشق» خود را پنهان کند و جوری حرف بزند که آن قسمت نفرت بیشتر است، نشان داده شود.
-
ما ایرانیها یک جهانبینی خیلی عام داریم. اصولاً در تمام تاریخ ایران همین بوده. دعوایمان با یونانیها، با رومیها، با عربها، با عثمانیها، با انگلیسیها، با آمریکاییها، با روسها و... در واقع همیشه با قدرت، مخصوصاً با قدرتهای بزرگ، ما مسألهی همزیستی داشتیم و همیشه خودمان را نمایندهی شرق تاریخ قلمداد کردیم.
-
این تفکر متأسفانه در ذات فرهنگ سیاسی ایران است. یک تفکر نه فقط خود بزرگبینی، بلکه در عینحال مظلومیت و عدالتطلبی، مبارزهجویی و در واقع مشکل با همزیستی هست. این یک واقعیت است.
-
با این که در تمام این مدت هم ما همیشه باختیم، ولی بازهم به قول خودمان حیا نکردیم. تاریخ ایران را اگر نگاه کنیم، میبینیم که ما از ??ـ ?? درصد دعواهایی را که با دنیا کردیم، اما باختیم.
هنوز هر روز بارها آن کنفرانس خبری وحشتناک را مورد تحلیل قرار میدهیم و هر بار بیشتر به عمق ضعف و ترس در مصاحبه ی یک طرفه ی آقای شهریار پی میبریم و خیلی چیزها هنوز برایمان غیر قابل هضم هست که فکر میکنم باید در درک آنها دست به دامن تحلیل گران حرفه ای فدراسیون فوتبال ایران شویم.
بگذریم:
یک مثل معروف می گوید "میخوام سر به تن اون فوتبال نباشه که به خاطر فقط و فقط حرفه ای بودنش، شان و حرمت زادگاه و زبان و عرق و بودنت رو بذاری زیر پا و هر کاری که دوست داری بکنی و بگی من حرفه ایم."
وای که اگر این "حرفه ای" زبان داشت، چه پرده هایی که از چهره ی بعضی ها بر نمیداشت و چه افشاگریها که ...!
بگذریم:
کمی از خودم و هم سنگرانم بگویم! آقای دائی بنده به اندازه ی تمام سن فوتبالی شما بهتر بگویم چند برابر سن فوتبال حرفه ای شما یک تماشگر حرفه ای بودم. سالها فقط تماشا کردم، تحلیل کردم، هوادار بودم، در استادیوم ها بودم، در کنار بازیکنان بزرگی چون علی دائی بودم، با اهالی فوتبال زندگی کردم.
به عشق فوتبال و فقط تماشای آن، تماشای بازیهای سوگولی هایم، باقریها و دائیها، مدرسه ها نرفتم، دانشگاه ها نرفتم، تنبیه ها شدم، فحشها شنیدم، سفرها رفتم، مردودها شدم، فرصتها از دست دادم، با رنگ عوض کردن پیراهن و جابه جائی بازیکنان و مربیان خوشحال و ناراحت شدم، با انتصاب هر فردی، سرمربی تیم ملی، سرمربی تیم محبوبم، رئیس فدراسیون، استرسها کشیدم و مهم تر از همه هیچ پولی دریافت نکردم و خسته هم نشدم.
پس بدان که من و ما حتی از خودتان هم بیشتر در شغلتان حرفه ای هستیم!
فقط با این تفاوت که ما نرخمان بالا نرفته و هیچ ادعایی نداشتیم، ما هیچ مدیر برنامه ای نداشتیم، ما فقط عاشق بودیم و عشق داشتیم و بس.
بگذریم:
آقای دائی! شما که میدانی، ولی نمیخواهی بدانی! اما من میدانم و مینویسم، بله من میدانم چرا در بازی پرسپولیس و سایپا به هنگام زدن ضربه ی پنالتی توسط علی دائی چه الفاظی نثار تو شد، و من دندان روی جگر گذاشتم! من که میدانم پس از باخت تیمت در مقابل عربستان در حضور ریاست محترم جمهوری، چه الطافی به تو شد، و من باز هم دندان روی جگر گذاشتم و باز هم بهتر بگویم، کسی نبود که محکوم یا محروم کند و به داد اسطوره برسد!
من که میدانم قضیه ی تو و علی پروین و هواداران پرسپولیس چه بود و چه هست! اما باز هم به عنوان هم زبان، تنها حامی بدون تریبون تو بودم و همواره حق را در دلم به تو دادم.
بگذریم :
چه شوقی در لحظه هایمان بود! چه غوغایی در بینمان بود! چه شعارهایی در سر می پروراندیم! مثل همیشه بی ادعا و کاملا بلا عوض ...!
قرار بود طوری دائی و باقری در یادگار امام تشویق شوند که در هیچ برهه ای از زمان،چنین چیزی ندیده باشند!
باز هم شمارش معکوس و این بار نه برای مسابقه، تنها برای تشویق لایق اسطوره های فوتبال آذربایجان. ما این کار را به خوبی انجام دادیم، ما توانستیم!
"دائی باقری توهلرین ایفتیخاری" همه چیز تمام شد.
بگذریم :
تاریخ هر قدری را روزی به پای قدر دیگری انداخته است. آقای قدرتمند اما ما هیچ قدرتی نداریم و به پای هیچ قدرتی نخواهیم افتاد، ما فقط همچنان پیروزیم.
جهانیان که در برنامه «عموپورنگ» نقش آشدایی را بازی میکرد، شامگاه گذشته (جمعه) در بیمارستان درگذشت.
وی که به دلیل سانحه تصادف دو روز در بیمارستان امام جعفر صادق(ع) بستری بود و در نهایت از این سانحه جان سالم به در نبرد و درگذشت.
سعید جهانیان در سریال «قهوه تلخ» نیز بازی کرده است؛ او از تابستان امسال در برنامه «عموپورنگ» حاضر میشد.
سعید جهانیان به همراه سه تن دیگر از همکارانش صبح چهارشنبه(31 شهریور ماه) هنگام بازگشت از اجرای برنامه هنری در زیباکنار، در اتوبان کرج - قزوین در اثر برخورد با یک دستگاه تریلی به شدت آسیب دید و به کما رفت.
آرنولد بنت : داستان نویس انگلیسی- وی برای آنکه ثابت کند آب شهر پاریس از نظر بهداشتی کاملا سالم است، یک لیوان از آن را خورد و در اثر تیفوئید ناشی از آن در گذشت!
آگاتوکلس : خودکامه سراکیوز - در اثر قورت دادن خلال دندان خفه شد.
آلن پینکرتون : موسس آژانس کارآگاهی آمریکا -هنگام نرمش صبحگاهی به زمین خورد و زبانش لای دندان ماند و زخم شد و در اثر قانقاریای ناشی از این زخم درگذشت.
آیزادورا دانکن : رقاص آمریکایی -هنگامی که در اتومبیل بود، شال گردن بلندش به چرخ عقب اتومبیل گیر کرد و گردنش شکست و خفه شد.
اسکندر کبیر : پادشاه مقدونی - به دنبال دو روز میگساری و عیاشی در اثر تب درگذشت.
الکساندر : پادشاه یونان -یک میمون خانگی گازش گرفت و در اثر عفونت خون در گذشت.
تامس آت وی : نمایشنامه نویس انگلیسی -مرد فقیری بود. به دنبال روزها گرسنگی سرانجام یک گیته به دست آورد و با آن یک دست پیچ گوشت خرید و از شدت ولع همان لقمه دهان پرکن اول گلو گیرش شد و خفه اش کرد!
جان وینسون : ماجرا جوی بریتانیا -وی در 72 سالگی از اسب به زمین افتاد و میخی وارونه بر زمین افتاده بود، در سرش فرو رفت.
جروم ناپلئون بناپارت : آخرین بناپارت آمریکایی - در سنترال پارک نیویورک، پایش به زنجیر سگ زنش گرفت و افتاد و در اثر زخم های حاصله در گذشت.
جورج دوک کلارنس : انگلیسی -به دستور برادرش ریچارد سوم در خمره شراب خفه شد.
جیمز داگلاس ارل مورتون : - بوسیله دستگاهی شبیه گیوتین که خودش آن را به اسکاتلندیان معرفی کرده بود، سر بریده شد.
رودولفونی یرو : ژنرال مکزیکی - اسبش در شن روان گرفتار شد و سنگینی طلاهایی که به همراه داشت باعث فرو رفتن به درون ماسه شد.
زئوکسیس : نقاش یونان (قرن پنجم ق.م)- به تصویری که از یک ساحره پیر کشیده بود آنقدر خندید که یکی از رگ هایش پاره شد و مرد!
ژراردونرال : نویسنده فرانسوی - با بند پیشبند، خودرا از تیر چراغ برق خیابان حلق آویز کرد.
فرانسیس بیکن : براثر گرفتاری در یک سرمای ناگهانی گرفتار شد و درگذشت.
فالک فیتز وارن : چهارم بارون انگلیسی - در بازگشت از یک جنگل، اسبش در باتلاق افتاد و فالک که زره پوشیده بود، در درون زره اش خفه شد.
کلادیوس اول : امپراتور روم - با یک پر آغشته به سم خفه شد.
کنت اریک مگنوس آندرئاس هرس ستنبورگ : این انگلیسی در اثر خشم ناشی از مستی، با سیخ بخاری به دوستش حمله کرد، اما خودش توی بخاری افتاد و سوخت.
گریگوری یفیموویچ راسپوتین : وزنه ای به بدنش بستند و در رود نوا غرقش کردند.
لایونل جانسن : شاعر انگلیسی از روی چهارپایه پشت بار به زمین افتاد و در اثر زخمهای حاصله در گذشت.
لنگی کالیر : کلکسیونر آمریکایی در خانه خود و در تله ای مهلک درگذشت. تله را برای دستگیری دزدان کار گذاشته بود.
مارکوس لیسینیوس کراسوس : سیاستمدار رومی - این رهبر بدنام و صراف رمی به دست سربازان پارتی با ریختن طلای مذاب در حلقش درگذشت.
هنری اول : پادشاه انگلیسی -در اثر افراط در خوردن مارماهی دچار ناراحتی روده شد و مرد.
یوسف اشماعیلو : کشتی گیر ترک - بر اثر سنگینی طلاهایی که به کمرش بسته بود در دریا غرق شد. چون نتوانست به راحتی شنا کند.
تامس می : مورخ انگلیسی - بر اثر بلعیدن غذای زیادی، خفه شد
یکی از این تغییر مدیریتها مربوط به شرکت گاز آذربایجان شرقی است که بالاخره پس از کش و قوسهای فراوان بین مخالفان و موافقان، مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی تغییر یافت.
جواد اوجی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران طی احکامی ولیالله دینی را به عنوان سرپرست جدید شرکت گاز آذربایجان شرقی منصوب کرد و مجتبی فوقی نیز به استان اردبیل رفت تا به عنوان مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل مشغول به خدمت شود.
ولیالله دینی نماینده مردم حوزه انتخابی اهر و هریس در دور هفتم مجلس شورای اسلامی و مدیر منطقه 8 عملیات انتقال گاز ایران است.
* انتصاب فرماندار آذرشهر
بر اساس این گزارش به دنبال انتقال تقی خلفاپور فرماندار آذرشهر به شهرستان میانه به عنوان فرماندار جدید این شهرستان رایزنی برای فرمانداری شهرستان آذرشهر آغاز شده و در این راستا، مردم آذرشهر منتظر معرفی فرماندار جدید این شهرستان در روزهای آینده هستند.
* انتصاب مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی
خبر دیگر از انتصابات جدید استان اینکه با بازنشسته شدن محمدرضا نوتاش مدیرکل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی، مدیرکل جدید این حوزه منصوب شد.
محمود محمودزاده، رئیس سابق آموزش و پرورش آذربایجان غربی و مدیرکل اسبق فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش، هفته جاری جایگزین نوتاش در مسئولیت مدیرکل امور اجتماعی میشود.
* انتصاب مسئول جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی
همچنین نیز برای بار چندم سرپرست خبرگزاری جمهوری اسلامی در استان آذربایجان شرقی تغییر یافت و عارف شیرزاد کوهساره به عنوان مسئول جدید خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در آذربایجان شرقی منصوب شد.
شیرزاد متولد سال 1340 و دارای مدرک کارشناسی علوم سیاسی است که پیشتر مسئولیت دفاتر مهاباد، اردبیل و همچنین باکو و دوشنبه را بر عهده داشته است.
* انتصاب رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی و ایسنا
برپایه این گزارش، در روزهای اخیر احمد فرشبافیان که رئیس سابق بسیج اساتید، معاونت دانشگاه تربیت معلم آذربایجان، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان، مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین رئیس مرکز تحقیقات علوم اسلامی و انسانی سه علامه بود نیز به عنوان رئیس جهاد دانشگاهی استان آذربایجان شرقی و ایسنا منصوب شده و مراسم معارفه وی نیز دوشنبه هفته آینده برگزار میشود.
* انتصاب مشاور جدید استاندار در امور ایثارگران
انتصاب مشاور جدید استاندار در امور ایثارگران از دیگر تغییرات جدید صورت گرفته در استان است.
همچنین بابک محمدزاده نیز به عنوان مدیر روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی منصوب شده است که متولد 1354 و دارای مدرک لیسانس مدیریت از دانشگاه پیامنور بوده و از نیروهای صدا و سیمای استان آذربایجان شرقی است.
وی قبل از این مسئول بنیاد فرهنگی پرفسور مولانا در استان، مدیر و سردبیر هفتهنامه پیک ارس، عضو سابق شورای مرکزی جامعه اسلامی دانشجویان کشور، عضو شورای مرکزی و جانشین جامعه اسلامی کارمندان استان بوده است.
* و آخر اینکه ...
شنیدهها حاکی است در روزهای آینده مردم آذربایجان شرقی تغییراتی را در مدیریت منطقه آزاد ارس و برخی معاونتهای شهرداری شاهد خواهند بود.
سید عبدالله فاطمینیا شامگاه سهشنبه در پنجاه و یکمین مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی در مسجد اعظم قم که با حضور حضرات آیات صافی گلپایگانی، نوری همدانی، سبحانی، شبیری زنجانی، جوادی آملی، علوی گرگانی، محمدی گلپایگانی مسئول دفتر مقام معظم رهبری، حسینی بوشهری، مقتدایی و تعداد کثیری از طلاب و علمای حوزه و مردم قم برگزار شد با بیان این که تاریخ علمای شیعه بسیار درخشان است اظهار داشت: روزگاری شیخ مفید شاگرد همین حوزههای علمیه بوده است و وقتی خود او به مقام استادی میرسد یک شب حضرت زهرا(س) را در خواب میبیند که دست دو پسر را گرفتهاند و به شیخ میفرمایند به این دو فرزند من فقه بیاموز.
وی افزود: روز بعد از این خواب عجیب که شیخ را سخت متحیر کرده بود خانمی از سادات در حالی که دست دو پسرش را در دست داشت به سوی شیخ مفید آمد و گفت: از شما میخواهم که به فرزندان من فقه آموزش دهید که یکی از این دو نفر ، سید رضی و دیگری سید مرتضی بود که هر دو شیعه را در عالم سر افزار کردند.
فاطمی نیا در رابطه با شیخ رضی اظهار داشت: وی با آن که در جوانی فوت کرد موفق به تدوین نهج البلاغه شد و بر قرآن تفسیری نوشت که بخش اعظم آن ناپدید شده است اما متعصب ترین اعلام نویسان در رابطه با این اثر گفتهاند که نوشتن کتابی مانند آن بسیار دشوار است.
وی ادامه داد: سید مرتضی شیخ طوسی را تربیت میکند که علامه حلی وقتی به نام او میرسد قلم در دستانش سست میشود، ادبیاتش تغییر می کند و میگوید او را در چند سطر نمیتوان معرفی کرد در رابطه با او کتاب باید نوشت.
فاطمینیا در رابطه با شیخ طوسی نیز گفت: شیخ طوسی علاوه بر آنکه 2 کتاب از کتب اربعه را به خود اختصاص داده است حوزه علمیه نجف را پایه گذاری کرد و این حوزه هزار سال است که عملای بزرگی را به جهان اسلام تقدیم میکند.
وی خاطر نشان کرد: یکی از ثمرات گرانبهای این حوزه، آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی است که ایشان هم حوزه قم را تأسیس میکنند که مانند حوزه نجف به درختی تنومند تبدیل میشود و از لحاظ اجتماعی نیز حتی کسانی مانند رضاخان به دلیل جایگاه علمی ایشان مراقب بودند که موجب آزار ایشان نشوند.
استاد حوزه ادامه داد: بعد از شیخ عبدالکریم رضا خان به حدی بر روحانیت فشار آورد که عده بسیاری به ولایات خود رفتند و آیت الله سید احمد زنجانی در رابطه به آن اوضاع میگفتند که وقتی کار به ایجا رسید به استخاره از قرآن متوسل شدیم و جواب آمد که استقامت کنید و علم دین را به پا دارید.
وی تصریح کرد: طلاب به این استخاره عمل کردند و استقامت نمودند تا آنکه خورشیدی ظهور کرد به نام آیت الله بروجردی و حوزهها را به سر و سامان رساند.
استاد فاطمینیا با بیان این که مقام آیت الله بروجردی بسیار بالاتر از آن چیزی است که تا کنون گفته شده است افزود: ایشان بحار الانوار بود و اگر بخواهیم به یکی از این دریاها اشاره کنیم میتوانیم به قدرت فقهی ایشان بپردازیم.
وی در این رابطه اظهار داشت: همه میدانید که فقهای شیعه اگر چه در موضوعات با یکدیگر اختلاف نظر دارند در مبانی تفاوتی بین آنها دیده نمیشود اما فقه تسنن این گونه نیست و مکاتب چهارگانه با هم اختلاف فراوانی دارند و به همین دلیل فقه اهل سنت به حدی گسترده است که تسلط یافتن به آن شبیه کرامت است اما با این حال آیت الله بروجردی به فقه اهل سنت مانند فقه شیعه تسلط داشت.
استاد حوزه خاطرنشان کرد: بسیاری از احادیث ائمه ما ناظر به احکام اهل سنت است چرا که در آن زمان قدرت در دست آنها بوده است و آنها حکم صادر میکردند و ائمه ما در رابطه با آنها نظر میدادند.
وی ادامه داد: بسیاری از علمای ما به دلیل عدم تسلط به فقه اهل سنت در تفسیر روایات ائمه دچار اشتباه میشوند که آیت الله بروجردی از این مسئله مبرا بود و به دلیل همان تسلط بر فقه اهل سنت به خوبی احکام را از دل روایات استنباط میکرد.
فاطمینیا با بیان این که علم آیت لله بروجردی به نور الهی تأیید شده بود و ایشان به همین دلیل رشد کرد ابراز داشت: زمانی که رضاخان سخت گیریهای خود را آغاز کرد آیت الله سید ابولحسن اصفهانی به آیت الله بروجردی میگوید شما در بین طوائف و عشایر نفوذ فراوانی دارید و میتوانید جلو این مرد را بگیرید که آیت لله بروجردی به ایشان میگوید شما مرجع علی الاطلاق هستید و اگر کاغذی به بنده دهید که فعالیتهای من را تأیید کند من به ایران میروم و لرها را بسیج میکنم.
وی ادامه داد: ایشان در ادامه به کاظمین میرود و در حرم کنار ضریح مینشیند اما به خواب میرود و در خواب ندایی به او میگوید کاغذ را پاره کن . وی نیز وقتی از خواب بیدار میشود استخاره میکند و به دنبال تأیید قرآن نامه را پاره میکند.
استاد فاطمینیا با بیان این که استخاره به قرآن کار بسیار دشواری است که هر کسی توانایی آن را ندارد اظهار داشت: وقتی آیت الله بروجردی وارد ایران میشود توسط ارتش بازداشت میشود و تمامی لباسهای و وسایل او پاره میشود تا آن نامه را پیدا کنند اما موفق نمیشوند و در ادامه ایشان را به ارکان حرب میبردند و در مدت صد روز حبس در آنجا خود رضاخان نیز از ایشان بازجویی میکند اما به نتیجهای نمیرسد و این یکی از عنایت خداوند به ایشان بوده است.
روزنامه اسرائیلی هاآرتص به نقل از منابع خود نوشته است که مقام های ایرانی و آمریکایی در نیویورک درباره طرح ایالات متحده برای برقراری "روابط دیپلماتیک غیررسمی" گفتگوهایی داشته اند.
اما دولت آمریکا این خبر که دیپلمات های ایران و ایالات متحده در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک مذاکرات مستقیم محرمانه داشته اند را تایید نکرده است.
فیلیپ کراولی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفته است که از تماس مستقیم مقام های کشورش و ایران اطلاعی ندارد.
کراولی تاکید کرد که آمریکا توانایی آن را دارد که از طریق کشورهای دیگر که با ایران رابطه دیپلماتیک دارند مواضع خود را به جمهوری اسلامی ابلاغ کند.
بر اساس گزارش بی بی سی او گزارش روزنامه اسرائیلی را صراحتا رد نکرد اما گفت: "من از هرگونه تماس مستقیم بین مقام های ایالات متحده و ایران بی اطلاع هستم."
گفتنی است وزیران امور خارجه گروه "1+5" با صدور بیانیه ای اعلام کرده اند که به دنبال راه حلی سریع برای موضوع هسته ای ایران هستند. آمریکا، فرانسه، انگلیس، چین، روسیه و آلمان، اعلام آمادگی کرده اند که در مورد برنامه هسته ای ایران و درباره مبادله سوخت هسته ای با این کشور تعامل کنند.
مقامات مسئول کشورمان تا این لحظه واکنشی به این خبر نشان نداده اند.
عکس از نیما ژولیده، نفر اول جشنواره تجسمی فجر در سال 1388
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]