سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانشمند هنگامی که نمی داند، از فراگرفتن خجالت نکشد . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 89 شهریور 3 , ساعت 10:35 صبح

 

از نظر توپوگرافی ، استان آذربایجان شرقی در یک منطقه کوهستانی با ارتفاعات متعدد قرارگرفته که مابین این ارتفاعات را جلگه ها ودشتهای کم وسعت پوشانده است از واحدهای عمده کوهستانی استان می توان رشته کوه قره داغ ، رشته کوه قوشا داغ ، رشته کوه میشو ، سبلان ، سهند ، رشته کوه بزقوش وکوههای تخت سلیمان را نام برد . درمیان رشته کوههاوواحدهای توپوگراف یادشده ودر روند تکامل مورفوژیک آنها ، دشتهای کوچک وبزرگ متعددی به وجود آمده است که امروزه بستر فعالیتهای اقتصادی در استان به شمار می روند.

از نظر زمین ساختی منطقه خسروشهر ومناطق اطراف در زون البرز – آذربایجان قرار گرفته ودر اوایل دوره پرمین در فرورفتگی موسوم به تتیس قرار داشته وپوشیده از آب بوده است . همزمان با جابجایی های مخرب فاز کوهزایی آلپین ، منطقه بالا آمده است . در دوره پلیوسن در این منطقه فعالیت قابل ملاحضه آتشفشانی رخ داده است که آثارش شامل سنگهای آذرین وایجاد توده مواد آتشفشانی سهند می باشد.

اما محدوده زیادی از منطقه در جلگه تبریز واقع شده است . این دشت وسیع وحاصل خیز با وسعت 470 هزار هکتاری وارتفاع متوسط 1300 متر در منطقه ای بین کوههای مورو ومیشو داغ در شمال غرب ، عون بن علی در شمال ، قره داغ در شمال ، شمالشرق وشرق ، بزقوش در جنوب توده سهند در جنوب شرقی ودر یاچه ارومیه در غرب واقع شده است . جلگه تبریز شامل خاکستر های آتشفشانی ، ماسه سنگ های میوسن و روسوبات دوران چهارم است پادگانه های آبرفتی تلخه رود که حاصل پس روی بستر رودخانه طی ادوار گذشته می باشد ، اراضی مساعدی را جهت تولید محصولات زراعی فراهم کرده است.

جلگه تبریز – آذرشهر را از نظر زمین شناسی جزو چاله ساختمانی ارومیه ودر حقیقت بخشی از فلات مرکزی ایران به حساب می آورند .

وجود شرایط مساعد طبیعی از قبیل شیب اندک ( کمتر از 5درصد)، منابع آب کافی ، خاک حاصلخیز ، اقلیم نسبتا معتدل وسهولت حمل ونقل ، امکان توسعه کشاورزی وشکوفائی فعالیت های اقتصادی را در این دشت ومنطقه تسهیل نموده ونهایتا باعث تراکم استقرار شهر ها وروستاها در این منطقه گردیده است
چهارشنبه 89 شهریور 3 , ساعت 10:22 صبح

 

 بنیاد شهید و امور ایثارگران برای سه نفر از درگذشتگان ماجرای کهریزک کارت شهید صادر کرده است.

یک منبع آگاه در بنیاد شهید تهران، به مهر گفت: بعد از حوادث تلخ و تخلفات عده‎ای که منجر به جنایت در بازداشتگاه کهریزک بعد از حوادث انتخاباتی سال گذشته شد، با تائید مراجع ذیصلاح قانونی برای 3 جانباخته این رویداد یعنی محسن روح الامینی ، محمد کامرانی و امیر جوادی فر پرونده شهادت با کد 88 صادر شده است.

در همین زمینه ، سایت خبری تابناک نیز نوشت:  پس از جنایت هولناک بازداشتگاه کهریزک، رهبر انقلاب ضمن دستور برای تعطیلی این بازداشتگاه و تقبیح اقدامات خودسرانه انجام گرفته، دکتر سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی را مأمور تشکیل کمیته ویژه ای برای پیگیری رخدادها در بازداشتگاه کهریزک کردند که همه اینها، نشان از عمق فاجعه ای داشت که با خدشه بر آبروی نظام و جریحه دار کردن افکار عمومی، سبب شهادت سه تن از هموطنان عزیزمان و آسیب دیدن روحی و جسمی بسیاری دیگر از هم وطنانمان از سویی و گزک دادن دست ضد انقلاب و دشمنان انقلاب از سوی دیگر شد.

 اما در این میان، جریانی خاص تلاش داشت به گونه ای همه رخدادها را بی اهمیت دانسته و حتی در برابر شهید نامیدن قربانیان حادثه کهریزک، واکنش نشان داده و رسانه هایی را که از عنوان شهید برای این عزیزان استفاده می کنند در خط نفاق و تقابل با نظام معرفی کنند.

 گفتنی است، شهید تشخیص دادن قربانیان حادثه کهریزک، یکی از نتایج فعالیت و اقدامات کمیته ویژه ای بوده است که به دستور رهبر انقلاب تشکیل و مأمور رسیدگی به پرونده کهریزک شده بود.


چهارشنبه 89 شهریور 3 , ساعت 10:21 صبح

 روزنامه جمهورس اسلامی نوشت:

منطقه لواسان در معرض فساد و بی بندوباری گردشگرانی است که برای خوشگذرانی به این منطقه می‌روند.

یکی از اهالی لواسان حضور گسترده گردشگران در روزهای پایانی هفته را یکی از علل این پدیده شوم دانست و افزود: علی‌رغم اینکه حضور مسافران باید منجر به رونق فرهنگی این منطقه شود اما عملاً شاهد افزایش بی بند وباری در لواسان هستیم.

آتی نیوز از قول مادر یک دختر 18 ساله نوشت: متاسفانه درحال حاضر فساد، انواع مواد مخدر و... دامن گیر مدارس این منطقه نیز شده است.


چهارشنبه 89 شهریور 3 , ساعت 10:20 صبح
علیرضا افتخاری: به خاطر فشارها، ایران را به قصد فرانسه ترک می‌کنم
با انتقاد از سوء‌برداشت‌ منتقدان و بی‌اعتنایی دولت

 

 افتخاری گفت: در پی اتفاقاتی که اخیرا ناخواسته گرفتارش شدم و هجمه بسیاری که بعد از آن، برای خود و خانواده‌ام پیش آمد، رفتن را به ماندن ترجیح می‌دهم، و قصد دارم از ایران بروم و در فرانسه زندگی کنم.

 «می‌خواهم بروم. کارهای لازم را هم انجام داده‌ام. دیگر باید بروم...» حالا اما مشخص شده است که او «فرانسه» را برای زندگی انتخاب کرده است. خواننده‌ای که سال‌هاست با صدای دلنشینش آثار محبوبی برای ایرانیان به یادگار گذاشته است و حالا در پس اتفاقاتی شبه‌سیاسی قصد رفتن از وطن را دارد.

یک جشن و چند حاشیه
در روزی که به مناسبت گرامیداشت ارزش و منزلت خبرنگاران در تهران جشنی بر پا شده بود، علیرضا افتخاری هم یکی از مدعوین بود که به روی صحنه رفت. او روی سن بود که رییس جمهور به سمت او رفت و خواننده اشعار سنتی با او دیده‌بوسی کرد.
افتخاری در این باره گفت: رییس جمهور به محضی که به نزد من رسید خودش را از طرفداران و علاقمندان پیگیر آثارم معرفی کرد و من به رسم تشکر از این ابراز علاقه، او را در آغوش گرفتم.

ابراز علاقه و ادای رسم ادب، توسط  افتخاری به همین‌جا ختم نشد. آن چنان که همین اتفاق در محافل خبری این چنین نقل شد: افتخاری انرژی بیشتری صرف این ادای احترام کرد. بر اساس گزارش ایرنا، این استاد آواز موسیقی اصیل ایرانی پس از آن که رییس جمهور را در آغوش کشید، به او گفت: «آقای رییس‌جمهور دوستت دارم.»

اما افتخاری در گفت و گو با «خبر» این ابراز دوستی را متعلق به همه مردم ایران می‌داند و اصرار دارد که همه مردم ایران را دوست دارد و رییس جمهور را به عنوان فردی از میان همین مردم مورد احترام و ادب قرار داده است.
وی در تایید این ابراز علاقه به هموطنانش، گفت: «همان روز هم، در ادامه این مراسم و در حالیکه که خبرنگارانی از اغلب رسانه‌ها و تنی چند از هنرمندان شاهد بودند، پس از به آغوش کشیدن رییس جمهور، گفتم این حرف را ازروی خودستایی و تکلف نمی‌گویم، بلکه ازدلم برخاسته و حرف دل من است.»

البته وی در اعتراض به بازتابی که این رفتارش داشته، به آن چه که در پی ابراز دوستی به رییس جمهور، به زبان آورد اشاره‌ای نمی‌کند، اما  همه را نشات گرفته از ابراز علاقه رییس جمهور به موسیقی می‌داند. افتخاری در این مراسم چند قطعه موسیقی در وصف عروج مردان خدا و شهدا به ویژه خبرنگاران شهید خواند، که اساسا برای همین به آن مراسم آمده بود و اتفاقا فضای مراسم را به شدت تحت تاثیر قرار داد و حضار،به ویژه مسوولان و اهالی رسانه از اجرای او استقبال بسیاری هم کردند.

دردسرها آغاز می‌شود

پیرو این مراسم و انتشار اخبار حواشی این اجرای موسیقی، موجی از انتقادها و دلخوری‌ها افتخاری را در بر گرفت، تا جایی که او وادار به عکس‌العمل شد.

علیرضا افتخاری در این باره به «خبر» گفت: «در پی اتفاقاتی که اخیرا ناخواسته گرفتارش شدم و هجمه بسیاری که بعد از آن، برای خود و خانواده‌ام پیش آمد، رفتن را به ماندن ترجیح می دهم.»

او در این باره توضیح داد: «پس از آن مراسم و مسایل بسیاری که در پی آن پیش آمد، برخوردهای بدی با من و خانواده‌ام صورت گرفت، پیگیری‌هایی که خبرنگاران هم داشتند به نوعی در حادشدن این ماجرا تاثیر داشت. »
وی اضافه کرد: «همین پیگیری‌ها و بی انصافی‌های برخی، ماجرا را برای ما بسیار ناگوار کرد. ناگوار، نه از آن روی که رسم ادب به جا آوردم، بلکه به خاطر برداشت‌های نادرستی که از رابطه من با رییس جمهور شد.»

خواننده «آلبوم قلندر وار» ادامه داد: «چون رسم ادب و حرمت مجلس را به جا آوردم، که جزو فرهنگ و بخشی از مرام ایرانی هاست به هیچ وجه ناراحت نیستم. همان روزها هم به برخی رسانه‌ها که با بی انصافی به ماجرا نگاه می‌کردند گفتم که اگر هر کس دیگری هم به جز شخص آقای احمدی نژاد برای تبادل ادب و ادای احترام به سمت من می‌آمد، همان گونه با او به گرمی مواجه می‌شدم که با رییس جمهور شدم و چه کنم که ایشان کارهای مرا دوست دارد و این تبادل اخلاقی فقط برای موسیقی است.»

رمضان و ربنای شجریان
خواننده موسیقی سنتی کشور در حال مواجهه با بازتاب‌های دیدار با رییس قوه مجریه بود که با پیش آمدن ماه مبارک رمضان و پخش نشدن «ربنا» با صدای شجریان، برخی رسانه‌های خارجی، با تهیه گزارش‌هایی که جهت گیری خاصی داشت، اعلام کردند که در پی حذف این قطعه از صدا و سیما، افتخاری می‌خواهد جایگزین «ربنا» رابخواند و در اختیار صدا و سیما بگذارد.

در این بین، افتخاری در یادداشتی که در «خبرآنلاین» منتشر شد با تکذیب این خبر، یافتن جایگزین برای آن قطعه را نشدنی دانست و با ابراز ارادت به دیگر استاد آواز ایرانی اعلام کرد که مردم می‌توانند از طرق دیگری، به جز شبکه‌های صدا وسیما، این قطعه را در خانه هایشان بشنوند و حتما هم خواهند شنید. البته او در همین یادداشت از رسانه ملی خواست که این قطعه را همچون گذشته با صدای شجریان پخش کند.

او در این یادداشت از برخوردهای سیاسی با هنرمندان نیز ابراز ناراحتی کرده و نوشته بود: چرا باید دنبال دیگرانی باشیم تا این قطعه دلنشین را بازخوانی کنند و چرا از داشته هایمان بهره نمی‌بریم؟ بهتر است که شائبه‌ها را برطرف کنیم و دامن هنر را به سیاست آغشته نکنیم.

این اظهار نظر افتخاری بازتاب‌های جالب توجهی داشت به طوری که خودش در این باره به خبرنگار ما گفت: «این یادداشت که حاوی بخشی از دیدگاه‌های من درباره پرهیز از هر گونه ورود هنرمندان به سیاست و پرهیز مسوولان از نگرش سیاسی به هنرمندان بود، فضای منفی پیش آمده را قدری تلطیف کرد.»

اگر چه خودش می‌افزاید بعد از انتشار این یادداشت برخی از مدیران رسانه ملی در تماس با وی، او را از این بابت و به خاطر اسم بردن از محمدرضا شجریان بسیار سرزنش کرده‌اند، اما به این ترتیب هم ماجرا پایان نیافت.

اجازه سوء استفاده نخواهم داد

او در ادامه گفتگو تصریح کرد: «شب گذشته خبرنگاری از یکی از رسانه‌های بیگانه (voa) با من تماس گرفت و نکاتی را مطرح کرد که به او گفتم من هرگز به ملت ایران، کشور عزیز و مسئولان کشورم پشت نخواهم کرد.»

افتخاری با تاکید بر اینکه هرگز اجازه سوء استفاده و موج‌سواری به رسانه‌های خارجی را نخواهد داد، افزود: «باید خطاب به تمام رسانه‌های داخلی و خارجی که متاسفانه دچار برخی سوء برداشت‌ها شدند بگویم که باز هم در هر کجای دنیا که احدی از آحاد مردم ایران را ببینم، مثل همه سال‌های زندگی‌ام، با اشتیاق تمام به او به عنوان یک هموطن اظهار ارادت می‌کنم؛ چه در ایران باشم و چه در کشوری دیگر.»

او با انتقاد و ابراز گلایه از رییس جمهور و گروه فرهنگی دولت، اظهار کرد: «پس از این پیش آمدها و تبعات بسیاری که برای من و خانواده‌ام به وجود آمد، حتی برای یک بار یکی از اطرافیان متعددی که رییس جمهور دارد، احوالی از ما نپرسید تا حداقل بدانم کارم درست بوده یا نه اما اکنون می‌گویم نه.»

نامه‌ای برای خداحافظی
افتخاری همچنین به «خبر» گفت که قبل از رفتن از کشور حتما نامه‌ای به رییس جمهور و تیم فرهنگی دولت می‌نویسد و گلایه‌هایش را با ایشان مطرح می‌کند.

او به برخی از مفاد این نامه اشاره کرد و گفت: «در این نامه خطاب به رییس جمهور خواهم نوشت که شما حتما در جریان آن چه برای من پیش آمد قرار گرفته‌اید، اما هیچ واکنشی نشان ندادید.»

افتخاری تاکید کرد: برای ایشان می‌نویسم که «شاید شما ما را یکی از حواشی دانستید که به موضوعاتی که پیش آمد توجه نکردید. بر این اساس با چند دهه فعالیت در زمینه حفظ و گسترش موسیقی اصیل و عرفانی ایرانی، به قدری این ماجراها آزارم داد که برای رهایی از آن، کشورم را ترک می‌کنم.»

اوگفت: «در این نامه از رییس جمهور می‌پرسم چطور حتی یکی از دوستان شما هم فرصت نکرد حالی از اینجانب، به عنوان کسی که سال‌ها برای موسیقی اصیل این کشور زحمت کشیده، بپرسد؟ حال آنکه من تنها به خاطر سوء تفاهم‌های ایجاد شده از دیدار با شما تحت فشار قرار گرفتم.» افتخاری تاکید کرد که در این نامه از رییس جمهور می‌خواهد که به جای او خودش جوابگوی مردم باشد.

این هنرمند مطرح موسیقی کشور البته برخی از این نوع رفتارها را تلاش برای حذف خود از عرصه موسیقی تعبیر کرد و خطاب به کسانی که چنین میلی دارند، گفت که به زودی با سفر به فرانسه، به خواسته‌هایشان می‌رسند.

«به خاطر این مسائل که افسردگی مفرطی برایم داشته قصد دارم از ایران بروم و در فرانسه زندگی کنم.» او با اعلام این مطلب، تاکید کرد که کارهای سفرش را هم انجام داده و مراحل مربوط به خروج را سپری کرده است. این هنرمند اصفهانی در برابر اصرار خبرنگار ما مبنی بر صبر و تامل در انجام این تصمیم گفت: «اگر خودم هم بخواهم باید شرایط به نفع خانواده‌ام تغییر کند تا بتوانیم بمانیم و ادامه بدهیم.»

افتخاری در پاسخ به اینکه اگر فضا و شرایط به نوعی مناسب شود و مسئولان نیز در رفتار خود تجدید نظر کنند، قید رفتن به خارج از کشور را می‌زنید، قدری مکث کرد و با ناامیدی گفت: «بعید می‌دانم اما باید دید چه پیش می‌آید.»

کم‌لطفی این‌بار از سوی جام‌جم

این هنرمند عرصه موسیقی از رییس سازمان صدا و سیما هم گله کرد و گفت: «در طی سی سال گذشته به قدری آثار مرا بدون اجازه‌ام پخش کرده‌اند که بی حساب است، اما دریغ از اندکی مهر و محبت.»

او خطاب به ضرغامی گفت: «اگر قصدی به جز خدمت به مردم کشورم داشتم، اکنون به خاطر پخش صد‌ها اثرم باید میلیاردها تومان ازآن سازمان مطالبه می‌کردم، اما چون به قصد خدمت و تلطیف روح وروان هموطنانم آثارم را خوانده‌ام، نه تنها درخواستی از سازمان صداوسیما نکردم، بلکه همیشه هم با این عزیزان نهایت همکاری را داشته‌ام. اما گمان نمی‌کردم ایشان هم تا این حد بی‌مهر باشند و توجهی به هنرمندان نداشته باشند و دستمزد سال‌ها همکاری مرا به این نحو وبا کم لطفی فراوان ندهند.»

گفت وگوی خبر با این هنرمند مطرح که طرفداران بسیاری هم در بین مردم دارد، با این آرزو پایان یافت که «ای کاش هنرمندی که بیش از سی‌سال در عرصه موسیقی و آواز زحمت کشیده و به چنین مرحله‌ای رسیده و سرمایه‌ای تکرار نشدنی برای کشور است، بماند و باز هم در کشور خودمان به خلق آثار برای مردم ادامه دهد.»


چهارشنبه 89 شهریور 3 , ساعت 10:18 صبح

 واحد مرکزی خبر نوشت:

مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» نیمه نخست مهر به روی آنتن شبکه یک می‌رود.

تهیه کننده «مختارنامه» گفت: قرار است این مجموعه تلویزیونی روزهای جمعه ساعت 22 به روی آنتن شبکه یک سیما برود.

فلاح افزود:‌ تدوین این سریال تاریخی در 40 قسمت 60 دقیقه‌ای آماده شده و کارهای نهایی آن در دست اجراست.

وی با اشاره به اینکه تکمیل 20 قسمت سریال تا زمان پخش حتمی است، گفت: برای مصادف شدن زمان پخش قسمتهای مربوط سریال با ایام و حوادث قبل و بعد عاشورا برنامه ریزی شده است به نحوی که قسمتهای مربوط به این واقعه عظیم تاریخی همزمان با این ایام پخش خواهد شد.

فلاح تعداد بازیگران اصلی و فرعی این سریال را به طور تقریبی 150 نفر ذکر کرد و گفت:‌ ‌در این مجموعه فریبرز عرب‌نیا نقش مختار را ایفا می‌کند و روژان آریامنش، انوشیروان ارجمند، فرهاد اصلانی، محمود اردلان، الهام حمیدی، میرصلاح حسینی، علیرضا خندان، اسماعیل خلج، ماه‌چهره‌خلیلی، آهوخردمند، حبیب دهقان‌نسب، جعفر دهقان، رضا کیانیان، رضارویگری، داوود رشیدی، بهزاد رحیم‌خانی، امین زندگانی، حمید مظفری، و نسرین مقانلو از جمله دیگر بازیگرانی هستند که در مختارنامه نقش آفرینی می‌کنند.

نویسنده و کارگردان «مختارنامه» ‌داوود میرباقری و آهنگساز آن امیر توسلی است.


سه شنبه 89 شهریور 2 , ساعت 11:34 صبح
درمان آلزایمر کشف شد

 دانشمندان به روشی دست پیدا کردند که می‌تواند باعث معکوس شدن روند بیماری آلزایمر شود.

محققان یک ماده شیمایی را کشف کردند که به طور طبیعی توسط بدن تولید شده تا به مبارزه با بیماری روماتیسم مفصلی بپردارند و از سوی دیگر روی مغز نیز تاثیر گذار است.
این پروتیئن به واسطه تحریک بیماری روماتیسم مفصلی تولید شده و می‌تواند تغییراتی را که در مغز صورت گرفته و منجر به بیماری آلزایمر می‌شود بی تاثیر کند.
پروتئین GM-CSF باعث بازگشت نسبی حافظه بیماران آلزایمری می‌شود و حتی در برخی موارد با استفاده از این پروتئین مشکلات حافظه بیماران به طور کامل از بین رفته است.
اگرچه بیمارانی که دچار روماتیسم مفصلی می‌شوند دچار تورم در مفاصل خود شده و میزان تحرک بدنی آن‌ها کاهش پیدا می‌کند، اما پروتئین تولید شده در بدن آن‌ها علائم بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.
تحقیقات روی موش‌ها نشان داد که این پروتئین به پیشگیری از ابتلا به آلزایمر کمک می‌کند و در مبتلایان نیز باعث بهبود علائم بیماری می‌شود.
دکتر تیم بوید دانشمندی که در این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: ما کاملا از تاثیر این پروتئین در کاهش علائم بیماری آلزایمر بعد از گذشت 20 روز از شروع درمان متعجب شدیم. امیدواری‌های زیادی وجود دارد که این روش درمانی به زودی برای انسان‌ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
این تحقیقات می‌تواند امیدها را برای جمعیتی نزدیک به 500 هزار نفر در کشور انگلستان که به بیماری آلزایمر دچار شده بودند زنده کند. در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و کارشناسان معتقدند تعداد افراد مبتلا به این بیماری تا سال 2050 دو برابر خواهد شد.
دکتر سوزان سورنسن مدیر تحقیقاتی جامعه آلزایمر در این باره گفت: این آزمایشات توضیح می‌دهد که چرا التهاب مفاصل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد. البته تا رسیدن به نتایج قطعی مطالعات بیش‌تری لازم است.
بی بی سی  ، 23 آگوست


سه شنبه 89 شهریور 2 , ساعت 11:33 صبح
مطهری: این تفکر که بانوان طرفدار حقوق زنان هستند و مردان حامی حقوق مردان، تفکر غلطی است

 

علی مطهری در جریان مخالفت با بندی از لایحه حمایت از خانواده گفت: تصور اینکه زنان مدافع حقوق زنان هستند و مردان مدافع حقوق مردان، تصور غلطی است.


 در ماده 18 لایحه حمایت از خانواده آمده بود : ” اعضای مراکز مشاور خانواده از کارشناسان مطالعات خانواده و .. باشند و نصف اعضا از بانوان متاهل واجد شرایط باشند“. بند آخر این ماده یعنی اینکه نصف اعضای این شورا باید زن باشند، با مخالفت علی مطهری مواجه شد.

نماینده تهران با بیان اینکه این شرط، منطق درستی ندارد، افزود: ملاک اصلح بودن افراد است، چه زن باشند چه مرد. مثل اینکه نمی‌توان گفت نیمی از نمایندگان مجلس باید زن باشند! چون از وجود متخصصان درجه یک مرد محروم می‌شویم.

عضو کمیسیون فرهنگی ادامه داد: در بسیاری از مناطق کشور بانوان متخصص مورد نظر در این ماده وجود ندارد و برای اجرای آن باید از افراد سطح پایین‌تر استفاده کرد.

مطهری با اعتقاد بر اینکه ”این تفکر که بانوان طرفدار حقوق زنان هستند و مردان حامی حقوق مردان، تفکر غلطی است“، خاطرنشان کرد: چه بسیار زنانی که طرفدار مرد سالاری هستند!

وی بر این اساس پیشنهاد حذف عبارت ” و نصف اعضا از بانوان متاهل واجد شرایط باشند“ا از ماده 18 لایحه حمایت از خانواده را ارائه داد تا افراد اصلح وارد شورای مشاوره خانواده شوند


سه شنبه 89 شهریور 2 , ساعت 11:30 صبح
 "امیرحسین حسینی" کارشناس فناوری اطلاعات روز دوشنبه گفت: اغلب کاربران، " Phishing" را با زمینه پیام های بانکی،شرکت های کارت اعتباری و سایر بنگاه های تجاری مانند Ebay و Amazon می شناسند.

وی گفت: برای مثال در صندوق ورودی نامه الکترونیکی خود پیامی مبنی براینکه "شما حسابی در بانک دارید و این ایمیل از این بانک به شما ارسال شده است" دریافت می کنید و در مواقعی تهدید می شوید که "درصورت عدم پاسخگویی حساب شما مسدود می شود".

حسینی با بیان این که این ربایندگان اینترنتی معمولا از روشی به نام Social Engineering یا مهندسی اجتماعی استفاده می کنند، گفت: برای مثال با استفاده از لوگوی اصلی شرکت مورد اعتماد کاربران پیام را طوری طراحی می کنند که کاربر را به مراجعه به صفحات وب تقلبی ترغیب می نمایند.

این کارشناس فناوری اطلاعات درباره فرآیندهای اجرایی این فیشینگ ها گفت: در قدم اول، فیشینگ ها به برنامه ریزی برای طعمه های خود می پردازند و برای مثال، اولین کار این است که آدرس E-mail مشتریان بانک ها و یا سایت های تجاری را به دست می آورند که از روشی به نام Mass Mailing استفاده می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در قدم دوم فیشینگ ها به تعیین نیازمندیهای کاری مانند جعل هویت اصلی بنگاه های تجاری یا بانک ها می پردازند و سپس فیشرها اقدام به حمله به کاربران می کنند به طوری با ارسال پیامی وانمود می کنند که این پیام از یک منبع قابل اعتماد است و در مرحله بعدی به جمع آوری اطلاعات می پردازند.

به گفته حسینی مرحله آخر"جعل هویت و کلاه برداری" است که در آن در خرید های غیرقانونی و برداشت های غیرقانونی ازحساب افراد اقدام می شود.

کارشناس فناوری اطلاعات در باره روشهای مهندسی اجتماعی نفوذ فیشرها به رایانه های خانگی گفت: در برخی موارد کاربر را دعوت به پاسخ دهی سریع می کنند و یا از روش تهدید استفاده می نمایند.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از آدرس های اینترنتی که به ظاهر واقعی اما در واقع تقلبی است نیز از دیگر روش های حمله و دزدی اطلاعات توسط فیشرها محسوب می شود.

حسینی درباره دیگر روش های مهندسی اجتماعی نفوذ فیشرهابه رایانه ها گفت: فیشرها دربرخی مواقع به عنوان واسطه میان دو کاربر اینترنتی قرار می گیرند و به ضبط اطلاعات تعاملی افراد می پردازند.

وی خاطرنشان کرد: فیشرها معمولا از کرم ها و جاسوس افزارها در نفوذ و ذخیره اطلاعات تبادل شده اینترنتی استفاده می کنند و نیز از Key Logger و Screen Capture برای ارسال اطلاعات استفاده می کنند.

این کارشناس فناوری اطلاعات درباره روش های حفاظت دربرابر فیشرها گفت: استفاده از آنتی ویروس ها و تنظیمات فایروال می توانند تا حدودی کاربران را دربرابر فیشرها مصون بدارد.

وی خاطرنشان کرد: به عنوان یک معیار امنیتی مهم باید درنظرداشت که سایت های مشاهده شده افراد تاییدیه SSL داشته باشد به این معنای که در قسمت آدرس سایت عبارت "HTTPS://" دیده شود.

حسینی گفت : خوشبختانه موسسات تجاری و مقامات دولتی در حال مبارزه با این پدیده هستند.

دوشنبه 89 شهریور 1 , ساعت 4:10 عصر

 

خاطره زیر از زبان زهرا مصطفوى‏، فرزند امام خمینی در کتاب "پدر مهربان" برداشت شده که اهمیت روزه از نگاه امام را بیان می کند.

" تابستان حدود چهل سال پیش در قم ساکن بودیم. در آن موقع آب کم بود و پنکه یا کولر هم نداشتیم و همه جا خیلى گرم بود. ماه مبارک رمضان در چله تابستان شروع شد و خواهر بزرگم که خیلى ضعیف و لاغربود، نه ساله شد و باید روزه مى‏گرفت. او پس از افطار کردن اولین روزه‏اش به آقا گفت: من فردا روزه نمى‏گیرم.

آقا مى‏بینند که علناً نمى‏توانند او را به روزه گرفتن مجبور نمایند زیرا ممکن است روزه‏ش را بخورد و قبح روزه خوردن برایش از بین برود. از این رو بلافاصله دنبال یکى از دوستانشان فرستادند و گفتند: فلانى مى‏خواهم همین امشب اینها را به تهران برسانى، و ما دیروقت به تهران رسیدیم. بعد آقا گفته بودند: من دیدم این بچه نمى‏تواند روزه بگیرد و اهمیت روزه برایش از بین مى‏رود، گفتم از قم {به مسافرت}برود که اگر یک روز به او گفتم روزه بگیر، بداند که باید روزه بگیرد نه اینکه بگوید مى‏گیرم و بعد هم برود بخورد. "

 


دوشنبه 89 شهریور 1 , ساعت 4:7 عصر
سجده، نزدیک ترین حالت به معبود برای دعا است
 آیت الله مجتبی تهرانی گفت : " نزدیک ترین حالت عبد به ربش آن موقعی است که سجده می‏کند، پس در این حال زیاد دعا کنید. "

 آیت الله تهرانی در جلسه دیگری از سخنرانی های ماه رمضان عنوان کرد : " بحث دیگری که در باب دعا مطرح است، «تأثیر حالت ظاهری انسان در اجابت دعا» است. یک بحث از نظر باطن داریم که آن‏ها را در گذشته عرض کردم (*)؛ اما حالا می‏خواهیم از نظر ظاهر بررسی کنیم که انسان در چه حالی از حالات ظاهری دعا کند، اثرش بیشتر است؟ ما به حسب ظاهر و از نظر فیزیکی حالات مختلفی را برای انسان‏هایی که سالم هستند تصویر می‏کنیم؛ مثلاً «قیام» دارند، «قعود» دارند، «رکوع» دارند، «سجود» و حالات مختلف دیگر دارند. سؤال این است که آیا این حالات هم در اجابت دعا دخالتی دارد یا نه؟ "

وی روایاتی در این باره را ذکر کرد و گفت : " روایتی از پیغمبر اکرم (ص) است که فرمود: نزدیک‏ترین حالتی که بنده به پروردگارش نزدیک تر است، آن حالی است که عبد معبودش را سجده می‏کند. پس زیاد دعا کنید! یعنی در این حال سجده زیاد دعا کنید.
روایت دیگری از عبدالله بن هلال است که خدمت امام صادق (ع) می‏رسد و از پراکنده شدن اموال و گرفتاری‏هایی که به او وارد شده بود شِکوِه می‏کند؛ گویا بخشی از اموالش را از دست داده بوده یا ورشکسته شده بوده است. حضرت می‏فرمایند بر تو باد که دعا کنی در حال سجده؛ بعد علّت را ذکر می‏کنند که: یعنی نزدیک ترین حالت عبد به ربش آن موقعی است که سجده می‏کند. پس دو چیز در این روایات هست؛ یکی این است که بیان نزدیک ترین حالت عبد به رب از نظر ظاهر است و دیگری این است که دعا در این حالت به اجابت نزدیک می‏شود. "

آیت الله تهرانی سجده را بالاترین کُرنش و عبادت دانسته و افزود : "چرا «أَقْرَبَ مَا یَکُونُ الْعَبْدُ إِلَى اللَّه» حالت سجده است؟ در باب عبادت که عبارت از کُرنش است، از نظر ظاهر بالاترین کُرنش نسبت به معبود، سجده است. لذا خدا هم وقتی ابلیس را خواست امتحان کند با همین عبادت او را امتحان کرد. آزمایش ابلیس «سجده» بود. چون بالاترین عبادت از نظر ظاهر، کُرنش به معبود است که آن هم در حال سجده است. لذا روایات تعبیر به «أقرب» می‏کنند؛ یعنی ‏نزدیک ترین حالت از نظر ظاهر، سجده است. "

وی در ادامه گفت : "حالا اینجا یک بحث دیگر مطرح می‏شود و آن اینکه در حالت سجده از خدا چه بخواهم؟ آنچه ما در روایاتمان داریم این است که در این حال همه چیز بخواه! نظرتنگی نکن! اهم خواسته‏های انسان امور معنوی است؛ لذا آن‏ها را بخواه. چرا؟ چون نیازهای معنوی، موقّت نیستند. البته این منافات ندارد با اینکه انسان هم حوائج معنوی‏اش را بخواهد و هم حاجت‏های دنیایی‏اش را بخواهد.


<   <<   21   22   23   24      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ