سفارش تبلیغ
صبا ویژن
حکیم نیست آنکه با کسی که از معاشرتش ناگزیر است پسندیده رفتار نمی کند، تا آن گاه که خداوند برایش راهی بگشاید . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
دوشنبه 89 خرداد 24 , ساعت 10:47 صبح

روزنامه کیهان در ستون تماس‌های خوانندگان خود نوشت:

در مورد پخش مستند سیاسی تقاطع از شبکه 3 سیما در خصوص قتل خانم ندا آقاسلطان نظرم این است که کار کارشناسی دقیقی روی این مستند انجام نگرفته بود در نتیجه بجای اینکه رفع ابهام از این پرونده بکند حتی شبهاتی در اذهان ایجاد کرد.


دوشنبه 89 خرداد 24 , ساعت 10:47 صبح

 

 رادیوفردا گفت: احمد منتظری فرزند مرحوم آیت الله منتظری در گفت و گو با این رادیوخبر پلمپ دفتر پدرش را تایید کرده است.

وی گفته است: در نخستین ساعت‌های صبح روز دوشنبه، این دفتر در شهر قم توسط  دادستانی پلمب شد.

 


دوشنبه 89 خرداد 24 , ساعت 10:46 صبح
 
خبرگزاری فارس عبارت زیر را در سخنان دیشب رئیس جمهور در گفت وگوی تلویزیونی منشر کرد. این عبارت در میان اظهارات احمدی نژاد در باره حجاب و عفاف مطرح شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در مسائل اجتماعی نمی‌توان کار را به دست یک فرد سپرد که خودش همه مراحل آن را انجام دهد، تصریح کرد: جامعه اسلامی این روش را نمی‌پذیرد. مثلا فردی با مقام معظم رهبری ملاقات می‌کند اما زمانی که با همان هیبت بیرون می‌آید تذکر می‌گیرد. در حالی که رهبری پذیرفته اند که با او صحبت کنند.

گفتنی است رئیس جمهور به هویت فرد یادشده اشاره نکرد.


دوشنبه 89 خرداد 24 , ساعت 10:45 صبح
 مصرف آمفتامین‌ها به ویژه ریتالین در شب‌های امتحان در بین دانش‌آموزان و دانشجویان به بهانه بیدارماندن در این شب‌ها افزایش می‌یابد که عوارض زیادی دارد و از طرفی توزیع بدون نسخه آن نیز ممنوع است.

 شب‌های امتحان که می‌شود شاید یکی از مهمترین دغدغه‌های دانش‌آموزان و دانشجویان خواندن درس‌های عقب‌مانده و کاهش استرس امتحان به علت نخواندن حجم زیادی از مطالب باقیمانده درس باشد.
و بسیارند افرادی که بهترین راه حل و شاید تنها راه حل را بیدارماندن در شب‌های امتحان می‌یابند چون خواندن دروس در طول امتحان را رها کرده اند و به امید شب امتحان به کارهای دیگر ‌پرداخته‌اند.
متأسفانه یکی از راه‌هایی که این افراد برای بیدارماندن در شب‌های امتحان استفاده می‌کنند استفاده از قرص‌های روانگردانی مانند آمفتامین‌ها و به خصوص ریتالین است که به گفته متخصصان عوارض زیادی را برای فرد ایجاد می‌کند که اولین عارضه آن از دست دادن تمرکز در سر جلسه امتحان در فردای آن شب است.

*ریتالین چیست؟

متیل فنیدات در سال 1954 در ابتدا به نام« نوآرتیس» به بازار دارویی دنیا معرفی شد و بعد از آن از سال 1960 به ریتالین تغییر نام داد.
کاربرد اصلی این دارو مربوط به درمان کودکان بیش فعال است. این کودکان دچار مشکل عدم تمرکز حواس هستند و نمی‌توانند بیش از چند ثانیه به یک موضوع فکر کنند و تجویز ریتالین از سوی پزشک باعث می‌شود. این کودکان تا 75 درصد قدرت فکر کردن مداوم را به دست آ‌ورند و در حد کودکان عادی باشند و البته این کودکان در سنین نوجوانی و حتی بزرگسالی نیز نباید مصرف این قرصها را ترک کنند.
کاربرد دیگر این دارو برای افراد سالمندی است که به علت سن بالا قسمت عمده‌ای از شبانه روز را در خواب به سر می‌برند و با مصرف این دارو هوشیاری خود را در طول روز به دست می‌آورند.
تا زمانی که این دارو با تجویز پزشک و به عنوان دارو مصرف شود، مشکلی پیش نمی‌آید. مشکل از آنجا آغاز می‌شود که عده‌ای از دانشجویان و دانش آموزان برای بیدار ماندن در شب امتحان یا مهمانی شبانه از آن به جای چای و قهوه استفاده می‌کنند تا بیشتر بیدار بمانند و البته باید منتظر عوارضی مانند عوارض تزریق کوکائین باشند.
مصرف مداوم این دارو باعث اعتیاد به آن می‌شود و افراد مصرف کننده دیگر نمی‌توانند بدون مصرف آن درس بخوانند و تمرکز داشته باشند. از طرف دیگر باید به طور مداوم دوز مصرف خود را بالا ببرند.
شایعترین عوارض مصرف خودسرانه ریتالین عبارتند از عصبی شدن و بی خوابی، حالت تهوع و استفراغ، احساس سرگیجه و سردرد، افزایش ضربان قلب و فشار خون، بیماری پوستی منتشر، دردهای شکمی و مشکلات گوارشی، اعتیاد و وابستگی، بروز حالت‌های روان پریشی و حتی در مواردی اقدام به خودکشی است.
مصرف زیاد این دارو همچنین باعث سرخوشی، هذیان، کوما، از دست دادن اشتها، لرزش و پرش عضلات، مشکلات کبدی، خشکی دهان، تب، تشنج و سردرد، تکرار حرکات و اعمال بی هدف، ایجاد توهم، سوء ظن و احساس حرکت و جنبش حشرات زیر پوست می‌شود.

*مصرف ریتالین و ریسپریدون بدون تجویز پزشک توصیه نمی‌شود

مصطفی تبریزی، روانشناس و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی می‌گوید: مصرف ریتالین و ریسپریدون و هر نوع دارویی بدون تجویز پزشک توصیه نمی‌شود و دانش‌آموزان و دانشجویان باید توجه داشته باشند که ضرر استفاده از آنها بیش از منفعت آنهاست.
وی افزود: علت استفاده این گروه از داروها این است که در کوتاه‌مدت این داروها تمرکز را بیشتر می‌کنند و توفیق بیشتری در حفظ کردن به فرد می‌دهد اما در طولانی‌ مدت به آن گرایش پیدا می‌کنند غافل از اینکه ممکن است چه عوارض کوتاه مدت و بلندمدتی در انتظار آنهاست.

*مصرف ریتالین موجب از دست‌دادن تمرکز هنگام امتحان می‌شود

ایرج خسرونیا، رئیس جامعه متخصان داخلی می‌گوید: مصرف ریتالین در شب امتحان موجب ازدست‌دادن تمرکز و خواب‌آلودگی هنگام امتحان می‌شود و مطمئناً این افراد امتحان خوبی را نخواهند داد.
وی می‌افزاید: ریتالین موجب می‌شود فعالیت مغز بیشتر شود و حالت خواب‌آلودگی کمتر شود اما پس از آنکه اثر این دارو از بین رفت حالت گیجی، بی‌حواسی و اختلال تفکر در فرد ایجاد می‌شود و بیشتر افرادی که در شب امتحان از این ماده استفاده می‌کنند در هنگام امتحان تمرکز لازم را نخواهند داشت.
خسرونیا همچنین اضافه می‌کند: ریتالین باعث بی‌خوابی طبیعی نمی‌شود. این ماده مانند دارو اثر می‌کند و پس از اینکه اثر آن از بین رفت عوارض آن آغاز می‌شود. اگر از این دارو به مقدار زیادی استفاده شود مانند افرادی که به شیشه و مواد دیگری معتاد هستند موجب تحریک اعصاب، استرس، عصبانی‌شدن، اضطراب و گاهی اوقات موجب اختلال دستگاه گوارش و مغز و اعصاب می‌شود.

*مصرف ریتالین باعث پرخاشگری غیر قابل کنترل می‌شود

غلام‌علی شهیدی، متخصص مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم ایران نیز می‌گوید: اختلال روانی و پرخاشگری غیر قابل کنترل از جمله عوارض مصرف ریتالین در شب امتحان است. مصرف کوتاه‌مدت ریتالین و آمفتامین‌ها در شب‌های امتحان نه تنها کارایی طبیعی فرد را در روز امتحان به هم می‌ریزد بلکه عوارض جدی را به همراه دارد.
وی می‌افزاید: مصرف این مواد در شب‌های امتحان توصیه نمی‌شود. چرا که هم خواب دانشجو را به هم می‌ریزد و این نخوابیدن استراحت مغز را مختل می‌کند. از طرف دیگر این مواد اعتیاد‌آور هستند.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح می کند: مصرف این مواد در کوتاه‌مدت و درازمدت عوارضی را به دنبال دارد. اختلالات روانی، خلقی و رفتاری و تکانه‌ای، اختلال در تکانه‌ها، انجام رفتارهای بی‌پروا و بی مهابا مانند رانندگی‌های شبانه برخی جوانان در اتوبان‌ها، بی‌توجهی به اطرافیان، سرخوشی، عدم تمرکز، پرش افکار، بی‌خوابی که منجر به خستگی و خماری می‌شود، افسردگی پس از اتمام دوره مصرف، افکار پارانوئید و سوءظن نسبت به دوستان، اطرافیان و خانواده و پرخاشگری فیزیکی از مهمترین عوارض مصرف این مواد است.

*ریتالین داروی بچه‌های پیش‌فعال است نه برای شب‌های امتحان

حمید صادقیان، معاون غذا و داوری دانشگاه علوم پزشکی ایران می‌گوید: متأسفانه برخی برای بیدارماندن در شب‌های امتحان از ریتالین استفاده می‌کنند اما باید توجه داشت ریتالین داروی بچه‌های پیش‌فعال است نه برای استفاده در شب‌های امتحان.
وی می‌افزاید: ریتالین دارویی است که برای تنظیم فعالیت‌های مغزی بیشتر برای بچه‌های پیش فعال استفاده می‌شود اما به خاطر برخی خواص آن متأسفانه مصرف سوء هم دارد و می‌تواند مورد سوء استفاده قرار گیرد. این دارو ابتدا تحت کنترل بود و فقط توسط دانشگاه توزیع می‌شد ولی به علت عدم دسترسی آسان مردم، داروهای منتخبی را از جمله ریتالین در داروخانه‌های مشخص در نقاط مختلف شهر مجوز توزیع دادیم و البته با توجه به ضوابط تدوین‌شده این داروها توزیع می‌شود.
صادقیان ادامه می‌دهد: اگر ریتالین به غیر از تجویز توسط پزشکان مشخص‌، تجویز و مصرف شود مورد تأیید دانشگاه نیست. همچنین از طرف دیگر متأسفانه برخی داروخانه‌ها از مجاری غیر قانونی دارو را تهیه می‌کنند و آن را با قیمت بسیار زیاد توزیع می‌کنند که این خلاف قانون است و باید برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
وی اضافه می‌کندد: به علت اینکه بحث تقلب و قاچاق و فروش تأییدنشده ریتالین هم مطرح است لذا فروش آزاد آن ممنوع شده است.

*ریتالین قدرت مغز را به شدت کاهش می‌دهد

محمدرضا شانه ساز، مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر وزارت بهداشت نیز در این باره به فارس می‌گوید:‌ فروش بدون نسخه ریتالین در داروخانه‌ها اساساً ممنوع است اما متأسفانه برخی داروخانه ها که تعداد آنها هم محدود است، این دارو را بدون نسخه هم می‌فروشند که خلاف مقررات است و اگر گزارش آن به وزارت بهداشت برسد، حتماً از طریق مراجع قانونی با متخلف برخورد می‌شود.
وی می‌افزاید: البته برای جلوگیری از این مسئله مأموران وزارت بهداشت به صورت نامحسوس از داروخانه‌ها خرید می‌کنند و اگر با موردی مواجه شوند، برخورد قانونی صورت می گیرد اما چون معمولاً افراد متقاضی این داروها و داروخانه‌ها هیچکدام شاکی این مسئله نمی‌شوند، شکایتی از این نظر تاکنون به وزارت بهداشت نرسیده است.
شانه ساز اضافه می‌کند: انتظار ما این است که والدین دانش آموزان و دانشجویان این دارو را بشناسند و در صورت مشاهده مصرف آن توسط فرزندانشان شکایت کنند.
وی می‌گوید: ریتالین و داروهای مشابه آن مانند داروهای دوپینگ عمل می‌کنند و در مدت کوتاهی مغز را برای تمرکز و فعالیت بیشتر تحریک می‌کنند اما فرد بعد از چند بار مصرف این دارو حالت زندگی نرمال و طبیعی خود را از دست می‌دهد، قدرت فعالیت مغزی وی به شدت کاهش می‌یابد و حتی توانایی‌های ذهنی او از آدم‌های معمولی نیز کمتر می شود و البته اعتیاد به این ماده روانگردان نیز از جمله عوارض مصرف خودسرانه این داروست.

*تبلیغات کاذبی درباره ماده مخدر صنعتی ریتالین در حال انجام است

طاها طاهری؛ جانشین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در باره ریتالین هشدار می‌دهد: تبلیغات کاذبی درباره ماده مخدر صنعتی ریتالین در حال انجام است. متأسفانه مصرف این ماده بر اساس یک باور غلط در شب امتحان بین دانشجویان شیوع یافته است. افرادی که آن را مصرف کرده‌اند تأثیر تبلیغ‌شده آن را رد کرده‌اند.
وی می‌افزاید: وزارت بهداشت به همراه ستاد مبارزه با مواد مخدر در آخرین گردهمایی در خصوص پیش‌سازها به این نتیجه رسیدند که باید ساماندهی مناسبی در خصوص داروهای مخدر انجام شود و بر اساس نیازهای واقعی کشور و نسخه‌های پزشک تولید این داورها توزیع شود.
طاهری خاطرنشان می کند: ریتالین یک ماده مخدر بر پایه داروست و دانش آموزانی که شب امتحان از این دارو استفاده می‌‌کنند به آن وابسته می‌شوند و در آینده به مواد مخدر صنعتی نیز وابسته می‌شوند و در نهایت سر از جنون در می‌آورند.


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 8:45 عصر
91 نفر روز گذشته دستگیر شدند/ حضور تعدادی منافق در بین دستگیرشدگان

 فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: 91 نفر به عنوان مظنون روز گذشته دستگیر و به دستگاه قضائی تحویل داده شدند.

به گزارش مهر، سردار حسین ساجدی‌نیا گفت: دیروز مورد خاصی در تهران گزارش نشد، 91 نفر به عنوان مظنون در این ارتباط دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی درادامه با بیان اینکه روز 22 خرداد هیچ خسارتی به شهر وارد نشد، اعلام کرد: نیروهای پلیس روز گذشته در سطح شهر حضور داشتند اما مورد خاص یا درگیری را شاهد نبودیم.

همچنین مرتضی تمدن استاندار تهران خبر داد که بر اساس اطلاعات به دست آمده در بین افرادی که دیروز توسط مردم دستگیر شدند تعدادی از منافقان حضور دارند که مسئولان اطلاعاتی و انتظامی در موعد مقرر در این خصوص اطلاع رسانی خواهند کرد.

وی که با فارس گفت و گو کرد به درخواست مردمی برای راهپیمایی در مقابله با فتنه‌گران اشاره و خاطرنشان کرد: با وجود اینکه نیروهای ارزشی روز گذشته با حضور در استانداری خواستار اخذ مجوز برای راهپیمایی در مقابله با فتنه‌گران بودند ولی ما برای حفظ آرامش نیازی به انجام راهپیمایی ندیدیم.


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 8:44 عصر

 فریدون همتی در پاسخ به بیانیه اخیر معاونت حقوقی ریاست جمهوری تاکید کرد: مواضع اعلامی دیوان محاسبات همواره در مسیر منطقی و تخصصی و بدور از هر گونه جهت‌گیری سیاسی علیه دولت بیان شده است

به گزارش خانه ملت متن کامل پاسخ معاون پارلمانی دیوان محاسبات کشور بدین شرح است:

 سرکار خانم دکتر بداغی

معاون محترم حقوقی ریاست جمهوری

با سلام و احترام

عطف به بیانیه مورخ 19/3/1389 جنابعالی در رابطه با گفتگوی معاونت حقوقی، امور مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور با خانه ملت؛ اعلام می شود:

1ـ برای چندمین بار علیرغم میل باطنی ناگزیر به تکرار این مطلب هستیم که دیوان محاسبات کشور به هیچوجه علاقمند نیست هر از گاهی موضوعات فنی و تخصصی و حقوقی را به عرصه رسانه‌ها بکشاند لیکن تنویر افکار عمومی و دفاع از حقوق سازمانی همکاران خدوم پاسدار بیت‌المال، دیوان محاسبات کشور را ناگزیر از پاسخگویی و اطلاع‌رسانی می‌نماید که اقدامات دیوان از جمله صدور اطلاعیه‌ها، گفتگوها و مصاحبه‌ها در همین مسیر و در راستای شفاف‌سازی و جلوگیری از برداشت نادرست از الفاظ و اطلاعات مندرج در گزارشات دیوان محاسبات بوده است .

اگر بیانیه آن معاونت محترم را خوشبینانه بنگریم به این نتیجه خواهیم رسید که متأسفانه سیر گزارش و اطلاع‌رسانیهای دیوان محاسبات در خصوص موضوع تکراری عدم واریز یک میلیارد دلار از سوی شرکت ملی نفت به حساب خزانه‌داری کل، مندرج در گزارش تفریغ بودجه سال 1385 (که مربوط به دوران مدیریت سابق سازمان متبوع جناب آقای رحیمی معاون اول محترم رئیس‌جمهور می باشد) را تعقیب و مطالعه ننموده‌اید و متعاقباً با تمسک به چنین بیانیه‌ای، سازمانی را که بر اساس اصل (55) قانون اساسی و قوانین متعدد موضوعه وظیفه نظارتی خود را در چارچوب مقررات و اصول حرفه‌ای دنبال می‌کند متهم به تضعیف دولت کرده‌اید !!

2ـ تعجب‌آور است که چرا از این جمله در متن مصاحبه که " مواضع اعلامی دیوان محاسبات همواره در مسیر منطقی و تخصصی و بدور از هر گونه جهت‌گیری سیاسی علیه دولت بیان شده است " برنتافته و به اصرار قصد دارید نتایج عملیات نظارتی این دیوان را که در قالب گزارشات تخصصی از جمله تفریغ بودجه تولید می‌شود بعنوان تضعیف دولت تلقی کنید !! پیشنهاد می‌کنیم این نوع گزارشات شفاف و فنی در هر مرجعی که شما صلاح می‌دانید به لحاظ از بین بردن هر گونه شائبه و نشان دادن حسن نیت و همکاری صادقانه دیوان محاسبات با دولت محترم و بمنظور اثبات جمله بالا که شما آنرا نمی‌پذیرید و به اصرار قصد دارید نتایج کار دیوان را علیه دولت تلقی کنید!!‌ مورد بررسی دقیق و کارشناسانه قرار دهیم.

 مؤکداً معتقدیم با بهره‌گیری و استفاده از گزارشات کارشناسی دیوان محاسبات می‌توان نقاط ضعف و قوت حوزه اجراء را به خوبی کشف و بعنوان آئینه تمام نما، تصویری روشن به منظور اصلاح امور در اختیار دولت قرار داد که همواره این دیوان یک نسخه از گزارشات خود را برای رسیدن به این هدف تقدیم دولت کرده است.

ضمناً همانطور که در مصاحبه مورد اشاره جنابعالی در خصوص انحراف از احکام قانونی در حوزه نفت اشاره داشتید، به منظور پرهیز از رسانه‌ای شدن جزئیات آن طی نامه‌ای طبقه‌بندی شده اهم انحرافات تقدیم رئیس‌جمهور محترم گردیده است.

3ـ در بند (2) بیانیه آن معاونت محترم به « تبصره (10) ماده (1) قانون دیوان محاسبات کشور » استناد شده است. در حالیکه ماده (1) قانون دیوان محاسبات اساساً سه بند بیشتر نداشته و تبصره‌ای تحت عنوان تبصره (10) ماده (1) در متن اصلی قانون دیوان محاسبات کشور وجود خارجی ندارد !!

در خصوص اظهارنظر جنابعالی مبنی بر اینکه « پیش از احراز تخلف در هیاتهای مستشاری بیان آنها برخلاف موازین حقوقی است » باید اذعان نمود که مطابق ماده (6) قانون تفریغ بودجه سالهای پس از انقلاب و ماده (104) قانون محاسبات عمومی ابتدا باید گزارش تفریغ بودجه بعد از تصویب در هیات عمومی دیوان محاسبات به مجلس شورای اسلامی تسلیم تا بر اساس اصل (55) قانون اساسی در دسترس عموم قرار گیرد و سپس مجموعه انحرافات و تخلفات مندرج در گزارش تفریغ بودجه از طریق مراجع رسیدگی‌کننده دیوان محاسبات (دادسرا، هیاتهای مستشاری و محکمه تجدیدنظر) رسیدگی خواهد شد.

ضمن اینکه طبق تبصره (1) ماده (102) آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ـ که متکی به نص صریح اصل (55) قانون اساسی است ـ خلاصه گزارش تفریغ بودجه باید خارج از نوبت بدون اینکه معطل رسیدگی نهایی در مراجع رسیدگی‌کننده دیوان محاسبات (که زمانبر است) در صحن علنی مجلس قرائت و متن کامل این گزارش در مشروح مذاکرات چاپ و در دسترس عمومی قرار گیرد.

نتیجتاً با استفاده از مبانی قانونی اشاره شده « قرائت و در دسترس عموم قرار گرفتن گزارش تفریغ بودجه » موکول یا معطل رسیدگی به انحرافات مندرج در این گزارش در مراجع رسیدگی‌کننده دیوان محاسبات (دادسرا، هیاتهای مستشاری و محکمه تجدیدنظر) نیست.

بنابراین اشاره به اهم کلیات تخلفات مندرج در گزارش تفریغ بودجه سالهای 1385 ، 1386 و 1387 که دو مورد آن ( 1385 و 1386 ) در مجلس قرائت و مورد ایراد جنابعالی واقع شده و در مصاحبه این معاونت بیان گردیده با هیچ مانع قانونی مواجه نیست.

4ـ سئوال ما از جنابعالی این است که علیرغم تأکید مکرر دیوان محاسبات مبنی بر اینکه هیچ مبلغی از این یک میلیارد دلار معروف مفقود نگردیده، چرا شما که دارای دانش حقوقی و واقف به بار حقوقی الفاظ هستید از لفظ «مفقودیت» که معلوم نیست جایگاه ادبی آن کجاست، استفاده می‌کنید؟ آیا این خود موجب تشویش افکار عمومی و تضعیف دولت نیست ؟؟

در حالیکه دیوان محاسبات در تمام گزارشات و بیانیه‌ها و اطلاعیه‌های صادره تاکید نموده و می‌نماید حتی یک ریال از یک میلیارد دلار معروف مفقود یا گم نشده، بلکه اختلاف حساب فیمابین شرکت ملی نفت ایران و خزانه‌داری کل است که باید در مسیری که قانون تعیین کرده مراحل نهایی رسیدگی را طی کند .

5 ـ قطعاً‌ جنابعالی واقفید که تفسیر اصول قانون اساسی بر اساس اصل (98) این قانون بر عهده شورای محترم نگهبان است؛ بنابراین نه در اصل (55) و نه در سایر قوانین مربوط هیچگونه منعی برای بیان انحرافات و تخلفات مندرج در گزارشات تفریغ نیامده، این در حالی است که در دوره مدیریت جدید هیچگاه دیوان محاسبات قبل از قرائت گزارش تفریغ بودجه، جزئیات هیچیک از انحرافات احصاء شده در نتیجه حسابرسیها را بیان نکرده و همواره هدف ما این است که این سنت حسنه برای همیشه ماندگار شود.

در پی تقدیم گزارش تفریغ بودجه سال 1387 به مجلس و بررسی بخشی از آن در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات موجب گردید برخی به طرح جزئیات گزارش (قبل از قرائت در صحن علنی مجلس) پرداختند که دیوان محاسبات تقاضا کرد که از چنین اقدامی قبل از قرائت (هر چند منع قانونی ندارد) پرهیز نمایند. لذا در این مسیر دیوان محاسبات پیشقدم بوده است .

6 ـ بند (5) بیانیه جنابعالی انجام وظایف قانونی دیوان محاسبات که خاستگاه قانون اساسی و قوانین موضوعه دارد را «داستان شبهه‌افکنی سازمان یافته» تلقی کرده، آیا چنین اتهامی نمی تواند از مصادیق افتراء محسوب گردد؟ جهت اطلاع جنابعالی در سال گذشته برخی از رسانه‌ها ارقام و اعدادی با منشاء مجهول تحت عنوان انحراف از قوانین بودجه سالهای 1386 و 1387 منتشر گردید که این اعداد و ارقام مورد تائید دیوان محاسبات کشور نبود لذا روابط عمومی دیوان محاسبات رسماً اعداد و ارقام اعلامی را در راستای جلوگیری از تضییع حقوق دولت تکذیب کرد، حال آیا شایسته است این اقدام نیک و عدالت محور، که ناشی از نظارت جامع دیوان بر قوانین بودجه است «تکذیب سراسیمه» تعبیر گردد !!

7 ـ در بند (6) بیانیه آورده‌اید که « جدای از چرایی و چگونگی اخبار تحریف شده جای این سئوال باقی است که چرا تاکنون به رغم اینهمه هیاهو گزارشی از مفقود شدن حتی یک ریال انتشار نیافته است ؟ » در پاسخ جالب است که گفته شود، دیوان محاسبات دائماً ‌اعلام می‌نماید ریالی گم نشده است، اما برخی که داعیة حمایت از دولت را دارند چرا عمداً یا سهواً اذهان جامعه را مشوش و درگیر « مفقود شدن » می کنند ؟؟!

8 ـ از جنابعالی که مرجع حل و فصل دعاوی و اختلافات حقوقی دستگاههای اجرایی کشور در استنباط از قوانین و مقررات می‌‌باشید، جای تعجب است که انجام وظایف قانونی دیوان محاسبات کشور را که همانا پاسداری از بیت‌المال می‌باشد و این مهم از دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی و مورد تاکید و تائید امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب می‌باشد، تهدید به تعقیب قضایی می‌نمائید !! در حالیکه بیانیه جنابعالی مشحون از اتهام و افتراء است اما بمنظور حفظ آرامش و پرهیز از جنجالهای کاذب و بی فایده برای کشور از حقوق قانونی خویش در راستای پیگرد قانونی جنابعالی چشم‌پوشی می‌کنیم .

نکته آخر اینکه، بر اساس وظیفه قانونی در ارتباط با مطالب منتشره در برخی از رسانه‌ها بدنبال ملاقات ریاست محترم جمهوری با کمیسیون محترم اصل 90 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی که به نوعی عملکرد دیوان محاسبات را مخدوش نمودند، می‌بایست در راستای دفاع از حقوق سازمانی و کارکنان خدوم آن به شبهات ایجاد شده پاسخ می‌دادیم که با صرفنظر نمودن از حقوق خود و با رعایت نزاکت اداری، فنی و حقوقی در جهت تنویر افکار عمومی عمل کردیم که متاسفانه جنابعالی آنرا « شبهه افکنی‌های سازمان یافته برای تضعیف دولت » عنوان کردید .

این در حالی است که اینجانب سابقه دو دوره حمایت از کاندیداتوری آقای دکتر احمدی‌نژاد و یک دوره مجلس بعنوان حلقه اول حامیان دولت، در کارنامه خود دارم . امیدوارم که جنابعالی نیز از ابتداء جزء حامیان و دلسوزان جناب آقای دکتر احمدی‌نژاد بوده باشید .

ضمن اینکه دیوان محاسبات کشور اگر بیش از آن معاونت محترم متوجه مصالح کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نباشد حداقل کمتر از آن معاونت محترم نمی باشد.

فـریدون هـمتی

معاون حقوقی، امور مجلس و تفریغ بودجه


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 8:43 عصر

 پس از یکی دو هفته بحث رسانه‎ای و پارلمانی بالاخره علی مطهری از فیلتر هیات داوری فراکسیون اصولگرایان گذشت و اصولگرای بودنش تایید شد.

 به گزارش خبرآنلاین، ماجرا از یادداشت مطهری در یکی از سایت‎ها اغاز شد که در اعتراض به اهانت به سید حسن خمینی در حرم مطهر امام خمینی(ره)، به قیاس تاریخی زمان کنونی با صدر اسلام پرداخته و از همراهان عمر سعد و ال زیاد سخن گفته بود. برخی از نمایندگان بویژه نزدیکان به طیف دولت، این اظهارات وی را توهیم به مقامات عالی رتبه نظام تلقی کرده بودند. اما در نهایت هیات داوری فراکسیون اصولگرایان که مرتضی آقاتهرانی معلم اخلاق دولت نیز در آن عضویت دارد، اصولگرا بودن مطهری را با رای قاطع به تایید رساندند.

این در حالی است که مطهری حتی حضورا در این جلسه حضور نیافت و تنها به شکل مکتوب توضیحاتش را به این هیات ارسال کرد.  

حسین ابراهیمی با بیان اینکه این گونه اظهارات را برای شخصیت آقای مطهری به مصلحت نمی‌دانستیم، به نامه‌ای با امضای تعدادی از نمایندگان اشاره کرد که از سخنان مطهری اظهار نارضایتی کرده و شاکی بودند و بیان چنین سخنانی را در شأن نظام و شهید مطهری نمی‌دانستند. به این ترتیب هیات داورز از مطهری توضیح خواست  اما طبق اظهاراتی که در نامه مطرح شده بود آقای مطهری را اصول‌گرا شناخت و ادامه کار برای ایشان را در فراکسیون اصول‌گرایان مجاز دانست.

در همین حال محمدتقی رهبر، دیگر عضو هیات داوری فراکسیون اصولگرایان، نیز با بیان اینکه پاره‌ای تذکرات نسبت به ادبیات مطهری وجود دارد، به ایسنا گفت: در کل ما آقای مطهری را در جمع اصول‌گرایان می‌دانیم هر چند که ممکن است پاره‌ای انتقادات به ایشان مطرح باشد.

گفتنی است علی مطهری هفته پیش در واکنش به احتمال اخراجش از هیات داوری گفته بود: اگر قرار است افرادی مثل ما از فراکسیون اصولگرایان خارج شوند از این فراکسیون چیزی جز تملق و چاپلوسی باقی نمی‌ماند. وی افزود: من از هر حکمی استقبال می‌کنم و حتی از حکم اخراج استقبال خواهم کرد و فکر می‌کنم پدیده‌ مبارکی خواهد بود که اصولگرایی را به مسیر اصلی خود برمی‌گرداند.


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 8:42 عصر

 

 تعدادی از مردم قم نسبت به ورود مهدی کروبی به شهر قم و دیدار با برخی سیاسیون و علما اعتراض کردند.

به گزارش رسا، جمعی زیادی از طلاب، کسبه، زائرین و مردم عادی شهر قم با تجمع در برابر منزل آقای صانعی نسبت به ورود مهدی کروبی به شهر مذهبی و انقلابی قم اعتراض کردند.

گفتنی است امروز ظهر کروبی برای شرکت در مراسمی عازم قم و در منزل آقای صانعی ساکن شد. پس از آنکه خبر حضور کروبی در شهر پیچید و مردم مطلع شدند،جمع زیادی در برابر منزل وی تجمع کردند و علیه مهدی کروبی و فتنه گران شعار سر دادند.

"مرگ بر منافق"،شهر مقدس قم جای منافقین نیست"،خامنه ای کوثر است دشمن او ابتر است"از جمله شعارهای این تجمع اعتراض آمیز مردمی است. هم اکنون نیروی انتظامی قم با حضور در مقابل منزل صانعی،با محاصره این محل مانع نزدیک شدن مردم به این منزل می شود.

با توجه به حضور گسترده مردم در این مکان به نظر می رسد نیروهای یگان ویژه تلاش دارند با استفاده از خودروهای نظامی، کروبی را از صحنه خارج کنند؛ اما حضور پرشور مردم تاکنون مانع این اقدام شده است.


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 5:25 عصر

 

 این قانون تنها به بانوان تعلق ندارد بلکه مردان نیز باید از پوشیدن شلوارک در اماکن عمومی پرهیز کنند.

خبرگزاری فارس نوشت:

 فروش و استفاده از لباس‌های تنگ در استان آچه غربی اندونزی غیر شرعی و ممنوع اعلام شد.

به گزارش پایگاه اینترنتی "کومپس "، استانداری استان آچه غربی اندونزی پوشش لباسهای تنگ و شلوار جین را برای بانوان این استان ممنوع اعلام کرد و از کسانی که به این قانون اعتراض دارند خواست تا استان آچه غربی را ترک کنند.

رملی منصور از مقامات این استان در این باره گفت: می خواهیم در استان آچه غربی قوانین اسلامی را در زندگی روزانه مردم اجرا کنیم و در این راستا تلاش خواهیم کرد تا پوشش اسلامی را در استان رواج دهیم و بدین منظور به بانوانی که شلوار تنگ می‌پوشند دامنهای بلند به صورت رایگان اهدا خواهد شد.

وی افزود: این قانون تنها به بانوان تعلق ندارد بلکه مردان نیز باید از پوشیدن شلوارک در اماکن عمومی پرهیز کنند، این قوانین گرچه برای برخی از افراد سخت است لیکن ما در برابر پیشگاه خداوند متعال مسوولیت سنگینی داریم. فروشگاه‌های این استان نیز از فروش لباسهای تنگ برای بانوان منع شده‌اند.


یکشنبه 89 خرداد 23 , ساعت 5:24 عصر
اظهارات کروبی در گفت‌وگو با لوموند

 

مهدی کروبی،‌در مصاحبه‌ای با روزنامه لوموند به شرح دیدگاههای خود در خصوص فضای کشور یکسال پس از انتخابات ریاست‌جمهوری پرداخته است.

به گزارش خبرآنلاین وی در مورد مشروعیت دولت دهم گفت: این دولت،نمی‌تواند در خدمت مردم باشد زیرا مشروعیت مردمی ندارد ! کروبی به میزان آرای رئیس جمهور منتخب اشاره نکرد و برای اظهارات خود دلیلی ارائه نداد.

کروبی همچنین در باره درخواست راهپیمایی در سالگرد انتخابات گفت:درخواست را مطرح کردیم و منتظر پاسخ هم ماندیم.من حتی به دولت پیشنهاد کردم که به طرفدان خودشان اجازه بدهد که در محله‌های مناسب دست به تظاهرات بزنند و به ما اجازه دهند که در نقاط دورافتاده و کویری تجمع کنیم.ولی در هیچیک از این موارد جوابی از سوی دریافت نکردیم.

این ادعای کروبی در حالی مطرح می شود که طبق قانون ، احزاب می توانند در خواست راهپیمایی کنند که به گفته مقامات وزارت کشور تنها در خواست ارسال شده در نامه ای بدون تاریخ و شماره صورت گرفته و کسی هم پیگیر آن نشده است.


<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ