
به گزارش خبرگزاری فارس، فرزاد آشوبی هافبک فصل گذشته تیم مس کرمان پس از مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال با این تیم قرارداد داخلی امضاء کرد.
این بازیکن پیشتر از تعهد اخلاقی به باشگاه ذوب آهن اصفهان خبر داد و اعلام کرد مذاکرهای با مسئولان تیم استقلال نداشته است.
آشوبی که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارد، یکی از بازیکنانی است که در لیست استقلال قرار داشت و پس از مذاکرات در آخرین دقایق شب گذشته با باشگاه استقلال قرار داد داخلی امضا کرد.
انتهای پیام/
دیروز، بعد از نماز جمعه تهران، تعدادی از نمازگزاران درحال خارج شدن از محل نماز، شعارهائی علیه دکتر علی مطهری سردادند. از جمله این شعارها "ای یادگار شهید، بصیرت بصیرت" بود. علی مطهری، در تقبیح بی حرمتی به حجت الاسلام سید حسن خمینی و ممانعت از سخنرانی وی در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی موضعگیری کرده بود.
اقدام کروبی و میرحسین در لغو راهپیمایی با اعتراض سایت های مخالف نظام و لقب بی عرضه به سران فتنه روبرو شد. شنیده شده مشاوران و نزدیکان میرحسین و کروبی گزارشی از وضعیت عمومی جامعه به آنها داده اند مبنی بر اینکه ارزیابی ها نشان می دهد که شما نتوانستید حتی یک مورد از ادعاهایی که درباره تقلب در انتخابات، دستکاری در آراء، ادعای شکنجه و تجاوز به زندانیان و برملا شدن ادعاهایی مانند ربوده و شکنجه شدن سعیده پورآقایی و ... در یکساله گذشته را به اثبات برسانید، لذا اعتماد عمومی از همراهی و حمایت شما به شدت کاهش یافته و برآوردها نشان می دهد که راهپیمایی22 خرداد با استقبال مردم روبرو نخواهد شد و احتمالا تعدادی از عناصر افراطی و آشوب طلب با پنهان شدن پشت سر شما به رفتارهای ساختارشکنانه اقدام خواهند کرد که در نهایت به آبروریزی بیشتر شما در جامعه منجر خواهد شد. جمع بندی این گزارش باعث لغو مراسم روز شنبه از سوی کروبی و موسوی شد.
در پی تصمیم کروبی و میرحسین در لغو راهپیمایی روز شنبه رسانه های سلطنت طلب، سایت های جرس و بالاترین و رادیو آمریکا و بی.بی.سی با ادبیات های متفاوتی به اقدام کروبی و میرحسین حمله کرده و این سایت ها که تا دیروز از موسوی و کروبی به عنوان قهرمان ملی و مبارز راه آزادی نام می بردند و این عناصر ورشکسته را برای مقابله با نظام باد می زدند، از شب گذشته لحن رسانه های مخالف نظام تغییر کرد و موسوی و کروبی را به بی عرضگی و عدم توان رهبری مخالفان متهم کردند.
مهمترین بخش های گفت و گوی هفته نامه پنجره با دکتر فرهاد دانشجو را در ادامه بخوانید:
-
اکثریت اساتید ما معتقد به نظام جمهوری اسلامی هستند و عده قلیلی که دارای اندیشه سکولارند.
-
اساتید مسئلهدار در همه دانشگاهها پراکنده هستند و این مخصوص تربیت مدرس نیست. از کل هیئت علمی ما حدود 10 نفر هستند که بهزعم شما یک مقدار مسئله دارند. این در حالی است که ما قریب 500 عضو هیئت علمی در دانشگاه داریم. مثلا یکی از این افراد میرحسین موسوی بوده است.
-
مشکل اصلی آقای موسوی در دانشگاه تربیت مدرس نیست چون او کاندیدای ریاست دانشگاه که نبود. بلکه او در سطح جامعه مشکل دارد و باید پیگیری شود.
-
آقای موسوی قبل از انقلاب عضو هیئت علمی یک دانشگاهی بوده است و بعدها به دانشگاه تربیت مدرس منتقل میشود. وی قبل از انقلاب با داشتن مدرک کارشناسی ارشد استادیار میشود و بعد خودش را منتقل میکند به اینجا. رشته تحصیلی آقای موسوی معماری است، ولی در رشته علوم سیاسی مشغول به تدریس بود و شاید توجیهشان این باشد که بهخاطر تجربهای است که ایشان در دوران انقلاب داشته است.
-
البته به آن صورت هم ورود تخصصی در زمینه علوم سیاسی نداشتند، بلکه ایشان فقط در درس تاریخ انقلاب چندبار تدریس کردند و در بعضی موارد هم پایاننامهها را راهنمایی کرده بودند که آنهم با توجه به اینکه زیاد درس تئوریکی نیست و از طرف دیگر خودشان هم در سمتهای دولتی حضور داشتهاند، نمیتوانست کار چندان مشکلی برایشان باشد.
- آقای میرحسین در حدود 20 یا 30 سال پیش با یک سری روشها به سمت عضویت در هیئت علمی رسید، ولی الان موقع برخورد با این قضیه نیست. یعنی نباید در وهله اول به خاطر تدریس در یک رشته غیرمرتبط با رشته تحصیلیاش در دانشگاه تربیت مدرس با وی برخورد شود. بلکه الان ایشان یک کار دیگری در جامعه کرده است که باید بهخاطر آن کار با او برخورد شود. یعنی الان مشکل ما این نیست که یک فردی رشتهاش یک چیزی است و رشته دیگری را تدریس کرده؛ بنابراین نباید این را خیلی بزرگ کرد. ایشان بعد از انتخابات خلافی را مرتکب شده است که باید با آن برخورد شود، البته باید به وی حتی این اجازه هم داده شود تا از خودش دفاع کند و اگر توانست، منطق بیاورد. اگر تبرئه شد که هیچ و اگر مجرم شناخته شد، بر طبق قانون مجازات شود.
سئوال/ شنیدیم که آقای محسن کدیور با مدرک جعلی وارد دانشگاه شدهاند. درست است؟
-
بله؛ در واقع در پاسخ به استعلام از مراجع ذیصلاح درباره صلاحیت ایشان، برگه استعلام فرد دیگری به نام آقای مهدی کدیور را مدنظر قرار داده و بهواسطه اینکه مراجع ذیصلاح مانند وزارت اطلاعات، برای آقای مهدی کدیور مشکلی برای عضویت در هیئت علمی نمیدیدند، با استعلام در مورد این آقا؛ آقای محسن کدیور را به عضویت در هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس درآورده بودند که به این دلیل و برخی دلایل دیگر، حضور ایشان را در داخل دانشگاه غیرصحیح و مغایر با اساسنامه دانشگاه میدیدیم و مدتی هم میشد که به مؤسسهای پژوهشی رفته بودند و تمایل به همکاری با آنجا داشتند لذا وقتی آقای سرباری درخواست کردند، برای انتقال ایشان، خودشان و گروهشان موافقت کردند و ما هم موافقت کردیم. و الان بیش از یک سال ونیم هست که دیگر دردانشگاه ما نیستند.
سئوال. وقتی آقای محسن کدیور عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس شدند، در زندان حضور داشتند!
-
آن زمان من نبودم، ولی به نظر میرسد که حتی اگر هم زندان نبوده باشد باید به سابقه شخص در گزینش دقت بیشتری میشده، اما نشده است. چه در زمان پذیرش ایشان و چه در زمان تبدیل ایشان به رسمیت آزمایشی و چه در زمان تبدیل ایشان به رسمیت قطعی باید سابقه محکومیت اشخاص در زندان و... توسط گزینش درنظر گرفته میشد. این سابقه درحقیقت در نظر گرفته نشده است. حالا مسئولینی که آن زمان مسئول بودند، از عملکرد ایشان در دانشگاه راضی بودند، آن سابقه را مرقوم نکردند و یا شاید از آن سابقه اطلاعاتی نداشتند.
-
فکر میکنم اگر نسبت بگیرید، نسبت انسانهای سکولار به جمعیت کل، با نسبت افراد دانشگاهی سکولار به تعداد کل دانشگاهیان کشور، فاصله زیادی ندارد. یعنی در حقیقت نسبت اساتید سکولار به کل اساتید تقریبا همان نسبت افراد سکولار به کل افراد حاضر در جامعه است. یعنی نسبت به کل دانشگاهیان ما بسیار اندک هستند.
-
توجه داشته باشید که حتی سکولارها هم در کشور حق زندگی دارند. آنها میتوانند کار کنند و شرکت تأسیس کنند. اما در بخشهای دولتی یا بخشهایی مانند دانشگاهها که در آن بحثهای اندیشهای و تفکری مطرح است، نیازی به حضور آنها نیست و قانون هم اجازه حضور به آنها نمیدهد. این را هم یادآور میشوم که حتی افراد سکولاری که فقط نظریات خود را مطرح میکنند و هیچگونه عنادی با نظام ندارند، میتوانند در کرسیهای آزاداندیشی شرکت کنند و دیدگاههای خودشان را بیان کنند. این آزاداندیشی و آزادی که در کشور ما هست، در هیچ کشوری نیست. من وقتی علت اخراج دکتر دانشجو از انگلیس را مطالعه میکردم، چیزی که در مورد ایشان گفته بودند این بود که بهخاطر طرفداری از آیتا... خمینی از کشور باید اخراج شود. یعنی بهخاطر عقیده، فرد را از کشور انگلستان اخراج میکنند. ببینند کشور انگلستان هم بهعنوان یک کشور دارای دموکراسی غربی، برای خود یک خط قرمزی دارد و خط قرمزش این بود که بعد از فرمان امام درمورد سلمان رشدی، هرکس فعالیتی برای امام بکند - حتی نه در حد عملی کردن فتوای امام، بلکه طرفداری از ایشان - از خط قرمز عبور کرده است.
شبکه سوم سیما در اقدامی تامل برانگیز با تولید و پخش مجموعه برنامه ای مستند به بازخوانی دوران نخست وزیری میرحسین موسوی پرداخته است. نکته قابل تامل در خصوص این برنامه مستند و چند قسمتی، پخش آن در آستانه سالگرد انتخابات و اتفاقات تلخ پس از آن است. در این مستند ضمن بازخوانی استعفای میرحسین، نامه امام(ره) به ایشان حملات تندی به میرحسین موسوی می شود که در آستانه سالگرد انتخابات و همچنین بایکوت کامل خبری راجع به میرحسین در یکسال گذشته، از سوی شبکه سوم سیما بحث برانگیز است آن هم در زمانی که کشور شدیدا به آرامش نیاز دارد و رهبر انقلاب نیز بارها رسانه ها را از پرداختن به اینگونه مسائل نهی کرده اند بویژه که این برنامه تولید شبکه سوم سیما با هدف بررسی رهبری آیت الله خامنه ای تولید و پخش می شود. حضور دوباره میرحسین موسوی پس از یکسال در رسانه ملی با هدف تخریب عملکرد او در سالهای انتهایی دهه 60 به واقع نوعی تهییج برخی طرفداران او و البته آغاز نوعی تنش در جامعه است تنشی که گویا برخی مدیران و رسانه ای ها از وجودش، منتفع هستند

علی فتحاللهزاده که روز چهارشنبه طی حکمی از سوی علی سعیدلو به عنوان سرپرست موقت باشگاه انتخاب شد قصد دارد چند بازیکن مطرح را برای فصل بعد استقلال به خدمت بگیرد.
پیروز قربانی ،داوود حقی،اشپیتیم آرفی،میلاد میداوودی،ایمان مبعلی و خلعتبری(درصورتی که با پرسپولیسی ها به توافق نرسد )بازیکنانی هستند که در لیست علی فتح الله زاده قرار دارند.
این در حالی است که فتح الله زاده از سایر بازیکنان استقلال از جمله وحید طالب لو،خسرو حیدری و آرش برهانی خواسته فعلا با تیم های دیگر وارد مذاکره نشوند تا چند روز دیگر تکلیف آنها نیز مشخص شود.
چند بازیکن استقلال پس از استعفای اعضای هیئت مدیره این تیم ،به تیم های دیگر پیوستند.

مهاجم تیم فوتبال استقلال برای عیادت مصطفی دنیزلی به ترکیه سفر کرد.
آرش برهانی بامداد پنجشنبه تهران را به مقصد ترکیه ترک کرد تا علاوه بر استراحت در این کشور به عیادت مصطفی دنیزلی هم برود.
دنیزلی در پاس مربی آرش بوده و حالا که این بازیکن به ترکیه سفر کرده است به عیادت مربی سابقش هم خواهد رفت.
دنیزلی چند روز یش به دلیل خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شده بود.
به گزارش خبرآنلاین، انوشیروان محسنی بندپی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان با اشاره به جلسه این کمیسیون که اختصاص به بررسی لایحه برنامه پنجم توسعه داشت، به خانه ملت، گفت: معاونت برنامه ریزی و نظارت و راهبردی دولت با ارسال پیامی از نماینده خود خواست تا جلسه را ترک کند.
وی دلیل ترک نماینده معاونت برنامه ریزی و نظارت و راهبردی دولت از جلسه کمیسیون بهداشت را تغییرات کمیسیون بر لایحه برنامه پنجم توسعه عنوان کرد و افزود: البته جلسه کمیسیون با حضور معاونان وزارتخانههای رفاه و بهداشت ادامه یافت.
عضو کمیسیون بهداشت با اعتقاد بر اینکه لایحه برنامه پنجم توسعه در حوزه بهداشت از ضعف عمدهای برخورداراست، گفت: در جلسات کمیسیون بهداشت، ماده به ماده لایحه دولت در حوزه بهداشت و درمان بررسی شد و متاسفانه زمانی که دیدند کار خوب پیش می رود معاونت برنامه ریزی دولت از نماینده خود خواست تا جلسه کمیسیون را ترک کند.

رافائل نادال بار دیگر توانست برتری خود را در بازی تنیس اثبات کند. اما چیزی که قصد داریم اینجا به آن بپردازیم، پیروزی وی در جام آزاد فرانسه نیست؛ بلکه ساعت مچی اوست؛ ساعتی که وی در مسابقه بر دست داشت و گفته میشود سبکترین ساعت مکانیکی دنیاست.
به گزارش گیزمودو، این ساعت که ریچارد میل، ساعتساز درجه یک سوئیسی، آنرا مخصوص نادال ساخته، هم قیمت عجیبوغریب 525هزار دلاری دارد و هم دیگر ویژگیهای آن منحصربهفرد است.
گفته میشود ساعت نادال با نام RMo2 سبکترین ساعت مکانیکی است که تا به حال ساخته شده است. صفحه اصلی آن از آلیاژ تیتانیوم و لیتال ساخته شده. لیتال، آلیاژی است که سهم عمده آن لیتیوم است و با ترکیب آلومینیوم، مس، منیزوم و زیرکونیوم در آن به چگالی نسبی 2.55 برابر آب رسیده است. مهمترین دلیل سبکی ساعت، وجود لیتیوم در این مخلوط است که سومین عنصر سبک در جدول تناوبی است و باعث شده ساعت مذکور بدون وزن زیاد، استحکام زیادی داشته باشد. جالب است بدانید از این آلیاژ فقط در صنایع هوا-فضا استفاده میشود.
از این ساعت تنها 50 عدد ساخته شده و انتظار میرود پیروزی نادال در این مسابقات، قیمت آنها را از این که هست هم بیشتر کند!
یک مسیحی کاتولیک شامگاه پنجشنبه بیستم خرداد در جوار حرم مطهر حضرت امام خمینی و در حضور حجت الاسلام سید حسن خمینی به دین مبین اسلام و مذهب شیعه جعفری تشرف یافت و اولین نماز را به امامت یادگار امام اقامه نمود.
به گزارش مهر، دنی کای لی از مسیحیان کاتولیک که مدتی قبل از طریق یکی از دانشجویان ایرانی مقیم لندن جهت آشنایی با دین اسلام اظهار علاقه نموده بود، توسط یکی از اعضای دفتر امام خمینی با اصول و کلیات دین اسلام آشنا شد.
وی سرانجام شامگاه پنجشنبه بیستم خرداد در جوار حرم مطهر حضرت امام خمینی و در حضور حجت الاسلام حاج سید حسن خمینی به دین مبین اسلام و مذهب شیعه جعفری تشرف یافت و اولین نماز را به امامت یادگار امام اقامه نمود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]