سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، چراغ خرد است . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:44 صبح

 

روزنامه کیهان در ستون تماسهای خوانندگان دو پیام زیر را منتشر کرد:

¤ واقعاً برای آقای علی مطهری که بی ادبانه مردم حاضر در حرم مطهر امام راحل(ره) را به خاطر بصیرت و شعارهای بجایشان به سپاه عمرسعد ملعون تشبیه می کنند متأسفم.

¤ بنده به عنوان کسی که به علی مطهری رای دادم راضی نیستم ایشان وکیل بنده باشد و باید رای ما را پس بدهد. ما به وی رای دادیم تا نماینده اصولگرای مجلس باشد نه نماینده اصلاح طلبان.


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:43 صبح
 رئیس سازمان تربیت بدنی در حکمی علی فتح الله زاده را به عنوان سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب کرد.

به گزارش  پایگاه خبری ورزش ایران، در حکم علی سعیدلو برای فتح الله زاده آمده است: با توجه به سوابق و تجربیات جنابعالی بدین وسیله به سمت سرپرست موسسه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب می شوید.
لازم است تا تعیین اعضاء جدید هیات مدیره که به زودی انتخاب خواهند شد نسبت به رسیدگی امور موسسه اهتمام نمایید.
امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از همکاری کلیه نیروهای توانمند در پیشبرد اهداف ورزشی موسسه استقلال موفق و موید باشید.


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:41 صبح

 

 آیت الله وحید خراسانی طی تماسی از اهانتهای واقع شده در روز چهارده خرداد ابراز تاسف کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جماران، ‌این مرجع تقلید در این تماس گفتند:«این حادثه روز 14 خردادماه اهانتی به سید حسن خمینی وموجب تاثر و تاسف عمیق شد زیرا که المرء یحفظ فی ولده»

پیش از این نیز برخی از دیگر مراجع عظام تقلید تاسف خویش را از رفتار جمعی در سالگرد ارتحال حضرت امام نسبت به یادگار ایشان ابراز نمودند .


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:41 صبح

 

 دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی در واکنش به چاپ مجدد نامه ای در یکی از روزنامه های صبح خطاب به وی ، اطلاعیه ای منتشر کرد .

گفتنی است این نامه سال گذشته در پی نوشته شدن نامه رییس مجمع تشخیص مصلحت به رهبر معظم انقلاب در این روزنامه صبح منتشر می شود که نهم خرداد ماه امسال نیز، در سالروز آن ، مجددا این نامه در روزنامه منتشر می شود که در پی این اقدام ، دفتر رییس مجلس خبرگان اقدام به پاسخگویی کرد که بخشهایی از آن در پی می آید :‌

• اگرچه پاسخ‌گویی به نامه‌های این‌چنینی که خالی از بدیهیات اخلاقی می‌باشد، نوعی گام نهادن به بیراهه است و به همین دلیل در چاپ اول، از کنار آن گذشتیم، اما بی‌پاسخ گذاشتن شبهات، باعث تسریع انحراف کنونی جامعه از اهداف انقلاب اسلامی و ظلمی مضاعف به آیندگان خواهد بود که می‌خواهند بدانند در مقطع ?? ساله پس از انقلاب اسلامی بر کشورشان چه گذشته و می‌گذرد!

• آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از هیچ روزنامه‌ای و یا هیچ شخصی شکایت نکرده‌اند.

• جای تعجب است که جمله معروف رهبری معظم انقلاب در ?? خرداد ???? در حرم امام را که فرمودند: «صحیح و موردپسند نیست که یک نامزد در نطق‌های تلویزیونی برای اثبات خود به نفی دیگران متوسل شود» را یا نشنیدند و یا نمی‌خواستند بشنوند و رئیس جمهور را ولایی‌ترین رئیس جمهور تاریخ ایران می‌دانند و سپس ابراز مطالب خلاف در مناظره تلویزیونی را حق ایشان برای جبران عدم حمایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از دولت می‌شناسند.

• به فرض محال که حمایت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از آقای موسوی در انتخابات مسجل شده بود، آیا به گناه حمایت یک شخص از یک نامزد، باید هر دروغی را که به ذهن می‌آید، علیه آن شخص و خانواده ایشان در تلویزیون گفت؟!

• گذشته از همه این مسائل، وقتی شخص آیت‌الله خامنه‌ای در ملاقات حضوری با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی می‌فرمایند درباره اصل و محتوای نامه هیچ ملاحظه‌ای ندارند و یک بار به صورت خصوصی و یک بار در نماز جمعه هم به خلاف‌گویی‌های آن نامزد پاسخ می‌دهند، چگونه عده‌ای زیر لوای دروغین حمایت از رهبری، ملاحظه‌تراشی می‌کنند؟!

• سابقه تذکرات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خصوص سلامت انتخابات، محدود به دیروز و امروز نیست، از همان ماههای نخستین پس از انقلاب اسلامی که به حکم مستقیم امام راحل به عنوان سرپرست وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شدند، وقتی با سخنان دلسوزانه!!! یکی از مسئولین وقت وزارت کشور مواجه شد که بفرمایید انقلاب به چه کسانی نیاز دارد تا نامشان را از صندوق آرای مردم بیرون بیاوریم!!، عتاب آلود آن کلام دلنشین امام را تکرار کرده‌اند که «میزان رأی مردم است» .

• چرا وقتی می‌خواهید تسلسل تاریخ برگزاری انتخابات را طی سال‌های اخیر بگویید و براساس دیدگاههای خویش تحلیل کنید، هنگامی که به انتخابات مجلس خبرگان در سال ???? می‌رسید، سکوت می‌کنید؟! چرا وقتی از نتایج خیره‌کننده آن انتخابات و فاصله رأی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با نفر دوم پرسیده می‌شود، حضور ناظران بی‌شمار ایشان در همه صندوق‌های حوزه انتخابیه استان تهران را دلیل می‌آورید؟ آیا این دلیل در قرینه خویش پاسخی غیر از این دارد که اگر ناظران آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هنگام شمارش آرا نبودند، نتیجه انتخابات غیر از این بود؟

• مگر نمی‌دانید در همان انتخابات وقتی مقام معظم رهبری حضور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات خبرگان را «متعیّن» می‌خوانند، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم نام‌نویسی خویش را مشروط به عدم دخالت نهادهای غیرمسئول در انتخابات می‌کنند و مقام معظم رهبری هم می‌فرمایند: «این شرایط را فراهم می‌کنم»؟!

• امت حزب‌الله و بسیجی‌های واقعی دیروز که با قانون سهمیه حضور رزمندگان در دانشگاهها، محققان و استادان دانشجویان امروز هستند و با اعتراف نماینده ولی فقیه در دانشگاهها ?? درصد با افراطیونی چون شما نیستند، خون دل می‌خورند و وقتی می‌بینند به بهانه‌های سیاسی، فرمانده شهدا، بسیجیان، سپاهیان و ارتشیان در ? سال دفاع مقدس آماج تهمت‌ها قرار می‌گیرد و به قول خویش در آن نامه صبوری پیشه می‌کند، بر مظلومیت شهدا و فرمانده‌شان اشک می‌ریزند. مشکل اینجاست که اول بسیجیان قدیم را خانه‌نشین کردید و سپس لباس آنان را پوشیدید و به فرمانده‌شان می‌تازید.

• از یک طرف شکست آقای ناطق نوری در انتخابات ?? را نتیجه به تنگ آمدن مردم از سیاست‌های دولت سازندگی می‌دانید و از طرف دیگر به میدان آمدن فرزندان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران را عامل پیروزی آقای خاتمی در همان انتخابات می‌دانید.

• از یک طرف می‌گویید «ما نمی‌گوییم نامه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با نیت تقویت اردوکشی خیابانی نوشته شده و از طرف دیگر در چند سطر پایین‌تر می‌گویند «نامه هاشمی برای پشتیبانی از آشوبگران نوشته شده بود.»

• وگرنه با کمترین تأمل در سخنرانی‌های دو همسنگر دیرین یعنی آیت‌الله خامنه‌ای و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی پی خواهند برد که القای اختلاف آن دو بزرگوار یک «توهم» بیش نیست.

 


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:40 صبح

 

 دکتر غلامحسین الهام در گفت و گو با برنا در باره انتخابات سال گذشته مطالبی را مطرح کرد.

برخی قسمتهای مهم این مصاحبه به شرح زیر است:

  •  هاشمی رفسنجانی در مدیریت فتنه نقش ممتازی داشته است اما نه تنها وی پاسخگوی این مسئولیت نشد و کسی از وی مواخذه نکرد، بلکه برخی با ایجاد فضای مناسب سعی کردند ایشان قهرمانانه مدیریت برون رفت را تدارک دیده و خودش دوباره قهرمان شود.
  •  برخی اظهارات بی‌پایه برای تخریب جایگاه شورای نگهبان و شخصیت جنتی مطرح شده در حالی که آقای جنتی شخصیتی معنوی، دینی، انقلابی و انسان با صلابتی است.ایشان در انتخابات شورای نگهبان هیچ وقت نظر شخصی اش را نه در صلاحیت ها، نه در صحت و نه در بطلان انتخابات، تحمیل نکرده است و در دوره دبیری اش در شورای نگهبان انتخابات را نظام مند کرد و معاونت اجرایی انتخابات و همچنین دفاتر نظارتی را تاسیس و نحوه کارکرد انتخابات را نهادینه کرد و آن را از اتکا به اشخاص به یک سیستم و نظام تبدیل کرد.
  • هاشمی اگر اشتباه کرده صریحا باید این اشتباه را با مردم در میان بگذارد و اصلاح کند، اما این تغییر مبنا و روش را ما نمی بینیم؛ بلکه ایشان در حال فرصت سازی است تا زیر چتر نفوذ ایشان و سابقه ای که دارد، جریان فتنه خودش را بازسازی کند.

 


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:39 صبح

 

 شورای امنیت سازمان ملل متحد روز چهارشنبه ـ نوزدهم خردادماه ـ چهارمین قطعنامه تحریمی علیه ایران را تصویب کرد. دوازده عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مثبت دادند و برزیل و ترکیه، اعضای غیر دایم شورای امنیت، به این قطعنامه رای مخالف دادند و لبنان نیز رای ممتنع داده است.

به گزارش "تابناک"، خبرگزاری"فرانسه" با اعلام این خبر نوشت: جلسه رای گیری با سخنان نماینده مکزیک، رییس دوره ای شورای امنیت آغاز شده و پس از قرائت درخواست حضور نمایندگان آلمان و جمهوری اسلامی ایران در این جلسه، نوبت به نمایندگان مخالف رسید تا سخنرانی کنند.

نمایندگان برزیل و ترکیه دو نماینده مخالف بودند. نماینده برزیل گفت که پس از تلاش های دو کشور ترکیه و برزیل در رسیدن به توافقنامه مبادله سوخت اتمی ایران در خاک ترکیه، مخالف تحریم های بیشتر علیه ایران است.    

نماینده ترکیه اما ضمن حمایت از اقدامات دیپلماتیک، اضافه کرد که جمهوری اسلامی باید با تعلیق غنی سازی اورانیوم به مذاکرات وارد شده و مسائل را حل کند.

بر پایه این گزارش، پس از آن رییس شورای امنیت درخواست رای گیری کرد که دوازده  رای مثبت داده شد. ترکیه و برزیل نمایندگانی بودند که رای منفی دادند و فقط لبنان بود که به «قطعنامه شماره ????» رای ممتنع داد.

بر اساس دور چهارم تحریم های ایران در شورای امنیت، یک دانشمند هسته ای، ?? شرکت که مرتبط با برنامه های اتمی و موشکی ایران اعلام شده اند، ?? موسسه متعلق به سپاه و سه نهاد زیر مجموعه خطوط کشتیرانی ایران، در فهرست تحریم ها هستند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تنها فردی که در فهرست تحریم ها قرار دارد، ریاست مرکز فن آوری های هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران است. یکی از مسئولیت های این مرکز، نظارت بر تاسیسات غنی سازی اورانیوم در اصفهان است.

برخی از موسسه ها و شرکت هایی که در فهرست تحریم های قرار گرفته اند در خارج از ایران بوده ولی تحت کنترل ایران قرار دارند و یا در راستای اهداف آن فعالیت می کنند، از جمله «فرست ایست اگزپورت بانک» که در مالزی است ولی تحت کنترل بانک ملت ایران است.

?? شرکت و موسسه که گفته می شوددر ارتباط با فعالیت های موشکی و هسته ای هستند و در فهرست تحریم ها قرار دارند از جمله دانشگاه مالک اشتر در تهران، صنایع امین در مشهد، ابزار برش کاوه در تهران، «فرست ایست اگزپورت بانک» در مالزی، صنایع شهید خرازی و مرکز تحقیقات کشاورزی و پزشکی هسته ای کرج.

این خبرگزاری در ادامه نوشت: ?? شرکت و موسسه وابسته به سپاه پاسداران نیز در فهرست تحریم ها قرار دارند از جمله قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه، عمران ساحل، راه ساحل و سپانیر.

سه نهاد زیر مجموعه خطوط کشتیرانی ایران نیز، از جمله «ایریسل بنلوکز» در بلژیک و خط کشتی رانی جنوب در فهرست تحریم ها قرار دارند.

هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا، نیز یک روز پیش از رای گیری شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره چهارمین قطعنامه تحریمی علیه ایران گفته بود: «این قطعنامه شامل مهم ترین تحریم هایی خواهد بود که ایران تا کنون با آن مواجه شده است.»

هیلاری کلینتون که همراه با رافائل کوریا، رییس جمهوری اکوادور، در یک کنفرانس خبری صحبت می کرد، درباره چهارمین قطعنامه تحریم ایران گفت: «فکر می کنم منصفانه است (که بگویم) این تحریم ها مهم ترین تحریم هایی است که ایران تا کنون با آن مواجه شده است.»

در همین حال خبرگزاری های بین المللی خبر دادند که، رئیس جمهور کشورمان  که در تاجیکستان به سر می‌برد در واکنش به تصویب قطعنامه جدید تحریم‌ها گفت : این قطعنامه‌ها برای ملت ایران پشیزی نمی‌ارزد.

منوچهر متکی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی نیز تصویب قطعنامه علیه جمهوری اسلامی در شورای امنیت را حرکتی رو به عقب خواند.

او با اشاره به رای مثبت شورای امنیت به قطعنامه تحریم های جدید علیه ایران گفت:  امروز آنها حرکت خودشان را روی این صفحه شطرنج انجام دادند و  باید منتظر باشند که جمهوری اسلامی جمع‌بندی‌هایش را داشته باشد و حرکت بعدی نوبت جمهوری اسلامی است که آن حرکت را انجام دهد.

گفتنی است رای مخالف برزیل و ترکیه تا حدودی صدور این قطعنامه را تحت شعاع قرار داده و گروه 5+1 با وجود تصویب این تحریم ها اعلام کرده اند که از نظر انها هنوز برای گفتگو آمده اند، به نظر می رسد این موضع آنها نشان می دهد غرب خود نیز خیلی به اثر گذاری این تحریم ها بر سیاست های هسته ای ایران امیدی ندارد.


پنج شنبه 89 خرداد 20 , ساعت 9:38 صبح

 

 روزنامه کیهان نوشت:

براساس یک گزارش کاملا موثق چند روز قبل موسوی و کروبی و خاتمی برای اتخاذ تصمیم درباره 22 خرداد و چگونگی عبور از آن با یکدیگر ملاقات کردند. در این ملاقات اظهارنظرهای متفاوت و متضاد گروه های حامی فتنه در خارج از کشور و برخی از دنباله های داخلی آنها مورد بحث قرار گرفت. 

 موسوی و کروبی و خاتمی در نشست مشترک خود- ابتدا موسوی و کروبی با یکدیگر و سپس با خاتمی- نهایتا به این نتیجه می رسند که در صورت اعلام راهپیمایی، این حرکت به علت فقدان هوادار درخور توجه شکست دیگری برای آنها تلقی شده و به انزوای بیشتر آنان منجر خواهد شد و از سوی دیگر چنانچه هیچ اقدامی صورت ندهند، نیز نشانه آن است که خود به پایان عمر سیاسی خویش اعتراف کرده اند و نهایتا با پیشنهاد خاتمی قرار می شود، تعدادی از گروه های مدعی اصلاحات طی نامه مشترک و یا نامه های جداگانه از وزارت کشور برای راهپیمایی در روز 22 خرداد تقاضای مجوز کنند و از آنجا که به طور قطع و یقین وزارت کشور با این درخواست مخالفت می کند، بعد از اعلام مخالفت وزارت کشور، بیانیه ای تهیه کرده و اعلام کنند برای پیشگیری از سرکوب هواداران به بهانه غیرقانونی بودن راهپیمایی، از انجام این راهپیمایی در روز 22 خرداد منصرف شده ایم!

خاتمی در ادامه توضیح می دهد که با اجرای این طرح، اولا؛ در نگاه مردم به عنوان افراد قانون گرا(!!) معرفی می شویم و ثانیا، پدیده سرخوردگی و ریزش هواداران جنبش پوشیده باقی می ماند و می توانیم اعلام کنیم که هواداران زیادی داریم ولی برای جلوگیری از سرکوب آنها، حاضر به انجام راهپیمایی در 22 خرداد نشده ایم!

پیشنهاد خاتمی که قبلا در جمع اختصاصی آنها و بعد از چند جلسه بحث و گفت وگو تهیه شده بود در نهایت با موافقت موسوی و کروبی روبرو می شود. اما موسوی با نگرانی می پرسد: اگر نظام با راهپیمایی موافقت کرده و مجوز بدهد چی؟! در آن صورت باید افرادی را به میدان بیاوریم و از آنجا که چنین امکانی در اختیار نداریم و افراد بسیار اندکی حاضر به حضور در راهپیمایی خواهند شد، باز هم جنبش با ضربه جدیدی روبرو می شود و خاتمی به وی اطمینان می دهد که هرگز وزارت کشور مجوز صادر نمی کند و بالاخره برای محکم کاری بیشتر تصمیم گرفته می شود که گروه های اصلاح طلب درخواست مجوز را به گونه ای ناقص- بدون ذکر کامل هویت گروهی و مسائل دیگری از این دست- تهیه کرده و به وزارت کشور بدهند تا همین نواقص موجود در درخواست نیز بهانه دیگری برای رد درخواست آنها باشد و...

سرانجام تصمیم یاد شده به گروه های مدعی اصلاحات اعلام می شود و آنها درخواست مجوز برای راهپیمایی 22 خرداد را به وزارت کشور تسلیم می کنند.


چهارشنبه 89 خرداد 19 , ساعت 3:27 عصر
 

اکبر میثاقیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال شهرداری تبریز برای دیدار مقابل پیام اظهار داشت: وضعیت‌مان کاملاً خوب است و تمامی بازیکنان برای بازی در مشهد در آمادگی کامل به سر می‌برند.
وی با اشاره به اینکه شاگردانش بازی سختی را برابر پیام خواهند داشت؛ عنوان کرد: پیام در این فصل تیم خوبی نشان داده و نتایج خوبی هم کسب کرده است و با توجه به شرایط میزبانی آنها قطعاً کارسختی در مشهد خواهیم داشت.
سرمربی تیم شهرداری تبریز در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه در این بازی برای صعود به لیگ برتر امیدوار است، تاکید کرد: تمام تلاش‌مان را برای پیروزی انجام می‌دهیم و امیدوارم در مشهد یعنی شهر امام رضا (ع) و در آستانه 3 هفته تا پایان لیگ دسته اول با قهرمانی در گروه یک راهی لیگ برتر شویم.
میثاقیان ادامه داد: همواره از مشهد خاطرات خوبی داشته‌ام و با صعود به لیگ برتر از این شهر بسیار خوشحال خواهم شد. البته امیدوارم تیم پیام نیز یکی از تیم‌های صعود کننده باشد تا جای خالی مشهدی‌ها در لیگ برتر احساس نشود.
دیدار پیام مشهد و شهرداری تبریز از هفته بیست‌وسوم لیگ دسته اول روز جمعه در مشهد برگزار می‌شود.
شهرداری تبریز با پیروزی در این بازی نخستین تیمی خواهد بود که در این فصل به لیگ برتر صعود می‌کند.


چهارشنبه 89 خرداد 19 , ساعت 3:26 عصر
 استاندار آذربایجان شرقی از آغاز به کار بزرگ‌ترین خط ذوب و تولید فولاد در استان در آینده نزدیک با محوریت بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش  روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، احمد علیرضا بیگی اظهار داشت: راه‌اندازی واحدهای تولیدی نشان از رغبت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در صنعت است.
استاندار آذربایجان شرقی که در آیین افتتاح این خط تولید در شرکت چرخشگر تبریز سخن می‌گفت، افزود: تولید این گیربکس در آستانه طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در کشور و تامین نیاز حمل و نقل جاده‌ای به خودروی کار، گامی در راستای آماده‌سازی صنایع استان به منظور منطبق شدن با شرایط جدید است.
بیگی اظهار داشت: آذربایجان شرقی و صنایع خودروسازی آن طبیعتا به لحاظ نقش محوری خود در تولید قطعات خودرو پیشرو در هماهنگ‌سازی تولیدات خود با طرح تحول اقتصادی و تولید این محصول متناسب با نیاز و شرایط جدید کشور است.
وی افزود: روند رو به رشدی در راستای برنامه‌ریزی برای آینده توام با افزایش توسعه در صنایع استان را شاهد هستیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از آغاز به کار بزرگ‌ترین خط ذوب و تولید فولاد در استان در آینده نزدیک با محوریت بخش خصوصی خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این کارخانه بزرگ شاهد ایجاد اشتغال برای استان و رونق در بخش حمل و نقل خواهیم بود.
بیگی اضافه کرد: راه‌اندازی واحدهای تولیدی از این دست نشان از رغبت بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در زمینه‌های مختلف به ویژه صنعت است و مسئولان استانی با آمادگی کامل در خدمت سرمایه‌گذاران هستند.
وی اظهار داشت: با اقدامات صورت گرفته در کشور در زمینه طراحی نرم افزار جامع سرمایه‌گذاری و با توجه به زیرساخت‌های آذربایجان شرقی به ویژه در حمل و نقل و استقرار آن در منطقه استراتژیک اقتصادی، جاذبه‌های خوب سرمایه‌گذاری وجود دارد.
مدیرعامل شرکت چرخشگر نیز در آیین افتتاح این خط تولید گفت: این نوع گیربکس با ظرفیت 50 هزار عدد در سال به مرحله تولید انبوه رسیده و از این پس در اختیار شرکت زامیاد قرار می‌گیرد.
داوود یعقوبی‌بقا افزود: در برنامه‌های آتی این شرکت، تولید گیربکس L90، گیربکس تراکتور، گیربکس‌های سی‌وی‌تی، گیربکس‌های سنگین سازگار با سیستم هیبریدی، گیربکس mighty و chorus، گیربکس برای خودروی ایسوزو همچنین مطالعه برای تولید گیربکس و جعبه فرمان خودروی مزدا قرار دارد.
وی، از تجهیز این شرکت به آزمایشگاه تست گیربکس به عنوان تنها مرکز دارای آزمایشگاه تخصصی از این نوع در کشور خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون محصولات این شرکت در اروپا بر روی برندهای جهانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


چهارشنبه 89 خرداد 19 , ساعت 3:24 عصر
مدیر کل سیاسی وزارت کشور در خصوص برخی خبرها درباره درخواست مجوز برای راهپیمایی در سالگرد انتخابات توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس محمود عباس‌زاده مشکینی مدیرکل سیاسی وزارت کشور در جمع خبرنگاران در خصوص نحوه صدور راهپیمایی اظهار داشت: اولاً طبق اصل 27 قانون اساسی تشکیل اجتماعات و راهپیمایی‌ها بدون حمل سلاح به شرط آنکه مخل به مبانی اسلام نباشد آزاد است و طبق تبصره 2 ماده 6 قانون فعالیت احزاب و جمعیت‌ها مصوب 1360 مرجع تشخیص اینکه یک راهپیمایی مخل مبانی اسلام است یا نه، از اختیارات کمیسیون ماده 10 احزاب است که اعضای آن نمایندگان سه قوه کشور هستند.
وی در ادامه این مطلب خاطرنشان کرد: ثانیاً براساس ماده 30، 31، 32 تصویب نامه شماره 30530 مورخ 1361.4.9 هیئت وزیران که با امضای نخست وزیر وقت آقای میرحسین موسوی برای اجرا به وزارت کشور ابلاغ شده است؛ گروه متقاضی راهپیمایی باید یک هفته قبل از انجام راهپیمایی کتباً و حضوراً توسط نماینده رسمی و معرفی شده گروه درخواست خود را به وزارت کشور تسلیم کند.
دبیر کمیسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب به "نماینده رسمی و معرفی شده گروه» و کلید واژه « حضوراً » در قانون اشاره کرد و گفت: براساس ماده 32 همین قانون گروه موظف است در موقع تسلیم درخواست خود موارد زیر را دقیقاً مشخص کرده و مدارک لازم را ارائه دهد.
عباس‌زاده مشکینی به مواردی که در ماده 32 نماینده رسمی گروه موظف است در موقع تسلیم درخواست ارائه کند اشاره کرد و افزود: موضوع راهپیمایی یا اجتماع و هدف از برگزاری آن، تاریخ برگزاری و ساعت آغاز و پایان آن، مسیر راهپیمایی و ابتدا و انتهای آن، محل سخنرانی و قرائت قطعنامه، مشخصات کامل مسئولین اجرایی و انتظامی مراسم با معرفی‌نامه کتبی از گروه مربوطه، سخنرانان و موضوع سخنرانی، شعارهای راهپیمایی، یک نسخه از قطعنامه تهیه شده و یک نسخه از طرح و شیوه انتظامات داخلی راهپیمایی باید در اساس قانون در اسرع وقت به مسولین زیر ربط ارائه شود.
وی ادامه داد: طبق ماده 31 همان قانون نماینده رسمی گروه موظف است تعهدی مبنی بر عدم حمل سلاح و عدم اخلال نسبت به مبانی اسلام و امنیت به وزارت کشور تسلیم کند.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور تصریح کرد: نتیجه می‌گیریم نماینده رسمی گروه متقاضی برگزاری راهپیمایی باید «حضوراً» به وزارت کشور مراجعه و تعهدات و مدارک مصرح در قانون را ارائه کند تا در خواست بصورت شفاف و تکمیل شده و برای اخذ نظر کمیسیون ماده 10 احزاب در دستور کار قرار گیرد و به نظر بنده این شیوه قانونی برای حراست از نعمت آزادی و حقوق مردم و تأمین امنیت و رعایت نظم و قانون ساز و کاری کاملاً منطقی و عقلایی است.
عباس‌زاده مشکینی در خصوص برخی شایعات در زمینه راهپیمایی در روزهای آینده، تاکید کرد: ما هم مثل شما این روزها در برخی از رسانه‌ها شایعات و اخباری را پیرامون درخواست مجوز توسط برخی اشخاص و گروهها دیده‌ایم که لازم می‌دانم در این زمینه مطالبی را عنوان کنم.
وی ادامه داد: اولا " نماینده رسمی هیچ حزبی حضوراً برای طرح درخواست و ارائه مدارک قانونی برای تکمیل درخواست برای طرح در کمیسیون ماده 10 احزاب به وزارت کشور مراجعه نکرده‌است ثانیاً تنها نشانه‌ای که ما یافته‌ایم این است چند روز پیش یادداشتی غیر رسمی مبنی بر درخواست مجوز راهپیمایی به دبیر خانه وزارت کشور ارسال شده‌است که عنوان چند حزب از جمله دو حزب توقیف شده ذیل این یادداشت درج شده که حتی یکی نیز فاقد امضاء است که البته تکلیف حزب توقیف شده مشخص است.
مدیرکل سیاسی وزارت کشور تاکید کرد: کارشناس مربوطه در وزارت کشور تلاش کرده‌است با مسئولین رسمی گروه‌هایی که عنوان آنها در ذیل این یادداشت آمده‌است تماس گرفته و خواسته‌است در صورتی که مفاد یادداشت، موضع و درخواست رسمی گروه است طبق قانون و به‌صورت شفاف طرح درخواست کنند و با عرض پوزش باید عرض کنم " قائم با شک بازی " نکنند. لیکن کسی حاضر به قبول مسئولیت این یادداشت نشده است.
عباس زاده مشکینی با بیان اینکه بنده نمی دانم از این رفتار در فرهنگ سیاسی و اجتماعی با چه تعبیری یاد کنم، افزود:البته رفتار قاطبه احزاب کشور ما بحمدالله مقوّم عنصر عقلانیت و مدنیت و قانون گرایی است. اما متأسفانه تعداد انگشت شماری از احزاب و شبه احزاب با این گونه رفتارها، در تعمیق روحیه بی اعتمادی تاریخی به مقوله تحزب نقش مؤثری ایفاد می‌کنند که با اصل «مسئولیت‌های اجتماعی سازمان‌ها »منافات دارد.


<   <<   21   22   23   24   25   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ