سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خدای سبحان، هر آن که را دینش استوار ودستانش گشوده باشد، دوست دارد . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 12:47 عصر
 مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: اگر تربیت‌بدنی حمایت مالی نکند تراکتورسازی را واگذار می‌کنم.

ناصر شفق در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شنیده هایی مبنی بر تغییر و تحول مدیریتی در باشگاه تراکتورسازی و احتمال واگذاری این باشگاه به استانداری عنوان کرد: با توجه به عدم حمایت از تربیت بدنی استان نسبت به باشگاه تراکتورسازی، اعلام کرده ام اگر این عدم حمایت ها ادامه داشته باشد باشگاه را واگذار می کنم.
وی افزود: سال اولی که وارد این باشگاه شدم بدون حمایت توانستم تیم را از دسته اول به لیگ برتر بیاورم. ظرف این هفته تصمیم گیری می کنم و نگران تیم هم نیستم.

شفق ادامه داد: سال اول می گفتند با یک مربی جوان این تیم به لیگ دسته دوم سقوط می کند. وقتی به لیگ برتر آمدیم گفتند با این یارگیری ها تیم دوباره سقوط می کند اما من کارم را بلدم و می دانم کی و چگونه یارگیری کنم و وارد هیاهو نمی شوم، چرا که سال قبل هم این تیم بدون حمایت آنچنانی و ریخت و پاش به بهترین شکل بسته شد.

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تاکید کرد: از بستن تیم خیالم راحت است. با 5 بازیکن لیگ برتری صحبت کرده و به توافق رسیده ایم اما برای جلوگیری از سوء استفاده از ذکر نام آنها خودداری می کنیم. نمی خواهم اتفاقی که بین تراکتورسازی و هادی اصغری رخ داد تکرار شود. این بازیکن با من مذاکره کرد و بعد از اینکه قیمت خود را بالا برد با تیم دیگری با قیمت بیشتری قرارداد امضا کرد.


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 12:46 عصر
 مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز گفت: برای احترام به تیم‌های تبریزی از آنها برای حضور در لیگ برتر بازیکن نمی‌گیریم.

میرمعصوم سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد قهرمانی در لیگ دسته اول و صعود به لیگ برتر اظهار داشت: با صعود به لیگ برتر همه فکر می‌کنند که کار ما دیگر به پایان رسیده است، اما باید توجه داشت که تلاش ما از این پس آغاز می‌شود و باید با قدرت آینده را فتح کنیم.
وی افزود: در حال حاضر باید بیشترین تمرکز و دقت ما بر روی جذب بازیکن باشد تا بتوانیم همانند تراکتورسازی در لیگ برتر موفق بوده و باعث افتخار شهر تبریز باشیم. دوست نداریم مانند سایر تیم‌ها در سال نخست به دسته اول سقوط کنیم.
مدیرعامل باشگاه شهرداری تبریز در مورد جشن قهرمانی عنوان کرد: جشن قهرمانی و صعود به لیگ برتر در آخرین بازی و پس از بازی با اتکا گلستان برگزار می‌شود.
وی در مورد جذب بازیکن تاکید کرد: برای جذب بازیکن به هیچ وجه از تیم ‌های تبریزی بازیکن نمی‌گیریم، چون هدف ما موفقیت فوتبال تبریز است و نمی‌خواهیم با در اختیار گرفتن آنها تیم های دیگر تضعیف شوند.
سهرابی ادامه داد: با توجه به اینکه ما یک تیم بازیکن ساز هستیم به همین دلیل برای فصل آینده استخوان بندی تیم خود را حفظ می‌کنیم و تنها در حدود 5 یا 6 بازیکن را برای تقویت تیم جذب خواهیم کرد.
وی با اشاره به حفظ میثاقیان در کادر فنی تصریح کرد: ما دوست داریم که این مربی را حفظ کنیم، اما باید دید شرایط چگونه است و مذاکرات به کجا خواهد انجامید. اگر میثاقیان تمایل داشته باشد ما مشکلی برای ماندن وی نداریم و حق او است که در لیگ برتر شهرداری را هدایت کند.
مدیرعامل باشگاه شهرداری ادامه داد: از این هفته مذاکرات جدی خود را برای ابقای میثاقیان و جذب بازیکنان آغاز خواهیم کرد.


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 12:46 عصر
 پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس شب گذشته با علی سعیدلو دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی پروین که در چند وقت اخیر ناراحتی خود را مبنی بر عدم توجه مسئولان سازمان تربیت‌بدنی به او برای حضورش در پرسپولیس اعلام کرده بود، شب گذشته به مدت 120 دقیقه در جلسه‌ای با رئیس سازمان تربیت‌بدنی شرکت کرد و در خصوص شرایط خودش با سعیدلو به بحث و گفت‌وگو پرداخت.
در دقایق پایانی این جلسه مجید فرخزادی حضور داشت. پروین هم اکنون به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرفنی استیل آذین فعالیت می‌کند.
این جلسه از ساعت 20:30 الی 22:30 در سازمان تربیت‌بدنی برگزار شد.


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 12:45 عصر

 

 سایت آفتاب نیوز نوشت:

 عصر دوشنبه حجت الاسلام و المسلمین آقاتهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با حضور در منزل یادگار امام در قم، با حجت الاسلام و المسلیمن سید حسن خمینی دیدار و گفت‌و گو کرد.

در این دیدار که در فضایی دوستانه انجام شد، نماینده مردم تهران در مجلس، مراتب تاسف خود را از اهانت‌های صورت گرفته به یادگار امام ابراز داشت.

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی نیز با تشکر از وی، بر ضرورت همدلی و وحدت بین نیروهای سیاسی کشور تاکید کرد.


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:24 صبح

تاجیک ها اسکناس 20 سومونی با تصویر شیخ‌الرییس ابوعلی سینا دانشمند بزرگ ایرانی منتشر کرده‌ و او را تاجیک خوانده‌اند.

بوعلی سینا

و این هم اسکناس 10 سومونی با عکس شیخ علی همدانی

شیخ علی همدانی


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:18 صبح

 سخنان یک شنبه شب رئیس‌جمهور در سالگرد پیروزی‌اش در انتخابات دهم ریاست جمهوری شوک دیگری به اصولگرایان وارد کرد.

سیدمحسن فرجادی: رئیس‌جمهور در شبی که چند ساعت پیش از آن پاسخ دبیر شورای نگهبان به نامه هفته پیش خود را دریافت کرده بود بدون اینکه به آن نامه و توصیه‌ای که به او برای اجرای قوانین شده بود اشاره‌ای کند و پایبندی دولت به قوانین را یا دآور شود جبهه جدیدی را با طرح موضوعی که تازه نبود اما او با زیرکی در آن دمید و تا چند روز آینده رسانه‌ها و بخشی از مسئولین و نخبگان را به خود مشغول می‌کند مطرح کرد. این سخنان باعث شد که برخی سایتهای حامی دولت که از این مواضع رئیس‌جمهور برآشفته شده بودند تیتر «سخنان تعجب برانگیز رئیس‌جمهور درباره بد حجابی» را برای سخنان آقای احمدی نزاد برگزینند.

احمدی‌نژاد که به‌عنوان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه همین شورا مبنی بر طرح عفاف و حجاب را در کسوت رئیس‌جمهور برای اجرا به وزیر کشور ابلاغ کرده است و مامورین نیروی انتظامی هم که در سطح جامعه با بدحجابی برخورد می‌کنند، ماموران وزارت کشور محسوب می‌شوند یکشنبه شب گفت که روش موجود در برخورد با بدحجابی درست نیست و با اشاره به انتقادات در جامعه به وضعیت حجاب اظهار داشت که «عده‌ای هر چند ماه می‌خواهند جنجال به پا کنند» او اینگونه این سئوال را در ذهن بینندگان تلویزیون وشنوندگان رادیو ملی ایجاد کرد که

  • پس چطور دولت می‌گوید که این برخوردها از سوی دولت نیست؟
  • اگر رئیس‌جمهور مخالف این برخوردها هستند چرا امر نمی‌کنند تا دیگر انجام نشود؟
  • اگر برخوردها با بدحجابی در سطح جامعه از سوی دولت نیست، پس بفرمایند که چه نیرویی خارج از دولت این برخوردها را می‌کند؟

این سه سئوالی بود که حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نایب رئیس کمیسیون امینت ملی وسیاست خارجی مجلس و از روحانیون شاخص مجلس مطرح کرد تا در عین تعجب از سخنان احمدی‌نژاد انتقادی ضمنی را نیز از وی مطرح کرده باشد.

این نوع سخن گفتن آقای رئیس‌جمهور بیش از آنکه به حل موضوعات کمک کند نقش جدی در فضا سازی‌های جدید و به حاشیه رفتن مسئله روز دارد.

اینگونه است که از دیروز رسانه‌ها به جای مطالبه اجرای قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی که با تأیید شورای نگهبان قانون اساسی لازم الاجرا و خدشه ناپذیر شده است محور جدیدی که آقای احمدی‌نژاد درباره حجاب و مسائل فرهنگی باز کرده‌اند را پیگیری می‌کنند تا «اجرا نشدن قوانین توسط دولت» تا اطلاع ثانوی فراموش شود و مهر قانون گریزی بر رنگ.

دولت که در چند هفته اخیر صراحتا با اجرایی نبودن برخی قوانین از وظایف خود شانه خالی کرده بود با نامه به دبیر شورای نگهبان تلاش داشت تا ارزیابی از موضع این نهاد نسبت به دولت داشته باشد اما اینک مسئله را عوض کرده تا به روش «ایجاد مسائل دوره ای» و «حرکت در سایه شوک» به فعالیت و پیشبرد راهبردهای خود بپردازد.

نشانه‌های تغییر
عیان شدن خط کشی جدید در جبهه اصولگرایی پس از آن مشخص شد که آیت الله جنتی در اولین پنجشنبه خرداد ماه در همایش رؤسای دفاتر استانی و مدیران ستادی شورای نگهبان، بی‎آنکه اشاره مستقیمی به کسی داشه باشد، انتقاداتی را خطاب به برخی مسئولان مطرح کرد که کم سابقه بود. او که همواره به دفاع از احمدی‎نژاد و دولتش می‎پرداخت، اینبار ضمن تجلیل دوباره از رئیس‎جمهور، این انتقادات را گفت و متذکر شد که تاکنون به دلیل «به دلیل مصلحت‌اندیشی‌ ناشی از احتمال سوء استفاده فتنه‌گران» این انتقادات را علنی نکرده است. او در گوشزد کردن این ضعف‌ها، از وجود عناصری در پست‌های سیاسی با تفکراتی خاص، سخن گفت که در عزل و نصب‌ها دخالت نابجا می‌کنند و مایلند کشور به آمریکا نزدیک شود. جنتی چنین اقداماتی را برای نظام خطرناک توصیف کرد و با ابراز تاسف از حذف نیروهای انقلابی از مراکز مختلف و بر سر کار آوردن افراد غیرانقلابی به جای آنها، گفت: آنها به گمان خودشان می‌خواهند، آینده سیاسی خود را تضمین کنند.

محمد نبی حبیبی دبیر حزب موتلفه اسلامی در گفت و گو با خبر در پاسخ به سئوالی درباره اظهارات اخیر آیت الله جنتی درباره نقد دولت گفت که: شاید آقای جنتی احساس کردند تداوم تأیید مطلق از هر جریانی در کشور نهایتاً ممکن است مشکلاتی فراهم کند.

پرواز بدون اصولگرایی
این نگرانی شاید به این دلیل باشد که دولت دهم همچون سفینه‌ای که همکنون مخازن سوخت خود را در فضا رها کرده و بدون آنها به ادامه مسیر ادامه می‌دهد تبدیل شده است.

سفینه دولت ظاهراً دیگر به سوخت اصولگرایان احتیاجی ندارد که انتقادات بانیان اصلی این جریان در حال فزونی گرفتن است.

آنگونه که دولت دهم پیش می‌رود می‌توان پیش کرد که از این پس اصولگرایانی در برابر اصولگرایی زاییده دولت شکل خواهد گرفت. اصولگرایی که با مختصات خاص خود در جهت پیش برد راهبردهای مدنظرش تلاش خواهد کرد و توفنده در جهت یارگیری‌های جدید تلاش می‌کند.

فتح میدان‌های جدید
نگاه به آرای پراکنده ایرانیان در سراسر دنیا و جلب نظر آنها به خود از یک سو و یارگیری از جبهه رقیب سابق یعنی «سبزها» دو گامی است که جریان دولتی به دنبال تحقق آن است.

این نگاه به دنبال آن است تا با حرکتی بر مرزهای تفکیک خطوط سیاسی و حتی اعتقادی حیات سیاسی منحصر به فردی را برای خود رقم بزند.

پدیده‌ای که از یک سو سر بر زانوی خوانندگان لس آنجلسی که این روزها شایعه حضورشان در ایران دهان به دهان می‌چرخد دارد و از سوی دیگر با طرح اعتقادات شیعی دل منتظران را می‌رباید.

اینگونه است تلاشی که خوانندگان وطن فراموش کرده سالهای پیش که به تازگی پایشان به ایران باز شده و در سالهای پیش برای بازگشت به وطن پس از انقلاب اسلامی تلاشی نکرده اینگونه از سوی مسئول دفتر رئیس‌جمهور تعبیر می‌شود که «فعالیت هنری در همه بخش‌ها از جمله موسیقی برای همه‌ هنرمندان در داخل و خارج از کشور آزاد است و برگشت به ایران برای کسی مشکلی ندارد. . .»

این همان سوخت جدیدی است که پس از استفاده از پتانسیل‌های اصولگرایی سفینه را به پیش می‌برد تا با بهره‌گیری از قابلیت‌ها و پتانسیل‌هایی که یا کشف نشده و یا اینکه تا پیش از این در اختیار و تسلط جریان اصلاح‌طلب بود در مدار جدید به حرکت توفنده خود ادامه دهد.

تساهل رو به تزاید دولت در امور فرهنگی و میدان دادن به جریان‌هایی که تا پیش از این در مجموعه انقلاب اسلامی نگریسته نمی‌شدند این نگرانی را ایجاد می‌کند که نتیجه این جریان که بخش‌هایی از آن در سخنان رئیس‌جمهور ذیل مسئله حجاب و نگاه دولت به مسئله فرهنگ قابل تحلیل است چه اثراتی را به دنبال خواهد داشت.

اولین اثر این جریان را می‌توان در خط کشی جدیدی که دولت را آن سوی جوی اصولگرایی قرار می‌دهد دانست. جبهه‌بندی که تدارک جدی برای شکل‌گیری آن شده است.

در این جبهه‌بندی جدید است که حرفهای اسفندیار رحیم مشایی یک هفته پس از انتقادات آیت الله جنتی معنا می‌یابد آنجایی که وی گفته است «تحولات آینده همچون شعله‌های کوره‌ای است که همه مدعیان دروغین دین، انقلاب و رهبری عزیز را رسوا خواهد کرد و بدین شکل دوران جدیدی از شکوفایی آغاز خواهد شد.»

وی که در در دیدار اعضای شورای راهبردی حامیان احمدی‌نژاد در ایلام سخن می‌گفت به آنچه وی عبور برخی اصولگرایان از احمدی‌نژاد خواند اشاره کرد و گفت: «کسانی که از ابتدا هم با احمدی‌نژاد نبودند پس از پیروزی ایشان گفتند ما احمدی‌نژاد را به پیروزی رساندیم این افراد به تدریج باطن خود را آشکار کرده و از احمدی‌نژاد عبور خواهند کرد.»

وی افزود: «برخی که خود را میزان‌الاسلام و میزان الولایه می‌دانند با این‌که خودشان هم در دنیای خود جا نمی‌شوند، می‌خواهند همه را در دنیای کوچک و حقیر خود جای دهند و دوست دارند هر آن‌چه آنان می‌پسندند را دیگران هم پذیرفته و تابع محض آنان باشند.»

شناسایی مرجع ضمیر مورد نظر مسئول دفتر رئیس‌جمهور کار و تعبیر او از گذر اصولگرایان از احمدی‌نژاد کار دشواری نیست، موضوعی که سازنده جناح بندی‌های از این پس در اطلس سیاست ورزی کشورمان است با این تفاوت که این گذر را آقای رئیس‌جمهور آغاز کرده اند؛ مباحث داخلی مصاحبه رادیو تلویزریونی آقای رئیس‌جمهور را اگر ندیده‌اید حتماً بخوانید! 


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:16 صبح

 

 آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی در خاطرات 25خرداد1363نوشته است:

عصر، آقای‌ [حبیب‌ الله‌] عسکراولادی‌ آمد و از پذیرفتن‌ سمت‌ معاونت‌ وزیر کشور، امتناع‌کرد. درباره‌ کمیته‌ امداد و مسائل‌ اختلافی‌ بازاریان‌ با دولت‌ بحث‌ کردیم‌؛ کمی‌ جو بهتر شده‌ است‌ ولی‌ معتقد است‌ که‌ دولت‌، برنامه‌ کوتاه‌ کردن‌ دست‌ بازاریان‌ [از اقتصاد کشور] را دارد ونمونه‌هائی‌ از محدودیت‌های‌ اتاق‌ بازرگانی‌، کمیته‌ اصناف‌ و... را ذکر و اظهار می‌کرد با کنار رفتن‌[آقای‌ میرحسین‌ موسوی‌] نخست‌ وزیر مخالف‌ است‌، ولی‌ باید [عملکرد ایشان‌] تعدیل‌ شود.


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:15 صبح

 

روزنامه تهران امروز نوشت:
  • در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رئیس‌جمهوری در باره طرح مبارزه با بدحجابی گویی او از موضع یک فعال اپوزیسیونی می‌نمود.
  •  نیروی انتظامی از زیرمجموعه‌های وزارت کشور به شمار می‌رود و وزارت کشور زیر نظر رئیس‌جمهوری فعالیت‌های خود را سامان‌دهی می‌کند، اگر آقای احمدی‌نژاد انتقادی بر شیوه برخورد با موضوع بدحجابی دارد، آیا برای او ممکن نیست که این انتقادها را از طریق وزارت کشور به نیروی انتظامی که متبوع وزارتخانه یاد شده است، انتقال دهد؟
  •  رسانه‌ای ساختن نقد شیوه‌های مبارزه با بدحجابی جز آن که شائبه تاثیرگذاری بر افکار عمومی را در پی داشته باشد، نتیجه چندان مهم دیگری در پی نخواهد داشت.

سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:14 صبح

 

 روزنامه سیاست روز نوشت که کلوتیدریس اعلام کرده که در ایران شکنجه نشده است .

این روزنامه افزود :‌

این متهم فرانسوی که مدتی را به علت حضور در تجمعات غیرقانونی و ارسال تصاویر آن به خارج از کشور در بازداشت به سر می‌برد، در گفتگو با رادیو فرهنگ فرانسه درباره دوران بازداشت و محاکمه خود در ایران سخن گفت. وی گفت: در زمان محاکمه احساس می کردم در روز قیامت هستم.

به گفته ریس، وی در اتاق کوچکی با هشت متر مربع مساحت ساکن بود که تنها یک دستشویی و زیرانداز موکت داشته و هرکس دو پتو و یک مسواک در اختیار داشت. این شبکه رادیویی که مدام، ریس را یک این مدرس جوان فرانسوی می‌خواند از وی درباره شکنجه در دوران بازداشت پرسید که ریس پاسخ داد: یکی از نخستین جملاتی که من از هم سلولی هایم پرسیدم این بود که آیا شکنجه شده‌اند؟ آنها خیلی سریع به من اطمینان دادند که شکنجه ای در کار نبوده است. به گفته وی، هم سلولی هایش که سه دختر بودند مرتب می خندیدند.

در پایان این مصاحبه، وقتی که خبرنگار فرانسوی با اصرار از کلوتیلد ریس خواست درباره سختی‌های آن دوران بگوید، وی بدون اشاره به اقامت دراز مدت در سفارت فرانسه در ایران تنها توانست چنین موضوعی را مطرح کند: از نظر فیزیکی آنها مرا تهدید نکردند اما باور کنید فشارهای روحی به من وارد می شد. 


سه شنبه 89 خرداد 25 , ساعت 10:12 صبح

 

 سایت جهان نوشت:


 گلشیفته فراهانی که اخیرا از سوی وزارت ارشاد دولت دهم دعوت به بازگشت شده است، اینبار نه به عنوان یک بازیگر بلکه در کسوت خوانندگی برای سبزها نقش آفرینی کرد.

وی در آهنگی به نام سکوت، به سابقه مبارزه برای آزادی در ایران پرداخته است.در کلیپی که همراه با این آواز منتشر شده است صحنه هائی از اغتشاشات خیابانی پس از انتخابات 88 قرار گرفته است.

فراهانی در ارتباط با این کلیپ به بی بی سی گفت:من حرف هم نسلی های خودم را با این آواز بیان کردم.خواستم بگویم که سالها برای آزادی و رای دادن مردم زحمت کشیده شده است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه من طرفدار هیچ جریان سیاسی نیستم می گوید:ولی این انگی که به برخی زده می شود که اینها طرفدار بیگانگان هستند اشتباه است.اینها -اشاره به اصلاح طلب ها-آزادی می خواهند .به دنبال تغییر هستند.اصلاحات می خواهند انجام شود.

در این کلیپ عکس هائی از میر حسین و خاتمی و هاشمی نیز در کنار تصاویر مربوط به اعدام های پس از انقلاب و درگیری های پس از انتخابات به نمایش در آمده است.

لازم به ذکر است فراهانی پیش از این در گفت وگو با  بی بی سی ضمن تشکر از دعوت شمقدری معاون سینمائی وزارت ارشاد در دولت دهم گفته بود:جا دارد از آقای شمقدری تشکر وِیژه کنم.کم شده که دوستان در وزارت ارشاد به فکر حل چنین مشکلاتی باشند.


<   <<   11   12   13   14   15   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ