سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه خداوند، بنده ای را دوست بدارد، راهصواب و هدایتش را به او می نماید و به او توفیق فرمانبری ازخود می دهد . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 1:20 عصر
 

 روابط عمومی باشگاه تراکتورسازی تبریز، مهدی شیرازی اظهار داشت: با توجه به خلق حماسه‌ای بزرگ از طرف هواداران تراکتور و ظهور پدیده‌ای در قاره کهن آسیا، طبق برنامه‌ریزی‌های مدون باشگاه، کارت‌های هواداری صادر و به آدرس پستی هواداران ارسال می‌شود.
وی افزود: طبق نظر باشگاه، هواداران پس از ثبت نام در سامانه 10004444 و اخذ کد هوادارای می‌توانند مبلغ 30 هزار تومان به حساب بانک سپه به شماره 22/100044 واریز کنند یا از طریق شماره کارت 982300842305 به سادگی هر چه تمام‌تر و با انتقال وجه از طریق کارت به کارت عملیات بانکی خود را انجام دهند و پس از واریز، مشخصات فردی و فیش واریزی را به قسمت صدور کارت هواداری در سایت رسمی باشگاه ارسال کنند.
شیرازی تصریح کرد: 5 هزار تومان از این مبلغ در حساب هوادار به عنوان مبلغ اولیه افتتاح حساب خواهد ماند و با شارژ حساب توسط خود هوادار مبلغ پنج هزار تومان به آن اضافه می‌شود. همچنین حدود هزار تومان هم هزینه صدور کارت خواهد بود و با این حساب رقم اصلی حق عضویت یک ساله 24 هزار تومان است.
مدیر روابط عمومی باشگاه تراکتور ادامه داد: حساب هواداری نیز به ‌مانند دیگر حساب‌ها است و هر هوادار به هر میزان که بخواهد می‌تواند از حساب خود کسر یا اضافه کند حتی با صحبت‌هایی که با بانک مطبوع انجام شده است هواداران می‌توانند وام نیز از این بانک اخذ کنند پس این حساب که افتتاح می‌شود یک حساب عادی است و تمام تسهیلات شامل آن می‌شود.
وی اظهار داشت: همانطور که بارها توضیح دادیم واریز حق عضویت مانند واریز عضویت در تعاونی‌های مصرف یا غیره است ولی در وجهی بسیار وسیع و گسترده‌تر، چراکه هواداران با عضویت در کانون هواداری از خدمات بسیار بیشتری از هر نظر برخوردار می‌شوند زیرا یک دست صدا نداشته و هواداران همچون همیشه به صورت مادی و معنوی باید حامی تیم محبوب خود باشند.


سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 1:18 عصر

 

 به گزارش مهر:

شهردار منطقه 12 تهران از افتتاح خانه بازسازی شده پروین اعتصامی در محدوده ناحیه 2 این منطقه همزمان با روز ملی موزه و میراث فرهنگی خبر داد. 

نادر کرمی شهردار این منطقه گفت: «همزمان با روز ملی موزه و میراث فرهنگی، این منطقه به عنوان میراث دار پیشینه تاریخی شهر تهران، در راستای حفظ و احیاء اماکن تاریخی و ارج نهادن به مقام شامخ مشاهیر ایران زمین، خانه بازسازی شده ادیب و شاعر بزرگ پروین اعتصامی را در محدوده ناحیه 2 افتتاح می کند.»

وی افزود: خانه پروین اعتصامی با هزینه ای بالغ بر (هزینه تملک و بازسازی) 7 میلیارد ریال توسط شهرداری منطقه 12 تهران بازسازی شده و طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان شهرداری تهران و همچنین صاحبان ادب و اندیشه، روز سه شنبه 28 اردیبهشت ماه ساعت 17 افتتاح و تحویل کمیته ملی موزه ها (ایکوم) می شود..

خانه پروین اعتصامی در خیابان مصطفی خمینی بعد از چهارراه سرچشمه، کوچه شهید کمیلی واقع است.


سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 12:4 عصر
 
در میان این بازیکنان? ?سرشناس، گرى نویل، ریو فردیناند و پل اسکولز بازیکنان سرشناس منچسترنایتد? ?دیده مىشــدند که در پایان کنسرت، عکســى هم به یادگار در کنار خواننده ایرانى? ?انداختند.
 نام اکبــر گلپایگانى(گلبا) براى? ?همه ایرانیان نامى آشناست? ?بهخصــوص آنهــا کــه بــه? ?موســیقى اصیــل ایرانــى? ?ع?قهاى فراوان دارند.

اخیرا ً? ?این خواننده بنــام ایرانى در? ?لندن کنسرتى برگزار کرد که? ?یکــى از اتفاقات حاشــیهاى? ?پرســروصداى آن، حضــور? ?بازیکنان مشهور فوتبال شاغل در لیگبرتر انگلیس در آن بود. در میان این بازیکنان? ?سرشناس، گرى نویل، ریو فردیناند و پل اسکولز بازیکنان سرشناس منچسترنایتد? ?دیده مىشــدند که در پایان کنسرت، عکســى هم به یادگار در کنار خواننده ایرانى? ?انداختند.

سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 12:2 عصر
 
این تبادل سوخت است یا انتقال سوخت؟
تا همین جا این پیام به غربیها منتقل می‌شود که فشار آنان نه فقط در دولت خاتمی مؤثر افتاد، بلکه در احمدی نژاد هم ..
امضای بیانیه تهران درباره تبادل سوخت هسته ای بین ایران و گروه وین، واکنش های متعددی را هم در داخل و هم در خارج از کشور به دنبال داشته است. در داخل کشور انتقاداتی به رئیس جمهور بابت امضای چنین بیانیه ای وارد شده است.

به گزارش سرویس سیاسی «فردا» احمد توکلی نماینده اصول گرای مجلس در صدر این منتقدان است که معتقد است بیانیه تبادل سوخت هسته‌ای مصالح ملی را تأمین نمی‌کند. او در همین باره از رئیس جمهور خواسته تا به مجلس بیاید و در باره این بیانیه عجیب توضیح بدهد.



توکلی در گفتگویی با یک خبرگزاری نزدیک به دولت گفته است: این بیانیه ایران را یکطرفه متعهد می‌سازد که کل 1200کیلو اورانیوم 3.5 درصدی خود را از تسلط خویش خارج کند و به خاک ترکیه منتقل کرده و تحت سلطه آن کشور قرار دهد بدون آنکه طرف پرمدعای غربی هیچ تعهدی بسپارد.

ایران خودش را متعهد کرده است و با کمال تعجب قوی‌ترین اهرم خویش را برای ادامه مذاکرات از دست می‌دهد. این بیانیه که آن را بیانیه تبادل سوخت نامیده‌اند مصالح ملی ما را تأمین نمی‌کند و ان را باید بیانیه انتقال سوخت هسته‌ای ایران نامید نه تبادل سوخت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا صدور این بیانیه نمی‌تواند بن بست فعلی را بشکند، یا قطعنامه جدید تحریم را متوقف کند این چنین پاسخ داد: این ما نبودیم که مذاکرات را متوقف کردیم. رئیس جمهور از هر فرصتی برای گشودن باب گفت و گو بهره می‌گرفته است تا حدی که بعضا مورد انتقاد هم واقع شده است. اگر قرار باشد بن بست به هر قیمت شکسته شود، چرا اساسا چندین سال برای استیفای حق مسلم ملت ایستادگی کردیم و به تولید صنعتی اورانیوم موفق شدیم؟ اگر گروه وین اورانیوم 20 درصد را نداد و شرط تحویل را توقف و تعطیلی هر نوع غنی سازی قرار داد و تهدید کرد که در غیر این صورت تحریم جدید اعمال می‌کنیم چه خواهیم کرد؟ باز هم به نقطه‌ای خواهیم رسید که حال در آن هستیم اگر با فشار ترکیه را از بازگرداندن اورانیوم ما منع کرد چه می‌کنیم؟ در آن صورت که خیلی هم محتمل است روابط دوستانه ما با یکی از همسایگان مهم ما را نیز اسیب می‌زند.

شروط مجلس برای تبادل سوخت

من نظر خودم را می‌گویم و نمایندگان خودشان باید تصمیم بگیرند. البته اصل 77 قانون اساسی چنین موافقتنامه‌هایی را پس از تصویب مجلس قابل اجرا شمرده است. دیروز یکشنبه‌ 25 اردیبهشت ماه در مجلس یک بیانیه آ‌ماده امضا شدکه جمع آوری امضاها به سه شنبه موکول شد. مضمون بیانیه این است که درباره اصل مبادله سوخت از دولت حمایت شده ولی چند شرط قائل شده است. اول آنکه مبادله با ارسال بخشی از نیاز ما توسط غربیها در اول کار و انتقال معادل آن از طرف ما صورت گیرد.

دوم این کار در چند مرحله انجام گیرد نه یکباره تا پایبندی کشورهای سلطه‌گر اتمی آزموه شود و دست ما یکباره خالی شود. سوم شرط مقدمات انجام مبادله این باشد که اولا تمام تحریم‌های گذشته متوقف شود تا محدودیت‌های مالکی، تجاری و سرمایه‌گذاری برای ایران برطرف گردد تا حق غنی سازی اورانیوم برای ایران مجددا به امضای غربیها برسد و ثالثا غربیها به تعهدشان در NPT برای ساخت نیروگاه با ایران همکاری کنند.

رئیس جمهور به مجلس توضیح دهد

فکر می‌کنم مجلس وارد ماجرا شود و این شروط را الزامی کند. البته قدم اول این است که رئیس جمهور محترم که در سیاست خارجی اهل ایستادگی و منطق است در مجلس حاضر شود و در جلسه غیرعلنی به نمایندگان ملت توضیح دهد که چرا چنین تصمیم عجیبی اتخاذ شده است. بقیه راه پس از آن باید تعیین گردد.

البته تا همین جا این پیام به غربیها منتقل می‌شود که فشار آنان نه فقط در دولت خاتمی مؤثر افتاد، بلکه در احمدی نژاد هم می‌تواند مؤثر باشد. این یک خسارت است. خدایی ناخواسته اگر این بیانیه اجرا شود، وزن ترکیه را در معادلات منطقه‌ای بالا می‌برد و وزن ما را کاهش می‌دهد و به دلیل عضویت ترکیه در ناتو اگر مناسبات ما با ترکیه آسیب ببیند از این حیث نیز ما ضرر کرده‌ایم.

بیانیه اجلاس تهران یعنی عقب نشینی کامل ایران

روزنامه جمهوری اسلامی هم در سرمقاله امروز خود با انتقاد از امضای بیانیه تهران نوشته است؛ تا قبل از اجلاس گروه 15 در تهران و اجلاس سه جانبه ترکیه، برزیل و ایران، سیاست محوری نظام جمهوری اسلامی ایران این بود که "مبادله سوخت اتمی فقط در ایران". این نکته را آقای منوچهر متکی وزیرامورخارجه کشورمان هفته گذشته برای چندمین بار مورد تأکید قرار داد و نکته‌ایست که با سیاست اعلام شده توسط رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای منطبق است. ایشان، سال گذشته تبادل سوخت با کشورهای گروه 1+5 را مشروط به سه شرط دانستند که عبارت بودند از:

1 - تبادل همزمان سوخت 20 درصد در برابر اورانیوم 5/3 درصد
2 - انجام مبادله فقط در خاک ایران
3 - تعیین میزان اورانیومی که مبادله می‌شود براساس نیاز ایران

متأسانه در بیانیه دیروز تهران، هیچیک از این سه شرط رعایت نشده و ایران پذیرفته است 1200 کیلوگرم سوخت 5/3 درصدی اورانیوم خود را قبل از آنکه چیزی تحویل بگیرد از کشور خارج نماید وظرف یکسال بعد مقدار 120 کیلوگرم سوخت 20 درصد غنی شده تحویل بگیرد. این، نه تنها رعایت شرط‌های مذکور نیست، بلکه یک عقب‌نشینی آشکار در همه زمینه‌های اعلام شده قبلی می‌باشد.


این بیانیه الزام حقوقی ندارد

روزنامه کیهان اما باوجود آنکه بیانیه مشترک ایران و ترکیه وبرزیل را دستاورد مهم می داند اما در عمل آن را قابل اجرا نمی داند و در سرمقاله امروز خود می نویسد؛ احتمال چندانی برای پذیرش مفاد بیانیه از سوی «گروه وین» (امریکا-فرانسه-روسیه و ان پی تی)وجود ندارد ولی جمهوری اسلامی ایران در هر دو حالت پذیرش یا عدم پذیرش گروه وین، برنده این میدان خواهد بود، چرا که پذیرش بیانیه به مفهوم نفی ادعاهای قبلی است و عدم پذیرش بیانیه به معنای آن خواهد بود که برنامه هسته ای ایران برای حریف فقط یک بهانه جویی بیرون از بستر فنی و حقوقی است- که هست- و حاکمیت اسلام ناب محمدی(ص) و الگو شدن آن برای سایر ملت های مسلمان کانون اصلی نگرانی و اضطراب غرب است و این، کم دستاوردی نیست.

برخلاف برداشت غلط- و یا احیاناً مغرضانه- برخی از رسانه های داخلی و خارجی، آنچه که دیروز به امضای سران سه کشور ایران و ترکیه و برزیل رسیده یک بیانیه- DECLARATION- است که به تنهایی فاقد هرگونه الزام حقوقی است و نه توافقنامه -AGREEMENT- که با الزامات و تعهدات حقوقی همراه باشد.

متن کامل بیانیه مشترک ایران،ترکیه و برزیل

1- ما بر تعهد به معاهده عدم گسترش سلاح های هسته ای و مواد مرتبط آن تاکید می کنیم و حقوق تمام اعضاء شامل جمهوری اسلامی ایران، در استفاده صلح آمیز و بدون تبعیض در تحقیق، توسعه، تولید و استفاده از انرژی هسته ای (همچنین چرخه سوخت هسته ای شامل فعالیت های غنی سازی) را یادآوری می کنیم.

2- ما اعتقاد راسخ خود را بیان می داریم که اکنون فرصتی بدست آمده است تا روندی رو به جلو در فضایی مثبت، سازنده و غیر تقابلی شروع تا به دوره ای از تعامل و همکاری رهنمون شود.

3- ما معتقدیم که تبادل سوخت هسته ای بستری برای شروع همکاری های مختلف، خصوصا همکاری های صلح آمیز هسته ای شامل ساخت نیروگاه هسته ای و راکتور های تحقیقاتی می باشد.

4- بر اساس این نکات، تبادل سوخت هسته ای حرکتی سازنده، رو به جلو و نقطه شروعی برای همکاری میان ملت ها است. چنین حرکتی باید به تعامل مثبت و همکاری در زمینه فعالیت های صلح آمیز هسته ای هدایت شود و از هرگونه تقابلی اعم از اقدامات ، رفتار و یا بیانیه های تهدید آمیزی که به حقوق و تعهدات هسته ای ایران تحت NPT لطمه می زند اجتناب گردد و همکاری هسته ای جایگزین آنها شود.

5- بر اساس موارد فوق، در راستای تسهیل همکاری هسته ای ذکر شده در بالا، جمهوری اسلامی ایران بر امانت گذاری 1200 کیلوگرم اورانیوم کم غنی شده (LEU) در ترکیه موافقت می کند. این مواد LEU در مالکیت ایران در ترکیه قرار خواهد داشت. ایران و آژانس امکان نظاره گری بر نگهداری ایمن از این مواد LEU را در ترکیه دارند.

6- ایران موافقت خود را با موارد فوق به آژانس ظرف هفت روز پس ازاین بیانیه اعلام می کند.متناسب با دریافت پاسخ مثبت گروه وین (آمریکا، روسیه، فرانسه و آژانس) جزئیات بیشتر تبادل سوخت از طریق توافقنامه کتبی و ترتیبات مربوط بین ایران و گروه وین که به طور مشخص خود را متعهد به تحویل 120 کیلوگرم سوخت لازم برای راکتور تحقیقاتی تهران نموده اند، به تفصیل بیان می شود.

7- از زمانی که گروه وین تعهد خود را به شرایط و مفاد این بیانیه اعلام نماید، طرفین خود را به اجرای تعهدات موافقت نامه مندرج در بند 6 ملزم می نمایند. جمهوری اسلامی ایران پس از توافق نامه بند6، برای به امانت گذاشتن مواد با غنای کم (1200 کیلوگرم)،آمادگی خود را در طول یک ماه بیان خواهد نمود. گروه وین نیز مطابق همین توافقنامه در طول یک سال 120 کیلوگرم مواد مورد نیاز راکتور تحقیقاتی تهران را به ایران تحویل می دهد.

8- در صورتی که مفاد این بیانیه مورد توجه و احترام قرار نگیرد، ترکیه حسب درخواست ایران، LEU ایران را بدون هیچگونه شرطی و به سرعت به ایران برگشت می دهد.

9- ترکیه و برزیل از آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تداوم گفتگوها با کشورهای 1+5 - کما فی السابق- در هر مکان از جمله در ترکیه و برزیل حول نگرانی های مشترک بر مبنای تعهدات دسته جمعی بر اساس مشترکات دو بسته پیشنهادی، استقبال می کنند.

10- ترکیه و برزیل از رویکرد سازنده جمهوری اسلامی ایران در پیگیری ایفای حقوق هسته ای کشورهای عضوNPT و پایبندی اش به این معاهده قدردانی نمودند. متقابلا ایران نیز از تلاش های سازنده کشورهای دوست ترکیه وبرزیل درایجاد فضای همکاری و حمایت از حقوق هسته ای ایران تشکر نمود.

سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 12:1 عصر
 
از شما می‌خواهم به این وظیفه‌ی خود عمل کنید و قبول کنید که اگر نمی‌خواهیم فرزندان یکی از ما در حوادث این‌چنین آسیب دیده باشد، پس باید جلوی تکرار این مسائل گرفته شود.
ایسنا: نماینده‌ی سمنان دربیان دلایل خود جهت ارایه‌ی تقاضای تحقیق و تفحص از وضعیت بازداشتگاه‌های کشور گفت: انگیزه‌ی اصلی من برای ارایه‌ی این طرح، فرمایشات رهبری و دستور ایشان برای تعطیلی بازداشتگاه کهریزک و برخورد با خاطیان بوده است که ایشان این اتفاق را یک جنایت بیان کردند.

مصطفی کواکبیان با تاکید بر این‌که انگیزه‌ی وی از ارایه‌ی تحقیق و تفحص انگیزه‌های خطی و جناحی نیست، یادآور شد: اگر هیاتی هم برای تحقیق و تفحص شکل بگیرد، من یک نفر هستم و 14 نفر دیگر را اعضای کمیسیون قضایی تعیین خواهند کرد.

وی اضافه کرد: لازم نیست ضدانقلاب‌هایی که خارج از کشور هستند و ادعای دلسوزی دارند و یا غربی‌ها هیاتی برای ما بفرستند؛ چرا که حقوق بشر قانون اساسی ما که متاثر از آموزه‌های دینی است، بسیار مترقی‌تر از حقوق بشر کشورهای دیگر است. لذا اگر آقای جواد لاریجانی در اجلاس ژنو تعطیلی بازداشتگاه کهریزک را افتخار تلقی می‌کند، من معتقدم بحث‌های دیگری در زمینه‌ی حقوق بشر می‌تواند افتخاراتی برای ما باشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی یادآور شد: ممکن است برخی از دوستان بگویند که دستگاه قضایی خود با ماموران خاطی برخورد می‌کند و لذا نیازی به تکمیل کمیته‌ی تحقیق و تفحص از بازداشتگاه‌ها نیست، اما این تحقیق و تفحص صرفا ربطی به بازداشتگاه کهریزک ندارد، بلکه این موضوع تنها انگیزه‌ای برای این تحقیق و تفحص شده است و در مورد همه‌ی بازداشتگاه‌ها صورت خواهد گرفت.

کواکبیان هم‌چنین ادامه داد: بر اساس اصل 76 قانون اساسی اگر دستگاه قضایی هم این موضوع را پی‌گیری کند، باز هم این حق مجلس است که تقاضای تحقیق و تفحص داشته باشد و این موضوع می‌تواند به صورت قانونی و بدون ایراد و شبهه انجام گیرد. اعضای هیات هم می‌توانند در صورت مصلحت مواردی را برای افکار عمومی منتشر کنند.

نماینده‌ی مردم سمنان در خانه ملت تاکید کرد: شما نمایندگان بر اساس اصل 67 قانون اساسی سوگند یاد کردید که با تکیه بر شرف انسانی، پایبند به حفظ حقوق ملت باشید. لذا از شما می‌خواهم به این وظیفه‌ی خود عمل کنید و قبول کنید که اگر نمی‌خواهیم فرزندان یکی از ما در حوادث این‌چنین آسیب دیده باشد، پس باید جلوی تکرار این مسائل گرفته شود.

کواکبیان در پایان خاطرنشان کرد: آیا سزاست در مقابل اتفاقی که رهبری آن را جنایت نامیدند، ما به عنوان نمایندگان ملت ساکت باشیم؟

پیش از توضیحات کواکبیان، گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس مستند به ماده 198 آیین‌نامه داخلی مجلس درخصوص تقاضای تحقیق و تفحص کواکبیان از وضعیت بازداشتگاه‌های کشور ارایه شد که به موجب این گزارش، کمیسیون پس از ارایه‌ی اطلاعات و بحث پیرامون ضرورت انجام تحقیق و تفحص، با رای‌گیری آن را به تصویب رساند.

پس از ارایه‌ی گزارش کمیسیون قضایی و توضیحات کواکبیان، تقاضای تحقیق و تفحص از بازداشتگاه‌ها به رای گذاشته شد که نمایندگان با 62 رای موافق 90 رای مخالف و 11 رای ممتنع به آن رای ندادند.

سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 12:0 عصر
 
وی اطلاعات کاملی از رفت و آمد های موسوی دارد و احتمالا برای پاره ای از توضیحات احضار شده است.
جهان: احمد یزدانفر سر تیم محافظان میر حسین موسوی دیشب توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

برخی گمانه زنی ها حاکی از آن است که وی اطلاعات کاملی از رفت و آمد های موسوی دارد و احتمالا برای پاره ای از توضیحات احضار شده است.

موسوی اخیرا از بمب گذاران حسینیه شیراز حمایت کرده بود.

روز یک شنبه نیز 174 نماینده مجلس در نامه ای به رئیس قوه قضائیه تاکید کردند که هر چه سریعتر سران فتنه در داخل را دستگیر کنید.

سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 11:18 صبح

 

 به نوشته مهر:

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رواج مجدد پدیده گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان در کشور خواستار اعلام اسامی پزشکانی شد که به انجام این رفتار خلاف قانون و شرع می پردازند.
گرفتن زیرمیزی از بیماران که در سالیان اخیر به شدت رواج یافته موضوع تازه ای به شمار نمی رود و همواره ذهن مردم و مسئولان را به خود معطوف کرده است ولی آنچه مسلم به نظر می رسد این است که تاکنون اراده ای قاطع برای برخورد جدی با این پدیده از سوی مسئولان امر وجود نداشته و این امر باعث جری تر شده برخی پزشکان برای رواج دادن این موضوع شده است.

متاسفانه در مواردی افرادی در دام این پدیده گرفتار می شوند که واقعا تامین مطالبات غیرقانونی این پزشکان برای آنها غیرممکن است و آنها حتی قادر نیستند درصدی از آن را تامین کنند چه برسد به اینکه مبالغ میلیونی مورد مطالبه را تامین کنند.

این پدیده در شهرستان های کشور به علت کمبود شدید و حتی در مواردی نبود پزشک متخصص رواج بیشتری دارد و بیماران ناگزیر تن به خواسته های غیرقانونی پزشکان می دهند.

نماینده مردم اهواز اظهار داشت: در سه تا چهار سال گذشته مبارزه و برخورد قابل قبولی با پدیده زیرمیزی گرفتن پزشکان صورت می گرفت و این پدیده خلاف قانون و شرع به شدت کاهش یافته بود ولی پس از آن با برخی سهل انگاری های صورت گرفته مجددا این موضوع رواج یافته است.

سید شریف حسینی افزود: مردم فراوانی به دفتر من مراجعه می کنند و از این بابت گلایه دارند که قادر به تامین مبلغ مورد نظر پزشکان به عنوان زیرمیزی برای انجام معالجات مختلف را ندارند و متاسفانه باید اعلام کنم که این گونه مراجعات به شدت در حال افزیش است.

حسینی تصریح کرد: پزشکانی که با پول این مردم به دانشگاه های دولتی رفته اند و مدرک تخصصی پزشکی خود را با صرف هزینه های فراوان از بیت المال دریافت کرده اند به این مردم مدیون هستند و باید با کار و تلاش شبانه روزی این هزینه ها را جبران کنند نه اینکه با انجام رفتارهایی خلاف تصور، عرصه را بر برخی از مردم که به نان شب محتاج هستند تنگ کنند و با جان و مال آنها اینگونه بازی کنند.

نماینده مردم اهواز اظهار داشت: معدود پزشکانی که این قبیل کارهای غیر انسانی را انجام می دهند نباید جامعه پزشکی ما را آلوده کنند و باید با برخوردهای جدی از صحنه پزشکی حذف شوند تا مردم احساس کنند با کسانیکه که به واسطه داشتن تخصص جامعه اسلامی را آلوده می کنند برخورد جدی می شود.

سید شریف حسینی در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز تصریح کرد: همه مسئولان می گویند دریافت زیرمیزی غیرقانونی است ولی کدام نهاد یا مسئولی زحمت برخورد جدی با این پدیده را به خود داده است در حالیکه برخی افرادی در دام پزشکان سودجو افتاده اند که برای تامین هزینه های خود از دفتر بنده بن دریافت روزانه چهار قرص نان می گیرند.

وی تاکید کرد: وقتی صدا و سیما و مسئولان از طریق تلویزیون چگونگی برخورد با دفاتر متخلف هواپیمایی قبل آغاز سال جدید را برای تنویر افکار عمومی پخش می کنند تا درس عبرتی برای سایرین باشد باید اسم پزشکانی که نه با پول مردم که با جان و مال و زندگی آنها اینگونه برخورد می کنند نیز از طریق تلویزیون و رسانه ها اعلام شود تا درس عبرتی برای سایرین باشد.


سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 11:17 صبح

 

 به گزارش میراث آریا:

کاوش‌های باستان‌شناسان در منطقه‌ای مسکونی در شهر بدروم ترکیه به کشف یک بطری سفالی باستانی مخصوص نگهداری دارو انجامید.

این ظرف چند هزار ساله که به گفته کارشناسان به سده سوم قبل از میلاد تعلق دارد در میانه دو مرکز بهداشتی درمانی کنونی شهر بدروم کشف شده که فرضیه‌هایی مبنی بر وجود یک شفاخانه باستانی را در این مکان به وجود آورده است.

به گفته سرپرست تیم باستان‌شناسی، این بطری سفالی که درر گوشه‌ای از آن نام دارو ساز حک شده است شباهت فراوانی به دیگر اشیایی دارد که پیشتر در شهرهای مجاور بدروم طی حفاری‌های گذشته به دست آمده بودند.

ازاینرو محققان درصددند با انجام بررسی‌های بیشتر رابطه این شی را با مدرسه‌ای پزشکی که در زمان هلنی‌ها در جزیره‌ای نزدیک به این شهر فعال بوده را به دست آورند.

علاوه بر این بطری سفالی، باستان‌شناسان موفق به کشف بقایایی از چند دیوار، لوله‌های آب و پنج تابوت سفالی به همراه بقایایی از اسکلت انسان شدند که فرضیه آنها را نسبت به وجود درمانگاهی در این منطقه بیشتر به واقعیت نزدیک کرد.

به گفته مقامات سازمان میراث فرهنگی شهر بدروم ترکیه،‌ تحقیقات و کاوش‌ در این منطقه تا حصول نتایجی متقن و مشخص از کاربری آن در دوران باستان ادامه داشته و آثار به دست آمده در موزه ای که پس از انجام تحقیقات در این مکان تاسیس می شود به نمایش درخواهند آمد.


سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 11:17 صبح

 

 حسن لاسجردی

  سفر آقای اردوغان به تهران سر وقت انجام شد زیرا او در صدد بود تا از فرصت حضور در تهران به عنوان نقطه قوت بهره بگیرد . او دقیقا زمانی که توافق سوخت در خاک ترکیه پذیرفته شد به تهران سفر کرد. به عبارت بهتر سفر وی به تهران سفری مشروط با هدف فشار به ایران بود .

 اردوغان پیش از سفر به تهران پیشنهاداتی را مطرح کرد که چندان مورد توجه قرار نگرفت. به همین دلیل از سفر به تهران پرهیز کرد و به نوعی به تهران این پیام را دادکه تهران باید از خود انعطاف نشان دهد و زمانی که تهران شرایط ترکیه را پذیرفت این سفر انجام شد .

توافق نامه تبادل سوخت ایران در ترکیه برای این کشور یک امتیاز است ، زیرا ترک ها به دنبال ارتقای جایگاه خود در منطقه خاورمیانه هستند و این مساله می تواند به میانجیگیری ترک ها در حل مناقشات منطقه ای کمک کند و زمینه بازگشت ترک ها به منطقه خاورمیانه را فراهم کند.

توافق نامه تبادل سوخت بر سه مساله مکان ،زمان و تضمین عینی تاکید کرده است که به نظر می رسد این مشکلات حل شده که ترکیه به عنوان محل تبادل سوخت هسته ای انتخاب شده است. بخصوص اینکه این مساله بسیار مهم بود که در برابرتحویل  اورانیوم کمتر غنی شده تضمینی برای دریافت  اورانیوم با غنای بیست درصد وجود داشته باشد که این موضوع در توافق نامه 10 ماده ای مورد توجه قرار گرفته و تمهیدات لازم برای رفع این نگرانی ها اندیشیده شده است .

 البته در بخش دیگری از این توافق نامه تصریح شده است که اجرای این توافق نامه مشروط به اجرای توافقات گروه وین( روسیه ،فرانسه، آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) است و اگر گروه وین از اجرای تعهدات خود سرباز بزند ترکیه می تواند طبق در خواست ایران سوخت را برگشت دهد.

ایران و ترکیه مناسبات روبه گسترشی دارند همچنانکه در سفر رئیس جمهور ،نخست وزیر ،وزیر امور خارجه یک ظرفیت 30 ملیاردی طراحی شد . به عبارت بهتر مناسبات اقتصادی بین ایران و ترکیه بسیاربلند نظرانه است  و انتخاب ترکیه به عنوان محل تبادل سوخت می تواند به افزایش ارتباطات منجر شود و از سوی دیگر بر سایرابعاد همکاری بین دو کشور تاثیر بگذارد .

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و کارشناس روابط ایران و ترکیه


سه شنبه 89 اردیبهشت 28 , ساعت 11:16 صبح

 

روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین طراحی و احداث یادمان شمس در باغ گلستان را در راستای احیای هویت و تاریخ این باغ و مقبره العرفای گلستان که مدفن ده‌ها عارف و ادیب به شمار می‌رود دانست و اظهار داشت: بر خلاف اعتقاد و نظر برخی افراد، احداث بنای یادمان شمس در باغ گلستان نه تنها آسیبی به فضای سبز و درختان کهنسال و تاریخی این باغ و حتی کالبد موجود آن وارد نمی‌کند، بلکه به دلیل طراحی منحصر به فرد معماری این بنا و فضاسازی‌های پیرامونی تا سقف دو برابر نیز به حجم فضای سبز موجود و درختان آن اضافه و بر زیبایی‌های باغ گلستان افزوده می‌شود.
وی افزود: موضوع مهم‌تر اینکه در مکانیابی این بنا با توجه به قدمت و اهمیت تاریخی باغ گلستان که بنا بر اسناد و منابع تاریخی موجود پیش از احداث باغ گلستان این محل مقبره العرفا و مدفن ده‌ها ادیب و عارف بزرگ بوده و بنا بر روایاتی دیگر مدفن حضرت شمس، همین مقبره العرفاست از این رو سعی شده است با احداث بنای یادمان مذکور گامی در راستای احیای هویت تاریخی تبریز باغ گلستان و مهم‌تر از همه معرفی مجدد این عارف بزرگ جهان اسلام به عنوان پیر و مراد مولانا جلال‌الدین محمد بلخی برداشته شود.
شهردار تبریز با اشاره به نگرانی برخی افراد و گروه‌ها از تخریب احتمالی باغ گلستان در اثر احداث این بنا خاطرنشان کرد: اتفاقا در مکانیابی بنا پیش‌بینی و مطالعه تمام جوانب انجام گرفته و به دلیل ضرورت حفظ کالبد باغ و وارد نیامدن آسیب به فضای سبز آن، احداث کلیت بنا در وسط باغ و در جای حوض بزرگ باغ گلستان که اتفاقا در شعاع محیطی این حوض هیچ درخت یا فضای سبزی هم وجود ندارد، پیش‌بینی شده است.
نوین خاطرنشان کرد: از سوی دیگر وضعیت فعلی باغ گلستان به دلیل همجواری با منطقه «گجیل»، ترمینال قدیم و حاکمیت برخی نابسامانی‌های اجتماعی در خود باغ به گونه‌ای است که عملا امکان استفاده و تفرج عموم مردم به ویژه خانواده‌ها و اهالی فرهنگ از آن وجود ندارد.
وی تصریح کرد: در حالی که با احداث و تکمیل این بنا که در حقیقت مرکزی واقعا فرهنگی، هنری و پژوهشی است و با عنوان مرکز و بنیاد شمس‌شناسی فعالیت می‌کند، علاوه بر تبدیل وضعیت موجود باغ گلستان به محیطی کاملا فرهنگی، بسترهای لازم برای استفاده عموم شهروندان، خانواده‌ها، اصحاب فرهنگ و هنر و مهم‌تر از آن گردشگران داخلی و خارجی در این مکان فراهم می‌شود.
شهردار تبریز اضافه کرد: شهرداری تبریز و تیم کارشناسی متشکل از اعضای شورای شهر، کارشناسان، گروه‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه محیط زیست، فضای سبز و آثار تاریخی پیش از این و در نشست‌های متعدد نسبت به بررسی زوایای مختلف این طرح، تأثیر آن بر کالبد باغ، مکان‌یابی پروژه و دغدغه‌های موجود از بابت آسیب‌های احتمالی به فضای سبز و تاریخ باغ گلستان اقدام کرده‌اند.
وی بیان داشت: از بدون آسیب بودن این طرح در مسائل مورد اشاره مطمئن شده‌‌ایم و در آخرین جلسه شورای شهر نیز اعضای این نهاد مردمی با اکثریت قاطع آرا، ضمن حمایت از طرح یادمان حضرت شمس بر ضرورت و لزوم احداث این یادمان در همان باغ گلستان تأکید کردند.
نوین ادامه داد: مراسم کلنگ‌زنی یادمان شمس در هفته نخست خرداد ماه سال‌ جاری با حضور مقامات عالی سیاسی و فرهنگی کشور و استان به ویژه با حضور مردم فرهنگی کلانشهر تبریز و جمعی از مسئولان شهر «قونیا» که اخیرا براساس مصوبه شورای شهر در آستانه خواهرخواندگی با تبریز قرار دارد، برگزار می‌شود.
شهردار تبریز تاکید کرد: وجود جاذبه‌های گردشگری منحصر به فرد در شهر تبریز و ضرورت بازتعریف مجدد هویت آنها در دستور کار شهرداری بوده و امید است همه ساله شاهد جذب گردشگران و معرفی بهتر جایگاه تاریخی فرهنگی تبریز باشیم.
نوین خاطرنشان کرد: براساس اساسنامه این بنیاد، همه ایرانیان و علاقمند می‌توانند با واریز کردن کمک‌های مالی خود در اجرای این پروژه فرهنگی سهمی داشته و مشارکت کنند.
بنای یادمان شمس با هدف معرفی هر چه بیشتر تبریز به عنوان زادگاه شمس تبریزی، ایجاد جاذبه‌های گردشگری، احیای هویت تاریخی تبریز و شناساندن ابعاد معنوی و عرفانی این عارف بزرگ قرن ششم هجری در باغ گلستان به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.
قرار است پس از اتمام مراحل طراحی و ساخت به عنوان مرکز علمی، پژوهشی و فرهنگی با نام بنیاد شمس شناسی مورد استفاده پژوهشگران و شمس شناسان قرار گیرد.
ساخت بنای یادمان شمس تبریزی در مقبره العرفای باغ گلستان در واقع ادای دینی به مقام والای این عارف نامی است، چراکه معتقدیم به همان اندازه که مولوی در جهان شناخته شده است، شمس تبریزی نیز به دلیل بزرگی نام و عمق تأثیرش در دگرگونی و تحول حالات مولانا باید شناخته شود.
فکر نخستین احداث این یادمان از دو سال پیش و در دیدارهایی که میان شهردار تبریز و علی پولاد، سرمایه‌گذار این طرح برگزار شد ایجاد و پس از جلسات و هماهنگی‌های لازم و نیز برپایی مسابقه بزرگ طراحی یادمان حضرت شمس و در نهایت انتخاب طرح معماری برگزیده، مقدمات اجرای طرح آغاز شد که به زودی شاهد کلنگ‌زنی این یادمان نیز می‌شویم.
بنای یادمان شمس تبریزی برابر پیش‌بینی‌های انجام گرفته در مدت یک سال و نیم احداث می‌شود و در طرح معماری آن هشت مناره به نشانه هشت در بهشت، هر کدام به ارتفاع 40 متر که در اسلام عددی مقدس به شمار می‌رود، پیش‌بینی شده است.
از نظر مصالح و استحکام این بنا نیز ترتیبی اتخاذ می‌شود تا این بنا تا قرن‌ها استوار و پابرجا باقی بماند و به نمادی برای شهر تبریز تبدیل شود.


<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ