سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هیچ مال از خرد سودمندتر نیست ، و هیچ تنهایى ترسناکتر از خود پسندیدن ، و هیچ خرد چون تدبیر اندیشیدن ، و هیچ بزرگوارى چون پرهیزگارى ، و هیچ همنشین چون خوى نیکو ، و هیچ میراث چون فرهیخته شدن ، و هیچ راهبر چون با عنایت خدا همراه بودن ، و هیچ سوداگرى چون کردار نیک ورزیدن ، و هیچ سود چون ثواب اندوختن ، و هیچ پارسایى چون باز ایستادن هنگام ندانستن احکام ، و هیچ زهد چون نخواستن حرام ، و هیچ دانش چون به تفکر پرداختن ، و هیچ عبادت چون واجبها را ادا ساختن ، و هیچ ایمان چون آزرم و شکیبایى و هیچ حسب چون فروتنى ، و هیچ شرف چون دانایى ، و هیچ عزت چون بردبار بودن ، و هیچ پشتیبان استوارتر از رأى زدن . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 89 تیر 21 , ساعت 4:18 عصر
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: دریافت مالیات با زور و اجبار از افراد کم بضاعت سبب بدبینی آنان به نظام که بر اساس رافت و رحمت بنیان نهاده شده می‌شود.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه تبریز، آیت الله محسن مجتهدشبستری در دیدار با رؤسای ادارات مالیاتی استان اظهار داشت: ترویج فرهنگ مالیات در کشور ارتباط مستقیم با آبادانی دارد، برای داشتن ایرانی آباد و توسعه یافته باید فرهنگ مالیاتی در کشور گسترش و همگانی شود.
وی با بیان این‌که در دریافت مالیات باید طبقات اقتصادی افراد را در نظر گرفته و عادلانه برخود شود، اظهار داشت: مالیات از حیاتی‌ترین مسائل اداره هر کشور و نظامی به شمار می‌آید.
امام جمعه تبریز با تأکید بر این ‌که در دریافت مالیات باید طبقات اقتصادی افراد در جامعه عادلانه رعایت شود، تصریح کرد: نباید در این امر نسبت به افراد کم بضاعت اجحاف و سخت‌گیری صورت گیرد.
وی ادامه داد: اخذ مالیات‌های سنگین از مشاغلی همچون صنعت نساجی، پوشاک و بافندگی که به دلیل واردات بی‌رویه کالاهای خارجی در رکود بسر می‌برند، خلاف انصاف و عدالت بوده است.
شبستری با تأکید بر حمایت دولت از صنایع داخلی و حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی اظهار داشت: باید با تعامل، مماشات و ارائه تخفیف‌های ویژه صنعتگران داخلی را به ادامه روند کاری برای پیشرفت کشور تشویق کرد.
وی گفت: دریافت مالیات با زور و اجبار از افراد کم بضاعت سبب بدبینی آنان به نظام جمهوری اسلامی که بر اساس رافت و رحمت بنیان نهاده شده می‌شود.
امام جمعه تبریز با تاکید بر این‌که اخذ مالیات از حیاتی‌ترین مسائل اداره هر کشور و نظامی به شمار می‌آید، ادامه داد: اخذ مالیات ریشه در مبانی دینی دارد، واژه و عبارت زکات در کلام الله مجید تنها در غلات، حیوانات و سکه خلاصه نشده بلکه این امر حقوق واجب تمام مسلمانان محسوب می‌شود.
وی با بیان اینک‌ه مالیات یک امر دینی و تکلیفی شرعی برای عموم است، افزود: پرداخت مالیات تکلیفی شرعی مانند نماز و روزه است، همگان باید اهتمام جدی به پرداخت مالیات جدی داشته باشند.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ