سیدحسن و برادرش سیدیاسر اخیراً به بهانه مراسم عروسی فرزند دبیرکل مشارکت، با موسوی و کروبی و خاتمی و برخی دیگر از دست اندرکاران فتنه همراه شدند و دور یک میز نشستند. تصاویر منتشره از صمیمیت سیدحسن با سران فتنه حکایت می کند.
در واکنش به این رویداد، سایت جهان نیوز، بخش هایی از وصیت نامه پدرانه و هشدارآمیز مرحوم حاج سیداحمد خمینی خطاب به سیدحسن را منتشر کرد که در آن آمده است: «به حسن و برادرانش این توصیه را می نمایم که همیشه سعی کنند در خط رهبری حرکت کنند و از آن منحرف نشوند که خیر دنیا و آخرت در آن است و بدانند که ایشان موفقیت اسلام و نظام و کشور را می خواهند. هرگز گرفتار تحلیل های گوناگون نشوند که دشمن در کمین است... امروز باید در کنار نظاممان پشت سر رهبری قرار بگیریم. رهبر ما شاگرد امام است. هیچکس حق شکستن حریم رهبری را ندارد. حرمت رهبری نظام اسلامی، از اصول خدشه ناپذیر انقلاب اسلامی ماست. همه باید به دستورات رهبری عمل کنند.»
باستانشناسان موفق به کشف 50 متر مربع از منطقهای گورستانی در غاری در شمال غربی چین با قدمتی نزدیک به 900 سال شدند.
این گورستان در زیر دیوار و سقفهای غاری معبد هونگتا و در ارتفاعات پرتگاهی در ایالت خودمختار دونگژیان چین کشف شد، نمایی به نسبتا سالم داشته و علاوه بر آن تصاویری بودا،آرهات و دیگر خدایان این مذهب نیز درون حفرههای دیوار این غار کشیده شده بودند.
باستانشناسان اعلام کردند، این غاری که قبرستان در آن قرار گرفته به احتمال فراوان در زمان سلسله پادشاهی سونگ جنوبی و در حدود 900 تا 800 سال پیش ساخته شده در حالی که نشانههایی از قدیمیتر بودن قبرستان داخل آن نیز به چشم میخورد.
محققان درصددند با انجام کاوش و بررسیهای بیشتر در این منطقه، به یافتههای جدیدی در خصوص دلایل ساخت چنین قبرستانی در این منطقه دست پیدا کنند.
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: به موجب حکم صادره از سوی دادگاه انقلاب اسلامی زاهدان عبدالحمید ریگی برادر سرکرده گروهک تروریستی عبدالمالک در زاهدان به دار مجازات آویخته شد.

روابط عمومی دادگستری سیستان و بلوچستان، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی اظهار داشت: عبدالحمید ریگی برادر سرکرده گروهک تروریستی عبدالمالک به اتهام محاربه وافساد فی الارض از طریق عضویت، هواداری و تلاش موثر در شاخه نظامی گروهک تروریستی جندالشیطان به سرکردگی عبدالمالک ریگی به اعدام محکوم که حکم صادره پس از تایید توسط مراجع عالی قضائی صبحگاه امروز دوشنبه 3/3/89 در محوطه زندان زاهدان به اجرا درآمد.

احمد علیرضابیگی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: تماشاگران ما به مراتب نسبت به سالهای گذشته با بصیرتتر شدهاند و هیچگاه اجازه نمیدهند که صحنههای ورزشی به صحنه مجادلات سیاسی تبدیل شود.
وی با بیان اینکه بعد از جریانات انتخابات فرصتطلبان تلاش در استفاده از تجمع در ورزشگاهها را داشتند، اضافه کرد: با وجود تلاشهای فراوان ولی با نگرش و بصیرت والای مردم آذربایجان هیچگاه این صحنهها رنگ و بوی سیاسی به خود نگرفت.
بیگی تاکید کرد: از حامیان تیمهای فوتبال استان نیز انتظار داریم همانند گذشته حساب تماشاگران واقعی را از برخی فرصتطلبان جدا کنند و جامعه ورزشی استان نیز حساب تماشاگرنماها را از حامیان واقعی ورزش استان جدا میدانند.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: تلاش زیادی وجود دارد که ورزشگاههای ما را سیاسی کنند ولی ظرفیت مردم آذربایجان به قدری بالا است که میتواند نماد دوستی در ورزشگاهها باشد.
وی ابراز امیدواری کرد: با تداوم موفقیتهای تیمهای فوتبال استان در آینده نزدیک شاهد آسیایی و جهانی شدن این تیمها خواهیم بود.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: ورزش به عنوان ابزاری مهم در مقابل تبلیغات منفی دشمنان علیه نظام اسلامی است.
وی اظهار داشت: سرمایهگذاری در امر ورزش و جوانان، همبستگی و شور و شادی در جامعه ایجاد میکند و جامعهای شاداب و فعال را به بار میآورد.
بیگی با اشاره به سیاستهای تمرکززدایی دولت در ورزش تاکید کرد: سیاست تمرکز زدایی دولت در ورزش نیز باید با توجه به استعدادهای استانها صورت گیرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: طرح موضوعات انحرافی و تکرار دروغی با هدف تضعیف اراده آهنین رزمندگان با هر زبان و قلمی که باشد، در خدمت دشمنانی است که هنوز هم که هنوز است، با یادآوری آن همه دلاوریها، رعشه بر اندامشان میافتد!
به گزارش خبرآنلاین آیت الله هاشمی رفسنجانی به مناسبت سالروز فتح خرمشهر پیامی صادر کرد که در بخشی از این پیام می خوانیم: خرمشهر آزاد شد و قطعهای درخشان از خاک ایران همچون فرزندی عزیز پس از ماهها اشغال به وطن برگشت که امروزه از آن به حق به عنوان روز «مقاومت و پیروزی» یاد میکنیم.
اهم پیام رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام عبارت است از:
- از فردای آزادی خرمشهر تا همین الان گروهی در داخل و خارج برای تلخ کردن شیرینی این پیروزی در کام مردم، نغمه ناهنجاری را سر میدهند که ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر نشان از جنگ طلبی ایران بود. طرح این موضوع و همنوایی خود آگاه و ناخودآگاه بعضی از داخلیها که متأسفانه گاه با اغراض سیاسی و جناحی و توسط کسانی که به اصطلاح نان به نرخ روز خور هستند و بعضاً دستی دور بر آتش داشتند، با این نغمه آدم را به یاد آن شعری میاندازد که میگوید:
هر کس به طریقی دل ما میشکند بیگانه جدا، دوست جدا میشکند
بیگانه اگر میشکند، حرفی نیست از دوست بپرس که او چرا میشکند؟! - تفوق مطلق ایران در جنگ و نشان دادن برتری همهجانبه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بر قوای تابن دندان مسلح ارتش بعث، دشمنان انقلاب اسلامی را سرآسیمه کرد و با تمام توان حتی تا مرحله حضور مستشارگونه در ستادهای تصمیمگیری عراق پیش رفتند و همزمان برای تضعیف روحیه رزمندگان ایران، بدون ارائه حتی یک برگ سند، بحث پرداخت غرامت را شایعه به شایعه گرداندند و در آن زمان نیز انفاس قدسیه حضرت امام(ره) مثل همه گردنههای صعبالعبور، روحیه تداوم مقاومت را با هدف تنبیه متجاوز بر کالبد جبههها و پشت جبهه دمید.
- چگونه میتوانستیم در آن مقطع که هنوز قطعههای بسیار ارزشمند دیگری از خاک ایران، زیر یوغ چکمههای غربی ارتش شرقی عراق بود، خود را به فتح خرمشهری دل خوش کنیم که وجب به وجب آن رنگین از خون بهترین فرزندان ما بود؟ چگونه میتوانستیم فریب تجربه شده نقشه شوم و نخ نما شده قبول آتش بس را قبل از رفع اشغال از دیگر مناطق جغرافیایی خویش از شلمچه تا دهلران، مهران، سر پل ذهاب، میمک، نفت شهر و سرزمینهای مرتفع در کردستان بخوریم؟ چه کسی آن روزها پیشنهاد پرداخت خسارت را میداد؟ کجا مطرح کرده بودند؟ مگر میتوانستیم حق تاریخی یک ملت بزرگ را با شایعهای که مرتجعین آن روز در افواه انداخته بودند، ندیده بگیریم؟ در آن صورت چه تفاوتی بین ما به عنوان مسئولان جمهوری اسلامی با دیگر حاکمان ایران در دورههای مختلف بود که قطعه قطعه از بهترین سرزمینهای ما را در چهار سمت جغرافیایی به دیگران سپردهاند؟
- تأسف اینجاست که این نغمه شوم هنوز هم هر ساله در آستانه سالگرد پیروزی بزرگ رزمندگان ایرانی در عملیات بیتالمقدس، از حلقوم کسانی بلند میشود که شاید سابقه حتی یک روز حضور در مناطق عملیاتی و مصائب، مشکلات و در عین حال شیرینی و حلاوت آن روزهای پر فراز و نشیب را در کارنامه زندگی خود ندارند.
- فتح خرمشهر نقطه آغاز پیروزیهای مشعشع دیگری شد که تاریخ انقلاب اسلامی را برای همیشه در جغرافیای ایران جاودان کرده است.
- اینجانب به عنوان کسی که آن روزها نماینده حضرت امام(ره) و سخنگوی شورای عالی دفاع بودم و بعدها با حکم آن پیر فرزانه، جانشینی فرماندهی کل قوا را بر عهده گرفتم، با تمام وجود شهادت میدهم که جوانان ایران اسلامی در ارتش، سپاه و بسیج، نه تنها برای فتح خرمشهر که برای فتح همه سرزمینهای اشغالی ما، شجاعانه و مخلصانه جنگیدند و امروز نباید بگذاریم، هر باند، جناح، گروه و حزبی با هر هدفی که دارد، آن کارنامه درخشان را مخدوش نماید. طرح موضوعات انحرافی و تکرار دروغی که با هدف تضعیف اراده آهنین رزمندگان در آن مقطع ساخته شده بود، با هر زبان و قلمی که باشد، در خدمت دشمنانی است که هنوز هم که هنوز است، با یادآوری آن همه دلاوریها، رعشه بر اندامشان میافتد و میدانند تا زمانی که خاطرات آن پیروزی در دل ایرانیان زنده است، باید خیال خام اشغال حتی ذرهای از خاک ایران را با خود به گور ببرند.
یک منبع مطلع در سازمان تربیت بدنی با اعلام این خبر به "آخرین "گفت:بیشتر این دختران پسرنما در ورزشگاههای شهر تهران به هنگام مسابقات فوتبال لیگ برتر بویژه در ورزشگاه آزادی شناسایی شده اند. در عین حال در میان شهرستانها شهر آبادان و اصفهان نیز شاهد بیشترین حضور چنین دخترانی بوده است .
به گفته وی علاقه مفرط به ورزش و حضور در میادین ورزشی از جمله فوتبال لیگ برتر و مشاهده چهره های مشهور فوتبالیست از نزدیک و نیز شرط بندی مهمترین دلیل برخی از این دختران دستگیر شده برای حضور در جمع تماشاگران مرد ورزشگاهها عنوان شده است .
وی افزود:تاکنون گزارشهای متعددی از سوی مردم مبنی بر حضور غیر مجاز دختران با لباس پسرانه در ورزشگاهها منتشر شده که امکان پیگیری و شناسایی وجود نداشته است از این رو آمارهای این موضوع بطور دقیق قابل احصاء نیست.
گفتنی است آقای احمدی نژاد در نخستین سال ریاست جمهوری اش در سال 85 موضوع حضور زنان را در ورزشگاهها برای تماشای مسابقات را مطرح کرده بود که این پیشنهاد رییس جمهور بر ایجاد شرایط حضور خانوادهها و بانوان در ورزشگاهها با واکنش متعدد و متفاوت مسئولین ،مراجع و نمایندگان مجلس شورای اسلامی همراه شده بود که در نهایت این موضوع با بالا گرفتن مخالفت مراکز و نهادهای دینی و فرهنگی مسکوت گذاشته شد.فیلم آفساید نیز چند سال پیش با همین موضوع و نمایش دخترانی که برای ورود به ورزشگاه آزادی تلاش میکنند ،ساخته شد.
احمد مسجد جامعی در دویست و هشتاد و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران که به صورت فوقالعاده برگزار شد، با اعتراض نسبت به نوع برنامههای تلویزیونی با موضوع دفاع مقدس گفت: فیلم و سریالهایی که با موضوع دفاع مقدس ساخته میشود، نقش امام خمینی (ره) را کمرنگ نشان میدهد در حالیکه نباید این گونه باشد.
وی افزود: در اکثر وصیتنامههای شهدا اظهارات امام خمینی در موضوعات مختلف تکرار میشود که این امر نشانگر اهمیت اظهارات امام خمینی (ره) است.
مسجد جامعی تصریح کرد: علاقه و مهر امام به گونهای در دلها شکل گرفت که تعبیر مهمی مانند اینکه خرمشهر را خدا آزاد کرد در اذهان مردم برای همیشه به وجود آمد حیف است سهوا نقش امام را در چنین دستاوردهای مهمی کاهش دهیم یا بخواهیم بصورت گزینشی برخورد کنیم.
وی گفت: مدیریت شهری، سازمان زیباسازی، نشریات همشهری و به ویژه سازمان صدا و سیما باید نسبت به این مسئله توجه خاصی داشته باشند و تلاش خود را برای انجام اقدامات مناسب در این زمینهها مضاعف کنند.
براساس این گزارش در جلسه امروز شورا دو فوریت طرح «الزام کمیسیون اقتصادی، برنامه، بودجه و امور حقوقی شورا برای اصلاح مصوبه انتخاب ذیحساب و عوامل ذیحسابی در شهرداری تهران» بررسی و تصویب شد.
فارس: آقای دکتر خورشیدی ابتدا از دبیرخانه شورای مشاورین رئیس جمهور بگویید؟
خورشیدی: در خصوص ایجاد دبیرخانه شورای مشاورین ریاست جمهوری باید بگویم که اساسا بین مجموعه مشاوران با شخص رئیس جمهور در دولتهای گذشته ارتباطی مدونی وجود نداشت، اما در دولت جدید تلاش کردیم بین مشاوران و رئیس جمهور ارتباط مدونی را برقرار کنیم. یعنی سعی کردیم با جهت گیری خاصی در راستای تصمیمات ریاست جمهوری این ساختار تشکیل و ساز و کار مشخص برای آن تعریف شود.
فارس: وظیفه دبیر خانه شورای مشاورین ریاست جمهوری چیست؟
خورشیدی: دبیر شورای مشاورین ریاست جمهوری وظیفه دارد تا موضوعات شواری مشاورین را برای آقای رئیس جمهور و موضوعات مدنظر ایشان را برای شورای مشاورین تنظیم کند. ما اکنون قصد داریم در شورای مشاورین کارگروه امنیتی و ... را ایجاد کنیم چرا که در گذشته یکی از معضلات این بود که چون مباحث در کار گروههای تخصصی به بحث گذاشته نمیشد نتایج مطلوبی در بر نداشت.
فارس: مباحثی که باید شورای مشاورین به آن بپردازند چگونه مشخص میشود؟
خورشیدی: بعضا شخص رئیس جمهور در خصوص موضوعاتی خاص مواردی را به شورای مشاورین ارائه میدهد تا مسئلهی مد نظر را در کار گروهها به بحث گذاشته شود ولی در مواقعی نیز خود مشاورین مسئلهای را مطرح میکنند. البته پیشنهاد بنده این است که موضوعاتی که قرار است در شورای مشاورین بحث شود توسط خود آقای رئیس جمهور مشخص شود چرا که مشاورین، مشاوران رئیس جمهور هستند و باید در خصوص مسائلی که رئیس جمهور در نظر دارد به وی مشاوره بدهند در این صورت کار آنها کاربردیتر خواهد بود.
فارس: مشاورین رئیس جمهور در هفته چند بار با رئیس جمهور دیدار میکنند؟
خورشیدی: معمولا هر هفته یا دو هفته یکبار؛ البته به موضوعات دستور کار رئیس جمهور نیز بستگی دارد.
فارس: نطقهای رئیس جمهور را معمولا چه کسی مینویسد؟
خورشیدی: آقای رئیس جمهور معمولا نطقهایش را خودش مینویسد. البته درباره محورهای این نطقها مشاوره میگیرند ولی در نهایت درباره مطالبی که قرار است ارائه شود نظر شورای مشاورین نیز گرفته میشود.
فارس: شورای مشاورین در دولت دهم چند جلسه تشکیل داده است؟
خورشیدی: 13 جلسه که البته 5 جلسه اخیر آن را بنده به عنوان دبیر شورای حضور داشتهام.
فارس: دقیقا کار شما در شورای مشاورین چیست؟
خورشیدی: بنده حلقه واسط بین رئیس جمهور و شورای مشاورین هستم. یعنی مطالب و پیشنهادات مشاورین را جمع بندی و به صورت کامل خدمت ایشان ارائه میکنم.
فارس: معمولا چه کسی به جلسات مشاوران دعوت میشوند؟
خورشیدی: وزیر و معاونان وزیر را به کار گروهها دعوت میکنیم چرا که برخی اوقات بهتر است نظر وزیر مربوطه در خصوص مسئلهای خاص عنوان شود تا باعث ایجاد تناقض نگردد. بستگی به نظر و موضوعات در دستور کار رئیس جمهور دارد که مدعوین از معاونین ایشان هستند تا وزرا و معاونین وزرا.
فارس: هم اینک رئیس جمهور چند مشاور دارد؟
خورشیدی: برخی از مشاوران رئیس جمهور معاونین وزراء روسای سازمانهای و حتی برخی وزرا هستند. در کل رئیس جمهور حدودا 23 مشاور رسمی دارد.
فارس: شورای مشاورین در خصوص انتخاب مشاورین چه نقشی دارد؟
خورشیدی: مشاوران را خود رئیس جمهور انتخاب میکند اما ممکن است که شورای مشاورین نیز به فراخور وظیفهای که دارد مشاورانی را به رئیس جمهور معرفی کند اما رئیس جمهور است که در نهایت مشاورانش را انتخاب میکند.
فارس: آیا رئیس جمهور تاکنون مشاور مستعفی هم داشته است؟
خورشیدی: خیر.
فارس: آیا رئیس جمهور مشاورانی دارد که عنوان مشاور نداشته باشند؟
خورشیدی: آقای احمدی نژاد در همه زمینهها مشاور دارد.
فارس: چرا برخی عنوان میکنند که احمدی نژاد مشاور پذیر نیست؟
خورشیدی: من به عنوان کسی که از نزدیک با آقای رئیس جمهور ارتباط دارد با صراحت ادعا میکنم که اظهار نظرهای مبنی بر مشاور پذیر نبودن آقای احمدی نژاد تنها یک شعار است. چرا که ایشان اعتقاد کامل به مشاوره دارد. مثلا هدفمند کردن یارانهها مصداق مشاور پذیر بودن احمدی نژاد است چرا که در خصوص هدفمند کردن یارانهها باید بگویم که 2 الی 3 سال تمام در خصوص نحوه اجرای آن کار کارشناسی صورت گرفته است و تمام آمارهای که در خصوص هدفمند کردن یارانهها ارائه میشود از این جلسات 3 ساله که روزانه حداقل 4 ساعت در مورد آن بحث میشد خارج شده است و به نظر من این اظهار نظرها غرض ورزی است.
فارس: شورای مشاورین قبل از سفرهای خارجی رئیس جمهور هم وظیفه تعریف شده معینی دارد؟
خورشیدی: رئیس جمهور قبل از هر سفر خارجی یک کار گروه را موظف به بررسی و مشاور در خصوص آن سفر میکند. کارگروه مشاوران رئیس جمهور قبل از سفرهای خارجی در خصوص قرار دادها، نحوه تعاملات و حتی افراد همراه رئیس جمهور در سفر برسی و اظهار نظر میکند.
فارس: رئیس جمهور چقدر نظرات مشاوران را میپذیرد؟
خورشیدی: تجربه نشان داده است که آقای احمدی نژاد تمامی نظرهای منطقی را میپذیرد و اگر قرار باشد نظری را رد کند قطعا برای این کار خود استدلال میآورد که گاهی همین استدلال آوردن برای مخالفان هم زمان بر میشود. مواد زیادی هم بوده که آقای رئیس جمهور نظر مشاوران را زمانی که بر خلاف نظرش بوده پذیرفته است.
فارس: آیا شورای مشاورین رئیس جمهور در خصوص نوع و رنگ لباس رئیس جمهور در سفرهای خارجی هم اظهار نظر میکند؟
خورشیدی: خیر این مسایل به عهده تشریفات ریاست جمهوری است. البته باید گفت که این مسئله پروتکل های خاص خود را دارد و مسئولان تشریفات و دفتر ریاست جمهوری قبل از سفر شرایط را بررسی میکنند و در صورت لزوم موارد خاص را به آقای رئیس جمهور اعلام میکنند.
فارس: آیا پوشیدن کاپشن برای شرکت در برخی سفرها انتخاب خود احمدی نژاد بود؟
خورشیدی: بله، البته بازتابهای جالبی را هم به دنبال داشته است که بعضی از آنها منتشر هم شد. در برخی شرایط هم که لازم باشد آقای رئیس جمهور پوشش خاصی داشته باشد مسئولان مربوط اقدامات لازم را اعمال میکنند.
فارس: حیطه مشورتها به رئیس جمهور در چه حوزههایی صورت میگیرد؟
خورشیدی: به طور مسلم در حوزههای تخصصی؛ در دولت احمدی نژاد اینکه رئیس جمهور و هیات همراهش چگونه بپوشند، بخورند، موهایشان را کدام طرف شانه کنند در اولویت نیست و این بحثهای محتوایی و تخصصی است که در اولویت برنامه قرار دارد.
فارس: در میان مشاوران احمدی نژاد چه میزان تنوع سلایق وجود دارد؟
خورشیدی: آقای احمدی نژاد ضمن حفظ خط قرمزهای تلاش کرده از تمامی ظرفیت ها و سلایق برای اداره بهتر کشور استفاده کند و اصلا دبیر خانه شورای مشاورین رئیس جمهور با این هدف که از تمامی نظرها را دور هم جمع کند و به رئیس جمهور اعلام کند، تشکیل شده است. الان برخی مسئولان در دولت نهم و دهم، حتی در سطح معاونان وزیر وجود دارند که با آقای احمدی نژاد اختلاف دارند اما رئیس جمهور از آنها برای ادراه کشور استفاده کرده است.
فارس: شورای مشاورین مستقیما زیر نظر چه کسی کار میکند؟
خورشیدی: گروه مشاوران مستقیما با رئیس جمهور کار میکنند و بر همین اساس نیز شورای مشاوران نظرات خود را به شخص رئیس جمهور منتقل میکند.
فارس: برنامه شورای مشاوران نهاد ریاست جمهوری برای آینده چیست؟
خورشیدی: ما به سرعت در حال تشکیل کار گروههای تخصصی هستیم و در آیندهای نزدیک دبیر خانهی شورای مشاوران را توسعه خواهیم داد. و از نظرات افراد دیگر هم استفاده خواهد شد.
فارس: آیا درست میگویند که مشاورین حقوق بالایی دریافت میکنند؟
خورشید: واقعا اینکه میگویند مشاوران حقوق بالایی میگیرند درست نیست چرا که خود آقای احمدی نژاد چنین سیستمی را نه تعریف کردهاند و نه اصلا قبول دارند.
فارس: آیا شورای مشاوران در خصوص نحوه ادبیات رئیس جمهور هم به وی مشاوره داده است؟
خورشیدی: شاید در این مورد اظهار نظری صورت گرفته باشد ولی این نوع ادبیات خصوصا در مواجهه با نظام سلطه مربوط به شخص خود احمدی نژاد است.
فارس: آیا رئیس جمهور در سیاست خارجی مشاور خاصی دارد؟
خورشیدی: همه مشاورین نظرات خود را میدهند که البته کار گروه خاصی هم در شورای مشاورین برای دیپلماسی و روابط بین الملل در نظر گرفته شده است.
فارس: سطوح علمی مشاورین رئیس جمهور چه میزان است؟
خورشیدی: مشاورین رئیس جمهور از اساتید و اهالی دانشگاه هستند اما بعضا برخی از مشورتها نیاز دارد که مشاورهای کار کشته در خصوص آن نظر دهند، به طور مثال بحث اصناف مشاوری را لازم دارد که مجرب باشد که البته سطوح علمی نیز در انتخاب آنها رعایت شده است و شاید در این خصوصی سطوح علمی ملاک نباشد.
فارس: میگویند برخی علما و اساتید اخلاق از جمله مشاورین بدون عنوان رئیس جمهور هستند.
خورشیدی: بله آقای رئیس جمهور از اساتید اخلاق مشاوره میگیرد و به نظر من این کار ارزشمندی است که در دولت نهم و دهم صورت گرفته است. شاید برخی از مشاورین خودشان نخواهند که نامشان به اسم مشاور در جامعه مطرح شود و یا اینکه ممکن است خود آقای رئیس جمهور فردی را به عنوان مشاور به جامعه معرفی نکند اما از مشورتهای آن فرد برای اداره بهتر جامعه استفاده کند.
واقعا تفاوت بین ارغوان رضایی و گلشیفته فراهانی، میترا حجار، فاطمه معتمدآریا و خیلی های دیگر چیست که آنها گ - ف و م - ح و ف - م می شوند اما ارغوان، الف - ر نمی شود؟ من خصومتی با ارغوان ندارم. هیچ دفاعی هم از آنهای دیگر ندارم. اتفاقا شدیدا هم به رفتارهایشان اعتراض دارم، اما نمیتوانم این دوگانگی در برخورد بعضیها را هضم کنم. ارغوان رضایی به کدام یک از هنجارهای دینی مقید بوده که گلشیفته فراهانی نبوده؟ یا فاطمه معتمدآریا به کدام غرور ملی اهانت کرده که ارغوان نکرده؟
چه تفاوتی بین ارغوان و دیگران هست که عکسهای او با لباس تنیس، مفتخرانه منتشر میشود اما میترا حجار به خاطر حضور بیحجابش در یک فیلم خارجی باید مورد انتقاد قرار بگیرد؟ چرا ارغوان مایه افتخار ماست اما میترا حجار مایه سرافکندگی؟ فقط به خاطر اینکه ارغوان هیچوقت در ایران زندگی نکرده؟ سختی جنگ را در کودکیاش احساس نکرده؟ برای سازندگی بعد از جنگ هزینه نداده؟ طعم گرانی و تحریم را نچشیده؟
به راستی اگر ارغوان درایران بزرگ شده بود، آیا امروز میتوانست در تنیس برای ما افتخارآفرینی کند؟ یا اگر هم به همین جایگاه میرسید، آیا ما همینطوری به او افتخار میکردیم؟ یا آن وقت مایه ننگ ما میشد؟ آیا گلشیفته جز به این بهانه که نمیتواند در ایران در زمینه مورد علاقهاش پیشرفت کند، امروز در خارج از ایران زندگی میکند؟ و آیا ارغوان جز به همین دلیل تبعه فرانسه است؟
چرا عکس یادگاری مشایی- صرف نظر از شخص او - با هدیه تهرانی، نقطه ضعف اوست اما هدیه ارغوان رضایی به احمدی نژاد، غرور ملیمان را بر میانگیزد!؟ و دهها آیا و چرا ی دیگر.... آیا هنوز حق ملاک سنجش افراد است یا مصلحت ایجاب میکند که فعلا بعضی اشخاص ملاک حق قرار گیرند؟
به گزارش ایسنا ، «آروی» کودک دو ساله اهل جنوب سوماترا در اندونزی است که براساس اعلام پدرش، از 18 ماهگی شروع به کشیدن سیگار کرده و هم اکنون با کشیدن روزی یک پاکت سیگار معتاد است.
«محمد ریزال» ـ پدر این کودک ـ در مصاحبهای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، گفت: من نسبت به سلامت پسرم نگران نیستم. او کاملا سالم و سلامت به نظر میرسد، هنگامی که او را از کشیدن سیگار منع میکنیم پاهایش را به زمین میکوبد و گریه میکند. او واقعا یک معتاد است.
«ستو مولیادی» ـ رییس کمیسیون حمایت از کودکان اندونزی ـ نیز خاطرنشان کرد: احتمال میدهم به دلیل این که والدین این کودک سیگاری فعال هستند، فرزندشان به کشیدن سیگار معتاد شده باشد؛ چرا که رفتار والدین بر کودکان اثر مستقیم میگذارد.
گفتنی است، براساس اعلام آژانس مرکزی آمار این کشور، 25 درصد کودکان بین سه تا 15 سال در این کشور سیگاری هستند و یا حتی برای یکبار آن را امتحان کردند.
همچنین 2/3 درصد از این کودکان معتاد به سیگار هستند و این موضوع به شدت باعث نگرانی دپارتمان بهداشت و دولت اندونزی شده است.
از طرفی، اگر نسبت به این موضوع راهحلی اندیشیده نشود، تا چند سال آینده این کشور با کودکان معتاد و افرادی که در سنین کودکی دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند، مواجه خواهد بود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]