به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی «فردا» همواره این ضرب المثل در میان ایرانیان وجود داشته که پول، پول میآورد. این ضربالمثل کاملا در مورد بیشتر ستارگان ورزش ایران نیز صدق میکند و آنهایی را که از باشگاهها دریافتهای نجومی دارند را نیز به این فکر انداخته تا از این پولها بیشتر استفاده کنند تا بتوانند درآمد بیشتری داشته باشند.
کریم باقری: هافبک صاحب نام تیم پرسپولیس ، که زمانی فوتبالش هم مثل فرش شهرش زبانزد عام و خاص بود در کنار شوت زدن و دویدن و پاس دادن در زمین چمن در امر صادرات فرش و ارز آوری برای کشور تجربه و تبحر بالایی دارد. کریم خان همراه پدر همسرش یکی از تجار معروف فرش ایران و به خصوص تبریز در دنیاست!
خبر ورزشی نیز دراین باره نوشت: علی کریمی: جادوگر فوتبال آسیا، بازیکنی که درخشش خود را از تیم فتح تهران آغاز کرد و در پرسپولیس به اوج رسید و سرانجام سر از تیم بایرن مونیخ آلمان درآورد با چند نفر از دوستانش به صورت شراکتی کار میکند. در شرکت آنها همه گونه خرید و فروش انجام میشود از مسکن و ساخت و ساز گرفته تا صادرات و واردات لوازم تزئینی و خانگی. البته خود جادوگر علاقه خاصی به خرید و فروش سیمکارت تلفن همراه آن هم از نوع شمارههای رندش را دارد و هر کس خط رند میخواهد معمولاً سری به دفتر شرکت او میزند.
علی دایی: کمتر کسی است که از تولیدی پوشاک او بیخبر باشد اما بد نیست بدانید سرمربی مطرح پرسپولیسی در یکی، دو سال اخیر در ساخت و ساز مسکن هم دستی بر کار داشته و حتی شنیده میشود به دلیل رکورد بازار با ضرر و زیانهایی هم روبهرو شده است.
امیر قلعهنوعی: پرافتخارترین مربی ادوار لیگ برتر که بحث خرید هواپیمای اختصاصیاش هنوز سر زبانهاست در کنار ساخت و ساز مسکن، در حال تکمیل پروژه مجتمع ورزشی و تفریحیاش در یکی از نقاط خوب پایتخت بوده که این مجتمع شامل استخر و سونا، سالن بیلیارد، پینتبال و... است. گفته میشود علاوه بر راهاندازی فروشگاه لوازم خانگی در سه راه امینحضور تهران، یک مزرعه کشاورزی هم در حومه تهران در اختیار دارد.
مهدی مهدویکیا: مرد محبوب استیلآذین که سالها در آلمان زندگی میکرد و قرارداد سنگینی هم با هامبورگ و اینتراخت فرانکفورت داشت با همکاری برادرانش در ایران شرکت تولیدی پوشاک و البسه کودکان راه انداخت که مارک پوشاک او خیلی زود به شهرت رسید و نمایندگیهای فعالی در استانهای مختلف هم دارد.
جوادنکونام: گفته میشود تمام افکارش در تجارت و درآمدزایی را معطوف به پروژه ساخت هتل پنجستاره در یکی از نقاط پر رفت و آمد شمال کشور کرده و در این راه سرمایهگذاری گستردهای هم داشته است. کاپیتان تیم ملی علاوه بر این در خرید و فروش مسکن هم دستی بر کار دارد.
علیرضا منصوریان: خودش اعتراف کرد سالهاست در قشر چاپخانهداران فعالیت میکند اما در کنار این موضوع گفته میشود او در ساخت مجتمع تفریحی و سیاحتی در جزیره کیش هم شراکت کرده و رفت و آمدهایش به این جزیره هم به این خاطر است. مربی تیمملی گهگاه به بازار موبایل و کامپیوتر هم سرک میکشد.
سید مهدی رحمتی: او که عنوان گرانقیمتترین دروازهبان ایران را یدک میکشد، علاقه خاصی به خرید زمین و مستغلات دارد، به نحوی که شنیده میشود او در شمال سرمایهگذاری وسیعی با خرید نزدیک به هشت هکتار زمین انجام داده است.
خداداد عزیزی: جز اینکه گفته میشود سهامدار یک شرکت تولیدی لباس ورزشی است گویا با یک یاز دوستانش در بازار طلای تهران هم سهمی داشته و مغازه طلافروشی او در پایتخت جزو مطرحترین طلافروشیها قلمداد میشود. مرد حماسهساز ملبورن گهگاه در واردات لوازم تزئینی و خانگی هم نقشی در بازار ایران ایفا میکند.
حسین کاظمی و مجتبی جباری: اگر سری به بازار موبایل زده باشید پی میبرید که آنها با راهاندازی فروشگاه فروش تلفنهمراه به نوعی آینده تجاری خود را در این صنف جستوجو میکنند.
سیاوش اکبرپور: برخلاف سایر اهالی فوتبال او رو به رستوران و سفرهخانههای سنتی، که بازارش به تازگی داغ شده، آورده و همین چند ماه پیش بود که سفرهخانه سنتی او افتتاح شد و به پاتوق بسیاری از خانوادهها تبدیل شد.

شاهرخ رامین نماینده مردم دماوند و سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی که در خصوص جلسه عصر امروز اعضای کمیسیون متبوعش با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس به گفتوگو پرداخت، از حضور مرضیه وحیددستجردی وزیر بهداشت در این جلسه خبر داد و بررسی سؤال تعدادی از نمایندگان از وزیر بهداشت را یکی از دستورکارهای این جلسه توصیف کرد و اظهار داشت: بررسی نحوه اداره بیمارستانهای هیئت امنایی، عدم تخصیص بودجه کافی به آنها و عدم اجرای صحیح هیئت امنایی بودن بیمارستانها مورد سؤال نمایندگان بود که وزیر بهداشت توضیحاتی را در این زمینه به اعضای کمیسیون ارائه کرد.
وی افزود: وزیر در این جلسه خواستار حضور اعضای کمیسیون بهداشت مجلس در کنار مسئولان وزارت بهداشت، به بررسی و حل این موضوع شد.
به گفته سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، در این جلسه کارگروه منتخب کمیسیون برای آنالیز آلودگی برنجهای وارداتی به فلزات سنگین گزارش خود را ارائه کرد.
وی بر همین اساس اضافه کرد: در این گزارش تأکید شده که 8 نوع برنج وارداتی به فلز سنگین سرب آلوده هستند و مردم از خرید و خوردن آنها امتناع کنند. همچنین این گزارش به تصویب کمیسیون رسید و قرار شد در روزهای آینده گزارش مذکور در صحن مجلس قرائت شود.
رامین در ادامه به بیان اسامی برنجهای آلوده به سرب که میزان این فلز در آنها بیشتر از حد مجاز و استاندارد بوده است پرداخت و اعلام کرد که برنجهای "عطر گل باز، کیهان، سارال، جادوگر، حاجی مرادی، هاشمی 1121، عررمان و برنج دلمبارکه کوهرنگی، 8 نوع برنج آلوده وارداتی از هند و پاکستان به فلز سرب هستند.
این نماینده مجلس در عین حال گفت که این برنجهای به کشورهای صادرکننده آن عودت داده شده است.
وی در ادامه در خصوص آلودگی برنجهای وارداتی به آرسنیک نیز به خبرنگار فارس توضیح داد: مقرر شد میزان استاندارد برای آرسنیک موجود در برنجهای وارداتی در ایران را مانند کشور چین، 15 صدم پیپیام در نظر گرفته شود که بر این اساس هیچیک از 62 نمونه برنج وارداتی بررسی شده به این فلز آلوده نبودهاند.
نماینده مردم دماوند در خانه ملت در خاتمه به طرح تشکیل سازمان غذا و دارو اشاره کرد و یادآور شد: کمیسیون بهداشت و دولت با تشکیل سازمان غذا و دارو موافق است که اتفاقاً وزیر بهداشت نیز در این جلسه گفت که وزارت بهداشت در حال تدوین اساسنامه این سازمان است.

سمیه قاضیزاده: الان یکسالی است که علیرضا عصار همکاریهایش را بار دیگر با فواد حجازی آغاز کرده است. اینطور که پیداست کدورتها تمام شده و همه چی آرومه! ارکستر بزرگ عصار که رهبری آن و تنظیم همه قطعاتش را حجازی بر عهده دارد در استودیوی سرنا که یکی از بهترین محل تمرین های ایران است در حال نوازندگی سازهایشان هستند، سازهایی که بیش از یکسال است در همراهی با عصار به صدا درنیامده بودند.
در این ارکستر 50 نفره نوازندگان نامآشنایی چون بابک ریاحی پور، همایون نصیری، امید حاجیلی و... حضور دارند. خوب مینوازند و خیالشان هم راحت است که نه تنها همه بلیتهای سه روز اعلام شده فروش رفته که یک روز و دو سئانس هم به برنامه اضافه شده است. حالا عصار که مدتهاست جایگاه خودش را به عنوان خوانندهای قابل احترام و کاربلد در موسیقی پاپ ایران به ثبت رسانده، بار دیگر قرار است روی سن برود و کارهای جدیدی را هم ارائه کند. با او به بهانه این کنسرت درباره این برنامه و خیلی چیزهای دیگر صحبت کردهایم.
چند سال قبل با ارکستر سمفونیک لندن آلبوم «نهان مکن» به رهبری شهداد روحانی را اجرا و ضبط کردید. الان هم که آقای روحانی ایران هستند. چرا هیچوقت به این فکر نیفتادهاید که آن کارها را به صورت زنده در ایران با ایشان اجرا کنید؟
آن کار واقعا پروژه جدا و بزرگی است که باید به صورت مجزا رویش فکر کرد. این روزها ما بسیار درگیر همین کنسرتی که دارد برگزار میشود هستیم و واقعا نمیشود برای برنامه دیگری زمان گذاشت.
این روزها بیشتر موزیسینها در سالن برج میلاد کنسرت میدهند. شما چرا وزارت کشور را انتخاب کردهاید؟
دلیل عمدهاش فضای کمی است که آن سالن دارد. برای ما اصلا صرف نمیکرد در یک سالن 1700 نفره کنسرت برگزار کنیم، هرچند پارکینگ دارد و جایش هم بهتر است، اما سالن وزارت کشور 3000 نفری است و به نظر من کیفیت صدای بهتری هم دارد.
در این کنسرت چند قطعه جدید هم گنجاندهاید. سبک و سیاقشان مثل قطعات قبلیتان است؟
به هر حال من سبک کاریام را که تغییر نمیدهم و قرار هم نیست این کار را بکنم. دو تا از قطعات را پارسال ساختهایم و شش قطعه جدید هم هست که در این کنسرت برای اولین بار شنیده خواهند شد.
پس با این حساب آلبوم جدیدی در راه است؟
بله انشالله برای عید فطر آلبوم جدیدم منتشر میشود.
در آن آلبوم هم قطعاتی را آهنگسازی کردهاید؟
بله، مثل همیشه که آهنگسازیها مشترک بین من و آقای حجازی بوده در این آلبوم هم همینطور است، اما تنظیم تمامی قطعات را آقای حجازی انجام دادهاند.
خیلیها نقش موسیقی را در قطعات شما کمرنگ میبینند و کلام را پررنگ. برخی از منتقدان شما تا آنجا جلو میروند که کارهای شما را دکلمه میدانند تا اجرای موسیقی.
من اصلا به چنین چیزی اعتقاد ندارم. به نظر من کلا کار موسیقی مجموعهای است از خیلی چیزها از جمله شعر، موسیقی و اجرا. شما اگر موسیقی خوبی داشته باشی و شعری بد، ناموفق خواهی بود و اگر شعر خوبی داشته باشی و موسیقی بدی امکان ندارد که اتفاق جالبی برایتان بیفتد. اگر هر دوی اینها خوب باشد و اجرا خوب نباشد که دیگر واقعا نورعلی نور است! باید همه چیز خوب باشد.
صدادهی و آکوستیک سالنهای اجرای موسیقی در ایران از آن چیزهایی است که طی این سالها همه از آن گله دارند، از خواننده و موسیقیدان گرفته تا تماشاگر برنامه. برای بهتر شدن کیفیت صدای ارکستر در این اجرا چه برنامهای دارید؟
ببینید به هر حال ما سالن موسیقی در ایران نداریم که اصلا توقع صدای خوب را بشود داشت. تنها کاری که میتوانیم بکنیم این بوده که بهترین صدایی که مقدور بوده با سیستمهای صوتی طراحی کنیم. آن هم بنا به مختصات برنامهای که قرار است اجرا کنیم.
اینطور که در تمرین ارکستر شاهد بودم، در ارکستراسیون تغییرانی به وجود آمده...
بله. پیش از این ارکستر بادی نداشتیم که حالا این گروه اضافه شدهاند که تصور میکنم از نظر شنیداری هم خیلی مفید باشد و هم جالب. تغییرات کوچکی هم در قطعات داده شده است که بیشتر برای تفنن بودهاند.
پس بیشتر قطعات کنسرت همان قطعات قدیمی هستند.
مگر در یک برنامه چند قطعه جدید باید باشد؟ همه خوانندهها همین کار را میکنند. 3-2 قطعه از آلبوم آینده میخوانند و بعد آلبوم منتشر میشود و آن قطعات میشود کارهای قدیمی.
آقای عصار! شما جزو آن دسته از خوانندگان پاپ هستید که در انتخاب شعر بسیار هوشمندانه عمل میکنند. اتفاقی که این روزها نه تنها در موسیقی پاپ که در موسیقی سنتی هم کم میافتد و با اینکه خیلیها داعیه فهم تلفیق شعر و موسیقی را دارند، اما در عمل موفق نیستند. در انتخاب قطعات جدید هم همین وسواس را داشتهاید؟
سه تا از این قطعات جدید از سرودههای افشین مقدم هستند که فکر میکنم ترانههای خوبی است.
اینها هم فضای انتقادی-اجتماعی همیشگی کارهای شما را دارند؟
این ترانههایی که گفتم برای صدور مجوز به ارشاد فرستادهایم وهنوز مجوزش صادر نشده است. در این کنسرت قطعات دیگری اجرا میشود که همهشان عاشقانهاند.
با این حال شما همیشه به عنوان خوانندهای شهره بوده اید که حرفهایی برای گفتن دارد و همیشه در دل کلامش، اعتراضی نهفته است.
شاید بهتر بود این حرفها را بعد از کنسرت میزدیم و آن وقت میشد درباره همین قطعاتی هم که در کنسرت اجرا میشود راحتتر قضاوت کرد، اما من همان موقع هم که در اشعارم چنین حرفهایی بود هیچوقت قصد اینکه خودنمایی کرده باشم را نداشتم.
حس شخصیام نسبت به اجتماعی که در آن زندگی میکنم این است. در این کنسرت هم همینطور است و شما وقتی آن را ببینید میتوانید درباره همه چیز آن صحبت کنید. در آن صورت شما متوجه خواهید شد که آیا من همان حرفهایی را زدهام که باید میزدم و نزدم یا همان کارهایی را کردهام که باید میکردهام و نکردهام. اگر ملایم شدم چرا شدهام و اگر همچنان ملایم نشدهام چرا؟
شما برای انتخاب شعر چقدر وقت میگذارید چون حالا شاید به دلیل سبکی که برای موسیقیتان انتخاب کردهاید، شعر در آن جایگاهی پررنگ دارد.
انتخاب شعر جزو مهمترین کارهایی است که من انجام میدهم. در تمام طول سال من مشغول انتخاب شعر هستم. گذشته از این من در تمام این مدت در جستجوی شعر خوب هستم. شعری که در آن اوضاع و احوال اجتماعم مستتر باشد. هم در اشعار شاعران کلاسیک و هم در میان کارهای شعرای جوان گمنامی که اشعارشان را یا برای من میفرستند یا ای میل میکنند یا با فکس ارسال میکنند. اینطور نیست که قبل از برگزاری کنسرت در حال انتخاب شعر باشم.
با این حال از اشعار قدما هم غافل نمیشوید؟
به هیچ وجه. در همین آلبوم جدیدی که منتشر خواهد شد روی دو شعر از حضرت مولانا کار کردهام.
در این کنسرت هم قطعاتی از آن آلبوم را که خودتان آهنگسازی کرده باشید، اجرا میکنید؟
بله، قطعهای هست به نام «یه نفس» که خودم آن را به تنهایی با پیانو میزنم و تمامش را خودم ساختهام.
پس در کنسرت ساز هم میزنید؟
بله، علاوه بر پیانو، در این برنامه گیتارهم مینوازم.
شنیدهام در این کنسرت ترانه جدیدی به نام «پرسه» اجرا میکنید که به نوعی یک عاشقانه اعتراضی است.
بله همینطور است. حال و هوای این قطعه در چنین فضایی است که انگار یک عاشق دادش را پیش خدا میبرد؛ پرسه ثانیهها مشکوکه، ساز دلگیر زمونه کوکه/ به کدوم شونه میخوای تکیه بدی؟/ استخونای رفات پوکه...
طبق معمول کنسرتهای سالهای قبلتان در این برنامه هم قطعات بیکلام گنجاندهاید. دلیلش چیست و بر چه اساسی انتخاب میشوند؟
دلیل اصلیاش این است که مردم دوست دارند یا حداقل میتوانم بگویم که چنین حسی از آنها به ما منتقل شده است. از سال اول کنسرتهایمان هم همین کار را انجام میدادیم.
امسال گروه کُر هفت نفرهای هم برای اجرای قطعات آوازی در این بخش همکاری میکنند، اما این قطعات بیشتر بر اساس ساکسیفون تنظیم شدهاند و گروه کر هم نقش همراهیکننده را بازی میکند، اما درباره انتخابش باید بگویم این قطعات کاملا بر اساس سلیقه شخصی انتخاب میشوند. کارهایی را که خودمان دوست داریم میزنیم.
یادم میآید چند سال قبل در کنسرت سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی در همین قطعات بدون خواننده، خانمی به نام سارا نائینی در گروه کُر حضور داشت که واقعا تشویق و تعجب همه را برانگیخته بود و شما هیچوقت دیگر با او همکاری نکردید؟
بله، اما در این کنسرت ایشان با ما همکاری میکنند و در گروه کر حضور دارند.
در همان برنامه بود که شما ویدئو آرت هم داشتید. در این کنسرت چطور؟
نه، متاسفانه امکانات سالن میلاد به ما این اجازه را میداد که چنین کارهایی نجام دهم، اما در سالن وزارت کشور نه چنین تجهیزاتی داریم و نه میتوانیم کنترلی داشته باشیم.
تا جایی که یادم میآید شما کنسرتهای خوب خارجی را دنبال میکردید و هرازگاهی در آنها حضور هم پیدا میکردید. هنوز هم به این سنت وفادارید؟
خیر. یکسال گذشته کلا از ایران خارج نشدهام.
سالی یکبار کنسرت دادن با شرایط سالنهای موسیقی ایران که برای سرمایهگذار بسیار گران تمام میشود، آن چیزی که باید باشد نیست. در واقع آن چیزی که به نام صنعت موسیقی در دنیا شناخته میشود. خیلیها معتقدند ما اصلا چیزی به نام صنعت موسیقی در ایران نداریم. شما نظرتان چیست؟
به نظر من در ایران چیزی به نام صنعت موسیقی وجود ندارد. یعنی آنچه در موسیقی جهان به صورت متداول مرسوم است. موسیقی در همه دنیا بحث اقتصادی بسیار مهمی است؛ از کنسرت و آلبوم گرفته تا لوازم جانبی که کنارش هست، اما ما در ایران خیلی محدودیت داریم.
خب، بخشی از این محدودیت برمیگردد به نداشتن کلیپ.
بله! ضمن اینکه ما اصلا چیزی به عنوان تجارت موسیقی نداریم. مدلمان در ایران اینطوری نیست. در خارج از ایران خوانندهای که به شهرت میرسد و 30-20 بلیت برنامهاش فروش میرود، تی شرت، لیوان، کلاه، پوستر و... میفروشد و مجموعه اینها میشود تجارت موسیقی. اما در ایران نمیشود به سادگی این کارها را انجام داد.
چون هرکدام از این کالاها مجوز میخواهند؟
نه فقط این مسئله. بلکه بخشی از آن به فرهنگ برمیگردد. همین نبود کلیپ که شما میگوئید واقعا عمده تجارت موسیقی است. شما ببینید برای ساخت یک کلیپ چه تیم عریض و طویلی باید فعالیت کنند. از کارگردان و نورپرداز و صدابردار بگیر تا گریمور و طراح صحنه و غیره که همه اینها در خدمت موسیقی هستند.
شما فکر میکنید باید چه اتفاقی بیفتد که بشود در ایران کلیپ موسیقی ساخت و یک گام به سمت صنعتی شدن موسیقی برداشت؟
نگرش عمومی به موسیقی باید تعدیل شود. اگر این نگاهها به موسیقی پاپ درست شود همه چیز کم کم درست میشود.
پس در واقع منظورتان این است که مدیران موسیقی باید نگاهشان را درست کنند؟
بله. جز این نیست. ما که آماده هستیم. به محض اینکه بدانیم مشکل مجوزی نخواهیم داشت، کارمان را انجام میدهیم، اما طرز فکرهای بعدی درباره آن مهم است. الان وقتی کاری انجام نشده است هزار و یک مشکل داریم وقتی راه بیفتد آنوقت میشود درباره همه چیز آن حرف زد. میشود روی کیفیتش بحث کرد، نظارت داشت و در چارچوبهای مشخصی جلو رفت.
من خودم در چارچوب حرکت میکنم. نه به این دلیل که کسی به من میگوید اینطور باش، نه! خودم اینطوری هستم. مدل شعرهایی که میخوانم، کلا طوری نیست که بشود کار غیر مجازی در آن انجام داد.
با این حال تعریف غیرمجاز عوض شده است. مگر همین «خیابان خوابها» غیرمجاز نبود؟
بله، اما یک زمانی به خاطر شعرش غیرمجاز بود.
به هر حال غیر مجاز بود.
بله، میدانم اما وقتی با کلیت کاری موافقت شود میشود درباره جزئیات آن حرف زد.
یعنی در واقع میشود سازش کرد؟
آنها با ما سازش میکنند. وقتی کاری انجام بشود میتوان درباره خط مشی آن تصمیم گرفت. مگر 10 سال پیش اوضاع چطور بود؟ همینطوری بود و ما روی مسائل مختلف با هم توافق میکردیم.
پیش از اینها کارهایتان خیلی از صدا و سیما پخش میشد، اما الان خیلی کم شده است.
بله. شاید به خاطر این باشد که سیاست کلی صدا و سیما این شده است که موسیقی پاپ کمتر پخش شود.

این ادعا را فرهاد کاظمی در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی با پرسپولیس کرد.در حضور آن همه خبرنگار.آنجا که دیگر به سیم آخر زد تا در خصوص منشور اخلاقی بگوید«7 ماه همه چیز را تحمل کردم.بارها برای احقاق حقم به جاهای مختلف سر زدم اما کسی جابی به من نداد.
من اصلا نمی دانم چرا منشوری شده ام.کسی هم جواب درستی به من نمی دهد.اصلا حرف من این است که اگرمن منشوری ام چرا دلیل آن را عنوان نمی کنند؟من می خواهم همه چیز رسانه ای شود.چرا مدام در مطبوعات عنوان می کنند«ف-ک».اگر منظور آنها فرهاد کاظمی است بیایند و همه چیز را رسانه ای کنند تا ببینیم چه کسی منشوری است!خود آنهایی که منشور اخلاقی رابه راه انداخته اند منشوری اند.آنها ثابت کنند من منشوری ام تا من هم خیلی چیز ها را بازگو کنم»
فرهاد کاظمی که به دلیل منشووری بودن نتوانست در لیگ برتر مربیگری کند حرف هایش را این طور ادامه می دهد«چه کسی این حرف را زده؟من همین امسال هم میتوانستم در لیگ برتر مربی گری کنم.حرف من این است،اگر اجازه فعالیت در لیگ برتر را به من نمی دهند و عنوان می کنند منشوری ام،ولی من حقم را از این فوتبال می گیرم.آنقدر پیگیر کارهایم هستم تا به حقم در این زمینه برسم.دیگر هم به هیچ عنوان از کنار این موضوع به راحتی عبور نمی کنم»

یک روز پس از اعلام رسمی جدایی مرفاوی از استقلال ، درحالی که این مربی برنامه کاری اش را برای مدیران مس کرمان هم فرستاده بود ، به باشگاه سایپا رفت و برای جانشینی محمد مایلی کهن با آرش کوشا مذاکره کرد.
مرفاوی که به دلیل نارضایتی طرفداران ، ناچار شد استقلال را ترک کند ،بی شک یکی از مربیان موفق در فصل جاری بود. او توانست تیمش را از مرحله گروهی لیگ قهرمانان بالا ببرد و با استقلال هم در رده سوم قرار بگیرد. با این وجود به این دلیل که رودرروی امیر قلعه نویی قرار گرفته بود ، هیچ گاه نتوانست با بخشی از سکوهای ورزشگاه آزادی کنار بیاید. بر همین اساس هم بود که مدیران این تیم کرجی به دنبال مرفاوی رفتند تا در بستری آرام این مربی بتواند به کار مربیگری بپردازد. همچنین گفته می شود در 48 ساعت آینده سپاهان مذاکره با برانکو و ملوان مذاکره با محمد مایلی کهن را آغاز می کند. همچنین از حمید علی دوستی به عنوان مربی بعدی پیکان نام می برند.

مهدی فاطمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره تکلیف کادرفنی تراکتورسازی اظهار داشت: توافقاتی بین باشگاه با فراز کمالوند شده است. با توجه به عملکرد خوبی که این مربی در فصل گذشته داشت باشگاه در نظر دارد وی را حفظ کند اما باید مذاکرات نهایی شود.
وی عنوان کرد: تا پایان هفته جاری تکلیف کادرفنی تراکتورسازی مشخص می شود و احتمالا با فراز کمالوند قرارداد را نهایی می کنیم اما اگر با او به توافق نرسیم روی گزینه های دیگر تمرکز می کنیم.
فاطمی در این خصوص که فصل گذشته این باشگاه با مشکلات مالی روبرو بوده، گفت: برای فصل جدید با اسپانسرهای خوبی مذاکره کردیم تا بخشی از نیازهای خود را تامین کنیم.
به گزارش سایت ابف به نقل از پایگاه 598، در حالیکه چندی پیش منابع رسمی از ورود سیگارهایی که فیلتر آنها دارای عصاره گوشت خوک بود، خبر داده بودند .
اخبار رسیده حاکی از آن است که طی روزهای اخیر کنسرو گوشت خوک نیز به بازار جمهوری اسلامی وارد شده است و به صورت رسمی در 2 فروشگاه شهر رشت به فروش می رسد.
گفته می شود تاکنون متدینین رشت در مراجعه به نهادهای مسوول نسبت به این امر اعتراض خود را اعلام کرده اند که تا کنون اقدام موثری از سوی مسئولین در این مورد، صورت نگرفته است.

آیت الله عبد الله جوادی آملی، بعد از ظهر امروز در دیدار دانشجویان شرکت کننده در پانزدهمین جشنواره قرآنی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور بر اسلامی شدن تمام دستگاههای وابسته به یک نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: با برگزاری دعای کمیل یا نماز جماعت و جدا کردن دختر و پسر دانشجو و استاد متدین تربیت میشود اما دانشگاه اسلامی نمیشود.
وی ادامه داد: برگزاری مراسمات دینی از غیر از دانشگاه هم ساخته است اما آنچه که باید در دانشگاه حل شود همین مسئله علم دینی و سکولار است.
جوادی آملی افزود: اسلامی شدن دانشگاهها در گرو اسلامی کردن علوم است و این مسئله ایست که تنها از طریق علمی حل میشود.این استاد حوزه علمیه اسلامی ساختن دانشگاه را با بیانیه و سفارش غیرممکن دانست و گفت: با سفارش و بخشنامه میتوان مسجد ساخت و دعا برگزار کرد ولی نمیتوان دانشگاه را اسلامی کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانش اسلامی نباشد آنچه در دل دانشجو رشد میکند غیر اسلامی است و نهایتا موجب میشود دنشجوی ما گرایشات غیر اسلامی پیدا کند.
جوادی تأکید کرد: درست است که رویکرد دانشگاه باید اسلامی باشد و افراد آن اهل دیانت باشند اما اصل اسلامی شدن دانشگاه فراتر از اینهاست. وی با بیان اینکه مسئله علم دینی و غیر دینی دغدغه تمام مردم دنیا شده است، اظهار داشت: بعضی میگویند علم سکولار و غیرسکولار ندارد در حالی که دقیقا بر عکس این مطلب است.
این استاد فلسفه اسلامی گفت: اگر در فلسفه علم، راه کج پیمودیم و به تجریهگرایی رسیدیم و شناخت را منحصر به حواس کردیم نتیجهاش میشود انکار هرآنچه به تجربه نمیآید.
وی ادامه داد: مرحله بعدی این تفکر تولید علم سکولار است که جهان را منقطع از مبدا آن بررسی میکند. جوادی آملی در خصوص مبانی علم اسلامی اظهار داشت: اگر بپذیریم که آنچه وجودش عین حقیقتش نیست، معلول است و نیازمند علت، به این نتیجه خواهیم رسید که این جهان خالق و حاکمی دارد که مبدا آن است.
وی افزود: در این صورت یک پزشک یا زمینشناس وقتی جهان را بررسی میکند میگوید در اینجا خدا چنین کرد و لحظه به لحظه به یاد خدا خواهد بود. مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: الان لاشه علم را در دانشگاهها تدرس میکنند چرا که اول و آخر علوم که به مبدا و آفریننده میپردازد حذف شده است.
وی تأکید کرد: چنین دانشی اسلامی نیست و از دانشجو یک مسلمان نمیسازد ولی دانش اسلامی دانشجوی مسلمان تربیت میکند. این عضو جامعه مدرسین با بیان اینکه اگر موضوع دروس دانشگاه از حوزه اسلامیتر نباشد حداقل به اندازه آن اسلامی است، گفت: در دانشگاه فعل خدا را بررسی میکنند و در حوزه قول او را، پس چه طور ممکن است دروس حوزه دینی باشد اما دروس دانشگاه دینی نباشد.
وی خاطرنشان کرد: دانشمندان امروز میگویند طبیعت را مطالعه میکنیم در حالی که که خلقت را مطالعه میکنند. جوادی آملی اظهار داشت: ابتدا و انتهای خلقت را حذف میکنند و می گویند طبیعت و سپس همان را هم شبیهسازی میکنند و میگویند صنعت.
این مفسر قرآن کریم با بیان حدیثی از رسول الله(ص) علوم را به دو دسته علم بدن و علم دین تقسیم کرد و گفت: عدهای از این حدیث معنی ظاهری آن را برداشت میکنند در حالی که بزرگان معتقدند حتی علم پزشکی اگر در راه خدا باشد علم دین است اما علم دینی اگر برای دنیا و مقام خوانده شود علم بدن خواهد بود.
به گزارش "الف"، در جلسه اخیر هیات دولت وزیر علوم براساس تحقیقات خود اعلام کرد محمدرضا رحیمی، مدرک دکتری ندارد و مدرک ارایه شده از سوی وی فاقد صحت و اعتبار است.
در این جلسه محمود احمدینژاد پس از استماع گزارش وزیر علوم اعلام کرد که رحیمی از مدرک دکتریش استفاده نمیکند و دیگران هم نباید ایشان را دکتر خطاب کنند.
اسامی بازیکنان تیم ملی به ترتیب پست به شرح زیر از سوی سرمربی تیم ملی اعلام شد:
1- مهدی رحمتی -سپاهان
2- علیرضا حقیقی - پرسپولیس
3- شهاب گردان - ذوب آهن
4- ابراهیم میرزاپور - سایپا
5- هادی عقیلی - سپاهان
6- حسن اشجاری - ذوب آهن
7- محسن بنگر - سپاهان
8- احسان حاج صفی - سپاهان
9- سیدجلال حسینی - سپاهان
10- محمد حسینی - ذوب آهن
11- علیرضا محمد - پرسپولیس
12- محمد نصرتی - النصر
13- حنیف عمران زاده - استقلال
14- فرشید طالبی - ذوب آهن
15- فرزاد آشوبی - مس کرمان
16- قاسم حدادی فر - ذوب آهن
17- خسرو حیدری - استقلال
18- علی کریمی - استیل آذین
19- مهدی کیانی - تراکتورسازی تبریز
20- ایمان مبعلی - الشباب
21- محمد نوری - صبای قم
22- پژمان نوری - ملوان بندرانزلی
23- مهرداد پولادی - تراکتورسازی تبریز
24- آندرانیک تیموریان - فولام
25- کریم انصاری فرد - سایپا
26- حمیدرضا علی عسگر - پرسپولیس
27- امیرحسین فشنگچی - صبای قم
28- محمدرضا خلعتبری - ذوب آهن
29- مهرزاد معدنچی - الاهلی
30- فرهاد مجیدی - استقلال
31- میلاد میداودی - استقلال اهواز
32- هادی نوروزی - پرسپولیس
33- مهرداد اولادی - ملوان
34- غلامرضا رضایی - فولاد خوزستان
35- میلاد زنیدپور - راه آهن
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]