به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه ایران ،بخشهایی از اظهارات این عضو مجلس خبرگان بدین قرار است :
• امام نسبت به حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای بسیار سخت میگرفتند، آنچنان که در چهار سال دوم ریاستجمهوری ایشان، امام(ره) ایشان را در تنگنا قرار دادند و مشخص بود که ایشان را برای رهبری زیر نظر داشتند. امام(ره) معتقد بودند که با این کار میخواهند که اگر نفسانیتی در رئیسجمهور است، طلوع کند و در واقع قصد داشتند ایشان را مورد آزمایش قرار دهند.
• در دوره ریاستجمهوری ایشان در مورد هیچیک از وزرا با ایشان مشورت نشد. حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در آن زمان میفرمودند که اگر قرار باشد 50 نفر برای آوردن رأی به مجلس معرفی شوند، نفر پنجاهویکم نخستوزیر سابق نخواهد بود. در حالی که نظر امام(ره) بر این بود که در هنگام جنگ بافت و ساختار سیاسی کشور نباید تغییر کند.
• در آن دوران، حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در یکی از خطبههای نماز جمعه خود فرموده بودند که ولی فقیه از راه قواعد اولیه و ثانویه امور را اداره میکند، اما امام(ره) فرموده بودند که در این مورد احکام حکومتی وجود دارد. سپس رئیسجمهور نامهای به امام(ره) در مورد خطبههای نماز جمعه نوشتند و از ایشان در اینباره جویا شدند. امام(ره) نیز پاسخ نامه ایشان را در دو صفحه مکتوب فرمودند و اعلام کردند که هر دو نامه را در اختیار صداوسیما قرار دهند تا از طریق این رسانه قرائت شود؛ در حالی که مخاطب نامه رئیسجمهوری بود متن نامه از طریق رادیو سراسری برای مردم پخش شد. پس از آن رئیسجمهوری نامه دیگری به امام(ره) نوشتند و در آن فرمودند: «نامه شما را زیارت کردم.» و در ادامه نامه خود نوشتند: «عباراتی که در خطبهها بهکار بردهام نارسا بوده اما نیتم همان بوده که در نامه شما هست. امام(ره) در پاسخ نامه رئیسجمهور نوشتند: «شما خورشیدی هستید که اطراف خود را روشن میکنید.»
سه بار رأیگیری برای رهبری شورایی
• پس از اینکه چندین مخالف و موافق دیگر، نظرات خود را در جلسه بیان داشتند مجلس پایان مذاکرات را اعلام کرد و قرار بر رأیگیری شد. در همین هنگام فردی از هیأت رئیسه درخواست کرد تا مخالفان شورایی شدن قیام کنند و اکثریت حاضران به عنوان مخالف برخاستند و شمارش انجام شد. برای اطمینان بیشتر دوباره این درخواست تکرار شد و باز هم اکثریت از جای خود برخاستند و این کار برای بار سوم نیز تکرار شد و در نهایت مجلس اعلام کرد که نظرش بر شورایی شدن نبوده و نظر بر رهبری فردی است.
• عدهای از کسانی که موافق شورایی شدن رهبری بودند، نام سه نفر، عدهای نام پنج نفر و عدهای دیگر از آنها نام هفت نفر را برای رهبری معرفی کردند و این در حالی بود که در تمام نامهایی که این افراد برای رهبری معرفی کرده بودند، نام رئیسجمهور دیده میشد.
• سپس حضرت آیتالله العظمی خامنهای در حالی که از این موضوع نگرانی داشتند به پشت تریبون آمدند و فرمودند: «شما میدانید که چه بار سنگینی را بر دوش من میگذارید؟» زیرا حضرت امام خمینی(ره) درباره رهبر فرموده بودند: اگر ولی فقیه لحظهای استبداد کند، ولایت او از او گرفته خواهد شد. پس از سخنان حضرت آیتالله خامنهای، رأیگیری برای انتخاب ایشان آغاز شد و چهار پنجم مجلس به ایشان رأی دادند.
• حضرت آیتالله العظمی خامنهای در دوران ریاستجمهوریشان به من فرموده بودند هر زمان که آیتالله هاشمیرفسنجانی به مسافرت میرفت، امام(ره) گوسفندی را برای سلامتی ایشان قربانی میکردند و زمانی که ایشان از سفر بازمیگشت نیز امام(ره) گوسفند دیگری را به شکرانه سلامتیاش قربانی میکردند و برای ایشان اهمیت ویژهای قائل بودند و معتقد بودند که وجود آیتالله هاشمیرفسنجانی برای انقلاب لازم است .
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]