سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه پس از نیک آزمودن، برادری برگیرد، مصاحبتش می پاید و دوستی اش استوار می گردد . [امام علی علیه السلام]
 
شنبه 89 خرداد 8 , ساعت 9:11 عصر
 

 

 در شرایطی که هر روزه از افزایش آمار طلاق و مبتلایان به ایدز و انواع اعتیادهای جدید خبر میشنویم، بررسی، آسیب‌شناسی و ارائه راهکار برای این آسیبها بیش از پیش لازم و ضروری به نظر میرسد.

ایسنا نوشت:

در همین زمینه و در دومین همایش ملی آسیب‌های پنهان، حسن موسوی‌چلک اظهار کرد: برخوردهای سیاسی نه تنها در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار نبوده، بلکه سبب افزایش و رشد چشمگیر آنها شده است. وی ادامه داد: 16 سال است که می‌گوییم 2 میلیون معتاد در کشور وجود دارد در حالی که اگر واقع‌گرایانه توجه شود، این آمار در وضعیت فعلی اینگونه نیست و بسیار بیشتر از این میزان است.

موسوی چلک افزایش آمار طلاق در کشور را بسیار نگران کننده عنوان کرد و افزود: آمار طلاق در سال گذشته 17 درصد رشد داشته است، در حالی که بر اساس آمارها، ازدواج کمتر از 9/0 درصد افزایش را تجربه کرده است. وی کاهش سن زندانیان را نیز نگران کننده دانست و گفت: متاسفانه بالغ بر 90 درصد کسانی که به کانون‌های اصلاح و تربیت در کشور تحویل داده می‌شوند، بچه‌های طلاق هستند.

موسوی چلک شاخص زندانیان موجود در دنیا را 140 به 100 هزار نفر عنوان کرد و افزود: این آمار در حال حاضر در ایران 200 به ازای هر 100 هزار نفر است و حتی آمارهای غیررسمی چیزی بیش از این میزان را بیان می‌کنند. وی با ابراز گلایه از نبود هیچ گونه آماری در رابطه با آسیب‌های اجتماعی نوپدید در کشور، گفت: آسیب‌های جدید و نوظهوری که ناشی از بهره‌گیری از فضای مجازی است، کشور را به شدت تهدید می‌کند.

موسوی چلک بیان کرد: این بی‌توجهی به آسیب‌های اجتماعی و برخورد امنیتی با آن سبب می‌شود تا برنامه‌هایی مانند طرح امنیت اجتماعی در کشور اجرا شود و این امر نوعی برخورد نسنجیده با آسیب‌های اجتماعی است. وی از بی‌توجهی مسوولان به آسیب‌های اجتماعی در سیاستگذاری‌های کشور انتقاد کرد و افزود: بی‌توجهی به آسیب‌های اجتماعی نقش مهمی در افزایش آن‌ها داشته و این برای کشور بسیار خطرناک است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ