سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم خواسته دنیا خرده گیاهى است خشک و با آلود که از آن چراگاه دورى‏تان باید نمود . دل از آن کندن خوشتر تا به آرام رخت در آن گشادن ، و روزى یک روزه برداشتن پاکیزه‏تر تا ثروت آن را روى هم نهادن . آن که از آن بسیار برداشت به درویشى محکوم است و آن که خود را بى نیاز انگاشت با آسایش مقرون . آن را که زیور دنیا خوش نماید کورى‏اش از پى در آید . و آن که خود را شیفته دنیا دارد ، دنیا درون وى را از اندوه بینبارد ، اندوه‏ها در دانه دل او رقصان اندوهیش سرگرم کند و اندوهى نگران تا آنگاه که گلویش بگیرد و در گوشه‏اى بمیرد . رگهایش بریده اجلش رسیده نیست کردنش بر خدا آسان و افکندنش در گور به عهده برادران . و همانا مرد با ایمان به جهان به دیده عبرت مى‏نگرد ، و از آن به اندازه ضرورت مى‏خورد . و در آن سخن دنیا را به گوش ناخشنودى و دشمنى مى‏شنود . اگر گویند مالدار شد دیرى نگذرد که گویند تهیدست گردید و اگر به بودنش شاد شوند ، غمگین گردند که عمرش به سر رسید . این است حال آدمیان و آنان را نیامده است روزى که نومید شوند در آن . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 89 خرداد 2 , ساعت 6:27 عصر

 

نخستین جشنواره فیلم‌های یک دقیقه‌ای با موضوع «اصلاح الگوی مصرف» با اهدای جوایز و تقدیر از شاپور قریب، خسرو خسروشاهی و داریوش اسدزاده به پایان رسید.

به گزارش خبرآنلاین، مراسم پایانی این جشنواره عصر روز شنبه اول خرداد ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیران سینمایی و جمعی از سینماگران در تالار وحدت برگزار شد.

بخش ابتدایی مراسم به سخنان محمد حسینی، وزیر ارشاد اختصاص پیدا کرد. حسینی در آغاز سخنان خود گفت: «اگرچه فیلم‌های ساخته شده یک دقیقه‌ای هستند، اما فشرده مطالعات و کارهای فراوانی است که صورت گرفته و همان‌طور که کوتاه سخن گفتن خیلی سخت است، کارهای هنری هم اگر در قالب فیلم کوتاه ارایه شود، بسیار دشوار است. انتخاب یک تیتر، یک عنوان و نام یک کتاب بسیار سخت است و این‌که آدم در یک دقیقه بتواند منظور خودش را منتقل کند و یک پیام داشته باشد واقعا جای تقدیر دارد.»

ابراهیم داروغه?زاده، دبیر جشنواره، در سخنانی درباره برگزاری این جشنواره سخن گفت: «حدود 80 درصد درآمدها در کشور خرج مصرف و تنها حدود 20 درصد صرف توسعه می‌شود و با این روندی که در پیش گرفته‌ایم به توسعه مدنظرمان نمی‌رسیم. قسمت عمده مخاطبین اصلاح الگوی مصرف مسئولان هستند. اهالی هنر می‌توانند در جهت فرهنگسازی با خلق آثار قدم بردارند و با افزایش آگاهی باعث تغییر نگرش و تغییر رویه شود و موسسه رسانه‌های تصویری با برگزاری این جشنواره گامی در این راستا برداشته است. تعداد آثار ارسالی به جشنواره اصلاح الگوی مصرف 400 فیلم بوده و امیدوارم این آثار به زودی وارد شبکه نمایش خانگی شود و تلویزیون نیز برای پخش آن‌ها اقدام کند.»

 جوایز ویژه به فیلم‌های «سفید مثل کاغذ» ساخته سعید امینی‌مهر، «برکت» به کارگردانی سیدمجتبی فیادت، «سیب» ساخته علی شاه‌حاتمی، «اتومبیل‌های تک‌سرنشین» کیارش دالوند و «گام» به کارگردانی مهیار خسروانی تهرانی اهدا شد. بهترین ایده «سفر ماه» محمد ابراهیمیان و «زمان اثر» شادمهر راستین معرفی شد. در بخش تجربی فیلم‌های «خانه روی آب» به کارگردانی هومن سیدی و «غذا دادن به بچه» به کارگردانی بیژن میرباقری. انیمیشین «رستم» به کارگردانی نیما میگولی و کامیار خسروی و «آبراه» ساخته محمود مهدی‌خانی معرفی شد وبهترین تیزر «کم مصرف قهرمان» ساخته میلاد حاتم، بهترین فیلم دانشجویی «لبخند روشن» به کارگردانی حمیدرضا بهاری. در این جشنواره جایزه ویژه به فیلم «نخستین گام» ساخته‌ی مهیار خسروانی تهرانی تعلق گرفت.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ