سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نگاهداری دین، ثمره معرفت اساس حکمت است . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 89 شهریور 5 , ساعت 11:39 صبح
 هواپیمای فوکر 100 شرکت ‌آسمان در فرودگاه بین‌المللی تبریز از باند خارج شد.

خلیل ساعی: حدود ساعت 22 پنج‌شنبه‌ شب به ستاد حوادث غیرمترقبه استان اطلاع داده شد که یک فروند هواپیمایی فوکر 100شرکت ‌آسمان از باند خارج شده و در داخل کانال سقوط کرده است.
وی افزود: با اعلام این گزارش اکیپ‌های امدادی به محل اعزام شدند و مشخص شد هواپیما پس از نشست روی باند از مسیر باند خارج شده و قسمت جلوی هواپیما داخل کانالی در آن حوالی فرو رفته است که به کمک نیروهای امدادی مسافران از هواپیما خارج و دو نفر آسیب دیده سطحی این هواپیما نیز مداوا شدند.
ساعی تصریح کرد: این هواپیما از تهران به سمت تبریز حرکت کرده بود که پس از نشست به مدت دو دقیقه پس از آن دچار این حادثه شد.
وی افزود: ساعت 30 دقیقه بامداد امروز پایان عملیات اعلام شد و مسافران از فرودگاه به سمت مکان‌های هدف خود خارج شدند و مورد حادی گزارش نشد.
طبق اعلام برنامه پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی تبریز این پرواز مربوط به شرکت آسمان به شماره 773 و نوع هواپیما 100 F بود که حدود ساعت 20 پنج‌شنبه شب فرودگاه مهرآباد را به سمت فرودگاه تبریز ترک کرده بود، از تاخیر این هواپیما از فرودگاه تهران اطلاعات دقیقی در دست نیست.
مدت زمان پرواز از تهران به تبریز حدود یک ساعت است.
درباره علت خروج هواپیما از باند هنوز هیچ‌یک از مسئولان فرودگاه بین‌المللی تبریز و شرکت آسمان اظهار نظر نکرده‌اند اما هنگام فرود هواپیما هوای تبریز ابری بوده و غروب پنج‌شنبه رعد و برق و بارش رگباری باران سطح شهر را لغزنده کرده بود.
فرودگاه بین‌المللی تبریز در شمال‌غرب شهرستان تبریز و در ارتفاع یک‌هزار و 494 متری از سطح دریا در زمینی به مساحت 420 هکتار با قدمت 57 سال قرار دارد که از یک طرف به پایگاه دوم شکاری، از طرف دیگر به سه‌راهی غیرهمسطح جاده فرودگاه و مرند و از طرفی به پلیس‌ راه تبریز ـ مرند مشرف شده است.
فرودگاه تبریز در سال 1329 با ماموریت ارائه خدمات هوایی، پروازهای برنامه‌ای و غیربرنامه‌ای، آموزشی و نظامی برای مسافرن، متقاضیان و سایر ارگان‌های کشوری و تحت نظارت ضوابط سازمان جهانی هوانوردی ICAO در محل کنونی تأسیس شد.
برای نخستین‌بار در سال 1326 دفتری با عنوان بی‌سیم هوایی در شهر تبریز در ساختمان مشهور به بی‌سیم در انتهای خیابان ارتش فعلی فعالیت خود را آغاز کرده و در سال 1329 از بی‌سیم هوایی به ایستگاه هوایی تغییر عنوان یافت و باند پروازی خاکی در محل فعلی فرودگاه مورد استفاده قرار گرفت تا اینکه در سال 1335 با نصب دستگاه‌های ناوبری در محوطه فرودگاه و ایستگاه هوایی به‌ نام فرودگاه تبریز تغییر نام داده است و در سال 1337عملیات ساختمان سه طبقه و برج کنترل در طبقه چهارم در محوطه فرودگاه آغاز شده و در سال 1338 مورد بهره‌برداری قرار گرفته و اداره فرودگاه از شهر به خود فرودگاه نقل مکان یافته و با راه‌اندازی دستگاه‌های مخابراتی و نصب یک دستگاه سانترال تلفن 25 شماره‌ای داخلی و خرید و نصب یک رشته تلفن برای ارتباط با شهر اقدام شده است.
سرویس هوایی بین تبریز ـ تهران و بالعکس با هواپیمای DC3 هفته‌ای دو پرواز توسط شرکت هواپیمایی ملی ایران (هما) دایر شده است.
در سال 1356 پرواز حجاج از این فرودگاه آغاز و از سال 1370 با تصویب هیئت دولت به عنوان فرودگاه بین‌المللی نام‌گذاری شده و در سال 1378 به عنوان یکی از فرودگاه‌های درجه یک کشور انتخاب شده و از آن تاریخ به عنوان یکی از چهار فرودگاه Open Sky (آسمان باز) ایران خدمات هوایی خود را به پروازهای داخلی و خارجی و عبوری ارائه می‌کند.

* 220 پرواز داخلی و خارجی از فرودگاه تبریز
این فرودگاه هم اکنون با داشتن حدود 200 پرواز داخلی و 20 پرواز خارجی ورودی و خروجی در هفته از نظر تعداد پرواز و تجهیزات ناوبری از جایگاه مناسبی در کشور برخوردار است و در حال حاضر دارای یک فرودگاه اقماری به نام فرودگاه سهند است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ