سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستى ورزیدن نیمى از خرد است . [نهج البلاغه]
 
چهارشنبه 89 مرداد 20 , ساعت 5:12 عصر

 

 «حرف دولت یک حرف بیشتر نیست و آقای مشایی نیز این حرف را می‌زند». این را رئیس‎جمهور گفت تا بار دیگر دفاع جانانه‎ای از مشایی کرد باشد.

 

 به گزارش خبرآنلاین، محمود احمدی‎نژاد پیش از این نیز هنگامی که مشایی در کسوت رئیس سازمان میراث فرهنگی از دوستی با ملت اسرائیل سخن گفته بود، به همین نحو از او در مقابل انتقادات مخالفانش حمایت کرد و گفت که حرف او حرف دولت هم هست. دفاعیه‎ای که همچون این‎بار در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالات آنها عنوان شد. البته اینبار رئیس جمهور هوشیارانه قیدی را به این جمله حمایت گونه خود افزود و گفت: البته آقای مشایی با یک ادبیات متفاوت، حرف دولت را می‎زنند.

وی در واکنش به مواضع مخالفان مشایی در باره ترویج فرهنگ ایرانی به جای فرهنگ اسلامی، گفت: نباید فضا را صفر و صد کنیم و نباید وقتی کسی اظهارنظر کرد عده‌ای بیایند با خط‌کشی به گونه‌ای رفتار کنند که گویی دعوا وجود دارد. این خوب نیست.

گزیده دفاعیات رئیس جمهور از مواضع مسئول دفترش را در ادامه می‎خوانید:

  • یک حساسیت روی آقای مشایی ایجاد کردند که این حساسیت عادی نیست. غیرعادی است. هر مطلبی که گفته می‌شود قسمتی از این مطلب را می‌زنند و روی آن مطلب شروع به تبلیغات می‌کنند و هرچه آقای مشایی در آن مورد توضیح می‌دهد می‌گویند قبول نداریم.
  • آقای مشایی رییس دفتر رییس‌جمهور است و من به ایشان اعتماد کامل دارم. ایشان مومن به اصول جمهوری اسلامی ایران و اندیشه‌های انقلاب هستند. مومن به خط ولایت و انسانی پاک هستند. ایشان نظر می‌دهند، دیگران نیز نظرات‌شان را مطرح کنند. دعوایی نیست.
  • سخنان مطرح شده یک نظریه است در مورد نقش ایران در رشد و بالندگی اسلام و اسلامی که ایران به دنیا عرضه می‌کند و دارای ویژگی‌هایی است. این یک بحث علمی است و بحث سر و صدا کردن و محکوم کردن نیست. بحث علمی است.
  • به برخی از افرادی که صحبت‌های ایشان را نقد می‌کردند گفتم که آیا صحبت‌های ایشان را خوانده‌اید؟ گفتند نه. این درست نیست. در فضای اندیشه باید تمام صحبت‌ها خوانده شود. دولت فضا را صددرصد باز گذاشته است. بسیاری از مطالب حتی از حوزه‌ نقد خارج می‌شود، ولی ما جواب نمی‌دهیم. فضا باید باز باشد.
  • حرف دولت یک حرف بیشتر نیست و آقای مشایی نیز این حرف را می‌زند، البته با یک ادبیات متفاوت.
  • اگر کسی سخنانی را در طی سخنرانی و در طی یک مقاله می‌گوید و شما به آن نقد دارید، شما نیز نقدهای‌تان را در یک سخنرانی و در قالب یک مقاله بنویسید. یک عده نشستند، آماده هستند و می‌خواهند وصله به دولت بچسبانند و منتظر هستند تا یک کلمه را بگیرند و اقدام کنند. چرا عده‌ای آن را تبدیل به دعوای سیاسی می‌کنند.
  • اگر کسانی نقدی دارند و معتقدند که این سخن اشتباه است از آقای مشایی دعوت کنند با ایشان صحبت کنند، حتی مناظره کنند، بحث کنند چرا دعوا؟ برخی می‌خواهند هر چیزی را تبدیل به دعوا کنند. برخی می‌خواهند دشمنان تحریم‌های غیرقانونی و همراهی برخی در داخل با دشمنان را تبدیل به موضوع دست دوم کنند. توطئه‌های دشمنان تمام نشده است. مساله اول ساختن ایران و ایستادن در برابر دشمنان است.
  • از آقای مشایی نیز می‌خواهم که در جمع‌هایی که انتقادی به صحبت‌های ایشان است، حضور پیدا کنند، صحبت کنند تا مسائل و حرف‌ها روشن شود. این مسائل باید در دانشگاه‌ها به بحث گذاشته شود. از سوی دولت افرادی می‌روند، همچنین آقای مشایی می‌رود تا در این مناظره‌ها شرکت کند و این مناظره‌ها بر پا شود برای کشف حقیقت نه محکوم کردن دیگران.
  • چرا نباید دولت به بحث‌های نظری وارد شود، اجرا بدون تئوری معنا ندارد، این‌که دولت مبانی فکری دارد و باید این مبانی فکری خود را مطرح کند و دیگران نیز اگر نقدی دارند نقد خود را مطرح کنند، ولی نباید مسائل را به مرز کفر و ایمان کشاند، باید به صحبت‌ها گوش داد، آیا نباید رییس‌جمهور راجع‌ به مسائل نظری عقیده‌اش را مطرح و بحث کند. پس چه کسی بحث کند؟ این‌که بگوییم مدیران فقط اجرا کنند و نظر ندهند درست نیست. مدیریت اجرایی در عین حال که مغز برنامه‌ریزی و اداره کشور است، باید همراه با تفکر و اندیشه باشد، دولت باید تئوری داشته باشد و مدیران جامعه نیز باید جزو عالم‌ترین افراد جامعه باشند.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ