سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خدا در سپاس گفتن را بر بنده‏اى نمى‏گشاید حالى که در نعمت را به روى او ببندد ، و در دعا را بر روى او باز نمى‏کند و در پذیرفتن را بر وى فراز . و در توبه را به روى بنده نمى‏گشاید و در آمرزش را بر وى به‏بندد و استوار نماید . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 89 تیر 27 , ساعت 8:48 عصر
 مدیرعامل شرکت سرمایه گذاریهای خارجی ایران از تاسیس اولین بانک مشترک ایران و مصر در تهران در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاریهای خارجی ایران (ایفیک) از برگزاری نشست مشترک اعضای هیئت مدیره بانک توسعه مصر وایران (MIDB) و شرکت سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران(IFIC) در محل این شرکت خبرداد.

سید مهدی رضوی از توسعه روابط اقتصادی مصر و ایران خبر داد و با تائید گفته‌های مدیرعامل MIDB ، گفت: به زودی اولین شعبه بانک توسعه مصر و ایران در تهران تاسیس می‌شود.

وی تصریح کرد: بانک ایران و مصر یکی از بانکهای موفق شمال آفریقا به شمار می‌رود که از 35 سال پیش در پروژه‌های گوناگون توسعه ای و تجاری حضور داشته و با همکاری ایران به کار خود را ادامه داده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری های خارجی ایران اظهار داشت: طی چند سال گذشته این بانک با اختصاص یک خط اعتباری 50 میلیون دلاری به بانکهای، ملی، تجارت، ملت، سامان و پارسیان، تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بخشی از منابع اعتباری خود را به ایران منتقل کرده است که امیدواریم توسعه این همکاری ها بتواند به استحکام روابط اقتصادی و سیاسی کشور منجر شود.

عضوهیئت مدیره بانک توسعه مصر و ایران (MIDB) با اشاره به وی‍‍ژگی‌های مثبت مدیریتی اسماعیل حسن مدیرعامل بانک توسعه مصر و ایران گفت: وی با وجود رکود بانکداری در جهان توانسته است سودآوری بانک را به طرز چشم‌گیری افزایش دهد که از این طریق، منافع بیشتری نصیب ایران شده است.

رضوی با تشریح جایگاه منحصر به فرد شرکت سرمایه گذاری های خارجی ایران بیان داشت: ایفیک تنها دستگاه متولی سرمایه‌گذاری دولت ایران در خارج از کشور است که هدف از ایجاد آن، مدیریت دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌های ایران در خارج از کشور، تنوع‌بخشی به درآمدهای ارزی و انجام فعالیتهای مشترک (جوینت‌ونچر) با موسسات و شرکت‌های معتبر بین المللی است و تاکنون توانسته به موفقیت‌های چشمگیری در این زمینه‌ها دست یابد.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل ایفیک اظهار داشت: این شرکت مجاز به سرمایه‌گذاری در داخل کشور نیست و کار آن صدور خدمات فنی و مهندسی و دانش فنی به خارج از کشور با رویکرد تقویت بخش خصوصی و صیانت از سرمایه‌گذاری‌های ملی بوده وتلاش بر این است تا با بهره مندی از فضای اقتصاد بین الملل حداکثر منافع را برای کشور تامین کند.

در این نشست مدیرعامل بانک توسعه مصر و ایران نیز با اشاره به قابلیتهای این بانک گفت: MIDB یک بانک تخصصی با حوزه فعالیت ویژه است که در خدمت توسعه دو کشور مصر و ایران بوده و در عین حال از سودآوری بالایی برخوردار است.

اسماعیل حسن با اذعان به این مطلب که MIDB آماده ارائه خدمات و تسهیلات به سرمایه‌گذاران ایرانی در بخش‌های مختلف اقتصادی است اظهار کرد: شعب این بانک به سرعت در حال گسترش است و وام‌های پرداختی افزایشی 35.5 درصدی داشته که این موضوع در نتیجه همکاری‌های متقابل با مدیران ایرانی به دست آمده است .

وی با اشاره به رکود حاکم بر بانکداری جهان افزود: سال گذشته میلادی سود قابل تقسیم در این بانک به 266 میلیون پوند رسید و در نیمه نخست امسال این رقم با افزایشی چشمگیر نسبت به مدت مشابه،200 میلیون پوند بوده است.

وی با اشاره به توانمندی‌های اقتصاد ایران و موقعیت آن در منطقه اظهارکرد:داشتن روابط اقتصادی با ایران برای ما بسیار مهم است از همین رو دفتر این بانک در تهران به زودی به یک شعبه بانکی تبدیل شده و در ادامه در قالب یک بانک مستقل ادامه فعالیت خواهد داد.

رئیس اسبق بانک مرکزی مصر در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر راه‌های توسعه روابط اقتصادی دو کشور گفت: بانکداری می‌تواند طلیعه‌ای بر توسعه روابط اقتصادی و نیز سیاسی بین 2 کشور باشد که اکنون این امر در حال انجام است.

همچنین در این دیدار ولید محمد نماینده وزارت سرمایه گذاری کشور مصر نیز گفت: با حضور در ایران به این نتیجه رسیدم که مشابهت‌های فراوان فرهنگی بین دو کشورایران و مصر وجود دارد،این روابط باید گسترش یابد و ما خواهان توسعه سرمایه‌گذاری های ایفیک در کشور مصر هستیم.

بانک توسعه مصر و ایران، از جمله بانک‌های تراز اول کشورمصر است که در راس آن رئیس اسبق بانک مرکزی این کشور قرار دارد و بیش از 40 درصد سهام آن در اختیار ایفیک به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران است.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ