سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه جامه دانش بپوشد، عیبش از مردم نهان ماند . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 89 تیر 22 , ساعت 4:52 عصر
مجری و خبرنگار ورزش گفت: باید سال‌ها پیش مجریان و گزارشگران جدید د ر شبکه سه سیما وارد میدان می‌شدند.

مازیار ناظمی در گفت‌وگو با باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره نحوه پخش جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از شبکه سه سیما، اظهار داشت: نحوه نظارت بر برنامه‌های تلویزیونی مربوط به خود شبکه می‌شود و مسئولان باید در این زمینه پاسخگو باشند. در حین پخش مسابقه حاشیه‌هایی وجود دارد که با توجه به اینکه جامعه دینی داریم، نمی‌توانیم برخی صحنه‌ها را پخش کنیم؛ البته به نظرم نسبت به سال‌های گذشته این صحنه‌ها کمتر بود.
وی درباره عدم قطعی ارتباط در حین پخش رقابت‌ها، خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه تکنولوژی روز دنیا پیشرفت کرده، این توقع از برنامه‌های پخش زنده می‌رود که بدون هیچ مشکلی برنامه را روی آنتن بفرستند؛ همان‌طور که در این جام جهانی این اتفاق رخ داد. با توجه به اینکه ایران پکیج‌های خود را از شبکه الجزیره قطر می‌گیرد، عدم قطعی ارتباط کار خارق‌العاده‌ای نیست. به نظرم، کار شبکه سوم در رقابت‌ها جام جهانی مطلوب بود.
این مجری ورزشی در مورد برنامه یک جهان یک جام افزود: برنامه‌سازی یک کار خلاقانه است. فوتبال ورزشی جذاب است و تمامی قشرها به آن علاقه‌مند هستند. در ایران کارشناسی که به درستی با فوتبال دنیا آشنا باشد، بسیار محدود است و از این لحاظ بسیار ضعیفیم. همین باعث می‌شود که چند چهره محدود هر شب روی آنتن آیند و در مورد مسائل فوتبال صحبت‌هایی انجام دهند. این اجتناب‌ناپذیر است و نمی‌توان برای آن راه حلی در نظر گرفت زیرا کارشناسان اندک هستند و باید از همان افراد محدود استفاده کرد.

ناظمی درباره صحبت‌های مجریان و کارشناسان در زمان پخش سرود ملی کشورها، عنوان کرد: در برنامه زنده تلویزیونی برخی اوقات خطاهای شخصی است و نمی‌توان از آن اجتناب کرد. زمانی که بحث ادامه پیدا می‌کند، مجری نیز به ناچار صحبت‌ها را ادامه می‌دهد و این قبیل اشتباهات اجتناب‌ناپذیر است؛ اما با توجه به اینکه خود فوتبال جذاب است، اگر به جای صحبت کردن، صحنه‌ها را نمایش دهند، جذاب‌تر خواهد بود.

این خبرنگار ورزشی راجع به حمایت کارشناسان و مجریان برنامه از تیم‌های محبوب خود، اظهار داشت: لزومی ندارد که مجری یا کارشناس نسبت به یک موضوع حساسیت نشان دهد. اصل بی طرفی باید رعایت شود. به وجود آمدن این مشکلات به علت آموزش ندیدن افراد است. این موضوع باید یادآوری و رعایت شود که هیچ شخصی حق ندارد در رسانه جمعی، نظر شخصی خود را القا کند.
ناظمی در مورد گزارشگران فوتبال خاطر نشان ساخت: اینکه از افراد جدید در گزارشگری استفاده شود، بسیار خوب است؛ مخصوصا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ً در شبکه 3 که سال‌ها پیش باید این اقدام صورت می‌گرفت و مجریان و گزارشگران جدیدی وارد میدان می‌شدند. چرا شبکه سه فقط 3 مجری ورزشی دارد و در این سال‌ها هیچ شخصی را تربیت نکرده است؟
وی یادآور شد: کارم را از شبکه سه آغاز کردم و افتخار می‌کنم که با این شبکه فعالیت خود را شروع کردم. زمانی درها باز شد و من و افرادی مثل عادل فردوسی‌پور و چند نفر دیگر وارد تلویزیون شدیم. اگر این فرصت داده نمی‌شد، ما نیز همانند بسیاری از افراد دیگر نمی‌توانستیم چنین فعالیتی را آغاز کنیم.

این مجری ورزشی با مثبت ارزیابی کردن حضور گزارشگران جدید عنوان کرد: حضور افراد جدید هر چند که امکان دارد هزینه داشته باشد؛ اما بسیار مثبت است. نکته‌ای که باید در این زمینه به آن توجه داشت، این است که هر شخصی خودش باشد و از دیگری تقلید نکند. مشکلی که بین برخی گزارشگران وجود دارد، این است که به دنبال تقلید صدا و حرکات گزارشگر دیگر هستند. حضور افراد جدید بسیار خوب است و حتی باید این موضوع افزایش پیدا کند.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ