سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نیکوکار از کار نیک بهتر است ، و بد کردار از کار بد بدتر . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 89 تیر 14 , ساعت 1:56 عصر
وزیر صنایع و معادن گفت: شهرک صنعتی نمونه با مشارکت ایران و ترکیه در مرز این دو کشور احداث می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، علی‌اکبر محرابیان پیش‌از‌ظهر امروز در مراسم افتتاح مجتمع فولاد صنعت و شهریار در شهرستان بناب با بیان اینکه این وزارتخانه بر پایه آمایش صنعت مباحث را دنبال می‌کند، تصریح کرد: ظرفیت‌های هر منطقه برای رشد صنعت و ارزش افزوده آن لحاظ می‌شود و این امر ظرفیت‌ها طبیعی، انسانی و بازار را شامل می‌شود.
وزیر صنایع و معادن افزود: استان آْذربایجان شرقی با داشتن ظرفیت‌های انسانی خوب ظرفیت بالایی برای توسعه در کشور محسوب می‌شود.
وی گفت: همجواری با کشورهایی چون ترکیه، عراق، نخجوان و جمهوری آذربایجان سبب می‌شود رشد صنعت در این استان کمک جدی به توسعه صنعت در کشور داشته باشد.
وزیر صنایع و معادن با بیان اینکه شهرک صنعتی نمونه با مشارکت ایران و ترکیه در مرز این دو کشور احداث می‌شود، تصریح کرد: یکی از پایه‌های اصلی ساختن ایران حوزه اقتصاد است و بنا کردن پایه‌های محکم و استوار اقتصاد ایران رشد و گسترش در حوزه‌های عمرانی را در بر دارد.
محرابیان ادامه داد: در تولید سیمان و فولاد در سال‌های قبل دچار کمبود بودیم اما امروز دیگر در این مسائل محدودیتی نداریم و برای ساختن ایران هر میزان سیمان و فولاد در اختیار مردم و مسئولان قرار می‌دهیم و به عنوان پنجمین تولیدکننده سیمان در جهان هستیم.
وزیر صنایع و معادن در بخشی دیگر از سخنانش اظهار داشت: در طول پنج سال ظرفیت تولید فولاد نوردی دو برابر شده است و این نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایران است.
وی تاکید کرد: در تفکر رشد صنعت در مناطق محروم کشور هستیم و محور اصلی گسترش صنعت را به سمت توجه به سرمایه‌گذاری در مناطق محروم سوق می‌دهیم تا دغدغه سرمایه‌گذاری در صنایع مادر را از بین ببریم.
محرابیان رشد صنعت را در استان آذربایجان شرقی طی سال‌های اخیر خوب توصیف کرد و افزود: در سال‌های آتی شاهد رشد بیشتر صنعت در این استان هستیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولادگستر تبریز در این آیین گفت: با افتتاح مجتمع فولاد صنعت و شهریار در شهرستان بناب 15 درصد به تولید فولاد ایران افزوده شد.
محمدرضا زنوزی ادامه داد: این طرح‌ها که امروز به دست ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت، شامل ذوب و ریخته‌گری پیوسته به ظرفیت 500 هزار تن، دو خط نورد به ظرفیت یک میلیون تن بود که برای 1500 نفر به صورت مستقیم ایجاد اشتغال کرد.
وی گفت: فازهای در دست اجرای بعدی شامل سه کارخانه ذوب به ظرفیت 2 میلیون تن، یک کارخانه احیای مستقیم به ظرفیت 1.5 میلیون تن و سه کارخانه نورد به ظرفیت 1.5 میلیون تن است که در مجموع در زمینی به مساحت 150 هکتار و 600 هزار متر سوله سرپوشیده به فاصله هر سه ماه یکبار راه‌اندازی می‌شود.
رئیس هیئت مدیره شرکت فولادگستر تبریز تصریح کرد: در مجموع پس از تکمیل طرح‌های یاد شده ظرفیت نوردی به 4.5 میلیون تن، ذوبی به 2.5 میلیون تن و احیا به 1.5 میلیون تن افزایش می‌یابد.
زنوزی تاکید کرد: همه این کارها از سال 1385 آغاز شده است و در ظرف چهار سال 7 هزار شغل در این مجتمع ایجاد شده است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ