سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پنهان کننده دانش، به درستی دانشش بی اعتماد است . [امام علی علیه السلام]
 
جمعه 89 تیر 11 , ساعت 4:9 عصر
 رئیس سازمان صداوسیما از سازندگان مجموعه تلویزیونی «در چشم باد» قدردانی کرد. کارگردان این سریال پرمخاطب در این مراسم گفت: دفاع مقدس پر از رشادت‌هایی است که باید به تصویر کشیده شود.

 با حضور رئیس سازمان صداوسیما از هنرمندان و دست‌اندکاران سریال «در چشم باد» تقدیر شد.

**جوزانی: رهبری امام خمینی(ره) توانست افراد خاصی به ملت ایران هدیه کند
بنابراین گزارش، در این مراسم مسعود جعفری جوزانی کارگردان سریال «در چشم باد» با ارائه گزارشی از مراحل تولید این سریال گفت: موفقیت این سریال حاصل تلاش بیش از 2 هزار نفر است که من را در این راه یاری کردند.
وی با اشاره به ویژگی منحصر به فرد برخی از شخصیت‌های این مجموعه، بخصوص رزمندگان هشت سال دفاع مقدس افزود: هدایت، رهبری و شخصیت امام‌خمینی(ره) توانست افرادی با ویژگی‌های خاص به این ملت هدیه کند که ما در این سریال در حد بضاعت و توان‌مان به برخی از آنها اشاره کردیم. اما این پایان کار نیست و دوران دفاع مقدس مملو از رشادت‌هایی است که باید به تصویر کشیده شود.
در ادامه برخی از هنرمندان و دست‌اندکاران سریال «در چشم باد» دیدگاه‌های خود را درخصوص این سریال و دیگر مسائل مرتبط با فعالیت‌های هنری‌شان بیان کردند.

**ضرغامی: سریال «در چشم‌باد» هدیه ایران به مردم منطقه است

«ستاره صفرآوه» بازیگر تاجیکی نقش لیلی در این سریال نیز با تشکر از دعوت خود به این مراسم و ابراز خوشحالی از حضور مجدد در کشور جمهوری اسلامی ایران گفت: سریال در چشم باد نه تنها افتخار ایران زمین بلکه متعلق به تمام کشورهای فارسی زبان مخصوصاً تاجیکستان است.
وی ابراز امیدواری کرد که این سریال در تاجیکستان پخش شود که رئیس سازمان صداوسیما گفت سریال درچشم باد هدیه ایران به مردم فارسی زبان منطقه خواهد بود.
رئیس رسانه ملی نیز در این مراسم سریال «در چشم باد» را مجموعه‌ای ماندگار و استثنائی توصیف کرد و افزود: نوآوری در بیان ارزشهای دفاع مقدس از طریق نگاه تطبیقی به حوادث تاریخ معاصر باعث استقبال گسترده مردم از این اثر بیاد ماندنی شد و شما به خوبی توانستید بخشی از تاریخ سراسر افتخار این کشور را برای نسل‌های آینده ترسیم کنید.
ضرغامی بازخوانی پرونده سراسر افتخار دفاع هشت‌ساله ملت بزرگ ایران در قالب هنر را وظیفه‌ای سترگ و خطیر خواند و با اشاره به نقش برجسته هنرمندان تصریح کرد: کارگردان، هنرمندان و دست‌اندرکاران در چشم باد با نشان دادن گوشه‌ای از رشادت و هویت واقعی ملت قهرمان ایران اسلامی دین خود را به آرمان‌های بلند امام و شهدای والا مقام این کشور ادا کردند.
رئیس رسانه ملی کارگردان درچشم باد را هنرمندی موفق در عرصه سینما و تلویزیون معرفی کرد و با تقدیر از زحمات وی در عرصه‌ی فعالیت‌های هنری افزود: مسعود جعفری جوزانی نشان داد در تولید سریال‌های تلویزیونی نیز هنرمندی صاحب سبک و موفق است و در این کار ارزشمند به نیکی از نام و جایگاه خود دفاع کرد و به زیبایی توانست هویت فرهنگی ملت ایران و ظلم‌ستیزی آنان را ترسیم کند.
ضرغامی قصه خوب در عین وفاداری به مستندات تاریخی ، توجه به فرهنگ اصیل و سنتی ایرانی، دوری از شعار و شتاب‌زدگی در ارائه داستان، باورپذیری‌ نقش‌ها و بازی خوب بازیگران، استفاده از عوامل حرفه‌ای، مدیریت خوب در به‌کارگیری نهادهای مختلف ، درکنار کارگردانی متعهدانه را از عوامل موفقیت این سریال پربیننده دانست و از زحمات دست‌اندرکاران آن تشکر کرد.

**حاشیه‌های دیدار ضرغامی با هنرمندان در «چشم باد»:
- عموم هنرمندان جعفری جوزانی را «عمو» خطاب می‌کردند. ضرغامی نیز به سحر جوزانی بازیگر این سریال و فرزند جوزانی به شوخی گفت: ظاهراً شما پسرعمو زیاد دارید!
- هنگام صحبت گلاره عباسی که نقش خواهر بیژن ایرانی را ایفا می‌کرد، ضرغامی به او گفت: شما نقش یک خواهر شوهر خوب را بازی کردید و با همسر بیژن خیلی صمیمی و رفیق بودید، چیزی که معمولاً کم پیدا می‌شود! خنده اعضاء جلسه، ظاهراً حاکی از صدق این ادعا بود.
- «ستاره صفرآوه» بازیگر تاجیک سریال در ابتدای صحبت از رئیس سازمان تشکر کرد.ضرغامی به شوخی گفت: بالاخره یکی پیدا شد که مدیران را به هنرمندان ترجیح دهد، بعد از ایشان هدایتی نیز همینطور آغاز کرد که ضرغامی به او گفت: خانم صفرآوه راه را برای شما باز کرد.
- رئیس صدا و سیما با اشاره به پیچیدگی کار سریال‌سازی نسبت به فیلم‌سازی در سینما گفت:راستش خیلی نگران نام بزرگ آقای جوزانی بودم که مبادا به سابقه خوب و حرفه‌ای‌اش در سینما لطمه بخورد، ولی خوشبختانه موفقیت بالای این مجموعه خیالم را راحت کرد و آقای جوزانی به درستی این سریال را وصیت‌نامه خودش خوانده و گفته دوست دارم مرا با این سریال بشناسند.
- وقتی ضرغامی به شوخی به کامبیر دیرباز گفت: به نظرم نقش دوران پیری را به زور بازی کردی و دوست نداشتی از حالت جوانی خارج شوی! بلافاصله جوزانی گفت: بسیار هم خوب بود! تمام مسئولیت بازیگری را شخصاً می‌پذیرم و آن‌ها وظیفه محول شده را به خوبی انجام دادند!
- شهرام قائدی در حالی که اشک در چشمانش حلقه زده بود گفت: خیلی دوست داشتم بیژن ایرانی را در جبهه نیز همراهی می‌کردم. برای من می‌توانست افتخارآفرین باشد، ولی نتوانستم.
- بعد از صحبت‌های سیما تیرانداز، ضرغامی به او گفت:به نظر من سکانس بیمارستان صحرایی در این سریال در تاریخ سینمایی کشور ماندگار خواهد شد و بازی درخشان و باورپذیر شما، چشم میلیون‌ها بیننده را پر از اشک کرد.
- ضرغامی با اشاره به نوآوری جوزانی در تلفیق صحنه‌های مستند و نمایش گفت: این کار ریسک بزرگی بود که معمولاً از آن فرار می‌کنند، ولی آقای جوزانی این کار را با شجاعت و به خوبی انجام داد به طوری که در برخی صحنه‌ها، مخاطبان در تشخیص بین مستند واقعی و صحنه‌های تولید نمایشی به شک می‌افتادند.
- ضرغامی با تشکر از تلاش‌های جوزانی در خلق این اثر ماندگار گفت:آقای جوزانی، در پایان کار جواب منتقدان خود را داد.
- ضرغامی با ذکر خاطراتی از وقایع دوران دفاع مقدس و شخصیت شهید حسن باقری گفت: نام اصلی او «افشردی» بود و در حال حاضر برادر خوب ایشان، سردار سرلشکر محمد باقری که از نظر ظاهر فیزیکی، رفتار، اخلاق، روحیه و دانش نظامی دقیقاً مثل اوست، در جایگاه معاونت اطلاعات و عملیات ستاد نیروهای مسلح، جانشین شایسته‌ای برای آن شهید است.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ