به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین امروز با تاکید بر این نکته که بهتر است در انجام پروژههای شهری اولویتبندی صورت گیرد تا هر ساله شاهد اجرای ناقص آنها نباشیم،تاکید کرد: بر اساس موافقتنامهای که بین شورای شهر و شهرداری به امضا رسیده و اسامی پروژهها در آنها اعلام شده، ماهانه شهرداری تبریز باید به کمیته تخصصی شورای شهر گزارش داده تا شفافسازی صورت گیرد.
وی ادامه داد: صبح هر روز کمیسیون درآمدها برگزار شده و عصر همان روز پیگیر گزارش میزان تحقق آنها هستیم.
نوین با اشاره به صحبتهای انجام یافته در جلسه قبلی شورا اظهار داشت: شهرداری پروژههای ابلاغ و مصوب شده در شورای شهر را اجرا میکند.
شهردار تبریز با اشاره به برخی از پروژههای انجام شده در سطح شهر گفت: پروژه مسقف کردن گلزار شهدای تبریز، بیش از 25 روز است که به پیمانکار پروژه ابلاغ شده، ولی هنوز طرحی توسط پیمانکار ارائه نشده است.
وی، در مورد پروژه مرکز همایشهای ملی نیز گفت: بر طبق بودجه مصوب شورای شهر اقداماتی در این مورد انجام یافته است.
نوین همچنین با اشاره به پروژه بزرگ فرهنگسرای الغدیر اظهار داشت: این پروژه به علت حجم کاری زیادی که دارد یک ساله به اتمام نمیرسد، اما فاز یک پروژه سال گذشته با هزینهای افزون بر 800 میلیون تومان اجرا شد و امسال نیز 2 میلیارد تومان برای طرح توسعه فضاهای موجود آن در نظر گرفته شده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اتوبان پاسداران گفت: بر اساس بررسیهایی که انجام گرفته، برای پایدارسازی باید یک باند اتوبان را حذف کرده و یا اینکه هر ساله با رانش بخشی از اتوبان نسبت به ترمیم آن اقدام شود.
نوین همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای خط دو مترو تبریز گفت: این خط در آذر سال 1387 توسط وزیر وقت کشور کلنگزنی شد و بعد از تصویب شورا اقدامات لازم نسبت به واگذاری آن به قرارگاه خاتم انجام گرفت، ولی بیش از هشت ماه مصوبه شورا در وزارت کشور راکد ماند و در 30 خرداد امسال این مصوبه به سازمان برنامهریزی ارجاع داده شده ولی هنوز توسط این سازمان بررسی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: ولی با این وجود شفت خط دوم در قراملک در حال اجراست.
شهردار تبریز با اشاره به پروژه باغلارباغی تبریز گفت: بر اساس تفاهمنامهای که با سرمایهگذار این پروژه داشتیم، قرار بود سرمایهگذار در عرض شش ماه نسبت به انتقال وسایل بازی به پارک بزرگ تبریز اقدام کرده و نیز حدود 100 خانه که عمدتا غیرمجاز بودند را با هزینهای بالغ بر 25 میلیارد تومان تملک کند همچنین 15 میلیارد تومان به شهرداری تبریز پرداخت کند که با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده پنج و تهیه نقشهها، سرمایهگذار تعهدات خود را انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایهگذار آماده اجرای پروژه هستند.
نوین، در مورد اجرای پروژه 58 طبقه ائلگلی نیز گفت: سرمایهگذار پروژه بعد از 20 روز اعلام کرد با توجه به فضای شهر توان اجرای پروژه را ندارد.
وی، در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اجرای پروژه مرکز تجارت جهانی فرش نیز تصریح کرد: این پروژه در اواخر شورای دوم تصویب شد و مسابقه معماری برای این پروژه انجام گرفت و پروژه در حال اجراست.
شهردار تبریز همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه میدان آذربایجان گفت: دو سرمایهگذار برای این پروژه اعلام آمادگی کردهاند که با توجه به مسائل پروژه در حال بررسی هستیم.
نوین، در مورد پروژه شهرک امن نیز تصریح کرد: مطالعات این پروژه انجام شده و با اجرای آن در کنار احداث شهرک اسکان موقت برای ایجاد 10 هزار سکوی نصب چادر در پارک کوهستان، با ایجاد سرویسهای بهداشتی و تامین آب شرب، امکان استفاده گردشگران و شهروندان فراهم میشود.
شهردار تبریز همچنین با اشاره به پروژه مهرانهرود گفت: پروژه آشغالگیری، ایجاد سد انحرافی و آبدار کردن مهرانهرود جزو مصوبات سفر دولت محترم بوده که باید اجرا شود.
نوین در ادامه سخنان خود با اشاره به مشارکت شهرداری در اجرای مسکن مهر نیز اظهار داشت: شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان برای اجرای این طرح و کمک به مصوبات دولت در این امر وارد عمل شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در شهرک ولیعصر واقع در بلوار ستارخان پروژه 500 واحدی در حال اجرا بوده که فاز اول آن 80 درصد و فاز دوم آن 40 درصد پیشرفت داشته است.
شهردار تبریز همچنین با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده در مترو تبریز گفت: مسائل ساختاری در این سازمان وجود دارد که از جمله میتوان به عدم تشکیل جلسات هیئت مدیره و نبود مدیر عامل اشاره کرد.
نوین همچنین در مورد اجرای پروژه پارک ارک اظهار داشت: باید مسائل تملک مغازههای دور آن توسط بنیاد مصلا صورت گیرد تا شهرداری نیز اقدامات لازم را انجام دهد.
وی، در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای پروژه پلهای عابر پیاده گفت: پلهای عابر پیاده با همکاری بخش خصوصی اجرا میشود و در غیر این صورت شهرداری خود اجرای آنها را بر عهده میگیرد.
شهردار تبریز همچنین افزود: در شورای سوم برای احداث فضای سبز کارهای خوبی صورت گرفته است و یک میلیون نهال کاشته شده است.
نوین، در مورد بحث ساخت و ساز غیرمجاز گفت: با همکاری شورای تامین طرح جامع مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز آماده شده و اجرا خواهد شد.
وی همچنین اظهار داشت: بیش از 620 پروژه بزرگ و کوچک در حال اجرا بوده و به عنوان نقطه امید شورای سوم مطرح میشود.
شهردار تبریز تاکید کرد: تلاش داریم تا با همکاری و همدلی مصوبات را اجرا کنیم.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]