سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستِ انسان، نشانه عقل اوست . [امام علی علیه السلام]
 
چهارشنبه 89 خرداد 26 , ساعت 8:30 عصر
چرا بعضی سیگاری‌ها سرطان نمی‌گیرند؟

 دانشمندان معتقدند تغذیه دلیل اصلی این موضوع است که چرا بعضی از سیگاری‌ها دچار سرطان نمی‌شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد سیگاری که دارای مقادیر بالاتر ویتامین B6 و پروتئین‌های خاصی در خونشان هستند با احتمال کم‌تری به سرطان ریه دچار می‌شوند.
دانشمندان آژانس بین‌المللی تحقیقات سرطان با انجام تحقیقاتی به سرنخ‌هایی دست یافتند که نشان می‌دهد چرا بعضی از سیگاری‌ها دچار سرطان ریه می‌شوند و بعضی دیگر از ابتلا به این بیماری نجات پیدا می‌کنند.
سرطان ریه شایع‌ترین نوع سرطان در جهان است و 90 درصد ابتلا به این بیماری به دلیل سیگار کشیدن است. سرطان ریه هر سال 1.2 میلیون نفر را می‌کشد.
تقریبا بین 10 تا 15 درصد از سیگاری‌ها سرطان ریه می‌گیرند، اگرچه بسیاری از آن‌ها به دلیل ابتلا به بیماری‌هایی به غیر از سرطان می‌میرند که از جمله آن می‌توان به سکته، بیماری‌های قلبی و مانند آن اشاره کرد. سرطان ریه حتی ممکن است افرادی را که تا به حال سیگار نکشیده اند یا سال‌ها این عادت را ترک کرده اند نیز به کام مرگ بکشد.
در آخرین تحقیقات که روی 900 نفر انجام شد، دانشمندان متوجه رابطه بین مقادیر کم ویتامین B6 و یک آمینو اسید به نام متیونین در بدن که در پروتئین‌هایی مانند گوشت، ماهی و تنقلات وجود دارد و ابتلا به سرطان ریه پیدا کردند.
دکتر برنان که این تحقیقات را انجام داده است در این باره گفت: چیزی که متوجه شدیم این است که این دو ماده علامت‌های خوبی برای تشخیص ابتلای یک فرد به سرطان سینه است.
این نشان می‌دهد که رژیم غذایی نقش بسیار مهمی در ابتلا به سرطان ریه دارد، اما هنوز زود است که ما بخواهیم اعلام کنیم که اگر شما رژیم غذایی خود را تغییر دهید و غذاهایی با این ویتامین‌ها بخورید در آینده به سرطان ریه دچار نمی‌شوید.
این یافته‌ها تحقیقات قبلی را هم تائید می‌کند که کمبود ویتامین B6 می‌تواند احتمال آسیب رسیدن به دی.ان.ای را افزایش دهد.
نتایج یک تحقیق سوئدی در سال 2005 هم نشان داده بود که مقادیر بالای ویتامین B6 می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
رویترز ، 15 ژوئن



لیست کل یادداشت های این وبلاگ