سفارش تبلیغ
صبا ویژن
از پرسیدن درباره نادانسته ها کوتاهی مکن؛ هرچند به دانش نامور شده باشی . [امام سجاد علیه السلام]
 
دوشنبه 89 اردیبهشت 27 , ساعت 12:21 عصر

 

امیر عباس کنی مدیرعامل کارگزاری راهبرد سرمایه‌گذاری ایران سهام با اشاره به 17 سال سابقه فعالیت در بازارهای مالی آمریکا اظهار داشت: این شرکت کارگزاری برای اولین‌بار در تاریخ بازار سرمایه کشور موفق به اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار ایران و همچنین بورس نیویورک جهت تأسیس یک شرکت کارگزاری و 9 شعبه در ایالت کالیفرنیا آمریکا شد.
وی با بیان اینکه این مجوز مربوط به بورس‌های نیویورک، واشنگتن و همچنین بازار کالای آمریکا است ادامه داد: هم‌اکنون این کارگزاری با برخورداری از یک نماینده در حال فراهم کردن زمینه فعالیت است اما برای جلب سرمایه‌ ایرانیان مقیم آمریکا، باید رتبه 25 کارگزاری راهبرد
(طبق رتبه بندی 87 کارگزاری بورس تهران در سال گذشته) به 10 شرکت برتر کارگزاران بورس ایران ارتقا یابد.چرا که برای سرمایه‌گذاران آمریکا رتبه شرکت‌های کارگزاری اهمیت بسزایی دارد.
وی افزود: از سوی دیگر علاوه بر لزوم اعمال افزایش سرمایه شرکت، به حداقل 260 هزار دلار نقدینگی در گردش نیاز است تا بخشی از اعتبارات اعطایی به سرمایه‌گذاران تأمین شود.
این کارگزار بورس در برابر این سؤال که حجم نقدینگی ایرانیان مقیم آمریکا چه میزان است و توان جذب چه مقدار از سرمایه ایرانیان مقیم به بازار سرمایه ایران وجود دارد پاسخ داد: در حالی حجم گردش مالی ایرانیان سالانه 600 میلیارد دلار است که یکی از اهداف اصلی تأسیس این شرکت جلب 5 میلیارد دلار سرمایه طی 5 سال آینده است. چرا از یک طرف بازار سهام ایران طی سه تا 5 سال آینده بهترین بورس از لحاظ بازدهی خواهد بود. از طرف دیگر سرمایه‌گذاران خارجی با کسب 20 درصد سود سالانه بسیار خوشحال خواهند شد.
کنی افزود: این در حالی است که مزیت سرمایه‌گذاران ایرانی مقیم آمریکا این است که عمده این گروه با بورس و سهام و ریسک و نوسان آشنایی کامل داشته و اکثرا " در بازارهای سهام سرمایه‌گذاری کرده و با کسب 20 درصد بازدهی سالانه به راحتی جذب بورس ایران خواهند شد. این در حالی است که میانگین بازدهی سال گذشته بورس تهران 57 درصد بود.
به گفته این فعال بازارهای مالی بین المللی، با توجه به عضویت رسمی وی در اتاق صنایع آمریکا (موسوم به B.B.B )، امکان جلب سرمایه تا 50 میلیارد دلار به طرح های صنعتی و توسعه ای کشور وجود دارد.
کنی در برابر این سؤال که چرا علیرغم جذابیت‌های بازار سهام ایران و بازدهی آن بیش از دیگر بورس ها، ایرانیان مقیم آمریکا و دیگر کشورها تاکنون وارد این بازار نشده‌اند پاسخ داد: مسائل سیاسی، وجود دیدگاه اقتصادی منفی، تک‌محصولی بودن بازار سهام، وجود قوانین سخت‌گیرانه و عدم شناخت از روابط ، موجب شده تا علیرغم رکورد زنی‌های پی‌درپی بازار سهام ایران کمتر سرمایه‌گذار خارجی جذب شود.
کنی در خاتمه گفت: اما با توجه به عزم دولتمردان و مسئولان کشور و خصوصاً مدیران بازار سرمایه کشور، اصلاح آیین‌نامه جذب سرمایه‌گذاری خارجی و راه‌اندازی محصولات جدید و به کارگیری سیستم آن‌لاین تریدینگ انتظار می‌رود شرایط حضور سرمایه‌گذاران خارجی خصوصاً ایرانیان مقیم خارج کشور در بازار سهام ایران بهتر شود.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ