سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کژی، با دانش راست می شود . [امام علی علیه السلام]
 
پنج شنبه 89 اردیبهشت 23 , ساعت 6:32 عصر
 

 

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاری فارس اعزامی به یاسوج، محمود ملاباشی معاون دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شب گذشته از مجتمع خوابگاهی دخترانه الزهرا در دانشگاه یاسوج بازدید کرد.

در این بازدید معاون دانشجویی وزارت علوم در برخی از اتاق‌های دانشجویان حاضر شد و مشکلات آنها را از نزدیک مشاهده کرد.

بر اساس این گزارش، اغلب دانشجویان خوابگاه دخترانه الزهرا که خواستار مذاکره با مسئولان بدون حضور رئیس و معاونین دانشگاه بودند سرانجام در محوطه باز مجتمع خوابگاهی نشستی را با معاون دانشجویی وزارت علوم و مسئولین دانشگاه برگزار کردند که در این جلسه تعدادی از دانشجویان مشکلات موجود در دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها در مسائل رفاهی و آموزشی و کمبود امکانات در دانشگاه یاسوج را مطرح کردند.

در ادامه این جلسه ملاباشی به برخی از سؤالات دانشجویان نیز پاسخ داد و در خصوص وضعیت جذب دانشجویان دکترا اظهار داشت: قرار شده که در سال آینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امتحان جامع برای جذب دانشجویان دکترا را به صورت سراسری برگزار کند.

وی افزود: بعد از برگزاری این آزمون تعداد دو یا سه برابر جمعیت هر دانشگاه، افراد برگزیده‌ را به دانشگاه‌ها معرفی می‌کنند که باید دانشجویان مقطع دکترا از بین همین دانشجویان انتخاب شوند.

معاون دانشجویی وزارت علوم در ادامه به بحث نقل و انتقال دانشجویان اشاره کرد و گفت: در خصوص نقل و انتقال دانشجویان بخصوص برای دانشجویان دختر آئین‌نامه جدیدی تدوین شده که امیدواریم تا یک ماه آینده ابلاغ شود.

ملاباشی در همین زمینه یادآور شد: با اجرای این آئین‌نامه بسیاری از مشکلات نقل و انتقال بخصوص برای دانشجویان دختر برطرف خواهد شد و دانشجویان می‌توانند به آسانی به شهرستان‌های مختلف به‌جز تهران منتقل شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: با اجرای این آئین‌نامه دانشجویان دختر می‌توانند به آسانی در زادگاه خود مهمان شوند.

معاون دانشجویی وزارت علوم همچنین با اشاره به اظهار نارضایتی بسیاری از دانشجویان از کمبود امکانات آموزشی و رفاهی در دانشگاه یاسوج تصریح کرد: مشکل افزایش دانشجو نسبت به امکانات موجود مشکلی است که در سراسر کشور وجود دارد.

ملاباشی در این راستا یادآور شد: برای رفع این مشکل قرار شد که دانشگاه‌های دولتی به سمت جذب دانشجویان ارشد و دکترا سوق داده شوند و در مقطع کارشناسی نیز جذب دانشجو در حد نیاز انجام گیرد.

وی با بیان اینکه این کار باید در سراسر کشور اجرایی شود اضافه کرد: مهمترین هدف از اجرای این طرح این است که بتوانیم از امکانات موجود برای حل معضلات و مشکلات مطرح بهترین استفاده را داشته باشیم.

معاون دانشجویی وزارت علوم در ادامه سخنان خود به طرح آمایش سرزمین اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح اکنون مراحل نهایی خود را پشت سر می‌گذارد که بر اساس آن گسترش آموزش عالی در کشور به نسبت جمعیت و امکانات هر منطقه برنامه‌ریزی خواهد شد.

بنابراین گزارش در ادامه این جلسه بهادر کرمی معاون آموزشی، علی‌زاده معاون مالی و همچنین اردوان ارژنگ رئیس دانشگاه یاسوج مطالبی را در خصوص مشکلات دانشجویان و برنامه‌های مسئولین برای رفع این مشکلات مطرح کردند.



لیست کل یادداشت های این وبلاگ