رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر دلهای مردم یک جامعه با حکومت و حاکمان خویش همراه شوند، قویترین پشتیبانان خواهند بود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) آیتالله هاشمی رفسنجانی در بیان دیدگاه خود به مناسبت هشتم تیرماه، روز مبارزه با سلاحهای شیمیایی و میکروبی، با بیان اینکه " بشریت که گل سرسبد مخلوقات خداوند در کارگاه آفرینش است، تنها مخلوق در میان مخلوقات بیشمار است که شباهتهایی با خالق خویش دارد" ادامه داد: شاید همین مساله بود که وقتی ملائک با جمله «أتجعل فیها من یفسد فیها و یسفک الدماء» از خالق جهان توضیح خواستند، خداوند در پاسخ فرمود: «انّی اعلم ما لا تعلمون»
وی خاطرنشان کرد: در میان همه صفات دانش و «ابداع» نزدیکترین وجه شباهت انسان با خداوند است که «بدیع السموات والارض» میباشد و بشر نیز در طول حیات خویش از نخستین مراحل تکوین تاکنون، براساس همین توانایی که خدا در نهادش نهاد، در جهت بهبود زندگی فردی و اجتماعی دست به توسعه دانش، ابداعات و اختراعات زد و یکی از خیرهکنندهترین پیشرفتهای بشری، علوم مربوط به شیمی است که در سابق «کیمیا» خوانده میشد.
وی ادامه داد: علمی که دستاوردهای آن برای تداوم حیات بشری ضرورتی اجتنابناپذیر است، اما حس کنجکاوی، ضرورت دفاع و بازدارندگی و بالاتر از همه، روحیه زیادهطلبی در وجود بعضی از انسانها و جوامع موجب شده متأسفانه قدم در راهی گذارند که موجبات اضطراب و نگرانی و در بعضی از مقاطع تاریخی باعث سلب سلامت و حیات همنوعان خود شدهاند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: سلاحهای شیمیایی و میکروبی که اخیراً سلاحهای اتمی نیز به آنها اضافه شده و از آنها به «سلاحهای کشتار جمعی» تعبیر میشود و کاربرد غیرانسانی آنها، باعث شده است که بشریت با همه نیازهایی که به استفادههای صلحآمیز آنها دارد، صراحتاً فریاد میزند که این خطرها را مهار کنید.
وی یادآور شد: نگاهی از سر تأمل به تاریخ استفاده از این نوع سلاحها، نشان میدهد که کاربران آنها انسانهای ظالم و آسیبدیدگان آن انسانهای مظلوم میباشند. قدرتهای استکباری و استعماری و اذناب آنان که سیطره خویش بر ملتها و تداوم حیات خود را بر پایه ارعاب و تهدید نهادهاند و در این راه چه وسیلهای بهتر از سلاحهای شیمیایی، میکروبی و اتمی است که میتواند علاوه بر قتل نفس و ویرانگری، تا نسلهای متمادی انسانهای مریض و علیل به بار آورد؟! همان کاری که آمریکا در جنگ جهانی دوم بر سر مردم مظلوم و بیدفاع دو شهر ناکازاکی و هیروشیما آورده است.
وی خاطرنشان کرد: همیشه در کنار اندیشهای افراطی و تفریطی، تفکرات اعتدالی هم وجود دارد تا عدهای – هرچند قلیل- در کنار انسانها، کشورها و قدرتهای زورگو و زورمدار، با عنوان عقلای قوم قدم بردارند که اگر قرار باشد مصداقی برای این نکته آورده شود، باید به مخالفان گسترش سلاحهای شیمیایی و اتمی و موافقان برچیده شدن این نوع سلاحها از همه جای جهان اشاره شود. مخالفت با گسترش سلاحهای کشتار جمعی مانند زشت بودن دروغ و دزدی در همه فرهنگها، حتی کمفرهنگترین کشورها رسوخ کرده و امروز کشوری نیست که شعار آن را با شور و حال ندهد، اما از قدیم گفتهاند که «به عمل کار برآید، به سخنرانی نیست.» چراکه همگان میدانند روحیه انسانی، حتی در کمترین حالت انصاف، با قتل و غارت مخالف است.
هاشمی رفسنجانی گفت: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران که پس از سقوط ژاندارم تهدید منطقه، یعنی حکومت پهلوی، در بهترین کشور دنیا از لحاظ فرهنگ دینی با مردم هوشمند و جغرافیایی استراتژیک تأسیس شد. در طول 8 سال جنگ تحمیلی که رژیم بعث عراق با چراغ سبز غرب، فجیعترین جنایات را در خطوط مقدم و پشت جبهه ایران مانند سردشت و حتی در حق مردم بیگناه خویش در حلبچه مرتکب میشد، جمهوری اسلامی ایران علیرغم توانایی در ساخت و به کارگیری سلاحهای شیمیایی هرگز به خود اجازه نداد که پا را از دایره انسانیت فراتر بگذارد و اصولاً نوع نگاه مسوولین و مردم ایران اسلامی به مواد شیمیایی و اتمی، استفاده صلحآمیز میباشد و خوب میداند که اگر از این دانش و تکنولوژی در جهت رفاه اجتماعی گام بردارد، مهمترین و اساسیترین قدم در راه فتح دلهاست و اگر دلهای مردم یک جامعه با حکومت و حاکمان خویش همراه شوند، قویترین پشتیبانان خواهند بود و خطرناکترین حکومتها برای قدرتهای استعماری، کشورهایی هستند که در دانشهای روز به استقلال رسیده باشند که درآن صورت بدون کمترین خونریزی، چنان بر دلهای مردم دنیا حکومت میکنند که از هر نوع سلاح مخرّب عمیقتر خواهد بود. مسالهای که امروزه قدرتهای غربی را آزار میدهد و در این راه هرگونه کنش و واکنش را برای خود توجیه مینمایند.
وی خاطرنشان کرد: القای «انحراف ایران از مسیر صلحآمیز فعالیتهای هستهیی» که این روزها ترجیعبند کشورهای مستکبر و مجامع بینالمللی تحت سیطره آنهاست، از این وحشت نشأت میگیرد و چون ایران اسلامی پیشرفته و توسعهیافته را برنمیتابند، هرگونه دروغ را برای خود توجیه میکنند. وگرنه ایران علاوه بر اثبات تفکرات انسانی خویش در دفاع مقدس، در طول سالهای پس از آن نیز، همکاریهای همهجانبه- حتی فراتر از قانون در امضای کنوانسیون- در راه اعتمادسازی حرکت کرده است.
وی ادامه داد: نکته جالب در این کش و قوسهای سیاسی، ادعای خیرخواهی قدرتهایی است که سابقه تاریخی شرّ آنان تا به حال دامن بسیاری از کشورها مانند ژاپن، ویتنام، فلسطین، لبنان، افغانستان و عراق را گرفته است و کار را به جایی رساندهاند که مسوول رسمی آمریکا وقیحانه ایران را تهدید به استفاده از سلاحهای اتمی مینماید.
رییس مجلس خبرگان اظهار کرد: ما میگوییم «رطب خورده منع رطب کی کند؟»! کشوری که آشکارا در گفتار و رفتار چنین است، چگونه میتواند منادی صلح در مخالفت با گسترش سلاحهای شیمیایی، میکروبی و اتمی باشد. به هر حال اهمیت این موضوع در نامگذاری یک روز در تقویم ملتها خود را نشان میدهد و میطلبد تا بهگونهای عمل کنیم که ابتدا داشتن این نوع سلاحها را از فرهنگ منافع حیاتی این کشورها حذف کنیم تا پس از آن در جهت جهان عاری از سلاحهای کشتار جمعی قدم برداریم. تا زمانی که چنین باشد، هر کشوری در جهت حفظ منافع حیاتی خویش گام برمیدارد.
فراز کمالوند روز گذشته طی نشستی با مسئولان کارخانه و باشگاه، به توافقات نهایی با آنها رسید تا در فصل آینده نیز سرمربی تراکتورسازان باشد.
کمالوند با اشاره به این خبر درباره وضعیت کنونی تیم تراکتور،می گوید«: هر چند نسبت به برخی از تیم های لیگ برتری تمرینات خود را دیرتر شروع کرده ایم اما شرایط تیم به لحاظ حمایت های بی دریغ استانداری، مسئولان کارخانه و همچنین فرماندهی سپاه عاشورا رضایت بخش است.
در حال حاضر تمرینات تراکتور با حضور بیش از 70 درصد از بازیکنان فصل گذشته و همچنین بازیکنان تازه استخدام شده به طور منظم و مرتب در دو نوبت صبح و عصر دنبال می شود و نفرات حاضر از آمادگی نسبی برخوردارند.»
به گزارش سایت عکاسی، مریم زندی پس از اعلام وزیر ارشاد مبنی بر ارائه مدرک درجه یک هنری به وی در نامهای به وزیر ارشاد نوشت: «دریافت این مدرک برای همه? کسانی که با سالها تلاش خود در خدمت فرهنگ و هنر ایران و ایرانی بودهاند، مسلماً موجب افتخار و خوشحالی خواهد بود.»
زندی در ادامه نامه به دلایلش برای نپذیرفتن این مدرک اشاره کرد و نوشت:«متأسفانه در حالیکه حرفه? عکاسی و عکاسان به شدت مورد تهاجم قرار گرفته و هیچگونه امنیت حرفهای و جانی برای عکاسان ایران وجود ندارد و... و امکان انتشار کتاب عکس خود و بعضی از همکارانم بدون سانسورهای سلیقهای میسر نمیباشد. در چنین شرایطی برای گرفتن این مدرک، دلیل و اشتیاقی در خود احساس نمیکنم.»
زندی در ادامه این نامه درباره این مدرک نوشته است: «مسلماً اگر در شرایط دیگری بودیم دریافت چنین مدرکی شوق تداوم آنچه را که تا امروز برای وطنم، ایران، انجام دادهام «که ادای دین بوده است» مضاعف میکرد. به همین دلیل از دریافت چنین نشانهایی تا زمانهای که شرایط چنین باشد معاف خواهم بود.»
مریم زندی رونوشت این نامه را به انجمن صنفی عکاسان ایران، انجمن صنفی عکاسان مطبوعات، انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خانه عکاسان ایران، انجمن عکاسان بحران، انجمن عکاسان میراث فرهنگی، انجمن عکاسان تبلیغات و برخی سایتهای عکاسی فرستاده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، تراب محمدی اظهار داشت: در نمایشگاه «مرد در افق تاریخ» آثار برگزیده موزه ملی مربوط به دورههای پارینه سنگی تا اواخر دوره قاجار برای نخستین بار در معرض دید علاقمندان قرار خواهند گرفت.
وی، با تاکید بر اینکه این نمایشگاه از 14 تیرماه جاری به مدت یک ماه در موزه آذربایجان برگزار میشود، متذکر شد: در این نمایشگاه آثاری مانند حلقه قدرت، جام ارجان، جام خشایار شاه و لوح سیمین داریوش به نمایش درمیآید.
رئیس شورای ثبت آثار تاریخی استان با بیان اینکه در افتتاحیه این نمایشگاه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز حضور دارند، هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی نقش مرد در دورههای مختلف تاریخی عنوان کرد.
محمدی گفت: همزمان با برگزاری نمایشگاه «مرد در افق تاریخ» از برترین اهداکنندگان اموال تاریخی به موزههای استان و میراثداران تقدیر میشود.
نمایشگاه «مرد در افق تاریخ» از 14 تیرماه تا 14 مردادماه جاری در موزه آذربایجان برپا خواهد بود و در حاشیه این نمایشگاه نیز همایشی برگزار میشود و در آن از تمام کسانی که طی چند سال گذشته آثار تاریخی خود را به موزههای استان اهدا کردهاند تقدیر میشود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا نوین امروز با تاکید بر این نکته که بهتر است در انجام پروژههای شهری اولویتبندی صورت گیرد تا هر ساله شاهد اجرای ناقص آنها نباشیم،تاکید کرد: بر اساس موافقتنامهای که بین شورای شهر و شهرداری به امضا رسیده و اسامی پروژهها در آنها اعلام شده، ماهانه شهرداری تبریز باید به کمیته تخصصی شورای شهر گزارش داده تا شفافسازی صورت گیرد.
وی ادامه داد: صبح هر روز کمیسیون درآمدها برگزار شده و عصر همان روز پیگیر گزارش میزان تحقق آنها هستیم.
نوین با اشاره به صحبتهای انجام یافته در جلسه قبلی شورا اظهار داشت: شهرداری پروژههای ابلاغ و مصوب شده در شورای شهر را اجرا میکند.
شهردار تبریز با اشاره به برخی از پروژههای انجام شده در سطح شهر گفت: پروژه مسقف کردن گلزار شهدای تبریز، بیش از 25 روز است که به پیمانکار پروژه ابلاغ شده، ولی هنوز طرحی توسط پیمانکار ارائه نشده است.
وی، در مورد پروژه مرکز همایشهای ملی نیز گفت: بر طبق بودجه مصوب شورای شهر اقداماتی در این مورد انجام یافته است.
نوین همچنین با اشاره به پروژه بزرگ فرهنگسرای الغدیر اظهار داشت: این پروژه به علت حجم کاری زیادی که دارد یک ساله به اتمام نمیرسد، اما فاز یک پروژه سال گذشته با هزینهای افزون بر 800 میلیون تومان اجرا شد و امسال نیز 2 میلیارد تومان برای طرح توسعه فضاهای موجود آن در نظر گرفته شده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اتوبان پاسداران گفت: بر اساس بررسیهایی که انجام گرفته، برای پایدارسازی باید یک باند اتوبان را حذف کرده و یا اینکه هر ساله با رانش بخشی از اتوبان نسبت به ترمیم آن اقدام شود.
نوین همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای خط دو مترو تبریز گفت: این خط در آذر سال 1387 توسط وزیر وقت کشور کلنگزنی شد و بعد از تصویب شورا اقدامات لازم نسبت به واگذاری آن به قرارگاه خاتم انجام گرفت، ولی بیش از هشت ماه مصوبه شورا در وزارت کشور راکد ماند و در 30 خرداد امسال این مصوبه به سازمان برنامهریزی ارجاع داده شده ولی هنوز توسط این سازمان بررسی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: ولی با این وجود شفت خط دوم در قراملک در حال اجراست.
شهردار تبریز با اشاره به پروژه باغلارباغی تبریز گفت: بر اساس تفاهمنامهای که با سرمایهگذار این پروژه داشتیم، قرار بود سرمایهگذار در عرض شش ماه نسبت به انتقال وسایل بازی به پارک بزرگ تبریز اقدام کرده و نیز حدود 100 خانه که عمدتا غیرمجاز بودند را با هزینهای بالغ بر 25 میلیارد تومان تملک کند همچنین 15 میلیارد تومان به شهرداری تبریز پرداخت کند که با وجود تمدید مهلت و تصویب در ماده پنج و تهیه نقشهها، سرمایهگذار تعهدات خود را انجام نداد، ولی در حال حاضر سه سرمایهگذار آماده اجرای پروژه هستند.
نوین، در مورد اجرای پروژه 58 طبقه ائلگلی نیز گفت: سرمایهگذار پروژه بعد از 20 روز اعلام کرد با توجه به فضای شهر توان اجرای پروژه را ندارد.
وی، در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اجرای پروژه مرکز تجارت جهانی فرش نیز تصریح کرد: این پروژه در اواخر شورای دوم تصویب شد و مسابقه معماری برای این پروژه انجام گرفت و پروژه در حال اجراست.
شهردار تبریز همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه میدان آذربایجان گفت: دو سرمایهگذار برای این پروژه اعلام آمادگی کردهاند که با توجه به مسائل پروژه در حال بررسی هستیم.
نوین، در مورد پروژه شهرک امن نیز تصریح کرد: مطالعات این پروژه انجام شده و با اجرای آن در کنار احداث شهرک اسکان موقت برای ایجاد 10 هزار سکوی نصب چادر در پارک کوهستان، با ایجاد سرویسهای بهداشتی و تامین آب شرب، امکان استفاده گردشگران و شهروندان فراهم میشود.
شهردار تبریز همچنین با اشاره به پروژه مهرانهرود گفت: پروژه آشغالگیری، ایجاد سد انحرافی و آبدار کردن مهرانهرود جزو مصوبات سفر دولت محترم بوده که باید اجرا شود.
نوین در ادامه سخنان خود با اشاره به مشارکت شهرداری در اجرای مسکن مهر نیز اظهار داشت: شرکت خانهسازی پیشساخته آذربایجان برای اجرای این طرح و کمک به مصوبات دولت در این امر وارد عمل شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در شهرک ولیعصر واقع در بلوار ستارخان پروژه 500 واحدی در حال اجرا بوده که فاز اول آن 80 درصد و فاز دوم آن 40 درصد پیشرفت داشته است.
شهردار تبریز همچنین با اشاره به مسائل و مشکلات پیش آمده در مترو تبریز گفت: مسائل ساختاری در این سازمان وجود دارد که از جمله میتوان به عدم تشکیل جلسات هیئت مدیره و نبود مدیر عامل اشاره کرد.
نوین همچنین در مورد اجرای پروژه پارک ارک اظهار داشت: باید مسائل تملک مغازههای دور آن توسط بنیاد مصلا صورت گیرد تا شهرداری نیز اقدامات لازم را انجام دهد.
وی، در ادامه سخنان خود با اشاره به اجرای پروژه پلهای عابر پیاده گفت: پلهای عابر پیاده با همکاری بخش خصوصی اجرا میشود و در غیر این صورت شهرداری خود اجرای آنها را بر عهده میگیرد.
شهردار تبریز همچنین افزود: در شورای سوم برای احداث فضای سبز کارهای خوبی صورت گرفته است و یک میلیون نهال کاشته شده است.
نوین، در مورد بحث ساخت و ساز غیرمجاز گفت: با همکاری شورای تامین طرح جامع مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز آماده شده و اجرا خواهد شد.
وی همچنین اظهار داشت: بیش از 620 پروژه بزرگ و کوچک در حال اجرا بوده و به عنوان نقطه امید شورای سوم مطرح میشود.
شهردار تبریز تاکید کرد: تلاش داریم تا با همکاری و همدلی مصوبات را اجرا کنیم.
علی دایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره آخرین شرایط پرسپولیس و ماجرای متمم قراردادش با فدراسیون صحبتهای زیر را مطرح کرد:
* اردوی اردبیل را چگونه ارزیابی میکنید؟
اردوی خیلی خوبی برگزار کردیم و از روز شنبه تا جمعه به مدت یک هفته، 15 جلسه تمرین خیلی خوب و مفید را انجام دادیم و بعد از بازگشت به تهران بعد از یک روز استراحت مجددا تمرینات خود را از روز گذشته آغاز کردیم.
* تمام بازیکنان در اردو با شما بودند؟
یکی دو تا از بازیکنان ما به خاطر اینکه با باشگاه قبلی خودشان تسویه حساب کنند و کارهای مالیاتی خودشان را انجام دهند با ما نبودند اما از امروز خدا را شکر همه بازیکنان را در اختیار داریم تا استارت محکمی بزنیم.
* اردوی آلمان را چگونه ارزیابی میکنید؟
ما از نهم که روز چهارشنبه میشود، اردوی خودمان را تا 19 تیر در دورتموند آلمان برگزار میکنیم. سعی میکنیم از لحاظ بدنی بیشتر کار کنیم و درکارهای تاکتیکی نیز به هدف خود برسیم.
- بازیکن جدیدی در این اردو خواهید داشت؟
انشاءالله سعی میکنیم دو بازیکن جدید را بگیریم تا لیست ما کامل شود.
* آقای دایی بالاخره ماجرای محمد پروین با باشگاه پرسپولیس چه شد؟ آیا به او احتیاج دارید؟
از موقعی که تمرینات را شروع کردیم محمد پروین اصلا در تمرینات ما حضور پیدا نکرد. کسانی که باشگاه آنها را از روز اول مازاد اعلام کرده در کنار ما بودند اما از پروین خبری نشد. همه آمدند و تمرین میکنند چون با باشگاه قرارداد دارند.
* نگفتید تکلیف پروین چه میشود؟
جواب شما را دادم. محمد پروین نه در لیست مازاد بود و نه حرف و حدیث دیگری. ایشان سر تمرینات ما تشریف نیاوردند. این جواب سؤال شما است.
* بگذریم. بالاخره ماجرای شما با فدراسیون فوتبال به کجا کشیده شد؟ آیا به دریافت مبلغ 450 میلیون تومان از فدراسیون فوتبال اعتراض دارید؟
من هرگز نگفتم این مبلغ کم است. اصلا راجع به مبلغ حرف نزدم. ببینید من دو سال دیگر با فدراسیون قرارداد داشتم و باید حق و حقوق دو سالم را بگیرم. این حرف من است.
* پس ماجرای 450 میلیون که میخواهند به شما بدهند چیست؟
نمیدانم آقایان 450 میلیون را از کجا آوردهاند. باتوجه به مدارکی که هست و همه را ارائه دادم این رای را قبول ندارم. کسی نمیتواند بگوید چون بعد از 9 ماه من با پرسپولیس قرارداد بستم قراردادم را کم کنند. این استدلال اصلا درست نیست و بسیار ضعیف است. آقایان به خاطر این ماجرا میخواهند 9 ماه به من حق و حقوق بدهند.
* پس رسما این رای را قبول ندارید؟
اگر مطلع باشید در تمام دنیا اگر مربی اخراج شود، یک هفته یا 2 هفته بعد میرود و با تیم دیگری قرارداد میبندد چون اخراج شده است. این موضوع عادی است. در دنیا مربیای که اخراج میشود میتواند با هر جایی که دوست داشته باشد قرارداد ببندد و حق و حقوقش را از باشگاه قبلی بگیرد. کسی که قرارداد من را با فدراسیون ثبت کرده است خود آقایانی بودند که در فدراسیون هستند. هیچ کسی دیگری نبوده است.
* پس ماجرای قراردادهای متمم چیست؟
اگر لازم باشد مطمئن باشید متممی که آقای کفاشیان راجع به آن حرف میزند و خود آقایان آن را امضا کردند و من امضا نکردم و به نفع فدراسیون هم شد که این متمم را امضا نکردم ارائه خواهم کرد. اگر این متمم که آقایان میگویند از طرف من امضا میشد قراردادم 3 ماه دیگر اضافه میشد. اگر لازم باشد متممها را در رسانهها منتشر میکنم.
* میشود درباره متممها واضحتر صحبت کنید؟
متممی را برای من آوردند که من آن را امضا کردم. این متمم برای 23 بهمن ماه 87 بود که روی این متمم من پول آخرم را گرفتم اما متاسفانه به آقای کفاشیان اطلاعات کافی نمیدهند. اگر خواستند کپیهای خودشان را که برای اداره مالیات فرستادند میتوانم بفرستم تا ببینند.
در متمم 23 بهمن 87 بر روی اصل آن ذکر شده بود که تمام مالیات به عهده فدراسیون فوتبال است و فدراسیون باید مبلغ را پرداخت کند اما آقایان آمدند یک متمم به تاریخ اول فروردین 88 اضافه و خودشان آن را امضا کردند که من اصلا در این مسئله دخیل نبودم.
البته اگر همین متمم را امضا میکردم با توجه به مواردی که در آن ذکر شده بود، قرارداد سال اول من سه ماه دیگر اضافه میشد و بقیه مفاد قرارداد به قوت خودش باقی بود. یعنی قرارداد من 3 سال و 3 ماه میشد. من این قراردادها را که عنوان میکنم به چند نفر از افراد حقوقدان و بزرگان مسائل حقوقی کشورمان نشان دادم و همه این نظر را داشتند. اگر قرارداد را من امضا میکردم سه سال و سه ماه قراردادم بود.
* بالاخره تکلیف این متممها چه شد؟
من پول آخرم را بر اساس متمم 23 بهمن 87 که خودم آن را امضا کردم، گرفتهام. در این ماجرا رسید هم وجود دارد. من نوشتم بر اساس متمم قرارداد 23 بهمن 87 پولم را گرفتم. این درحالی که آقای کفاشیان در متمم اول فروردین 88 که یک طرفه امضا شده است و من آن را امضا نکردم چیز دیگری میگوید. به همین دلیل من به این ماجرای پروندهام با فدراسیون یعنی متممی که از سوی فدراسیون در تاریخ اول فروردین 88 یک طرفه امضا شده اعتراض دارم.
* چرا بندهای قرارداد بازیکنان و مربیان در فوتبال ما اینقدر به مشکل برمیخورند؟
چون قراردادهای ما محکم و حقوقی نیست. متاسفانه برخی باشگاهها و فدراسیونها از لحاظ حقوقی کمی ضعیف هستند. مثلا همین قرارداد متممی که آقای کفاشیان استناد میکند که من آن را امضا نکردم. اگر امضا میکردم سه ماه دیگر به قراردادم اضافه میشد. متاسفانه چون از لحاظ حقوقی نه من و نه فدارسیونیها آشنایی کافی نداشتیم این مسائل پیش آمده است که امیدوارم به زودی حل شود.
* در پایان اگر حرفی دارید بگویید؟
امیدوارم پس از اردوی آلمان با جمعبندیهایی که میکنیم با قدرت خودمان را برای حضور در سه جام آماده کنیم و با پوشش نقاط ضعف و پرقدرتتر کردن نقاط قوت به هدف خود برسیم.
مهدی تاج در گفت و گو با خبرنگار ورزشی در مورد شایعه اسپانسرینگ بانک صادارت از تیم ملی، گفت: این مسئله هنوز قطعی نشده است. در صورت قطعی شدن، علی کفاشیان قرارداد را امضا میکند. امروز هم در این زمینه با مسئولان بانک جلسه داریم.
نایب رئیس فدراسیون در مورد اعتراض باشگاهها به برگزاری اردوی تیم ملی در اتریش، عنوان کرد: تعامل بین باشگاهها و فدراسیون الزامی است. اگر تیم ملی قدرتمندی داشته باشیم، باشگاهها نیز کارشان استمرار پیدا میکند. بنابراین، این مسئله با تعامل قابل حل خواهد بود.
تاج در مورد اینکه این تعامل چگونه خواهد بود آیا اردوی تیم ملی لغو میشود یا زمان آن کوتاهتر خواهد شد، گفت: اجازه بدهید سرمربی تیم ملی بیاید. این مسئله را با تعامل حل میکنیم.
رئیس ستاد اخلاق حرفهای در مورد شایعه منشوری شدن یک دروازهبان لیگ برتری، گفت: این ستاد قصد دارد در کمال آرامش اما با قاطعیت و مصمم و ضمن حفظ آبروی افراد، فعالیت کند. بنابراین نه من و نه هیچ عضو دیگر، حرفی در این زمینه نمیزند؛ اما به مسایل مطروحه در حوزه فوتبال با دقت و سرعت رسیدگی خواهد شد.
به گزارش خبر آنلاین بخشهایی از این مصاحبه که در کتابی تحت عنوان " اولین رییس جمهور" منتشر شده ، بدین قرار است :
• شما می دانید که یکی از علل حرام بودن غیبت در اسلام چیست؟ حرمت غیبت دو بخش دارد یکی شخصی است و دیگری اجتماعی . وجه اجتماعی آن از وجه شخصی اش خیلی مهم تر است . وجه شخصی اش این است که که اگر پشت سر انسان حرف راستی بزنند و عیب او را بازگو کنند ، او دل آزرده می شود . این وجه شخصی اش است اما وجه اجتماعی اش بسیار مهم تر است و آن اینکه ... جامعه ای که به خوش بینی نیاز دارد و اعتماد اجتماعی ، این حالت جای خود را به بدبینی و بدگمانی و عدم اعتماد می دهد . این برای یک جامعه و انقلاب خطرناک است . مگر جامعه ما چند تا خامنه ای دارد چندتا دیگران دارد که ایشان [ بنی صدر] خیلی راحت همه را تخطئه می کند ؟ بنده می گویم حذف کردن این گونه افراد بد است . اصلا کشاندنشان به میدانی که نقطه ضعفهایشان بروز کند بد است .
• از نظر مکتبی طلب قدرت را به عنوان یک خواسته و هوی ،مذموم می دانم . ولی قدرت به عنوان یک وسیله برای کشیدن آن بار سنگین اشکالی ندارد و این که من می گویم حالت کراهت [ نسبت به رییس جمهور شدن ] دارم ،به اعتبار آن حالت اول است که گفتم . من حدود 25سال است که معمولا مسوولیتهایی، در هر دایره ای که بر دوشم بوده ، تجربه کرده ام که آدم اگر بخواهد فضایل اخلاقی اش را با ریاست داشتن حفظ کند ، کار آسانی نیست. . . بنابراین سعی من این بوده که در مسیر از مطرح شدن قدرت به عنوان یک هوی و هوس و خواسته برای نفس اماره باید جلوگیری می کردم . نمی شود گفت که چرا می کردی . باید چنین می کردم . طبعا یک جنگ چندین ده ساله نمی گذارد که در انسان ولع و آرزو و علاقه ای پیدا شود . همیشه به عنوان یک تکلیف و وظیفه به آن نگاه کرده ام . لذا گفته ام اگر وظیفه و واجب عینی شد ، از آنها نیستم که مقدس بازی کنم یا با پا عقب بزنم و با دست پیش بکشم و از این حرفها .در چنین موقعیتی صراحتا خواهم گفت که بله، اماده هستم و به من رای بدهید .
• از حضرت علی (ع) نقل می شود که فرمود : کار دو گروه در رابطه با ما به هلاکت و نابودی کشیده شد : دوستداران افراطی و دشمنان دروغ زن و تهمت زن . الان درست در رابطه ما با حزب [ جمهوری اسلامی] ممکن است گرفتار هر دوی اینها باشیم . همین امروز گزارش دادند در نیشابور اعلامیه ای منتشر کرده اند که آقای منتظری ، اقای بنی صدر را انتخاب کرده است . خوب این را باید به چه کسی نسبت داد ؟ [ ایت الله منتظری در جریان برگزاری اولین انتخابات ریاست جمهوری ایران از هیچ فر دی حمایت نکرده و بی طرفی خود را اعلا م کرد]
• لابد دیده اید که من در صحبتهایی که می کنم خیلی خیلی کم یا شاید کمتر از آنچه که دلم می خواهد اظهار ارادت به این استاد و رهبر [ امام خمینی (ره)] بکنم ، کرده ام . ما خودمان را به امام نمی چسبانیم و نمی خواهیم ا زاین راه وارد شویم و اصلا نمی خواهیم این حالت زنده بماند . شاید این بتواند اثر بگذارد اما من بیشتر به استمرار و گسترش یک ساخت اخلاقی بها می دهم و فکر می کنم شاید آن بتواند راه علاج باشد .
• تا حالا از من شنیده اید که در صحبتهایم گفته باشم که من با امام فالوده خوردم ؟من یادم نمی آید اگر هست شما بگویید . فکر می کنم این راباید در عمل نشان داد .
اکبر میثاقیان با توافق با مسئولان باشگاه شهرداری تبریز قرارداد خود را با این تیم تمدید کرد.
وی صبح امروز با حضور در هیات فوتبال تبریز این قرارداد را ثبت کرد.
تیم شهرداری تبریز فصل گذشته در لیگ دسته اول بدون باخت و با اقتدار به لیگ برتر صعود کرد.
تمرینات این تیم برای فصل جدید از 15 تیر آغاز می شود.
تراب محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: این موزه که در نوع خود بینظیر است در کنار مسجد جامع تبریز در حال ساخت است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 17 موزه مختلف در آذربایجان شرقی وجود دارد که همه ساله میزبان خیل کثیری از علاقمندان و گردشگران داخلی و خارجی است.
محمدی درباره موزههای آماده افتتاح نیز اظهار داشت: موزه باستان شناسی خداآفرین، موزه ارسباران، موزه ملکان و موزه لیلان، امسال به بهرهبرداری میرسند.
وی اضافه کرد: همچنین طرح توسعه چهار برابری موزه ایلخانی نیز امسال تکمیل میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی همچنین از تکمیل طرح توسعه موزه آذربایجان خبر داد و افزود: یکی از نیازهای موزه آذربایجان سالن همایش و آموزش و آزمایشگاه این موزه بود که امیدواریم تا پایان تیر ماه امسال تکمیل شوند.
وی همچنین از افتتاح موزه دوران صفوی بناب در هفته دولت خبر داد.
محمدی در پاسخ به سئوالی در مورد راهاندازی موزه مطبوعات و رسانه نیز اظهار داشت: همان طوری که پیش از این نیز وعده دادهایم، آماده هستیم در تا نخستین موزه مطبوعات و رسانه کشور را در تبریز راهاندازی کنیم.
این گزارش حاکی است، موزه آذربایجان، موزه مشروطه، موزه قرآن کریم و کتابت، موزه سنجش، موزه قاجار، موزه ادبی استاد شهریار، موزه و نمایشگاه زنده سفال، موزه ایلخانی مراغه، موزه سنگ نگارههای مراغه، موزه مردمشناسی جنوب سهند، موزه عشایر آذربایجان ـ سراب و موزه ادب و عرفان اهر از جمله موزههای آذربایجان شرقی به شمار میرود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]