سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش، چراغ خرد است . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 1:7 عصر

 

روزنامه ابتکار در سرمقاله خود نوشت:

 گسترش تحریم ها بیانگر شکست سیاست‌های تیم دیپلماسی دولت اصول گرای ایران و پیروزی دیپلماتیک غرب علیه حکومت ایران است. در واقع در تاریخ سازمان ملل طی شصت سال گذشته چنین اتفاقی رخ نداده بود. چنین وضعیتی بی شک به زیان پرستیژ، نفوذ و اعتبار بین‌المللی ایران است و به منزل آسیب جدی به موقعیت دیپلماتیک و نفوذ و قدرت سیاسی ایران در ساختار جهانی قدرت و روابط بین الملل به شمار می‌رود.

 ما بایستی همواره  در سطح دولت‌ها و افکار جهانی، با ارائه پیشنهادهای سازنده برای حل و فصل مناقشه هسته ای راه گفتگوهای دیپلماتیک را باز بگذاریم؛ اما نباید انفعالی برخورد کنیم. شکل و محتوای پیشنهادات ما می‌بایست با توجه به سه مولفه 1-آرایش جهانی قدرت، 2-اهداف ملی و3- توانایی‌ها و ظرفیت‌های ما باشد

 سرمقاله ابتکار  پیشنهاد کرده در چند سطح دیپلماسی فعال ایجاد شود: وزارت خارجه و شورای عالی امنیت ملی و دیپلماسی نظامی که تا کنون از این پتانسیل استفاده نشده.

این سرمقاله افزوده است:از افرادی مانند سرلشگر صفوی دستیار نظامی رهبری و وزیر دفاع برای دیپلماسی نظامی و برای تیم مذاکره کننده هسته‌ای هم افراد با تجربه وزارت خارجه و امور استراتژیک نظیر دکتر ولایتی، دکتر کمال خرازی، دکتر محسن رضایی، دکتر جواد ظریف، سید صادق خرازی و دریادار علی شمخانی را پیشنهاد کرده است.

گتنی است این سرمقاله را سلمان صفوی برادر رحیم صفوی نوشته است.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 1:6 عصر
پیام‌های تبریک به کامرانی‌فر از چاوز تا میرحسین
 

 

 شکیبا، شهرام  - دکتر سعیدلو، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان تربیت‌بدنی برای بزرگمرد ورزش ایران در جام‌جهانی، حسن کامرانی‌فر پیام تقدیر فرستاد.

در بخشی از این پیام آمده است: «بی‌شک این مسئله برگ زرین دیگری از افتخارات ورزش و فوتبال کشور و باعث بروز توانمندی‌های داوران جوان کشورمان خواهد بود. امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های بزرگی که در مجموعه ورزش ایران وجود دارد، در همه رده‌ها ورزشکاران کشورمان به قله‌های رفیع موفقیت دست یابند.»

البته همه اسباب افتخارمان این است که ایشان در دو بازی کمک‌داور بوده است و خودش در گفت‌وگو‌یی گفته «مردم مرا ببخشند که نتوانستم بیشتر داوری کنم.»

احتمالاً به زودی میدان آزادی تهران را «میدان کامرانی‌فر» نام خواهند گذاشت و یک مجسمه نیم‌تنه هم از وی پای میدان فردوسی‌ می‌گذارند که لابد به سرعت دزدیده خواهد شد و در کنار مجسمه سایر بزرگان تاریخ ایران در پستویی نامعلوم نگهداری خواهد شد.

حالا پیام‌های برخی از نامداران را به این مرد بزرگ بخوانید:

وزیر آموزش و پرورش: بی‌شک حضور شما برگی زرین بر آموزش و پرورش جوانان افزوده است. آفرین، صدآفرین، هزاروسیصد آفرین.

دکتر حسین الهی‌قمشه‌ای: tobe or not tobe. شما توی یه لحظه تصمیم مهم زندگی تو گرفتی. شکسپیر هم همین رو می‌گه. درست مثل مولانا که می‌گه: کامرانی لب خط اومد پرچمو تکون داد/ پرچم که خاک نداشت خودشو نشون داد. لذا همه فلاسفه تا حالا هرچی گفتن درباره شما گفتن... [خلاصه 30 جلسه 3 ساعته سخنرانی]

عزت‌الله ضرغامی: عرصه رسانه در این روزگار بیش از همیشه خط‌نگهداران با دقتی چون شما را نیاز دارد. امیدوارم این مهم صورت پذیرد.

حسین رضازاده: باریکلا حسن.

دکتر رضا داوری اردکانی: حوالت تاریخی سرزمین‌مان چنین بود که در آن جام نقشی از ما پدیدار نباشد تا فرصت دلربایی از گوهر اگزیستانس جامعه ایرانی ستانده شود. اهتزاز پرچم شما در مهد نهیلیسم، تکرار دوباره این شاه‌بیت حکمت شرقی بود که پایان عصر سووژکتیویتة غربی فرارسیده است.

محسن رضایی: دوستان اصرار دارند بنده در این مورد اخیر اعلام موضع کنم اما از همین تریبون اعلام بی‌طرفی می‌کنم.

محمدرضا لطفی: کم نبودند بی‌‌هنرانی که پرچمت را شکسته می‌خواستند و دستت را بسته. من جمله همان‌ها که در فایل را شکستند و نسخه مستر بیداد و همایون را بردند. آنها که حالا با کمانچه‌‌کش‌هایی کنسرت ضدانقلابی می‌گذارند که فقط کمانچه را به دست دارند و چشم ندارند ببینند من کمانچه می‌زنم. زنده‌باد من، مرگ بر بقیه بالاخص شجریان فتنه‌گر.

وزیر راه‌وترابری: وقتی یک داور ورزشکار ایرانی پرچمش را می‌برد بالا، انگار یک ملت بالا رفته و وقتی پرچمش را نمی‌برد بالا، باز هم انگار یک ملت بالا رفته. شما پدر ورزش داوری ایران هستید. داوری از ورزش‌هایی است که باید برای اعتلای آن کوشید. خود ما جوان که بودیم، توی دانشکده ورزش داوری می‌کردیم. البته آن روزها این ورزش به این حد امکانات نداشت. حالا خدا را شکر رونق گرفته و دارد. امیدوارم در همین جام همگانی دنیا به بازی فینال بروید و به مارادونا هم گل بزنید و با جام برگردید.

هوگو چاوز: قطعاً حضور حماسی شما دل دوست، برادر و همتای ایرانی مرا هم شاد کرد. لذا در کاراکاس یک ماه جشن و پایکوبی اعلام کرده‌ایم و داده‌ایم 400 هزار تی‌شرت با عکس شما تولید شود. 18 خیابان دوطرفه هم به دستور من و البته به خواست ملت تغییر نام داده و نامشان شده است حسن کامرانی‌فر.

غلامعلی حدادعادل: دیشب حین بررسی تصمیمات اخیر کمیسیون فرهنگی مجلس، خبر مسرت‌‌اثر سرافرازی داور ایرانی را شنیدم. ارتجالاً این رباعی را جهت ثبت و ضبط در تاریخ ادبیات سترگ کشورمان و چاپ در کتب درسی، از خامه به بیاض آوردم.

در ایران،‌ فتنه و تبانی نشود

«فردوسی‌پور»،‌ «جاودانی» نشود

در بین جمیع داوران یک تن هم

«فّر»ش به کنار، «کامرانی» نشود

محمدرضا باهنر: قطعاً پرچمی که بالا بردید فی‌الواقع پرچم اصولگرایی بود و پرچمی که بالا نبردید، پرچم اصلاح‌طلبان منزوی به حاشیه‌رانده شده. دستتان درد نکند. تا کور شود هر آنکه نتواند دید.

وزیر صنایع و معادن: شما بی‌شک تنها نیستید. کشور ما سرشار از معادن داورانی چون شما. با استخراج این سرمایه‌ها و صنعتی‌کردن داوری و آغاز به‌کار همزمان 250 کارخانة مونتاژ چینی باشکوه‌تر از پیش می‌شویم.

میرحسین موسوی و مهدی کروبی: این دو کاندیدای معترض انتخابات دهم در بیانیه‌ای مشترک نوشتند [...] (مدیرمسئول: نوشتن که نوشتن، غلط کردن که نوشتن تو هم غلط کردی که گفتی، خفه!)

محمدجواد لاریجانی: در شرایط کنونی سکوت در برابر این حماسه، آب به آسیاب دشمن ریختن است. پرچم کامرانی‌فر، فی‌الواقع همان درفش کاویانی است که به چشم و چار ضحاکان طرفدار آپارتاید و دشمنان کشور فرومی‌رود.

فریدون جیرانی: به نظر من هم خوب کاری کرد، هم بد کاری کرد. هم موفق بود، هم ناموفق. هم تونست از پس کار بربیاد، هم نتونست، هم آره، هم نه، به‌طور کلی پنجاه‌- پنجاه که به کسی برنخوره. باید یه پرچمشو بالا می‌آورد، یکی رو پایین نگه می‌داشت.

سیدمحمد خاتمی: نزدیک غروب آفتاب است و من صبح را دوست دارم. لذا بر کامرانی‌فر فرض بود که در عصر سیطره دیدگاه‌های هانتیگتون، دوباره از مک‌ لوهان بگوید. اما ایشان برخوردی سلبی داشت. به نظر بنده با گفت‌وگو حل می‌شد، که نشد. به هر حال زمین فوتبال یک مستطیل سبز است. باید به این نکته دقت شود. پس کارکرد نهادهای مدنی کجاست؟ داوری اساساً امری سلبی است که رنگ وبوی دیکتاتوری دارد.

وزیر رفاه: کار شما شایسته بود. البته پولش را گرفته‌اید، نوش جانتان. آدم باید هر کاری می‌کند، پولش را هم بگیرد. موفق باشید.

فیروز کریمی: زرشک!

مهدی کلهر: زمان شاه هم داور داشتیم. خوب هم بودند. انقلابی هم شدند. بعد از انقلاب تحت تأثیر فیلم‌های وسترن داورها بیشتر به صحنه‌های درگیری نزدیک شدند. این‌جوری شد که هرکی هرچی خواست زد به دروازه یکی دیگه. من اساساً منتقد این جریان هستم ولی نمی‌دونم چرا هر وقت حرف می‌زنم، علی‌رغم پزیشن مخالف، نتیجه حرفم موافق درمیاد؟!

وزیر بازرگانی: بوق‌هایی که مردم در استادیوم می‌زدند، چینی بود. شورت و پیراهن شما چینی بود. کفش و جوراب‌تان چینی بود. سوت و پرچم‌تان چینی بود و...

همه این‌ها سند افتخار و برگ زرینی است برای کشور ایران. موفق باشید.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 1:5 عصر

 

 فرزند ارشد شهید آیت الله بهشتی در گفت وگویی با روزنامه مردم سالاری تاکید کرد :‌ مرحوم بهشتی کسی بود که به کار جمعی اعتقاد پیدا کرده بود.

 بخشهایی از اظهارات سید محمدرضا حسینی بهشتی به قرار زیر است :‌

• ایشان از جریانات نهضت ملی نفت عملا در کوران این مسایل اجتماعی قرار گرفته بود. اولین سخنرانی ایشان که در واقع سابقه سیاسی دارد به مناسبت اعتصاب در تلگراف خانه اصفهان و داستان ملی شدن صنعت نفت و ماجرای دولت دکتر مصدق بود و خود آن هم یک جریان شنیدنی است.

• به عقیده مرحوم شهید بهشتی هر فرد می تواند با درصد پائینی از مشترکات در یک حرکت جمعی شرکت کند. یک روحیه عجیبی که بر می گرددبه نوع نگرش فرهنگی ما به جهان این است که در ما یک تفکری هست که باید افراد تک تک رفتارهایشان باهم منطبق باشد تا بتوانند باهم هم اندیشی و فعالیت وهم فکری و تبادل نظر کنند و یک حرکت مشترک را پایه ریزی کنند و گرنه نمی توان حرکت کرد. مرحوم بهشتی به هیچ وجه چنین روحیه ای نداشت و معتقد بود که با 80 درصد اشتراک یا 50 درصد یا در برخی حوزه ها تا 30 درصد مشترکات می توانند افراد باهم در یک حیطه مشخص هم اندیشی و حرکت کنند و این طور نیست که همه افراد باید برای هم اندیشی یا حرکت 100درصد منطبق باهم باشند.

• بارها ایشان به یک حدیثی از پیامبر(ص) اشاره می کرد که: «علیکم بالا سواد الا عظم» یعنی بر شما باد به همراهی با توده مردم. سواد الا عظم یعنی سیاهی بزرگ و پرسیدند سیاهی بزرگ چیست فرمودند سیاهی بزرگ همان چیزی است که وقتی مردم متفرق و متراکم می شوند و این روایت را بسیار برای ما می خواندند.

• در دفتر سر رسیدی که ایشان داشت و چندتایی از آنها از مجموعه آثار ایشان در دست ما باقی مانده است یکی از یادداشت های جالبی که هست نسبت به افراد است مثلا در روزی یادداشت شده است با فلا ن کس دیدار کردم و چه شد؟ این فرد این خصوصیات را داشت و به نظر می رسد برای این کار مناسب باشد و آن هم در زمانی که ایشان مسوولیتی ندارد و امکانی نیست که ایشان حریص تر باشد بلکه در شرایط سرکوب و اختناق و شرایط پیچیده قبل از انقلا ب; و این نشان می دهد یک فردی آگاهانه حرکت می کند و با یک دید روشن نسبت به یکی از نیازهای جدی اجتماعی خود را وفق می دهد و به تناسب آن سعی می کند راه حل بیابد و کاری کند.

• برداشت آیت الله شهید بهشتی از تحزب این بود که حزب یک معبد است و این را از باب یک جمله خطابی نمی گفت و این کار را یک نوع عبادت می دید نه تنها برای خودش بلکه کار تمام افرادی که در این حیطه فعالیت می کنند را عبادت می دانست و این روحیه خیلی هم در افرادی که در آغاز با این مجموعه همکاری می کردند تاثیر می گذاشت و باعث تصحیح دید و مسیر می شد.

• مادرم تعریف می کرد در سفری که به کاشان رفته بودیم، شهید بهشتی بعد از سخنرانی وقتی می خواستند سوار ماشین شوند، یکی از پاسدارها خواست در خودرو را ببندد که نزدیک بود دست پیرمردی لای در برود. دکتر پیاده شدند و دست آن مرد سالخورده را بوسیدند و حلالیت طلبیدند و دوباره سوار ماشین شدند.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 1:4 عصر


 

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از راه اندازی شهرک طلا و جواهر به منظور ساماندهی صنف طلا و جواهر تهران خبر داد.

کمال علیپور ادامه داد: در جلسه ای که شرکت ساماندهی صنایع ومشاغل شهر با نمایندگان سازمان بازرگانی استان تهران و اتحادیه طلا وجواهر داشت مقرر شد تا محل مناسب و امنی به منظور شکل گیری شهرک طلا در تهران در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه قرار است اتحادیه طلا وجواهر نسبت به تهیه طرح توجیهی و طرح کلی شهرک یا مجتمع اقدام کند اظهار داشت: در این طرح تمامی ظرفیتها وتسهیلاتی که قابل ارائه از سوی شهرداری است مدنظر قرار می گیرد.

علیپور با اشاره به اینکه موقعیت جغرافیایی محل مورد بررسی از مهمترین عوامل در ایجاد شهرک طلا است تصریح کرد: هم اکنون مکان سنجی ایجاد این شهرک طلا در دست بررسی است.

وی اضافه کرد: هدف از راه اندازی شهرک طلا، ساماندهی صنوف طلا و جواهر تهران است.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 1:0 عصر

 

 سایت جهان نوشت :‌

الیاس نادران از اظهارات روز گذشته احمدی نژاد در مصاحبه مطبوعاتی اش ، استقبال کرد و گفت :‌ من از پیشنهاد رئیس جمهوراستقبال می کنم.اما این پیشنهاد نیازمند مقدماتی است که قانونا و منطقا ابتدا باید این مقدمات طی شود.

این نماینده مجلس افزود : فعلا از آقای رحیمی شکایت شده است و در همین رابطه هم کمیته سه نفره ای برای پی گیری این پرونده در قوه قضائیه ایجاد شده است.منطق حکم می کند که اول آقای احمدی نژاد اجازه دهند به اتهامات معاون اول دولت رسیدگی شود و البته اگر وی تبرئه شد آن وقت به شکایت رحیمی رسیدگی شود.

نادران اظهار کرد : تقاضای من این است که ایشان مثل بقیه شهروندان کشور که به دادگاه احضار می شوند و مثل نمایندگان مجلسی که به دادستانی کارکنان دولت می روند و به اتهامات خود پاسخ می دهند به دادگاه بروند و آقای رئیس جمهور اجازه دهند،به پرونده معاون اول ایشان همچون یک شهروند عادی در مسیر طبیعی رسیدگی شود.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 10:58 صبح
 مدیر عامل شرکت توسعه و نگهداری امکان ورزشی گفت: برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام زیر نظر این شرکت، 3 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

به گزارش  روابط عمومی تربیت‌بدنی آذربایجان شرقی، علی ترکاشوند روز دوشنبه در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی ضمن ارائه گزارشی از پروژه‌های در دست ساخت این شرکت، افزود: تاکنون یک هزار و 480 میلیارد ریال برای تکمیل این پروژه‌ها اختصاص یافته و مابقی نیز از محل یک درصد اعتبارات عمرانی و جاری دستگاه‌ها به حساب شرکت واریز می‌شود.
وی با اشاره به تاکید علی سعیدلو رئیس سازمان تربیت‌بدنی در خصوص تکمیل هر چه سریع‌تر ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز، اضافه کرد: این ورزشگاه نواقصی دارد که از آن جمله می‌توان به تکمیل و تجهیز جایگاه خبرنگاران به شیشه‌های محافظ، نصب صندلی، ایجاد راه دسترسی VIP به زمین مسابقه و راه دسترسی به ورزشگاه اشاره کرد که دستور کتبی برای برطرف کردن این موارد به پیمانکار داده شده است.
ترکاشوند همچنین از اختصاص 10 میلیارد ریال برای تکمیل سالن دو و میدانی مجموعه ورزشی کوثر تبریز خبر داد و گفت: با تکمیل این سالن سرپوشیده، دو و میدانی این استان متحول خواهد شد.
وی تکمیل و تجهیز پیست دوچرخه‌سواری مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز را از دیگر برنامه‌های شرکت توسعه خواند و افزود: این پیست هم اکنون قابل استفاده بوده اما به خاطر شرایط جوی منطقه، کشیدن لایه‌ای از پلیمر متراکم بر روی پیست لازم است که این کار با همکاری یک شرکت خارجی انجام می‌شود.
وی در این دیدار خاطر نشان کرد: این پیست در هفته دولت به بهره‌برداری کامل می‌رسد و این شرکت قول داده تا تاییدیه UCI برای این پیست را نیز خودش اخذ کند.
ترکاشوند در ادامه این دیدار از استخر قهرمانی تبریز به عنوان یکی از سازه‌های بی‌نظیر تربیت‌بدنی یاد کرد و گفت: این استخر نماد پیشرفت ساخت استخر در ایران است و برای تکمیل آن 10 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 10:56 صبح
 رئیس هیئت مدیره بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز گفت: مراحل نصب تجهیزات تخصصی پزشکی تا دو ماه و فاز نخست این بیمارستان تا چهار ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

شهرام دبیری صبح امروز در بازدید مسئولان اجرایی ارشد استان از مراحل احداث بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز به تشریح آخرین اقدامات صورت گرفته در راستای تکمیل این بیمارستان و مشکلات و موانع موجود پرداخت.
وی اظهار داشت: این بیمارستان با ظرفیت 300 تختخواب بیمارستانی و در زیربنایی به مساحت 45 هزار متر مربع احداث می‌شود.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز با بیان اینکه این بیمارستان با سرمایه بخش خصوصی احداث می‌شود، اظهار داشت:‌ عمده سرمایه‌گذاران این بیمارستان پزشکان بوده و حدود 100 سهام‌دار وجود دارد که این تعداد سهام‌دار تا 200 نفر نیز قابل افزایش است.
دبیری با اشاره به روند احداث این بیمارستان خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر نزدیک به 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌ایم که البته راه‌اندازی مجموعه بیمارستانی به صورت مرحله‌ای و فاز به فاز است.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز با اشاره به زمان بهره‌برداری از این بیمارستان گفت: مراحل نصب تجهیزات تخصصی پزشکی تا دو ماه و فاز اول بیمارستان نیز تا چهار ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با اشاره به امکانات گسترده این بیمارستان تصریح کرد: ‌این بیمارستان در بخش‌های مختلف تخصصی از جمله زنان و زایمان، ‌سرطان، CCU ،ICU، بخش‌های پاراکلینیک و بخش‌های تخصصی احداث می‌شود و دارای مجموعه‌های جانبی مانند هتلینگ، آمفی‌تئاتر و باند فرود هلیکوپتر است.
دبیری تصریح کرد: در احداث این مجموعه از آخرین تکنولوژی‌های استاندارد استفاده شده است و در کنار این بیمارستان، مجموعه‌های دیگری نیز وجود خواهد داشت که در آینده احداث می‌شود.
رئیس هیئت مدیره بیمارستان بین‌المللی ولیعصر تبریز با اشاره به مشکلات تکمیل این بیمارستان گفت: برخی مشکلات در سطح وزارتخانه وجود دارد که البته وزیر بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی نگاه مثبتی به این مسئله دارند اما رفع این مسائل نیازمند همراهی مدیریت ارشد استان است.
وی تاکید کرد: متاسفانه بی‌اعتمادی به بخش خصوصی در میان برخی از مسئولان وجود دارد در حالی که احداث این بیمارستان به نفع مردم است.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 10:54 صبح

 

 روزنامه سیاست روز نوشت :

بنابر گزارش های رسیده 3 هزار توریست فاسد و آموزش دیده در کشور های آسیای شرق برای ایجاد بی بند و باری در حال تلاش برای ورود به ایران هستند.

شاید تصور این موضوع که 3 هزار توریست فاسد خود را آماده کرده اند تا با عبور از مرزهای ایران وارد کشور ما شوند باورنکردنی باشد اما حقیقت این است که طبق آمار موجود هر ساله بیش از 250 هزارجهانگرد فاسد برای دامن زدن به بی بندوباری و معضلات اخلاقی به آسیا سفر می کنند که 25 درصد از آنها را جهانگردان آمریکایی ، 16 درصد را جهانگردان آلمانی و 13 درصد را جهانگردان استرالیایی و انگلیسی تشکیل می دهند.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 10:52 صبح

 

 سایت روزنامه جوان نوشت:

شاید شروع ایفای نقش سیدحسن مصطفوی برای اصلاح‌طلبان به روزهای پس از انتخابات خرداد بازمی‌گشت؛ ایامی که خبری در خصوص ملاقات وی با رهبر معظم انقلاب منتشر شد که جزئیات آن هیچ‌گاه فاش نشد اما بدون شک قابل حدس است که این ملاقات در راستای میانجیگری وی برای قبول برخی ادعاهای اصلاح‌طلبان توسط رهبر انقلاب در خصوص تقلب در انتخابات بود.

رونامه جوان هم چنین افزود :‌ اما این ایفای نقش مصطفوی [ نوه امام (ره)‌ ]  به نفع اصلاح‌طلبان همچنان ادامه‌دار بود. بر همین اساس سیدحسن مصطفوی با قرار‌گیری در پازل فتنه‌گران، طی ماه‌های اخیر با حضور در جلسات مختلف اصلاح‌طلبانه و دیدار با فعالان این جریان رو به انحطاط خواسته یا ناخواسته در مسیر تأمین اهداف آنها قدم برمی‌دارد.


سه شنبه 89 تیر 8 , ساعت 10:51 صبح

 

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت :

مراسم غسل تعمید در کنار دریای انزلی انجام گرفت و عده‌ای زن توسط یک مرد غسل تعمید داده شده و به دین مسیح گرویدند!

در همین باره یک منبع آگاه در استان گیلان از فعالیت فرقه‌های مختلف خبر داد و گفت: 300 نفر از اهالی گیلان به مسیحیت گرایش پیدا کرده‌اند. این مقام مسئول، نام کلیسایی که افراد مسلمان را به دین مسیحی گرایش می‌دهند، یاران شیطان نامید و افزود: منابع مالی آنها از خارج از کشور تامین می‌شود و به دلیل حمایت سازمان ملل از این افراد نمی‌شود کاری انجام داد.

وی با اشاره به پخش فیلم غسل تعمید در یکی از شهرهای گیلان افزود: مراسم غسل تعمید در کنار دریای انزلی انجام گرفت و عده‌ای زن توسط یک مرد غسل تعمید داده شده و به دین مسیح گرویدند.

 این منبع خبری همچنین از تشکیل جلسات وهابیون در یکی از شهرهای گیلان خبر داد و گفت: در این جلسات شبانه عده‌ای شرکت کرده و مراسم خاص علیه اسلام را برگزار می‌کنند.


<   <<   66   67   68   69   70   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ