این تیم تحقیقاتی اطلاعا پزشکی 22 کشور را در طول 50 سال گذشته بررسی کردند تا متوجه شوند که آیا افزایش رشد اقتصادی در یک کشور باعث افزایش میزان سلامت عمومی مردم جامعه میشود یا خیر.
تحقیقات آنها نشان داد این نظریه سادهانگارانه است و در برخی از موارد، افزایش میزان درآمد و رشد اقتصادی کشورها نه تنها باعث افزایش سلامت عمومی مردم جامعه نشده بلکه شرایط را بدتر کرده است.
محققان معتقدند دلیل اصلی این موضوع این است که سیاستمداران به دلیل نگرانی بیشتر در مورد رشد اقتصادی فاکتورهای بسیار مهمی مانند فقر و اختلاف طبقاتی را نادیده میگیرند که این موضوع در نهایت حتی میتواند جان برخی انسانها را در معرض خطر قرار دهد.
لری کینگ از دپارتمان روانشناسی دانشگاه کمبریج در این باره گفت: نظریه "هر چه ثروتمندتر، سالمتر" به این معناست که هرچه قدر یک کشور رشد اقتصادی بیشتری داشته باشد، با احتمال بیشتری به منابعی دسترسی دارد که میزان سلامت جامعه را در سطح کلان بهبود میبخشد.
اما بررسیهای ما نشان میدهد ثروت به تنهایی کافی نیست. اگر سیاستمدران به دنبال بهبود شاخصهای سلامت در جامعه هستند باید دقت بیشتری به استانداردهای زندگی داشته باشند.
کینگ در این باره گفت: رابطه بین رشد اقتصادی و بهبود سلامت عمومی اولین بار در یک مقاله بینالمللی در سال 1996 مطرح شد و از آن پس به عنوان یک راهبرد کلی مورد توجه قرار گرفته است.
در تحقیق دانشگاه کمبریج تاثیرات فقر و اختلاف طبقاتی در 22 کشور آمریکای لاتین و از سال 1960 تا 2007 مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیقات فاکتورهای موثر در کیفیت و سلامت زندگی مانند امید به زندگی، میزان مرگ و میر نوزادان، نرخ مرگ و میر بر اثر بیماریهای عفونی مانند سل و همچنین میزان تولید ناخالص ملی به عنوان شاخصی برای تعیین رشد اقتصادی یک کشور مورد توجه قرار گرفت.
تحقیقات اولیه از این نظریه حمایت کرد. محققان متوجه شدند به ازای هر درصد افزایش در تولید ناخالص ملی، نرخ مرگ و میر نوزادان نزدیک به 1.2 درصد کاهش و امید به زندگی 22 روز افزایش پیدا میکرد.
اما زمانی که رابطه بین ثروت و سلامت در کل دوره تحقیقات بررسی شد و میزان توزیع ثروت نیز مورد توجه قرار گرفت نتایج تحقیقات به شکل دیگری نشان داده شد.
دانشمندان متوجه شدند شکاف طبقاتی و فقر نقش بسیار مهمی در تعیین میزان تاثیر افزایش ثروت در یک کشور بر روی بهبود سلامت عمومی جامعه دارد.
بررسیها نشان میدهد زمانی که اختلاف طبقاتی در جامعه افزایش داشته باشد و درصد افراد فقیر در جامعه قابل توجه باشند، افزایش ثروت کلی جامعه تاثیر چندانی در بهتر شدن سلامت عمومی اعضای جامعه ندارد.
این تحقیقات نشان میدهد افزایش ثروت جامعه لزوما به بهبود وضعیت سلامت عمومی جامعه منجر نمیشود، بلکه باید به موضوعات مهمتری مانند کاهش فقر و کاهش اختلاف طبقاتی نیز توجه شود.
رویترز، 6 جولای
محققان معتقدند انرژی حاصل از شکر که در نوشیدنیهای شیرین وجود دارد مغز را قادر میکند تا کنترل احساسات را به دست بگیرد. به این ترتیب مردم با احتمال کمتری در زمان استرس و نگرانی در برابر ناملایمات از خود واکنش نشان میدهند.
دانشمندان برای آن که تاثیر نوشیدنیهای شیرین را بررسی کنند به یک گروه از داوطلبان آبلیموی شیرین دادند و به گروهی دیگر چند شیرینکننده مصنوعی داده شد. این تحقیقات نشان داد افرادی که نوشیدنیهای شیرین مصرف کردهاند در هنگام استرس و فشار عملکرد بهتری از خود نشان میدادند.
در این آزمایشات از هر کدام از داوطلبان خواسته شد چند کار استرسزا انجام دهند و در همین حال نیز چندین بار از این افراد انتقاد شد تا محققان بتوانند آنها را تحریک کنند.
دانشمندان متوجه شدند افرادی که نوشیدنیهای شیرین مصرف کردهاند با احتمال کمتری نسبت به استرسها و فشارها از خود واکنش منفی نشان میدادند.
روانشناسان استرالیایی در این باره گفت: زمانی که شما در موقعیتها استرسزا قرار میگیرید، برای مثال قرار است در یک جلسه کاری شرکت کنید مصرف یک نوشیدنی شیرین میتواند به شما در کنترل استرس و اجتناب از بروز رفتارهای خشونتآمیز کمک کند.
همچنین مصرف یک نوشیدنی شیرین بعد از یک روز کاری میتواند به کاهش استرس شما کمک کرده و احتمال بروز خشونت و درگیری را در محیط خانواده پایین بیاورد.
تلگراف ، 7 جولای
- شروع همکاری بنده به مجلس هفتم بازمیگردد که برای تحقیق درباره مشکلات صنعت و تولید کشور با برخی از نمایندگان مانند خانم آجرلو و آقای کاتوزیان همکاری و جلساتی داشتم و در نهایت هم به مرکز پژوهشها برای شناسایی گلوگاههای صنعت کشور معرفی شدم. در آن مقطع با حکم رسمی مرکز پژوهشهای مجلس که به امضای آقای احمد توکلی رسیده بود فعالیت خود را آغاز کردم.همه اسناد و احکام بنده هست و مشخص است که چه کسی دروغ میگوید. الان نامه معرفی بنده به وزیر اطلاعات از طرف یکی از نمایندگان تهران هست. معرفینامه بنده به 30 نهاد و ارگان موجود است.
- سال 83 با دعوت برخی از نمایندگان مانند خانم آجرلو و آقایان زاکانی، محمد دهقان، کامران و کاتوزیان جلساتی برگزار کردیم و آنجا از من خواسته شد که راههای دستیابی به اطلاعات مفاسد اقتصادی را ارائه کنم، بنده هم با توجه به اینکه میدانستم که سرنخهایی از مفاسد اقتصادی در میان پروندههای قوه قضائیه وجود دارد پیشنهاد انجام تحقیق و تفحص از قوه قضائیه را به این نمایندگان ارائه دادم.
- بعد از اینکه طرح در مجلس رأی آورد خانم آجرلو و آقای دهقان از من خواستند که دبیری آن را بپذیرم. قبول نکردم و گفتم در جریان کارهای قبلی با شما در مرکز پژوهشها که طرحهایی را برای شناسایی گلوگاههای مشکلات صنعتی و تولیدی کشور داشتیم ضرر مالی کردم و شما زیر پای من را خالی کردید. گفتم اینجا دیگر بحث مالی مطرح نیست بلکه آبرویی و جانی است و من با شما کار نمیکنم. خانم آجرلو قسم خورد به آیات قرآن و روح حاج احمد و حاج داوود آجرلو که تا آخر با تو هستیم. بچههای جنگ به حاج احمد آجرلو خیلی اعتقاد داشتند چرا که در حرفهایش خیلی راسخ بود. مرد بود. من هم فکر میکردم وی هم خواهر همان آدم است. از اول هم قرار گذاشتیم یا اصلاح یا افشا. اما زیر پای من را خالی کردند. البته این را هم بگویم که چند ماهی پس از تصویب طرح فوق آقای احمدینژاد با شعار مبارزه با مفاسد اقتصادی وارد میدان شد و فضای خوبی برای انجام این کار در کشور به وجود آمد. در حقیقت من با فضایی که ایجاد شد، تصور کردم فرصت مناسبی برای مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
- ابتدای کار هم به گونهای نشان دادیم که ما فقط به دنبال تحقیق از وضعیت مالی قوه قضائیه هستیم. لذا در جلسات اول از مسؤولان سازمان بازرسی کل کشور درباره مسائل مالی سوال میکردیم لذا همین کار ما موجب شد که فضا علیه تحقیق و تفحص مجلس از قوه قضائیه شکسته شود. بعد آرام آرام بحث را به پروندهها کشاندیم.به صراحت از من خواسته شد. ما جلساتمان را ضبط میکردیم.
- برخیها صورت جلسه میشد. برخی هم نمیشد. وقتی کارها سنگینتر شد بسنده کردیم به ضبط صدای جلسات. البته هیچ کدام از اینها دست ما نیست. همه را گرفتند. به پیشنهاد آقای دهقان و بقیه، رکوردری تهیه کردیم و از جلسات با سازمان بازرسی کل کشور هم ضبط صدا میکردیم. البته به صورت پنهانی نبود. مثلا میگفتیم آقای فلانی میخواهیم جلسات را ضبط کنیم مراقب باش چه میگویی.
- هر چه به این نمایندگان گفتم چرا گزارش در مجلس قرائت نمیشود آنها به نزدیکی انتخابات مجلس هشتم اشاره میکردند و میگفتند الان زمان برای این کار مناسب نیست و بیشتر نمایندگان به دنبال کارهای انتخابات خود هستند. شما نگران نباشید گزارش قطعا در مجلس قرائت میشود. فقط باید تلاش کنیم نمایندگان عضو کمیته تحقیق و تفحص در انتخابات بعدی هم رأی بیاورند تا کار محکمتر پیش برود. لذا من هم همه تلاشم را کردم تا این نمایندهها در شهرشان رأی بیاورند. بعد از انتخابات و در حالی که هنوز دوره مجلس هفتم تمام نشده بود، از چند تن از نمایندگان خواستم که گزارش تحقیق و تفحص بر اساس وعدهای که دادهاند در مجلس قرائت شود. این بار بهانه دیگری آوردند و گفتند فضای کشور برای این کار آماده نیست.
- میگفتند ابتدا باید افکار عمومی برای این کار آماده شود لذا اینجا از من خواستند که به دانشگاههای مختلف رفته و در آنجا سخنرانی کنم و برای قرائت گزارش به اصطلاح آقایان فضاسازی کنم. در این رابطه هم هماهنگیها از طرف این نمایندهها با جامعه اسلامی دانشجویان انجام شد و برایم به مجلس دعوتنامه فرستادند. برای شروع یک روز خانم آجرلو با من تماس گرفت و گفت هماهنگی لازم برای سخنرانی من در دانشگاه همدان انجام شده و فلان روز باید بروی همدان.
- یک بار مدیران یک روزنامه هم با من تماس گرفتند که چرا درباره مثلا آقای رضوانی و موسوی بجنوردی و چند نفر دیگر حرف نمیزنی؟ گفتم که من سندی ندارم که درباره اینها حرف بزنم. گفت بیا ما سند به تو میدهیم.گفتم اگر سند دارید خودتان بگویید. گفت شما بگویید اثرش بیشتر است. بعد گفت بیا با ما مصاحبه کن {...}. بعد از دستگیری ما آن وقت اینها ضد من شدند و کلی علیه من مطلب نوشتند!درباره برخی اصلا سندی نداشتم ولی به من میگفتند اسم اینها را بیاور ما سند داریم.
- خانم آجرلو به خصوص خیلی درباره خانواده آقای هاشمی و شخص ایشان تاکید داشت که من حرف بزنم. درباره آقای ناطق هم همینطور عنوان میشد. من هم متاسفانه تحت تاثیر القائات همین آدمها بعضی چیزها را اضافه کردم در حالی که سندی درباره آنها نبود. به همین دلیل من از آقای هاشمی عذرخواهی کردم چرا که ایشان حتی شکایت هم نکرد.
- . وقتی رفتم خدمت آقای ناطق نوری و با ایشان صحبت کردم متوجه شدم که ایشان تنها یک دوره عضو هیات امنای بنیاد بوده و هیچ مسؤولیت اجرایی هم در بنیاد نداشته است. آقای ناطق ثابت کرد اطلاعی از ماشینها نداشته است. یا مطلب دیگری درباره آقای ناطق نوری تنها با استناد به اظهارات یکی از همین آقایان که هرگز ثابت نشده است، گفته بودم که از بیان این حرفها پشیمان هستم. البته یک اشکال دیگر هم در این میان وجود داشت که مربوط به من نبود و اگر مجلس و اعضای کمیته تحقیق و تفحص فضایی را فراهم میکردند تا با افرادی که اتهاماتی به آنها مطرح است گفتوگو شود، خیلی از ابهامات برطرف میشد. مثلا اگر فضایی فراهم میشد که با آقای احمد علمالهدی صحبت میکردم، سوءتفاهمها برطرف میشد و اصلا کار به شکایت نمیکشید. یا مطالبی که به آقای خزعلی منتسب شده بود. آیتالله خزعلی برای دفاع از خود و رفع ابهامات چندین ساعت وقت گذاشتند و در جلسات مختلف شرکت کردند. نتیجه این شد که متوجه شدیم ایشان هیچ رابطهای با این پرونده ندارد و اساسا در پرونده فوق تخلف مالی صورت نگرفته و همه امور طبق قانون اجرا شده است.
- جالب است که بگویم قبل از این که به دادستانی بروم با اعضای کمیته تحقیق و تفحص تماس گرفتم با... تماس گرفتم که ناگهان داد زد، پالیزدار این حرفها چی بود که زدی؟ با تعجب گفتم مگر قرارمان همین نبود؟ به... هم زنگ زدم. تا گوشی را برداشت گفت پالیزدار مثل این که دلت آب خنک میخواد؟ گفتم شما نبودی که میگفتی از کسی ترس و واهمه ندارم.
- بارها از طرف آقای احمدینژاد و اطرافیان ایشان مطرح شده بود که بنده را به نوعی وارد سیستم اجرایی میکنند و بارها از من حمایت شده بود، با خود آقای احمدینژاد هم دیدار داشتم، بعضی از مباحثی که ایشان درباره مفاسد میگفت من منتقل کرده بودم که نقطه اوج آن جریان مناظرات انتخابات گذشته بود.
- جریانی سوار صداقت من شد. آمدند همان حرفهای من را تکرار کردند و در سخنرانیها همانها را گفتند ولی معلوم نشد چه کار کردند. اگر بحثها درست بود چرا هیچ اقدامی نشد. چرا کار را دنبال نکردند؟ حتی به اندازه رکسانا صابری جاسوس هم از منی که به اصطلاح مورد اعتماد بودم حمایت نشد. حکم یک جاسوس از هشت سال صفر شد و رفت آن وقت فقط از حرفهای من استفاده سیاسی شد. مگر ادعای مبارزه با مفاسد را نمیکردند میگویم اصلا عباس پالیزدار را مثلا نمیشناختید چطور همان حرفها در جاهای مختلف اما عملا پیگیری برای درستی یا نادرستی ادعاها نکردند. اگر درست بود چه کردند؟ حداقل میآمدند میگفتند این حرفهایی که پالیزدار زده این مقدار درست است این مقدار نادرست است. چرا وسط کار از من تعریف میکنند و بعد انگار نه انگار.
- ستاد آقای احمدینژاد در دوره اول دو قسمت بود؛ اول ستادهای مردمی تشکیل شدند و بعد رایحه خوش خدمت آمد. من عضو ستادهای مردمی بودم و زیر مجموعه آقای رضاخواه فعالیت میکردم.از طرف همین ستادهای مردمی آقای احمدینژاد نفر پنجم لیست قرار گرفتم که رأی نیاوردم.. من قرار بود وزیر صنایع در دولت نهم بشوم.برای این پست به آقای احمدینژاد معرفی شدم.خانم آجرلو و خانم پروین احمدینژاد من را به کمیسیون مربوطه که وزرا را بررسی میکرد معرفی کردند و بنده دفاعیه تهیه کردم و کتابچه برنامههای خود را نوشتم و چند جلسه هم آقای خوشچهره که در کمیسیون مربوطه بود با بنده گفتوگو کرد. اتفاقا کمیسیون روی بنده نظر مثبت داشت ولی درنهایت به مجلس معرفی نشدم.
متن کامل این گفتگو به همراه پاسخهای آجرلو و کامران به این مصاحبه در همشهری ماه شماره 48 منتشر شده که در روزهای آینده بر روی سایت گروه مجلات همشهری قرار میگیرد.
شاهرخ دستورتبار مجری طرح فیلم سینمایی «خانه پدری» ساخته کیانوش عیاری درباره این پروژه گفت: «با مهناز افشار برای بازی در این فیلم سینمایی «خانه پدری» مذاکره کردهایم، اما هنوز قراردادی امضا نشده است، چراکه زمان دقیق فیلمبرداری به دلیل کمبود دوربین مورد نظر مشخص نیست. زمانی هم که ما دوربین در اختیار داشته باشیم، شاید برخی عوامل تعهدات دیگری داشته باشند، اما به زودی فهرست بازیگران این فیلم کامل میشود.»
مهدی هاشمی، فاطمه معتمدآریا، ناصر هاشمی، مهران رجبی بازیگران این فیلم هستند و مذاکرههایی برای حضور شهاب حسینی شده، اما او قرارداد بازی در پروژهای دیگر را دارد و احتمال این که بتواند در این فیلم با عیاری همکاری کند ضعیف است.
به گزارش خبرآنلاین، چاپ دوم کتاب «کمال تعجب!» تالیف زندهیاد عمران صلاحی از سوی نشر پوینده منتشر شد. طنزهای این کتاب به انتخاب یاشار صلاحی (پسر عمران) گردآوری شده و شامل مجموعه ای است. ستون «کمال تعجب» که نکتههای کوتاه طنز آمیزی را شامل میشد از آخرین فعالیتهای مطبوعاتی این طنز پرداز است. صلاحی نوشتههای این ستون را با نام «کمال تعجب» امضا میکرد و تنها برخی از اعضای هیئت تحریریه آن نشریه میدانستند که نویسنده این ستون، عمران صلاحی است. وی در این نوشتههای خاطرات طنز آمیز خود از مشاهیر ادبیات و فرهنگ را نیز ذکر کرده است.
«دیده ها»، «شنیده ها» و «خواندهها» سه بخش از این کتاب است. در یکی از طنزهای این مجموعه با نام «خانمی در کاشان برای من تعریف کرد» میخوانیم: «زن فضولی میمیرد و به آن دنیا میرود. به او میگویند: اگر فضولی نکنی، نصف بهشت را به تو میدهیم. زن میپرسد: نصف دیگرش را به کی میدهید؟!». در یکی دیگر از طنزهای این کتاب میخوانیم :«محمد قاضی» وقتی زنش فوت کرد، خواهر زنش را گرفت. از او پرسیدند: «چرا این کار را کردی؟» گفت: «برای صرفه جویی در مادر زن»
اردشیر رستمی، گرافیست، علاوه بر طراحی طرح روی جلد این کتاب، مقدمهای نیز برای آن به رشته تحریر درآورده و همچنین سالشمار زندگی عمران صلاحی در ابتدای این کتاب ذکر شده است. رستمی در مقدمه این کتاب نوشته است: «کتاب «کمال تعجب» به چند دلیل در نوع خود منحصر به فرد است: اول، شخصیت راوی کتاب است که فردی شناختهشده، حرفهای و بی غرض است؛ دوم، مقطع زمانی روایتهاست که در دوره گذر جامعه ایرانی از سنت به مدرنیته میباشد؛ و سوم ذکر خاطراتی از طیف وسیع روشنفکران است که عمران با آنها در طول نزدیک به پنجاه سال مراوده نزدیک داشت.»
عمران صلاحی، شاعر، نویسنده و طنزپرداز ایرانی در مهرماه 1385 در سن 60 سالگی و بر اثر بیماری قلبی دیده از جهان فروبست.
«کاستر سمنیا» دوندهی زن آفریقای جنوبی است که سال گذشته در رقابتهای جهانی برلین، مدال طلای دوی 800 متر را بر گردن آویخت اما سرعت و قدرت بالای او در این ماده به همراه ظاهر مردانهاش شکایتهای زیادی را به همراه داشت.
این شکایتها، اتحادیه بینالمللی فدراسیونهای دوومیدانی را بر آن داشت تا آزمایشهای لازم را در ارتباط با این دونده زن آفریقای جنوبی انجام دهد.
اکنون با گذشت چیزی حدود یک سال از آن ماجرا، اتحادیهی بینالمللی فدراسیونهای دوومیدانی (IAAF) با انتشار بیانیهای اعلام کرد که سمینا زن است و اجازه حضور در رقابتهای زنان را دارد.
بهترین رکوردهای او به شرح زیر است:
800 متر: یک دقیقه و 55 ثانیه و 45 صدم ثانیه
1500 متر: چهار دقیقه و 8 ثانیه و یک صدم ثانیه
او در دوازدهمین دوره رقابتهای جهانی دوومیدانی در برلین به مدال طلای دوی 800 متر رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس، فتح الله زاده درباره این سفر گفت: استاندار محترم ارومیه مقصد قصد خرید یک تیم لیگ دسته اولی را دارند. بنده در همین راستا ملاقاتی با معاون سیاسی استان نیز داشتم. ضمن اینکه سعیدلو سفارش کمک به این پروسه را به بنده کرده بودند. من هم آذربایجانی هستم و تمام تلاشم را برای کمک به ورزش این استان انجام خواهم داد.
«محمدرضا منصوری» مجری طرح «یک حبه قند» در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس در این باره گفت: روز دوشنبه 14 تیر ماه فیلمبرداری کار با حضور «ریما رامینفر»، «پونه عبدالکریمزاده»، «نگار عابدی» و «سهیلا رضوی» در لوکیشن اصلی فیلم که خانهای قدیمی است آغاز شد و امروز سومین روز فیلمبرداری را پشت سر میگذاریم.
وی ادامه داد: «امیرحسین آرمان» آخرین بازیگری است که به گروه پیوسته و «باران کوثری» نیز به عنوان منشی صحنه در گروه کارگردانی پروژه فعال هستند.
به گزارش فارس، وب سایت اینترنتی «یک حبه قند» از خردادماه فعالیت خود را آغاز کرد که با شروع فیلمبرداری پروژه، فعالیت بهروزی خواهد داشت. اطلاعات، اخبار رسمی و عکسهای این فیلم سینمایی، از طریق این سایت با نشانی www.yehabehghand.com منتشر میشود.
براساس این گزارش، «محمدرضا گوهری» براساس طرحی از رضا میرکریمی و شادمهر راستین، فیلمنامه «یک حبه قند» را به نگارش در آورده است.
پیشتولید این فیلم از 22 فروردین ماه آغاز شد که «محسن شاهابراهیمی»(طراح صحنه) و گروهش دکور لوکیشن اصلی فیلم که خانهای قدیمی، در یک باغ واقع در غرب تهران است، آماده کردند.
این لوکیشن که پس از جستجوهای فراوان در نقاط مختلف ایران، انتخاب شد، باغی 40 هزار متری است که در طول 45 روز به صورت خانهای قدیمی در آمده که شامل بادگیرها، شاهنشین، اتاقهای مختلف، انباری، آشپزخانه و حوض میشود.
به گزارش فارس، بر اساس شرایط خاص میزانسن و دکوپاژ کارگردان و روایت داستان، فیلمبرداری این اثر به شیوه روی دست انجام میشود.
«یک حبه قند» با بازیگرانی چون رضا کیانیان، پریوش نظریه، نگار جواهریان، اصغر همت، هدایت هاشمی، شمسی فضلالهی، ریما رامینفر، پونه عبدالکریمزاده، امیرحسین آرمان و با حضور سعید پورصمیمی، سهیلا رضوی ساخته میشود.
عمده فیلمبرداری «یک حبه قند» در تهران انجام میشود و برخی سکانسها نیز در یزد فیلمبرداری میشود.
در خلاصه داستان این فیلم، آمده است: سکوت خانه باغ قدیمی و سرسبز با ورود مهمانانی در هم میشکند. چهار دختر این خانه همراه همسر و فرزندانشان برای عروسی خواهر کوچکترشان «پسندیده» به یاری مادر شتافتند. این اقامت برای خواهران و باجناقها شاید دردسر باشد ولی برای بچهها یک آرزوی بزرگ است تا این که ...
فهرست عوامل «یک حبه قند» عبارتند از : کارگردان: رضا میرکریمِی، نویسنده: رضا میرکریمی، محمدرضا گوهری (براساس طرحی از میرکریمی و شادمهر راستین)، مدیر فیلمبرداری: حمید خضوعیابیانه، مدیر طراحی: محسن شاهابراهیمی، طراح چهرهپردازی: عبدالله اسکندری، صدابردار: بهمن اردلان، برنامهریز و دستیار اول کارگردان: محسن قرایی، مشاور انتخاب بازیگر: افشین هاشمی، جانشین مدیرتولید: مسعود فیروزه، دستیار اول فیلمبردار: محمد ابراهیمیان، دستیار اول صحنه و لباس: مهدی موسوی، مدیر صحنه: محمد اورنگی، عکاس: علی نیکرفتار، تهیهکننده: رضا میرکریمی، محصول حوزه هنری.
اوساسونا بدون اینکه نظر نکونام را بپرسد، با المپیاکوس مذاکره کرد.
باشگاه اوساسونا بر سر انتقال جواد نکونام به یونان با باشگاه المپیاکوس به توافق رسید.
روزنامه ناوارو اسپورت با با تائید این خبر نوشت، باشگاه اسپانیایی با انتقال 1.25 میلیون یورویی هافبک ایرانی به المپیاکوس موافقت کرده است.
اوساسونا که در جریان مذاکرات رودرو با المپیاکوس نظر نکونام را جویا نشد و تنها به گوش این هافبک رساند راهی به نام جدایی هم وجود دارد، قرار است در بازگشت جواد به اسپانیا جلسهای را با او تشکیل دهد.
نکونام با اوساسونا قرارداد دارد و در صورتی که با انتقال خود به المپیاکوس موافقت کند فصل بعد راهی یونان خواهد شد. قدرتمندترین باشگاه کشور یونان قصد داشت دیوید مندر هافبک دفاعی الکمار هلند را به خدمت بگیرد اما این بازیکن ترجیح داد به تیم ردبول سالزبورگ برود تا المپیاکوس روی هافبک ایرانی زوم کند.
در صورت توافق نکونام با اوساسونا او در هفتههای بعد باید راهی یونان شود تا قرارداد جدید خود را امضا کند. ناوارو اسپورت همچنین درباره وضعیت مسعود شجاعی نوشت: «اوساسونا نیازی به این بازیکن ندارد و قطعا او را به باشگاه دیگری خواهد فروخت.»
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، رحمان ایماننژاد افزود: در پی اطلاع از فعالیت مشکوک عدهای از افراد در قالب یک شرکت تجاری در یکی از مناطق تبریز مأموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی با تشکیل اکیپ ویژه اقدام به کنترل نامحسوس فعالیتهای این شرکت کردند.
وی ادامه داد: پس از چند روز مراقبتهای ویژه، اطلاع حاصل شد که اعضای شرکت مذکور اقدام به انجام تبلیغات گسترده در راستای اعطای وامهای بلندمدت کمبهره کردهاند.
رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی افزود: این شرکت توانسته بود چند نفر از همشهریان را اغفال کرده و پس از جمعآوری مبالغ هنگفت که به عنوان ودیعه دریافت میشده، شرکت را تعطیل کرده و از محل متواری شدهاند.
ایماننژاد در ادامه تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع رسیدگی سریع به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت و با انجام عملیات کنترلی نامحسوس و غافلگیرانه، مدیر عامل شرکت مذکور زمانی که به قصد جمعآوری اسناد وارد شرکت شده بود، دستگیر شد.
وی گفت: متهم در ادامه به منظور انجام تحقیقات به مقر پلیس آگاهی انتقال داده شد و در بازجوییها ضمن قبول اتهام وارده به هویت همکاران خود اعتراف کرد.
ایماننژاد خاطرنشان کرد: با تلاش مأموران محل اختفای سه نفر همدست وی شناسایی شد و پس از اخذ مجوز قضایی به صورت غافلگیرانه دستگیر شدند.
رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی اعلام داشت: هر چهار متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]