سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در ادب نفست این بس که واگذارى ، آنچه را از جز خود ناپسند شمارى . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:48 عصر

 

 جمعی از استانداران دولت‌های هفتم و هشتم روز دوشنبه با رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار می کنند.

به گزارش مهر، استانداران دولت های هفتم و هشتم  قرار است  صبح فردا دوشنبه با آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس مجلس خبرگان رهبری دیدار و تبادل نظر داشته باشند.

در این دیدار قرار است مسایل روز نیز مورد بحث قرار گیرد.


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:47 عصر
 

 

 عزیز محمدی درباره نشست با هیات 6 نفره AFC و نتایج بازدید از باشگاه‌های کشور اظهار داشت: هیات 6 نفره کنفدراسیون آسیا که روز جمعه به بوشهر رفته بودند دیروز صبح به شیراز رفتند و از امکانات این شهر و باشگاه مقاومت سپاسی بازدید به عمل آوردند و امروز صبح به مشهد رفته بودند تا از امکانات ابومسلم بازدید کنند.

وی گفت: امروز بعدازظهر این هیات به کرمان می روند و از امکانات مس کرمان بازدید خواهند کرد. بازرسان AFC فردا دوشنبه به اهواز رفته و امکانات فوتبال استقلال و فولاد اهواز را بررسی خواهند کرد. روز سه شنبه به تهران بازخواهند گشت تا از امکانات باشگاه های پیکان، استیل آذین وسایپا دیدن کنند. چهارشنبه این هیات راهی اصفهان می شوند تا از امکانات دو باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و ذوب آهن بازدید به عمل آورند. صبح روز پنجشنبه هم پس از بازدید از کلیه باشگاه های لیگ برتری برای جمع بندی این نظارت جلسه ای با فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ درباره 11 آیتم و مواردی که از باشگاه ها چک کرده اند خواهند داشت.

محمدی عنوان کرد: باید اطلاعات‌مان را از میزان رضایت‌مندی نمایندگان AFC تکمیل کنیم. به همین خاطر سه‌شنبه در بازگشت آنها به تهران، جلسه‌ای با نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار خواهیم کرد. آن زمان می‌توان به طور قطع راجع به نظر این نمایندگان از میزان پیشرفت یا ضعف‌های احتمالی فوتبال ایران حرف زد. پس از چک کردن، توافقنامه ای با نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا امضا می کنیم و پس از پایان جلسه پنج ساعته بر اساس مدارکی که آنها از ما دارند نقاط ضعف و قوت و همچنین کمبودها و نقصان ها را خواهیم پرسید تا در فرصت دوباره ای که داریم آنها را از طریق باشگاه ها و سازمان لیگ برطرف کنیم.

وی تاکید کرد: هیات کنفدراسیون فوتبال آسیا هم امتیازات اولیه را می دهند و در مرداد ماه نتایج و امتیازات را اعلام می کنند که اگر نیازمند به بازدید مجدد باشد تا مهر ماه این اتفاق هم می افتد و دوباره ارزیابی از کل مدارک انجام می شود. در نهایت کمیته اجرایی لیگ قهرمانان آسیا سوم آذر در اجلاس سالانه AFC نتایج را اعلام خواهد کرد که هر کشور چند سهمیه دارد.

محمدی درباره شایعاتی که از کاهش سهمیه ایران به گوش می رسد گفت: این حرف ها بی پایه و اساس است و نمی‌شود از حالا گفت که تعداد سهمیه‌های فوتبال ایران چقدر است. حتی نمایندگان کنفدراسیون فوتبال آسیا که در کشورمان حضور دارند هم نمی‌دانند که سهمیه ایران برای رقابت‌های سال آینده چند تیم است.

رئیس سازمان لیگ درباره اینکه چرا بازی های هفته آخر به دو روز تقسیم شد، عنوان کرد: همزمانی در بازی های گذشته به دلیل حساسیت در بالا و پایین جدول بود اما اکنون این حساسیت تنها برای تیم های استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان وجود دارد که برای دومی و سومی و کسب سهمیه آسیایی تلاش می کنند. برای پرسپولیس هم رسیدن به چهارم و پنجم مهم است اما در پایین جدول دو دیدار پاس همدان و تراکتورسازی و همچنین مقاومت و راه آهن مهم است که برایشان ناظر ویژه و ناظر انضباطی ویژه درنظر گرفته ایم.بهتر در نظر دیدیم که برای پخش شدن بازی ها ساعات و روز را تغییر دهیم. حتی ممکن است بازی پرسپولیس و سپاهان را به ساعت 19:30 موکول کنیم تا امکان پخش تلویزیونی این بازی و همچنین پخش یکی از دو بازی حساس پایین جدول پیش از پرسپولیس وسپاهان فراهم شود.

رئیس سازمان لیگ در پایان گفت: جشن قهرمانی امسال با کیفیت متفاوتی پس از پایان بازی پرسپولیس و سپاهان برگزار می شود و جزئیات آن در روزهای آینده اعلام می شود.


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:46 عصر
 
 

 


 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس جلسه فنی کمیته تیم‌های ملی امروز برگزار شد و در پایان جلسه فریدون معینی اعلام کرد علیرضا منصوریان با قراردادی یک ساله به عنوان دستیار قطبی انتخاب شد و این موضوع با تایید همه اعضای کمیته تیم‌های ملی به تصویب رسید.
منصور رشیدی که قبلا به عنوان مربی دروازه‌بان تیم ملی انتخاب شده بود امروز به تصویب نهایی اعضای کمیته رسید تا در کنار منصوریان افشین قطبی را همراهی کند


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:45 عصر

 

 

به گزارش آخرین‌نیوز این در حالی است که یکی از بزرگترین و معروفترین خیابانهای شهر راولپندی  بنام خیابان پهلوی است که قبل از انقلاب نامگذاری شده و هنوز هم مردم شهر راولپندی با همان نام قدیمی آن را می نامند . نکته قابل تامل آن است که در مراسم افتتاح و نام گذاری این خیابان مقامات پاکستانی و حتی مسئولان محلی حضور نداشتند و فقط شهردار سابق راولپندی اعضای سفارت ایران را همراهی کرد.

بنابر این گزارش، این نامگذاری در حالی صورت گرفته که در پاکستان سفارتخانه هایی که دارای نفوذ بالا و اهمیت سیاسی مناسب در این کشور هستند معرفترین و بزرگترین خیابانها را بنام کشورشان و شخصیت های ملی شان نامگذاری می‌کنند. بعنوان مثال ترکیه و عربستان توانستند بهترین خیابانها را در پاکستان بنام آتاترک و  فیصل  ثبت کنند .

از سوی دیگر در حالی یک خیابان کم اهمیت و فرعی در پاکستان بنام ایران نامگذاری شد که در کشور ما برخی از خیابانهای مهم پایتخت و در بهترین نقاط تهران بنام  پاکستان ،  محمد علی جناح  و اقبال نامگذاری شده است .


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:43 عصر
 
 

خبرگزاری فارس: شهردار خسروشهر گفت: اعتبار شهرداری خسروشهر به 2 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال جاری رسیده است.


 

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی فرمانداری تبریز، حسین یاری امروز در نشست شورای اداری خسروشهر در محل بخشداری خسروشهر با اشاره به رشد چشمگیر اعتبارات اظهار داشت: اعتبار شهرداری خسروشهر در سال 78، از 265 میلیون تومان به 336 میلیون تومان در سال 83 و 2 میلیارد و 500 میلیون تومان در سال 89 رسیده است.
شهردار خسروشهر تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود این رقم با توجه به سال کار و همت مضاعف به 3 میلیارد تومان نیز برسد.
وی افزود: 20 درصد مبلغ مذکور از طریق دولت تامین شده و دو برابر بودجه مذکور نیز توسط نیکوکاران و مردم تامین و هزینه می‌شود.
شهردار خسروشهر، احداث پارک پنج هکتاری، ساختمان شهرداری و خیابان شهید باکری را از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی شهری برشمرد و تصریح کرد: در سایه وحدت و تعامل بین‌بخشی شاهد رضایتمندی 88 درصدی مردم از شهرداری خسروشهر هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته کمک‌های دولتی به این حد نبود و به برکت دولت نهم و دهم، کمک‌های دولتی افزایش یافته و اگر قدردان دولت نباشیم از انصاف خارج شده‌ایم.
بخشدار خسروشهر نیز در این نشست خواستار تسریع در احداث تقاطع غیرهمسطح خسروشهر، ایجاد نمایندگی ادارات مهم در خسروشهر برای کاهش اتلاف رفت و آمد و تسریع در حل مشکلات اداری و اختصاص اعتبار کافی برای تربیت بدنی و میادین ورزشی روستایی و اختصاص اعتبار لازم در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان شد.


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:34 عصر

 

 

 

آیت الله ابوالحسن خسروشاهی جد اعلای خاندان علم وفضیلت خسروشاهی یکی ازفقهای بزرگ ونامدار شیعه می باشد . زادگاهش خسروشاه است خاندان حسینی خسروشاهی در آذر بایجان وایران شهرت زیادی دارند واکنون بیش از دو قرن است که سابقه روحانیت وفقهات در این خاندان سامان دارد و از نسل سید ابوالحسن خسروشاهی تاکنون علما وپیشوایان دینی برجسته ای برخاسته اند که نوعا به مقام اجتهاد نائل ومشعلدار هدایت وارشاد در این دیار علم پرور گشته اند تمام اسلاف این خاندان به تقوا وپرهیزکاری وطهارت وایثار وتعالیم آسمانی معروف هستند نسب سید حسن خسروشاهی با 26 واسطه به امام حسین بن علی (ع) می رسد از خاندان بزرگ حسینی خسروشاهی می توان به

1-   آیت الله سید ابوالحسن خسروشاهی

2-   فرزند ایشان آیت الله سید علی خسروشاهی

3-   فرزند ایشان آیت الله سید محمد خسروشاهی

4-   فرزند ایشان آیت الله سید احمد خسروشاهی

5-   فرزند ایشان آیت الله سید مرتضی خسروشاهی

6-   فرزند ایشان آیت الله سید احمد – سید ابوالفضل – سید هادی خسروشاهی

اشاره کرد.

 


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:33 عصر

 

شیخ محمد گازر خسروشاهی یکی از هفتادودو بابا است که مولدش از خسروشاه می باشد وبه هم صحبتی با رئیس العرفاو المحققین بابا حسن سرخابی رسیده است بزرگی مقام وعلم ومرتبه آن بزرگوار بر آن حد است که قابل گفتار نیست حافظ حسین کربلایی در کتاب خود می نویسد مزارومرقد آن شوینده ادناس ملاهی ومناهی شیخ محمد گازر خسروشاهی قدس سره العزیز در قریه خسروشاه مشخص ومعین است واز جمله بابایان مشهور است .

گا زر اد نا س با شد  ا ولیا         با  طنت  را  پاک  سا زد از د غا

صحبت  ایشان  بجو ای ابجو        چونکه یابی شست شو کن شست شو

شست شوی باطنت از تیرگی        خو یشتن  را وارها ن از خیر گی

سادگی ازخیرگی ها بهتر است      زانکه اندر خیرگی شور وشر است

ساده  شو ز اوصاف بیرون بیا      چون  چنین  کردی تو باشی زاولیا

مشایخ ان زمان اگر در مسائل شرعی به مشکلی بر می خوردند به خدمت بابا احمد اسبسی می رسیدند واگر بابا احمد اسبسی در حل آن ناتوان بود به ملازمت شیخ محمد گازر می شتافتند وآن جناب به سر انگشت کرامت و ولایت گره را می گشودندوبسیاری از محققان زمان را از آن فتح باب می شد اهالی شهر ایشان را بنام بابا حاضر می شناسند.

 

غلامحسین ساعدی در کتاب ایلخچی شیخ محمد گازر را بابا حاضری مینامد ( در لفظ عامه بابا گازر را بابا حاضر می گویند ) ومی نویسد.

" بابا حاضری خود مرد وارسته ای بوده .از کرامات او همین بس که شاگردی تربیت کرده همچون بابا نهانی حاضری خود شعر می گفته اغلب به زبان ترکی ودیوانش مشهور است به دیوان بابا حاضری قبرش درگورستان خسروشاه است ومی توان با پای پیاده از ایلخچی به زیارت تربتش رفت "

همانطور که گفته شد شاگردان زیادی از محضر شیخ محمد گازر به فیض وافر فایض گشته اند اما از میان آنها بابا احمد اسبسی وبابا نهانی از همه معروفتراند در زیر به معرفی این دو بزرگ می پردازیم .

بابا نهانی خاتم القطبین مقام بسیار بزرگی دارد ساعدی در کتابش می نویسد .بعد از بابا نهانی قطبی نخواهد آمد واو آخرین قطب است جانشینان او را پیر – مرشد وچراغ می گویند بابا نهانی صاحب کرامات بیشماری بوده وآنچه که از وی دیده شده در کتاب کشف الاسرار آمده است وی مرید بابا حاضری بوده وبه وسیله او ارشاد می شده است .اجداد وی نیز مقام بزرگی داشتند بین دراویش ودوستداران علی .از آن جمله شیخ یعقوب وشیخ فضل حق مشهورند .بابا نهانی خود صاحب چند دیوان ودفتر است به ترکی وفارسی شعر می گفته وفاتحی تخلص می کرده است دفترش مشهور است به دیوان فاتحی دیوانش بیش از پانصد صفحه است وبیشترش غزل است شعرعرفانی زیر از اوست .

                                        نه در بند نمازم نی نیازم

                                       همین دانم که در سوز وگدازم

                                        نمازم بی رخش نبود نمازی

                                       چوبا اویم همیشه در نمازم

                                       دمی کوبا خیالش آشنایم

                                      غنی از هر دو عالم بی نیازم

                                       از او باشد همه این هستی من

                                      حیاتم اوست با او سر فرازم

                                      نیم کرکس به هر جیفه کنم میل

                                      شکار اصل خواهد شاهبازم

                                      صفای عمر با او نگذرانم

                                      چه حاصل آید از عمر درازم

                                     چو فاتح عاقبت محمود گردد

                                     کند مقبول حضرت چون ایازم.

بابا فقه احمد اسبسی : آن حضرت بسیاربسیار بزرگ بوده اصل ومنشا وی از بلاد روم است از بلده قونیه صاحب فضائل وکمالات صوری نیزبوده خصوصا در علم فقه تبحر تمام داشته مجمع شریفه اولیاء زمان خود را مشارالیه مفتی بوده وی منسوب به سلسله شریفه شیخ شهاب الدین محمود اهری است مرقد ایشان در روستای اسبس از توابع خسروشهر است .

همچنانکه اشاره شد این دو عالم بزرگ از جمله شاگردان و مریدان شیخ محمد گازر بوده اند که توسط ایشان ارشاد می شدند .

                                       

 

در زیر به معرفی و ذکر نام چند تن از اولاد شیخ محمد گازر می پردازیم کربلایی حسین در کتابش می نویسد « اولاد امجاد حضرت بابا گازر که شیخ زادهای نامراد درویش نهاد بوده اند اکثر در آن مزار متبرک آسوده اند »

مولانا شیخ عبد العلیم مجذوب

 مشهور به عبد العلی گازر وی ازجانب پدر از اولاد شیخ محمد گازر واز جانب مادر اولاد خواجه محمد کججی است از محبوبان الهی است وصفات کمال او با وجود غلبه جلال زیاده از آن است که در حیز قال ومقال گنجد از مردم زمان خود کسی نیست که از کرامات وخرق عادات او نقلی به خاطرنداشته باشد از آن جمله یکی از صالحان نقل می نماید که ترکی با پدرم آشنا بود و صندوقچه مرصع الات به پدرم سپرده بود پدرم آن را در طاقچه نهاد بعد مدتی ناپدید شد هرچه گشتیم پیدا نشد چند روزی بر این ماجرا گذشت شخصی از اهالی محل سفره علی می داد و مولانا در آن مجلس حاضر بود ذکری کردند ومردم یکایک برمی خاستند واز مولانا التماس دعا می کردند در این وقت یکی از آشنایان ما بر خاست والتماس دعا کرد مولانا متغیر شد و گفت صندوقچه طلا ی مردم می بری واز من توقع دعا داری آن شخص فی الحا ل اقرار کرد ما را براو گمان نبود وخواجه میرزا بیگ کلانتر خسروشاه نقل می کرد که مولانا عبدالعلیم از مردم خسروشاه رنجیده ترک آنجا نمود گوییا به جانب تسوج و اورنق رفت واکثر آنجاها می بود آخر مردم خسروشاه را به خاطر رسید که این خوب نیست در تلافی می باید کوشید وهدایا جمع آوری نمودند از قیسی وبادام ومیوهای خشک وعسل وغیر آنها که برای آن مردمی برند که مولانا مدتی آنجا بوده است حلواییی بوده در شهر که پیش وی قیسی خوب بوده است از وی طلبیدند خست کرده وبهانه پیش آورده ونداده بود بهر حال مردم خسروشاه رفتند ومولانا را آورده چون به حوالی شهر رسیدند مردم استقبال کردند و هر کس به دست بوس مولانا مشرف می شد در بین مردم آن حلواییی نیز حضور داشت وقتی خواست دست مولانا را ببوسد مولانا دست خود بازکشید و فرمود که قیسی دارد ونمی دهد وحالا آمده دست ببوسد من دست بوس تو چه کنم وچندان حکایتها از او نقل می نمایند .

وفات مولانا در اثنتین واربعین وتسعائه (942) واقع شده است .

 

 

 

مولانا الله قلی گازر

وی نیز از اولاد شیخ محمد گازر هم عصر بابا عبدالعلی است و در بیشتر اوقات باهم بودند و از او نیز خرق عادات بسیار در این دیار شهرت دارد وی نیز مجذوبی بوده در کمال مرتبه و شاه اسماعیل ماضی از او کرامات بسیار دیده وبه فرموده او از مناهی توبه نموده است .

از او نقل می نمایتند که جناب غفران پناه غازی خان صدر کل ایران گفت که پدرم نقل می نمود که در زمان شاه جنت بارگاه شاه طهماسب قاضی قزوین بودم وچند محل به سیورغا ل من مقرر بود سببی واقع شد سیورغال را با قضا قطع نمودند شاه در تبریز بود من به تبریز رفتم و عریضه به شاه دادم مدت مدید جواب عریضه به تاخیر افتاد قاضی محمد که از ندمای بارگاه بود مرا دید گفت تو بسیار سر گردانی کشیدی مهمت ساخته نشد در این شهر مجذوب صاحب حالی است به خدمت او برو و از او فاتحه التماس کن که وی مستجاب الدعوه است شاید به یمن تاثیر دعای وی مهمت صورت پذیرد به خدمت وی شتافتم چون نظرش بر من افتاد خادم را به ترکی گفت که به سید بگو که بنشیند به سبب آنکه مرا هرگز ندیده بود تا دید از سیادتم خبر داد فرمود قران را بسیار خوش می خوانی به جهت ما قرآن بخوان چند آیه خواندم فرمود بر خیز خود را به خانه شاه رسان که سیور غاتت را دادند و مبلغی نیز بر آن افزودند و توسالهاست مشتاق فرزندی تو را بشارت می دهم که چون به قزوین برسی در همین سال خدا فرزند سعادتمندی به تو کرامت خواهد فرمود و به همان گونه که گفته بود شد

وفات مولانا الله قلی گازر در سنه ست وخمسین وتسعمائه (956) بوده است

 

خواجه عبدالمجید گازر

بسیار مرد بزرگ و عزیز الوجود صاحب کشف حال بوده است از نوادگان حضرت شیخ محمد گازر وجد مولانا عبد العلیم است وفات وی سنه ثلاث و تسعمائه در ایام سلطنت احمد پادشاه پسر اغرلو پسر حسن پادشاه است.

وی می فرموده که در ایام کودکی حضرت خواجه پیر شیخ حامدی مرا بر کنار خود نشاند والطاف واعطاف نسبت به من نمود این شرفی است وبهترین شرف وی اینکه از جمله مریدان حضرت مخدوم است قدس الله روحه الاقدس وحضرت ایشان را توجه بسیار بوی بوده حضرت مخدوم که در لاله ساکن ومتوطن گشته اند اهل آن قریه گفته اند که این حوالی آسیایی بوده از پدران خود شنیده ایم اگر پیدا شود بواسطه مایحتاج درویشان خوب است حضرت مخدوم اشاره به خواجه عبدالمجید فرموده اند که توجه کن که آسیا کجا بوده ؟ خواجه توجه نموده بعد از توجه موضعی رانموده اند که اینجا است محل آن آسیا چون شکافته اند پیدا شده وآن چنان بوده که وی فرموده بود ه .

 


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 4:31 عصر

به

ویژگی‌های اصلی پرینتر

* کیفیت چاپ (dpi):

این ویژگی شمار نقطه‌هایی را معین می‌کند که پرینتر می‌تواند در هر اینچ مربع از کاغذ جای دهد. به دلیل اینکه مشخصات استاندارد مدت‌ها قبل تعیین شده‌اند، تمامی شماره‌های dpi مضربی از 300 یا 360 به‌عنوان مثال 1200 یا 1440 dpi هستند.

هرچه حداکثر کیفیت بالاتر باشد، تصویری که پرینتر می‌تواند چاپ کند، دقیق‌تر خواهد بود. فروشندگان از فن‌آوری‌های دیگر برای بسط دادن قابلیت‌های این نقطه‌ها استفاده می‌کنند با این همه شمار فعلی به اهمیت سابق نیست.

*سرعت موتور:

این عدد معمولا به‌صورت صفحه در دقیقه (ppm) و گاهی حروف در دقیقه (cpm) یا تصویر در دقیقه (ipm) بیان می‌شود اما در بسیاری از موارد باید این ادعاها را با احتیاط بررسی کرد زیرا فروشندگان اغلب عدد‌هایی را نشان می‌دهند که چاپ کردن در حالت "درفت" را منعکس می‌کنند که سریع‌تر است اما به اندازه تنظیمات کیفیت استاندارد خوب به نظر نمی‌رسد یا بدتر از آن زمان پردازش اولیه پیش از چاپ اولین کاغذ را حذف می‌کنند.

هم‌چنین باید توجه داشت سرعت چاپ با توجه به پیچیدگی کار نیز متغیر است. چاپ تصاویر پیچیده یا چاپ برروی هر دو طرف کاغذ سرعت پرینتر را کند خواهد کرد.

*حافظه داخلی:

این ویژگی به‌صورت کیلوبایت (KB) یا مگابایت (MB) بیان می‌شود؛ در میان پرینترهای اداری میزان حافظه داخلی استاندارد نشان می‌دهد هنگامی که انبوهی از اطلاعات در انتظار چاپ شدن هستند، دستگاه می‌تواند چه میزان از اطلاعات چاپی را ذخیره کند.

یک پرینتر اداری مدل پایین ممکن است از 32 تا 128 مگابایت حافظه رم داشته باشد، در حالی که مدل‌های بالاتر 256 مگابایت حافظه رم دارند و حافظه پرینترهای گرافیک محور ممکن است از یک گیگابایت آغاز شود.

در صورتی که اداره پرمشغله‌ای دارید یا فایل‌های پیچیده یا فشرده گرافیکی چاپ می‌کنید، نیاز به حافظه بیش‌تری دارید و باید امکان حداکثر ارتقای حافظه را بررسی کنید تا مطمئن شوید حافظه مدل مورد نظر می‌تواند براساس نیازتان افزایش یابد.

*حداکثر صفحات چاپ شده در ماه (Monthly duty cycle):

این ویژگی برای تمامی پرینترهای اداری و بیش‌تر پرینترهای شخصی شامل عددی است که نشان‌دهنده حداکثر شمار صفحاتی است که دستگاه می‌تواند بدون مشکل در ماه چاپ کند.

دوره فعالیت یک پرینتر شخصی معمولی حدود پنج هزار صفحه خواهد بود، در حالی که این میزان برای پرینتر اداری مدل پایین به حدود 20 هزار صفحه می‌رسد. مدل‌های بالاتر می‌توانند دوره فعالیت صد هزار صفحه یا بیش‌تر داشته باشند.

حجم پرینتی که گرفته می‌شود باید پایین‌تر از میزان استاندارد مدلی باشد که در نظر گرفته‌ شده، در غیر این صورت باید به دنبال پرینتری باشید که محدودیت بالاتری دارد؛ این معیار هم‌چنین نشان‌دهنده دوام و پایداری پرینتر خواهد بود.

*شبکه:

یک پرینتر شخصی همیشه یک اتصال USB برای استفاده در یک رایانه دارد؛ شمار رو به افزایشی از پرینترها دارای اتصال بی‌سیم توکار برای استفاده در میان رایانه‌های متعدد هستند که در یک شبکه به‌صورت بی‌سیم به یکدیگر اتصال دارند.

یک پرینتر اداری یک اتصال اترنت خواهد داشت، بنابراین می‌تواند در یک شبکه کار کند. برخی از مدل‌ها ممکن است قابلیت بی‌سیم برای استفاده در یک دفتر کار کوچک مجهز داشته باشند. بیش‌تر پرینترهای اداری هم‌چنین دارای صفحات اینترنتی یکپارچه یا ابزارهای دیگر برای مدیریت راحت‌تر برروی یک شبکه هستند.

ویژگی‌های چاپ کاغذ

*سینی ورودی کاغذ استاندارد و انتخابی:

شمار صفحاتی که یک پرینتر می‌تواند در بهینه‌سازی استاندارد در خود جای دهد باید بیش تر از صفحاتی باشد که در روز چاپ می‌ شوند و به صورت ایده آل سه یا چهار برابر آن ها باشد تا مجبور نباشید بیش از یک یا دو بار در هفتهT سینی آن را پر کنید.

یک پرینتر شخصی معمولی، معمولا صد تا 150 ورق کاغذ در یک سینی تک نگه می‌دارد که معمولا قابل تغییر نیست. یک پرینتر اداری حداقل 250 ورق کاغذ ظرفیت دارد اما مدل‌های بالاتر می‌توانند 500 یا هزار ورق یا بیش‌تر نیز در شکل استاندارد یا ارتقاء یافته خود ظرفیت داشته باشند.

اگر در اداره شلوغی هستید یا به چاپ کاغذ در اندازه‌های مختلف نیاز دارید، باید پرینتری با سینی‌های کاغذ متعدد داشته باشید از این رو مطمئن شوید پرینتری که انتخاب می‌کنید با چنین تغییراتی سازگار است.

*سینی‌های چندمنظوره یا ورودی‌های کاغذ:

این ویژگی‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند تا پاسخگوی کاغذهای مختلفی مانند پاکت‌ نامه‌ها باشند و برای استفاده گاه و بیگاه بهترین هستند زیرا قبل و بعد از چاپ نیاز به دخالت دستی دارند اما اگر همواره چنین کاغذهایی را چاپ می‌کنید، بهتر است به دنبالی پرینتری باشید که سینی ویژه چنین وظایفی را دارد.

*چاپ روی دو طرف کاغذ (Duplexing):

چاپ دو طرفه امکان فوق‌العاده‌ای است زیرا هزینه‌های کاغذ را به نصف می‌رساند. اگر این ویژگی برای شما جذابیت دارد، باید به دنبال مدلی با چاپ دو طرف خودکار باشید.

ویژگی مذکور در برخی از پرینترهای شخصی و بسیاری از پرینترهای اداری موجود است. این ویژگی در برخی از پرینترها به‌صورت دستی وجود دارد که کاربر را مجبور می‌کند مشخص کند برای چاپ طرف دیگر چگونه کاغذ را پر کرده و بچرخاند. این ویژگی بهتر از هیچ است اما در صورتی که مداوم بخواهید دوپلکس کنید آزاردهنده خواهد بود.

ویژگی‌های مفید دیگر

*نمایشگر:

بسیاری از پرینترهای شخصی و برخی از پرینترهای اداری نمایشگرهای کوچکی در جلوی صفحه کنترل دارند که به انتخاب گزینه‌های فهرست یا ارتباط با وضعیت پرینتر کمک می‌کند. در حالی که نمایشگرهای معمولی ممکن است شامل یک یا دو خط مبتنی بر حروف باشند.

پرینترهای مدل بالا و عکس محور یک LCD تمام رنگی دارند که از 5/1 اینچ تا 7 یا 8 اینچ برای مشاهده کامل و ویرایش عکس پهنا دارد. نمایشگرهای معدودی نیز صفحه لمسی هستند که موجب می‌شود مرور گزینه‌های صفحه طبیعی به نظر برسد.

*اسلات‌های کارت رسانه و پورت‌های پیکت بریج:

اگر شما خواهان چاپ عکس‌ها در پرینترجوهرافشان هستید، مدل دارای اسلات‌های رسانه‌ای یکپارچه یا یک پورت پیکت بریج بهتر است اما اگر چنین پورت‌هایی را در رایانه دارید، لازم نیست برای داشتن آن‌ها در پرینتر خود را به زحمت بیندازید.

*پورت USB:

این اتصال‌دهنده امکان می‌دهد حافظه فلش را به پرینتر متصل کرده و مستقیما از آن پرینت بگیریم و بهتر است با ویژگی‌های امنیتی استفاده شود تا مشکلی از این بابت پیش نیاید.

*سازگاری سیستم عامل:

تمامی پرینترها برروی پلتفرم ویندوز کار می‌کنند اما همه مدل‌ها پشتیبانی یکسانی برای پلتفرم‌های نه چندان متداول مک و لینوکس ندارند. از این رو کسانی که از پلتفرم‌های رایانه‌یی متعدد استفاده می‌کنند باید مطمئن شوند پرینتر دارای درایوهای کامل برای تمامی آن‌ها است.

 


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 1:22 عصر

 

چگونگی نام گذاری شهر وتشکیل شهر را به پادشاه ساسانی خسروپرویز نسبت داده اند در زمانی که ویستهم ووندی ( بندوی ) سرداران هرمز بن انوشیروان را کور کرده واز سلطنت خلع کردند خسرو پرویز پسر هرمز در آذر بایجان حضور داشت ودر منطقه خسروشاه به پرورش ونگهداری اسب می پرداخت خسرو در این شهر اسطبلهای بزرگی ساخته بود وبه علت وفور چمن زارهای بزرگ وچشمه های جاری در منطقه واطراف شهر هر روز سربازان ومهتر ها اسبها ی خسرو پرویز را به چرا در چرا گاههای می بردند خسرو این منطقه را مکانی فوق العاده برای پرورش اسبهای خود ساخته بود .

بعد از خلع هرمز از سلطنت بزرگان ایران خسرو را از این ایالت خواسته ودر سال 590 میلادی خسرو را به پادشاهی انتخاب کردند پس از رسیدن خسرو پرویز به سلطنت بهرام چوبین یکی از سرداران هرمز دست به شورش برداشته وحاضر به اطاعت نشد وچون لشکر بزرگی در اختیار داشت عرصه را بر خسرو پرویز تنگ کرد وخود را شاه نامید خسرو از پیش او گریخت وبه روم رفت وبه کمک مور یکپوس امپراطور آن کشور با لشکری از رومیان از راه آذربایجان به ایران بازگشت خسرو در سال 591 میلادی لشکریان خود را در نزدیک شهر اسکان داده وآنها را آماده پیکار کرد وخود نیز بهمراه خدمتکاران در داخل شهر اقامت گزید خسرو به جهت آشنایی کامل به منطقه هر روز برای استحمام به یکی از چشمه های شهر می رفت و از استحمام در آن چشمه به تقویت نیروی خود می پرداخت سرانجام در جنگی که با بهرام داشت بهرام چوبین شکست خورد وبه ترکان ماورالنهر پناه برد خسرو سرمست از این پیروزی در شهر تاج گذاری کرد وخود را شاه ایران خسرو شاه نامید وبه یمن این پیروزی از آن به بعد به این شهر خسروشاه گفتند خسروشاه به دستور خسروپرویز ساسانی بسیار آباد شد وبه رونق وآبادانی آتشکده ومعابد آن افزوند وجاهای خسارت دیده را دوباره آباد کردند وبر وسعت بازار وعمارتهای آن افزودند .


یکشنبه 89 اردیبهشت 19 , ساعت 1:20 عصر

 

 

قبل از ورود آریایی ها در حدود 900سال پیش از میلاد آذر بایجان خالی از سکنه نبوده است ودر این سرزمین اقوام متعددی در گوشه کنار آذر بایجان زندگی می کردند از آن جمله می توان به اقوام : هیتی ها – کوتی ها – هوری ها- لولوبی ها – اورارتوئی ها – ماننا اشاره کرد .

در آن زمان این منطقه ومناطق اطراف به ایالت دالیان مشهور بوده است دایاکونف روسی در کتاب تاریخ ماد می نویسد مهمترین قلعه های ایالت دالیان عبارت بودند از اوشکایا ( اسکو) آنیاشتانیا ( خسروشاه ) تاروئی تارماکیس ( تبریز ) ساردور ( سردرود ) وقلعه های کوچکی نیز در اطراف این قلعه های بزرگ وجود داشتند در اطراف قلعه بزرگ اوشکایا 115 قلعه کوچک واقع بودودر اطراف آنیاشتانیا 17 قلعه کوچک ساخته شده بود ارتفاع دیوارهای این قلعه ها 5الی7 متر وعرض دیوارها 3الی 4متر بوده است وبرجهای دیدبانی نیزدر فواصل مختلف در قلعه ها وجود داشتند قلعه ها دارای دو درب ورودی برای عبور ومرور بود که در مواقعی که احساس خطر می شد دروازه ها بسته می شدند وقلعه ها حالت جنگی به خود می گرفت .

در زیر به معرفی بعضی از ساکنان واقوام ساکن در محدود شهر می پردازیم

اورارتو ها ( آرارات) : اورارتوها قومی بودند که در سده نهم تا هفتم پیش از میلاد در ارمنستان وآذر بایجان وقفقاز سلطنت داشتند مردم اورارتو بر خلاف آشوریان قومی آبادگر وسازنده بودند در احداث وحفر نهر ها وکشاورزی ودامداری از اقوام ماهر دنیای قدیم بشمار می رفتند زبان آنها از نوع زبانهای آسیایی به شمار می رفت وخطشان میخی وشبیه خطوط هیتی وآشوری است در سال 744 قبل از میلاد ساردوری دوم پادشاه مقتدر اورارتو پس از اشغال این نواحی این سرزمین رابه خاک خویش ضمیمه کرد.

 

حکومت ماننا :ماننا درناحیه زآمورا در جنوب در یاچه اورمیه مسکن گزیده بودند ودولت بزرگی را در مغرب ایران امروز تشکیل دادند قوم ماننا با لولوبی ها وهوریها قرابت داشتند از قرن نهم تا هشتم قبل از میلاد نامهایی ایرانی در بین اسامی ماننا دیده می شود در قرن هشتم قبل از میلاد پس از کشور اورارتوماننا ی بزرگ ترین ومقتدرترین حکومت در این نواحی بود قوم ماننا ی بارها با اورارتوها وآشوریان به ستیز برخاسته این جنگها گاه با پیروزی وگاه با شکست همراه بود ه است وکشمکشهایی دایمی بین آنان بود مردم ماننا بیشتر به دامداریوپرورش گوسفند وگاوواسب وخر وشتر های دو کوهانه می پرداختند قوم ماننا دارای اراضی پر نعمت بودند چنانکه هنگام لشکر کشی سارگن دوم پادشاه آشور به اورارتو در سال 714 قبل از میلاد اهالی ماننا خوراک و آذوقه آشوریان را تامین کردند سارگون در این حمله به تعقیب روسای اول پادشاه اورارتو پرداخت و زیکیرتور ( بین اردبیل ومیانه ) و اوئیشدیش را که از طرف اورارتو ها اشغال شده بود تسخیر کرد سپس کرانه شرقی دریاچه اورمیه رابسوی شمال در نوردید وقلعه مرزی اوشکایا را در دامنه غربی سهند را مورد حمله قرار دارد ومردم قلعه نیز که بوسیله آتش افروخته ای که بر قلل کوهها بود ازقلعه ومنازل خارج و آنجا را ترک کردند سارگون بدون پیکار ومزاحمتی قلعه را اشغال کرد وفرمان تخریبقلعه را داد سپس اوشکایا و115 قلعه اطراف را به آتش کشیده و ویران کرد سپس سوبی که برای پرورش اسب اورارتو ها بود را اشغال کرد وبه آتش کشید بعد آنیاشتا نیا را ویران واسبان ذخیره اورارتوها را به یغما برد و انیاشتانیا و17 قلعه آن را به آتش کشید سارگون دوم پس از ویرانی کامل ایالت دالیان این ایالت و22 قلعه دیگر را به اولو سونو پادشاه ماننا داد .

پادشاه ماننا برای اداره کشور خود شورایی را تشکیل داده بود که به شورای شیوخ معروف بود ه وکشور تحت سلطه ماننا با نظر ایشان اداره می شد.

 

حکومت ماد: بعد از ماننا حکومت به مادها رسید مادها از اقوام آریایی بودند که روز به روز قدرتمند شدند مادها بیشتر آموخته های خود را مدیون دیگر اقوامی بودند که در این نواحی زندگی می کردند .مادها در اول چادر نشین بودند با پیروی از اورارتوها وماننا ی یک جا نشین شدند وکشاورزی را نیز ازآنها آموختند و به تدریج ماننای از عرصه تاریخ محوشدند و با مادها مخلوط گردیدند و در سال 606 قبل از میلاد مادها با غلبه بر آشوریان قدرت زیادی بدست آوردند وسرزمین اورارتوها نیز جزو استانهای ماد در آمد .

 

حکومت آترپات : آترپات حکمران ماد کوچک در زمان حکومت هخامنشیان بود وتمام شهر وایالات اطراف تحت سلطه آترپات قرار داشت. بعد از حمله اسکندر مقدونی آترپات با زیرکی از جنگ وستیز با اسکندر پرهیز کرد وبه استقبال اسکندر آمد . ارتش اسکندر مقدونی حکومت هخامنشیان را که در حال احتضار بود از میان برداشت ولی به ماد کوچک حمله نکرد اما آترپات را ازحکمرانی عزل وبه جای او شخصی را با نام آکسادات را به حکمرانی مادکوچک برگزید ولی آترپات دست از تلاش بر نداشت و با زیرکی اعتماد اسکندر را جلب کرد ودر سال 328 پیش از میلاد اسکندر آترپات را به حکمرانی ماد کوچک انتخاب کرد .

بدون شک آترپات دلتمردی بزرگ بود واز استعداد واندریافت فوق العاده ای برخوردار بود ودر سیاست کاردان و دور اندیش بود وی خیلی خوب درک می کرد که در این شرایط مبارزه بر علیه اسکندر مفهومی جز شکست ندارد واز این رو راه مذاکره را در پیش گرفت وبا یونانیان ومقدونیان پیوندهای نزدیکی برقرار نمود وبا این کار نگذاشت تجاوز کاران به سرزمین ماد کوچک راه یابند وبه ویرانی آن اقدام کنند از آن به بعد آترپات حکومت ماد کوچک را برعهده داشت ورفته رفته قسمتهای اصلی ماد کوچک که آترپات آنجا رامقرر اصلی خود انتخاب کرده بود به آتروپاتگان مشهورشد وامروزه نیز با گذشت زمان به آذربایجان تغییر کرده است در زمان آترپات این نواحی به اوج شکوه وآبادانی در زمان خود رسیده بود وشهر های بسیاری در این نواحی شکل گرفت چنانچه چارلز برنی استاد دانشگاه منچستر اعتقاد دارد بیش از 50 شهر باستانی مدفون در زیر خاک در این نواحی از زمان حکومت آترپات وجود دارد .  

 


<   <<   61   62   63   64   65   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ