پرویز سروری نماینده تهران به دلیل مشکلات و بیماری قلبی در بیمارستان بستری شد.
به گزارش خانه ملت، پرویز سروری نماینده تهران و دبیر مجمع نمایندگان استان تهران که عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز است، از روز گذشته به دلیل بیماری قلبی در یکی از بیمارستانهای تهران بستری شد.
وی هماکنون در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری است.
خاتمی یک خط درمیان با اظهاراتش درباره شهید بزرگوار شهید مطهری، یکی به نعل و یکی به میخ کوبیده تا با سیاهنمایی وضع کشور، در جهت اظهارات اکسپرسیونیستی و هیجانی مسبوق به سابقهاش، در آستانه حماسه ملی 22 خرداد موجی دیگر از اغتشاشات بیافریند تا شاید بنزین و آتش و دودی از دوردیده شود!
این روزنامه در ادامه افزود : گویا خاتمی هنوز در توهم به سر میبرد و خود را چون مسیح از همه چیزطیب و طاهر دانسته و در ظاهر یک مصلح به تذکره و توصیههای سیاسیاش بسنده کرده است تا کشوری را نجات دهد.
عناصر گروهک منافقین پس از اینکه اقدام به جعل مقدار زیادی اسکناسهای ایرانی کردهاند، قصد دارند آنها را در داخل کشور توزیع کنند.
به نوشته این روزنامه گروهک مذکور برای ایجاد اختلال در نظام پولی و بانکی کشور اقدام به جعل اسکناسهای 50 و 20 هزار ریالی ایرانی در سطح بسیار کلان نموده و قصد دارند از طریق برخی اتباع ایرانی و عراقی و گروهی از قاچاقچیان مرزنشین، اسکناسهای جعل شده را وارد کشور کنند .
عناصر گروهک منافقین پس از اینکه اقدام به جعل مقدار زیادی اسکناسهای ایرانی کردهاند، قصد دارند آنها را در داخل کشور توزیع کنند.
به نوشته این روزنامه گروهک مذکور برای ایجاد اختلال در نظام پولی و بانکی کشور اقدام به جعل اسکناسهای 50 و 20 هزار ریالی ایرانی در سطح بسیار کلان نموده و قصد دارند از طریق برخی اتباع ایرانی و عراقی و گروهی از قاچاقچیان مرزنشین، اسکناسهای جعل شده را وارد کشور کنند .
بی بی سی بهنقل از سایت وابسته به مهدی کروبی نوشت: کروبی در نامه خود به عباس جعفری دولت آبادی گفته است محمد داوری سردبیر سایت دستگیر شده سحام نیوز مجبور به اعتراف و دروغ خواندن ماجرای تجاوزهای جنسی به زندانیان درگیری های پس از انتخابات شده است.
کروبی در این نامه مدعی شد: اعترافات و تواب سازی های اخیر ... قصد بردن آبرو از روحانیت دارد و می خواهد خطی سیاه بکشد بر پرونده هزار ساله آنها و رنج فراوانشان برای حفظ معارف اسلامی و فقه محمدی.
در این نامه به نقل از وکیل آقای داوری گفته شده او برای مصاحبه و اعتراف گیری علیه مهدی کروبی و اظهار ندامت زیر فشار است.
گفتنی است ادعاهای مهدی کروبی در حالی تکرار می شود که سال گذشته هیئت سه نفره ای در قوه قضاییه به منظور بررسی ادعاهای کروبی تشکیل شد و بربطلان این ادعاها تاکید کرد. همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی نیز پس از بررسی این ادعاها آنها را واهی خواند.
ادعاهای سال گذشته کروبی به شدت مورد استقبال عناصر و رسانه های ضد ایرانی خارج از کشور قرار گرفت و دستمایه تبلیغات گسترده ای علیه جمهوری اسلامی ایران شد.
گفتنی است در همان مقطع، مهدی کروبی با روشن شدن دروغ بودن برخی ادعاهایش از جمله کشته شدن برخی افراد و یا تجاوز به برخی زندانیان، آنها را پس گرفت.
آیت الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات پنجشنبه 20 اردیبهشت 1363 نوشته است:
با آیتالله خامنهای [رئیس جمهور] درباره لزوم تسریع در اجرای تصمیم مقابله به مثل در زدنکشتیهای نفتکش [در خلیج فارس] تلفنی صحبت کردم. آقای [اسدالله]بیات هم، تلفنی اطلاع دادکه آقای [احمد] جنتی [عضو فقهای شورای نگهبان] از جریان امضای نامه توسط نمایندگانمجلس به خدمت امام، درباره عدم رعایت بیطرفی شورای نگهبان در ابطال انتخابات، اعتراضداشتهاند.
عصر، آقای [محمد محمدی]ریشهری که نامزد [پست] وزارت اطلاعات است، برای مشورتبا من آمد و از وضع گروه [شاپور]بختیار [در فرانسه] اطلاع داد. احمد آقا هم آمد و راجع به مدرسهبزرگ طلبگی دخترانه ـ که در قم با بودجه امام، نیمهساز شده و برای ادامه کار، دیگر امام پولنمیدهند ـ صحبت کرد و اینکه طلبهها هم، باید سهمی در مدیریت حوزه داشته باشند. راجع بهدروغگوییهای شیخ علی تهرانی در رسانههای عراق هم بحث شد.
گزارشها را از مجلس آوردند، خواندم، مطلب مهمی نداشت. مهدی [پسرم] که برای شرکت درمراسم دعای کمیل در مدرسه مانده بود و کسی برای آوردنش نرفته و تنها مانده بود، تلفنی استغاثهکرد. عفت، با ماشین بیت امام رفت و او را آورد.
«محسن پرویز» معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد و مدیر برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره عدم اجرای درست ضوابط نشر کتاب توسط ممیزان و کارشناسان ارشاد گفت: یک فرقی باید بین مصوبه و اجرا گذاشته شود. ممکن است 10 قانون خوب هم داشته باشیم اما مجریان خوبی نداشته باشیم و نقص در مجریان را نباید به حساب ضوابط گذاشت.
وی در ادامه گفت: نظر اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در تصویب این سیاستها، تأکید بر منش و روش اعتدالی بوده و هست. اگر بخواهیم با نگاه سختگیری کار را پیش ببریم، دایره اندیشه و خیال بسته میشود.
وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فارس درباره گسترش کتاب انحرافی درباره فرقههای نوظهور، گفت: در برههای از زمان فرقههای نوظهور توانستند کتابهایی را جهت چاپ به ارشاد ارائه کنند که مجوز آن را هم گرفتند و در منتشر هم کردند اما حساسیتی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت ارشاد در تصویب سیاستها صورت گرفت این نقیصه برطرف میشود.
خبرگزاری فارس: 4 تن از چهرههای رسانهای که سابقاً در روزنامه همشهری فعالیت میکردند در حال حاضر در این شبکه تلویزیونی فعالیت دارند، لذا در این نوشتار به بررسی سوابق و ذکر نکاتی در خصوص این افراد میپردازیم تا به عنوان نمونهای از روزنامهنگاران ایرانی که به این شبکه پیوستهاند به واکاوی و علتیابی بیشتر پیوستن همکاران رسانهای خود به این رسانه نه چندان خوشنام انگلیسی بپردازیم.
به گزارش "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، نویسنده وبلاگ "لهجه عشق "، مطلبی را با عنوان "نگاهی به سوابق چندتن از خبرنگاران و عوامل بی.بی.سی فارسی " در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده است.
بر اساس این گزارش در بخشی این مطلب آمده است:
شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که خبرنگاران، عوامل پشت صحنه و کارشناسان بی.بی.سی فارسی را چه کسانی تشکیل میدهند.
اسمهایی که هر روز از این شکبه جدیدالتاسیس و پرمخاطب فارسی زبان با عنوان خبرنگار، مجری و کارشناس مسائل مختلف شنیده میشود، شاید برای بسیاری از مردم ناآشنا باشد اما برای امثال ما که ارتباطی ولو از راه دور با رسانه داریم، چندان غریب نیست.
به عنوان مثال 4 تن از چهرههای رسانهای که سابقاً در روزنامه همشهری فعالیت میکردند در حال حاضر در این شبکه تلویزیونی فعالیت دارند، لذا در این نوشتار به بررسی سوابق و ذکر نکاتی در خصوص این افراد میپردازیم تا به عنوان نمونهای از روزنامهنگاران ایرانی که به این شبکه پیوستهاند به واکاوی و علتیابی بیشتر پیوستن همکاران رسانهای خود به این رسانه نه چندان خوشنام انگلیسی بپردازیم.
* نفیسه کوهنورد
وی خبرنگار فعلی شبکه بی.بی.سی فارسی در استانبول، پس از اختلاف با محمد قوچانی در روزنامه شرق درسال 82 و در زمان مدیر مسئولی محمود احمدینژاد توسط علیرضا شیخعطار سفیر فعلی ایران درآلمان و مدیر عامل وقت روزنامه همشهری در این روزنامه آغاز به کار کرد.
کوهنورد در اوایل کار خود دراین روزنامه با هزینهای قابل توجه در آن زمان توجیه اقتصادی چندانی نداشت و درمیان جراید ایرانی نیز اساساً مرسوم نبود، مدت قابل توجیهی به عنوان خبرنگار اعزامی همشهری به ترکیه سفر کرد.(تا شاید کارآموزی اولیه برای فعالیت دائمی به عنوان خبرنگار بی.بی.سی را در ترکیه ببیند)
البته وی از همان زمان نیز با سفارت ترکیه در تهران و حتی بسیاری از مسئولین دولتی ترکیه روابط خوبی داشت اما بها دادن بیش از حد به وی علی رغم نحوه پوشش و اعتقادات سیاسی وی باعث شد که او رشد چشمگیری را در همشهری داشته باشد.به نحوی که پس از مدتی به عنوان مسئول صفحه سیاست خارجی همشهری منصوب شد.
البته شاید برای مخاطبان بی.بی.سی فارسی جالب باشد که کوهنورد درآن زمان به مسائلی که امروز در بی.بی.سی فارسی مطرح میکنند چندان اعتقادی نداشت یا حداقل نوشتههایش خلاف آن را اثبات میکرد چرا که وی دراین عرصه دائماً از سیاست خارجی دولت خاتمی انتقاد میکرد و در زمانی که قوانین سختگیرانه علیه حجاب در ترکیه به تصویب رسید، مقالات متعددی در دفاع از حجاب زنان ترک به قلم تحریر درآورد.
مطالب کوهنورد به همین حوزه محدود نمیشد و در عرصه سیاست داخلی نیز زمانی که محمد خاتمی لوایح دوقلوی خود را از مجلس ششم پس گرفت، مطلبی را در نقد خاتمی و در دفاع از شورای نگهبان به قلم تحریر درآورد که هنوز با مراجعه به آرشیو روزنامه همشهری به راحتی قابل دسترسی است.
وی با توجه به حقوق بالایی که از این روزنامه دریافت میکرد حتی مطالبی را در هفته دفاع مقدس نیز در این روزنامه نگاشته است.
بها دادن به نفیسه کوهنورد بدان جا ختم شد که وی به عنوان خبرنگار همشهری در کنفرانس مطبوعاتی سیدمحمد خاتمی حاضر شد و با ظاهری نامناسب به نمایندگی از روزنامهای که مدیر مسئولی آن را محمود احمدینژاد برعهده داشت، درخصوص خط قرمزهای ایجاد شده برای مطبوعات سخن گفت.
این امر به همراه نامه مدیر کل وقت مطبوعات خارجی وزارت ارشاد مبنی بر فعالیت کوهنورد برای شبکه غیرقانونی سی.ان.ان ترک در تهران باعث شد، بالاخره وی مجبور به ترک روزنامه همشهری شود ولی کوهنورد به دستور خاتمی بالافاصله درگروه سیاست خارجی روزنامه ایران مشغول بکار شد.وی مدتی پس از روی کار آمدن احمدینژاد در دولت نهم ایران را ترک کرد.
* فریبا صحرایی
صحرایی که در حال حاضر خبرنگار شبکه بی.بی.سی فارسی در پاریس است، از دیگر افرادی است که سالیانی را در روزنامه همشهری به فعالیت پرداخته است.
صحرایی به نسبت کوهنورد، سابقه طولانیتری دراین روزنامه داشت ولی در عرصه سیاست، مهارت و تبحر خاصی نداشت و فعالیت خود را در این روزنامه در گروه علمی، فرهنگی متمرکز کرده بود.
صحرایی نیز از خبرنگارانی بود که در دوره مدیر عاملی شیخعطار بر روزنامه همشهری توانست تاحد قابل ملاحظهای رشدکرده و با تدارک تیمی رسانهای از حد خبرنگاری معمولی فراتر رفته و به سمت مسئول ویژه نامههای دانشجویی این روزنامه ارتقاء پیدا کند.
البته نوع قرار داد صحرایی با مدیران روزنامه همشهری نیز جالب توجه بود چرا که وی علاوه بر دریافت حقوق ثابت کارمندی خود از این روزنامه قرار داد چند گانهای نیز به عنوان پیمانکار برای انتشار ویژهنامههای دانشجویی و سایر ویژهنامههایی که بعدها نیز منتشر کرد، منعقد کرده بود که درآمد قابل توجهی را عاید وی مینمود.
هر چند که دوستان صحرایی به خوبی میدانستند که وی اعتقاد چندانی به این نظام و حتی مسائل مذهبی ندارد و وضعیت خانوادگی وی نیز تا حدود زیادی موید این مساله بود اما وی با حفظ ظاهر و دوری از مسائل سیاسی توانسته بود اعتماد مدیران روزنامه همشهری را به خوبی جلب کند و امتیازات ویژهای را از آنان دریافت نماید.
نکته جالب آنکه فریبا صحرایی در مدت مسوولیت انتشار ویژهنامههای دانشجوی روزنامه همشهری و در اوج فعالیتها و فضای سیاسی دانشگاهها در سال 82 تا 83، نه تنها به هیچ وجه به پوشش اخبار در این راستا اقدام نمیکرد بلکه در نشریه تحت مسئولیت خود، مطالبات دانشجویان را صرفاً صنفی ،مسائل علمی، ازدواج دانشجویی و حتی غذایی عنوان مینمود و حتی در مواردی شدت فعالیتهای سیاسی دانشجویی را محکوم مینمود و به همین دلیل است که سخن گفتن وی در شبکه بی.بی.سی فارسی علیه نظام تعجب بسیاری از افرادی که با وی همکار بودند را تا حدود زیادی برمیانگیزد.
صحرایی نیز چندی بعد به بهانه ادامه تحصیل ایران را به مقصد کانادا ترک و از همان موقع همکاری خود را وب سایت بی.بی.سی فارسی آغاز کرد. وی سپس از آنجا به بی.بی.سی در پاریس پیوست.
* امید پارسانژاد
امید پارسانژاد برخلاف دو چهره قبلی، از افراد جلوی دوربین بی.بی.سی فارسی به شمار نمیآید و ترجیح میدهد بیشتر در پشت صحنه این شبکه به ایفای نقش بپردازد.
وی در آخرین سمت خود در روزنامه همشهری، مسئولیت صفحه آخر این روزنامه که یکی از صفحات پرمخاطب همشهری است را برعهده داشت.
پارسانژاد نیز چهره ای سیاسی به شمار نمیآمد و بیشتر سعی میکرد خود را چهرهای اهل مطالعه به ویژه در زمینههای تاریخی نشان دهد! امری که چندان دور از حقیقت هم نبود و باعث شده بود که وی در جرایدی مانند شرق نیز ستون ویژهای تحت این عنوان داشته باشد.
به دلیل تاکید مدیران وقت همشهری بر غیرسیاسی شدن این روزنامه، پارسانژاد به همراه یکی از دوستان بسیار صمیمی خود با عنوان (ن - ک) توانستند با انعقاد قراردادی با دو برابر مبلغ متعارف ضمائم روزنامه همشهری، امتیاز انتشار ویژه نامه روزنامه همشهری با عنوان "ایرانشهر " را دریافت نمایند؛ ویژهنامهای که در افزایش تیراژ همشهری نیز تاثیر به سزایی داشت و از سویی باعث شد وضعیت مالی افرادی که مسئولیت انتشار این ویژهنامه را برعهده داشتند به کلی متحول شود.
پارسانژاد تبحر ویژهای در عرصه تاریخ مشروطه داشت و سینمای ایران را نیز به خوبی میشناخت و از جمله افرادی بود که بی سروصدا ایران را ترک کرده و از ابتدای تصمیم برای آغاز به کار بی.بی.سی فارسی به این شبکه در لندن پیوست.
*یوسف عزیزی بنیطرف
یوسف عزیزی بنیطرف هرچند که از خبرنگاران بی.بی.سی به شمار نمیآید ولی از جمله کارشناسانی است که در بیشتر برنامههای این شبکه که به مسائل اعراب و به ویژه فلسطین و اسرائیل مربوط است، حضور فعال و چشمگیری دارد.
بنیطرف متولد سوسنگرد در استان خوزستان، اما ساکن تهران بود و از اعضای کانون نویسندگان ایران و عضو افتخاری "اتحادیه نویسندگان عرب " به شمار میآمد.
وی به نسبت هر سه چهره قبلی که عنوان شد، چهرهای سیاسیتر و کاملاً شناخته شده است که در همشهری نیز سابقه فعالیت طولانی مدت دارد.
علی رغم سوابق کاملاً مشخص و مبرز تجزیه طلبی و پانعربیسم وی، در زمان مدیریت اصولگرایان بر روزنامه همشهری نیز وی تا مدتی به فعالیت خود در این روزنامه و انتشار مقالات خود، علی رغم فراز و فرودهایی که در کار وی وجود داشت ادامه میداد چند هفته پس از بروز ناآرامی در اهواز و سایر شهرهای خوزستان، ماموران امنیتی روز پنجم اردیبهشت سال 78، با مراجعه به خانه یوسف عزیزی بنیطرف واقع در یوسف آباد تهران، وی را بازداشت کردند که البته پس از دو ماه بازداشت، روز هفتم تیر ماه 87 با وثیقه چند صد میلیون تومانی آزاد شد.
بازداشت عزیزی بنیطرف پس از انجام یک سخنرانی در کانون مدافعان حقوق بشر صورت گرفت که طی آن این نویسنده و روزنامهنگار، به "سرکوب خشونت بار ناآرامیهای خوزستان " اعتراض کرده بود.
پس از محکومیتهای قضایی که برای وی به دلیل فعالیتهای او در خارج از روزنامه همشهری ایجاد شد، وی نیز کشور را ترک نمود.
همان طور که از بررسی نمونهوار چهار تن از چهرههای مطرح رسانهای شبکه بی.بی.سی فارسی مشاهده شد این افراد از چهرههای برجسته مخالف نظام و حتی از روزنامهنگاران برجسته اصلاحطلب نیز نبوده و از جمله افرادی بودند که اتفاقاً در دوره مدیریت اصولگرایان بر مطبوعات غیرسیاسی مانند همشهری رشد کرده و زمینه ارتقاء و حتی خروج از کشور را یافتند.
نکته دیگر آنکه این افراد (غیر از گزینه چهارم) برخلاف ژست روشنفکری و ضدنظامی که در حال حاضر در این شبکه گرفتهاند، در ایران جدا از مکنونات قلبیشان، کاملاً در زمینههای غیرسیاسی و حتی در جهت اهداف رسانهای اصولگرایان قلم میزدند اما به قول معروف "سخنی کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند " و شاید علت عدم موفقیت نسبیب رسانههای اصولگرا در تجربههایی مانند روزنامه همشهری یا حتی روزنامه ایران استفاده از چنین افرادی باشد چرا که متاسفانه جریان اصولگرا هنوز هم به روزنامهنگاری و کار رسانهای به عنوان یک وسیله استراتژیک بلندمدت نمینگرد و علیرغم فعالیتهای چند سال اخیر مانند راهاندازی دانشکده خبر ایرنا، باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه خبری توانا و شبکه خبر دانشجو به تربیت بلندمدت و برنامهریزی شده نیروهای رسانهای و خبری رو نیاورده است لذا تا زمانی که اصولگرایان به استفاده و مطرح کردن چهرههایی مانند افراد فوق الذکر روی بیاورند، تنها به تربیت نیرو برای رسانههای بیگانه پرداختهاند.
روزنامه رسالت نوشت:
شنیده های موثق حاکی است تعدادی از سرمایه داران ترکیه ای در دیداری که هفته گذشته با یکی از بزرگان جریان اصلاحات داشته اند زمینه های همکاری های متقابل را مورد بررسی قرار داده اند. اخبار رسیده حاکی است در این دیدار سرمایه داران ترکیه ای پیشنهاد تهیه و راه اندازی شبکه ماهواره ای جهت پوشش فعالیت های اصلاح طلبان را مطرح کرده اند که قرار شده پس از طرح و بررسی در جلسه سران اصلاح طلب و نحوه پاسخ دادن به تقاضاهای سرمایه داران ترکیه ای در این باره تصمیم گیری شود.
گفتنی است این روحانی مدعی اصلاح طلبی در ایام نوروز با لباس شخصی سفر به ترکیه داشت.
فضایل و مناقب فاطمه علیهاسلام بیرون از حد شمارش است. او در هر زمینه از امور زندگی بر تمام زنان عالم پیشقدم بود و گوی سبقت را درایمان و عبادت و زهد و حجاب و. . . ،از همگان ربود و در شوهرداری و ایثار و انفاق و مروت و عدالت و. . . سر آمد همه گشت تا در ردیف کامل ترین زنان عالم جای گرفت و به « سیده النساء » ملقب گردید و از دست مبارکش معجزات زیادی جاری و از سرچشمه علم اولین و آخرین سیراب گشت.
فاطمه علیهاسلام چنان جایگاه بلندی در قلب پیامبر اکرم پیدا کرد که محبت و شیفتگی رسول خدا نسبت به او زبانزد خاص و عام شد و تعبیرات بسیار بلند و لطیفی از زبان رسول خدا نسبت به آن گوهر تابناک تراوش نمود.
او با سختیها و مشکلات فراوان بزرگ شد و هنوز یکی دو سال بیشتر از عمر شریفش نگذشته بود که با پدر بزرگوارش در شعب ابوطالب گرفتار تحریم اجتماعی بتپرستان شد و در حدود پنج سالگی که از آن محاصره نجات یافت، مادر مهربانش را از دست داد. در هشت سالگی مجبور به هجرت به مدینه شد ولی علیرغم همه آن نابسامانیها، وقتی به سن بلوغ رسید بهقدری در کسب معارف الهی پیش رفته بود که چشم بزرگان عرب به او دوخته شده بود و خواستگاران فراوانی داشت که با پیشنهاد مهریههای سنگین ،افتخار همسری با او را خواستار بودند. اما رسول خدا در جواب آنها میفرمود :« ازدواج دخترم فاطمه به امر خدا است.» سرانجام حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیهالسلام، یگانه شخصیتی که صلاحیت همسری و همشانی با فاطمه علیهاسلام را داشت، به خواستگاری او آمد. رسول خدا هم به اذن خداوند، و رضایت فاطمه با ازدواج آنها موافقت فرمود.
مهریه فاطمه تعیین شد و پس از عقد آسمانی و شادباشی بهشتی، آن وصلت فرخنده به اطلاع عموم مسلمانان مدینه رسید و رسول خدا صیغه عقد را جاری فرمود.
سال چهارم بعثت بود که خداوند اراده فرمود به پیامبر گرامیاش هدیهای بهشتی و تحفهای گرانبها عطا فرماید؛ دختری که نسل پاک رسول خدا از طریق او تکثیر گردد. برای دریافت این هدیه الهی، مقدماتی لازم بود. لذا از جانب حضرت حق دستورات لازم برای آمادگی رسول خدا و خدیجه داده شد و سپس فاطمه علیهاسلام در بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت، در سرزمین توحید، مکه معظمه ، متولد شد و دنیا را به نور وجود خود منوّر ساخت.
او دختری بود به سیمای خاکیان، ولی برتر از ملائک، چرا که خلقتش از نور بود و بویش بوی بهشت.
فاطمه علیهاسلام نامهای بسیاری دارد که هر کدام دارای معانی و مفاهیم بلند و ملکوتی است. فاطمه علیهاسلام در خانه رسول خدا بزرگ شد و با مجاهدات و تلاش پیگیرش، تحت تربیت رسول مکرم، به مقامات بلند معنوی دست یافت؛ بهطوری که در ستایش او چندین آیه قرآنی نازل شد. رسول خدا به تربیت دختر عزیزش توجه خاصی داشت، در فرصتهای مناسب او را به بیاعتنایی به دنیا و ادب و ایثار و حفظ حجاب و. . . ترغیب میفرمود و با نصایح گوناگون و امید بخشیدن به فضل پروردگارو توجه به ذکر و تسبیح الهی به تربیت وی همت میگماشت. پیامبر اکرم بارها در سخنانش مقام و موقعیت والای فاطمه را برای مسلمانها بیان میکرد و میفرمود: « فاطمه سبب خلقت افلاک است و ملائکه الهی در خدمت او هستند. او را اذیت نکنید که اذیت او اذیت من است . فاطمهی من، اهل بهشت است و در قیامت با از شیعیانش شفاعت می کند. »
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]