سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش را بطلبید و آن را با بردباری و وقار زینت دهید و برای آن کس که به او دانش می آموزید ، فروتنی نمایید . [امام صادق علیه السلام]
 
دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 9:16 عصر
 
ما یقین داریم که با دعای حضرت صدیقه طاهره (س)، امنیت تهران برقرار است.
شیعه آنلاین: الان که در أیام فاطمیه به سر می‌بریم، مردم عزاداری خود را عظیم تر از سابق انجام دهند، ان شاءالله این احتمال برطرف خواهد شد. البته همان طور که اشاره شد امنیت تهران با دعای حضرت صدیقه طاهره برقرار است و جای هیچگونه نگرانی نیست.


حضرت آیت الله شیخ «خلیل مبشر کاشانی» از مراجع عظام تقلید در پایان درس خارج فقه خود که در حسینیه مرحوم حضرت آیت الله «مرعشی نجفی» و با حضور جمع زیادی از فضلاء و روحانیان برگزار شد، به تحلیل شایعه اخیر زلزله در تهران پرداخت و ضمن رد وقوع زلزله در تهران افزود: اگر آن شایعه صحت و مستند صحیحی داشته باشد، به برکت حضرت زهرا (س) این احتمال برطرف خواهد شد. ما یقین داریم که با دعای حضرت صدیقه طاهره (س)، امنیت تهران برقرار است.

گفتنی است نظر فوق از آنجا حائزاهمیت است که این مرجع تقلید، از اساتید برجسته اخلاق و عرفان اسلامی نیز به شمارمی‌رود و از محضر پرفیض عرفای نامداری چون حضرات آیات عظام «بهاءالدینی»، سید «عبدالکریم کشمیری»، شیخ «جعفر مجتهدی» و «آقافخرتهرانی» کسب فیض نموده است.

حضرت آیت الله «مبشر کاشانی» درپایان با اشاره به عنایات حضرت زهرا (س) به مردم ولایی تهران خاطرنشان کرد: زلزله در تهران از نگاه روایات محتمل است اما زمان آن معلوم نیست. درزمان‌های گذشته نیز بعضی بزرگان در عالم رویا و مکاشفه خبردارشده‌اند که در تهران زلزله خواهد شد و در مکاشفه دیگری دیدند که حضرت زهرا (س) دست‌های مبارک خود را به طرف آسمان بالا برده و دعا می‌فرمایند که خدایا عذاب را ازمردم تهران بردار، زیرا این مردم برای حسین من عزاداری می‌کنند.

این روحانی برجسته در ادامه افزود: الان که در أیام فاطمیه به سر می‌بریم، مردم عزاداری خود را عظیم تر از سابق انجام دهند، ان شاءالله این احتمال برطرف خواهد شد. البته همان طور که اشاره شد امنیت تهران با دعای حضرت صدیقه طاهره برقرار است و جای هیچگونه نگرانی نیست.

دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:34 عصر

صمد مرفاوی در نشست خبری پیش از بازی استقلال تهران و الشباب عربستان تاکید کرد که تیمش بازی دشواری پیش رو دارد و برای دستیابی به سه امتیاز تلاش خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از ریاض، سرمربی تیم فوتبال استقلال ایران با تاکید بر اهمیت دیدار مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: بازی مهم و سختی را پیش رو داریم زیرا در این دیدار تنها یکی برنده خواهد شد و تیم بازنده باید حذف شود، به همین خاطر تلاش می‌کنیم که بازی خوبی ارائه دهیم.

وی افزود: استقلال باید برنده دیدار باشد. هر تیمی که می‌خواهد صعود کند باید خوب بازی کند. ما نیز تلاش می‌کنیم بازی را به نفع خود تمام کنیم.

مرفاوی همچنین با بیان اینکه همه بازیکنان را در اختیار داریم گفت: آسیب دیده، مصدوم و محروم نداریم و با آمادگی کامل به عربستان آمدیم و برای به دست آوردن سه امتیاز تلاش خواهیم کرد.

وی افزود: شرایط استقلال از نظر روحی و روانی بسیار خوب است و با بازی‌هایی که در لیگ ایران انجام داده‌ایم از نظر انگیزه نیز در وضعیت خوبی قرار داریم. به هر حال برای اینکه بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم آمادگی کامل را داریم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما کدام تیم شانس قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را دارد گفت: تیم‌ها همه خوب هستند. تیم‌هایی که به مرحله یک هشتم آمدند شرایط یکسانی برای کسب قهرمانی دارند. تیم‌های ایرانی نیز در وضعیت خوبی قرار دارند. الشباب و الغرافه هم تیم‌های قدرتمندی هستند.

مرفاوی در ادامه با انتقاد از شیوه‌ی اعطای میزبانی به تیم‌ها در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: اگر شرایط تغییر کند و AFC برنامه‌ای را طراحی کند که در آن میزبانی‌ها در یک هشتم نهایی نیز به صورت رفت و برگشت باشد، بهتر خواهد بود. می‌دانم شرایط سخت است و کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز با توجه به فشردگی مسابقه‌ها این برنامه را گذاشته است اما به هر حال برگزاری مسابقه‌های یک هشتم با یک بازی حذفی، ممکن است آسیب‌های زیادی را برای تیم‌ها داشته باشد. اگر فکری کنند قطعا به نفع فوتبال آسیا خواهد بود.

به گزارش ایسنا، همچنین فرهاد مجیدی نیز که به عنوان کاپیتان تیم فوتبال استقلال در جلسه پرسش و پاسخ پیش از دیدار با الشباب حضور یافته بود، با تاکید بر اینکه الشباب تیم قدرتمندی است ابراز امیدواری کرد که استقلال بتواند با تاسی از نقاط قوت خود و به جهت داشتن انگیزه فراوان در مقابل الشباب عربستان به پیروزی برسد.

 


دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:32 عصر
 

مدیر برنامه‌های افشین قطبی از رسانه‌ها خواسته "عینک قطبی را بزرگ نکنید"، فدراسیون فوتبال از روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها می‌خواهد "کاری به سفرهای شخصی سرمربی تیم ملی نداشته باشند" و حتما این بار هم رسانه‌ها نباید کاری داشته باشند که "چرا کنفرانس مطبوعاتی قطبی باید در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟!"

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، برچسبی که از ابتدا و در نخستین روزهای حضور قطبی در فوتبال ایران بر روی او خورد این بود که "قطبی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفه‌ای" است و رفتار و منش این "بزرگ شده در فوتبال حرفه‌ای" می‌تواند درسی برای مربیان آماتور و غیر حرفه‌ای(!) فوتبال ایران باشد اما هرچه می‌گذرد نتیجه عکس به دست می‌آید.

قطبی در دومین سال حضورش در پرسپولیس شبانه از ایران می‌رود و به بهانه قطع شدن مداوم اینترنت و دور بودن دوش حمام از محل تمرین (به استناد حرف‌های مدیرعامل سابق پرسپولیس) ترجیح می‌دهد "هواداران بزرگ پرسپولیس" را بدون خداحافظی ترک کند و حتی یادش می‌رود که همین باشگاه برای همسرش نمایشگاه بزرگ نقاشی برپا کرد!

پس از بازگشت به ایران هم وقتی سرمربی تیم ملی شد سفرهای گاه و بی‌گاهش به خارج از کشور داشت دردسرساز می‌شد و اگر ورود فدراسیون فوتبال نبود شاید این دردسر به مشکلی بزرگ برای او و فدراسیون فوتبال تبدیل می‌شد.

این اواخر هم که پس از انجام مراسم قرعه‌کشی رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در قطر، تا چند روز کسی از سرمربی تیم ملی بی‌خبر بود و حتی علی کفاشیان هم به رسانه‌ها گفت که از قطبی خبری ندارد و نمی‌داند او در کجای دنیاست.

پنج‌شنبه قبل هم که کلاه و عینک مارک‌دار قطبی سوژه رسانه‌ها شده بود و رسانه‌ها مدام به این "مربی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفه‌ای" یادآور می‌شدند که استفاده مربی تحت قرارداد فدراسیون با برندهایی که با فدراسیون فوتبال قراردادی ندارد خلاف حرفه‌ای‌گری است و پاسخ مدیر برنامه‌های قطبی که همسایه سرمربی تیم ملی هم به حساب می‌آید این بود: "عینک قطبی را بزرگ نکنید". ای به چشم آقای مدیر برنامه، اما این حق را به رسانه‌ها و افکار عمومی بدهید که بپرسند "چرا باید کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟" آیا این حرفه‌ای‌گری است؟

آیا این توجیه که "می‌خواهم به خبرنگاران ناهار بدهم" توجیه منطقی است؟ آیا اصلا وظیفه سرمربی تیم ملی است که به خبرنگاران ناهار بدهد؟ آیا نمی‌شد نشست مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در کمپ تیم‌های ملی که با هزینه چند صد میلیونی توسط فدراسیون ساخته شده برگزار می‌شد و برای تلطیف فضا خبرنگاران در کنار کادر فنی ناهار می‌خوردند؟ آیا این وظیفه مسوول رسانه‌ای تیم ملی است که با رسانه‌ها تماس بگیرد و اعلام کند که کنفرانس مطبوعاتی قطبی در رستوران فلانی برگزار می‌شود؟ آیا دلیلی دارد که در رسانه ملی اعلام شود که سرمربی تیم ملی در رستوران ... کنفرانس مطبوعاتی دارد؟ آیا برگزاری نشست‌های مطبوعاتی وظیفه روابط عمومی فدراسیون نیست و آیا مگر کنفرانس‌های قبلی که در فدراسیون برگزار می‌شد ایرادی داشت؟

راستی آقای قطبی یک سوال دیگر، پیم فربیک و گاس هیدینک هم به خبرنگاران در رستوران اقوام‌شان ناهار می‌دهند؟!


دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:30 عصر
 
اصولا پز مال زن‌ها و جزء غرور زن‌هاست ولی در مردهای ما هم این پز به شدت دیده می‌شود.
دکتر ابراهیم فیاض: متاسفانه در جامعه ما مردها (پسرها) دخترگونه تربیت می‌شوند، برای همین به شدت در تمام دوران زندگی‌شان با ویژگی‌های زنانه و موضوعی که عامه به آن زن‌ذلیلی می‌گویند درگیر هستند و روحیات مادرانه و زنانه بر تمامی بخش‌های جامعه مسلط می‌شود. وقتی این اتفاق می‌افتد ما چیزی جز مردان مهربان و زن‌ذلیل دستمان را نمی‌گیرد. حالا با این شرایط اگر انتظار دارید مردها یا پسرهای ما سراغ شغلی مردانه، یدی و سخت بروند انتظار دوری است چون در جامعه ما بچه‌ها و فرزندان مادرگونه هستند و به همین دلیل جسارت مردانه ندارند.

در ساختاری این‌چنینی که توضیح دادم مردان شدیدا حالت انفعالی دارند و زن‌ها در خانواده و جامعه به نوعی حکومت می‌کنند. برای همین مردها در کارهای جدی منفعل می‌شوند، تقریبی عمل می‌کنند و هیچ خلاقیتی ندارند. مثلا شما فوتبالیست‌های ایرانی را نگاه کنید، وقتی می‌روند اروپا نمی‌توانند خودشان را نشان دهند و کنار گذاشته می‌شوند چون اروپایی‌ها این روحیه مردان ایرانی را کشف کرده‌اند. آنها می‌بینند ایرانی‌ها یا فوتبال درگیرانه انجام نمی‌دهند یا وقتی انجام می‌دهند طرف را مصدوم می‌کنند؛ برای همین سریع ایرانی‌ها را از تیمشان کنار می‌گذارند. این روحیه‌ همان روحیه زن‌گونه است که یا ناتوان هستند یا آن‌قدر توانا که به هیچ‌وجه کوتاه نمی‌آیند.

جوان‌ها می‌گویند فلان کار در شان من هست، فلان کار نیست یا فلان چیز را انجام می‌دهم و فلان چیز را انجام نمی‌دهم.

این هم همان حالت زنانگی جیب خالی و پز عالی است. اصولا پز مال زن‌ها و جزء غرور زن‌هاست ولی در مردهای ما هم این پز به شدت دیده می‌شود. به همین دلیل کار پشت میزی و راحت و پر دک ‌و پز جزء ایده آل‌های مردها شده است.

الان زن‌ها سراغ کارهای سخت رفته‌اند و مردها همچنان دنبال کار راحت هستند. برای زن‌های ما کار کسر شان نمی‌آورد اما مردها کارهایی را در شان خودشان نمی‌دانند که باعث شده زن‌ها افسرده، سردمزاج و مضطرب شوند چون احساس می‌کنند آنها مدیر هستند و در خانواده مسؤولیت دارند، نه مردها!


دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:29 عصر
به گزارش «تابناک»، مدارک به دست آمده، به خوبی روشن است که دزدیدن این نمادهای شهری، فارغ از یک دزدی ساده و یا سودجویانه است، چرا که حضور جرثقیل، مدت زمان طولانی جابه‌جایی و همچنین کنترل با دوربین‌های مداربسته؛ همه و همه نشان از آن دارد که یا سارقان با لباس‌های رسمی ـ مأموران نظامی و یا شهرداری ـ این کار را کرده و یا اینکه خودسرانه این سرقت‌ها را انجام داده‌اند!

بنا بر این گزارش، احتمال وجود دسته دوم در این ماجرا بیشتر است، چرا که سابقه انجام چنین فعالیت‌هایی از سوی این افراد در تهران و برخی شهرهای بزرگ وجود دارد و می‌توان گفت، احتمالا این افراد بر پایه یک احساس وظیفه (؟!) چنین کارهایی می‌‌کنند و با توجه به پشتوانه‌هایی که دارند، دستگیری و یا پیگیری مجدانه موضوع زیاد در دستور مدیران قرار نمی‌گیرد.

به هر روی، آنچه مسلم است اینکه انگیزه اصلی این سرقت‌ها به هیچ وجه جنبه اقتصادی نبوده و به احتمال زیاد یک جریان فکری افراطی پیگیر این ماجراست که به راحتی هم «دم به تله نمی‌دهد»؛ آن هم به واسطه اتصال به برخی منابع فکری افراطی.

انگیزه‌های اصلی این رویدادها در شهری که بدون تردید به خاطر دوربین‌های پلیس به ویژه در مراکزی که سرقت‌ها انجام گرفته و همچنین حضور نیروهای حراست و نگهبان مجموعه‌های مذکور، جای هیچ تردیدی را باقی نمی‌گذارد که این کارها، با انگیزه‌ای اعتقادی صورت می‌گیرد و البته با برخی هماهنگی‌ها هم به انجام می‌رسد.
نکته قابل تأمل دیگر، تعلل و نوعی بی‌اعتنایی به این ماجراست، به گونه‌ای که در موضعگیری‌ها کمتر به اصل داستان و یا چگونگی وقوع و یا روند رسیدگی به این پرونده اشاره می‌شود؛ آن هم در کشوری که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی آن در سطح دنیا و با عملیات‌هایی فوق‌العاده پیچیده و مشکل، زبانزد سرعت و دقت در نتیجه‌گیری است.

دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:27 عصر
 
شامپوهایی که از اول ژوئیه اجازه ورود به قطر را ندارند ساخت هفت کشور اسپانیا، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، اردن، هند، ویتنام و ایران هستند.
 قطر واردات هفت نوع شامپوی تولیدی از کشورهایی مثل اسپانیا و ایران را به دلیل آلودگی به دیوکسان 1.4 ممنوع کرد.

یک مقام وزارت محیط زیست قطر گفت به زودی واردات کلیه شامپوهای حاوی ماده سمی دیوکسان 1.4 به این کشور ممنوع می شود.

این ماده که به طور معمول در مواد شوینده و آرایشی یافت می شود می تواند باعث بروز بیماری سرطان شود.

صیف کویری رئیس اداره آزمایشگاه های وزارت محیط زیست قطر افزود: این ممنوعیت از اول ژوئیه سال جاری اعمال می شود. از این تاریخ به بعد محصولات شامپویی باید از کشورهای مبداء گواهی مبنی بر عدم وجود دیوکسان 1.4 را دریافت کنند.

بر اساس گزارش پنینسولا عربستان سعودی و امارات نیز تصمیم مشابهی را اتخاذ کرده اند.
شامپوهایی که بدین ترتیب از اول ژوئیه اجازه ورود به قطر را ندارند ساخت هفت کشور اسپانیا، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، اردن، هند، ویتنام و ایران هستند.

دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:26 عصر
 
طبق تصمیم مسوولان ، تندیس های جدید ، متعلق به شخصیت هایی که مجسمه هایشان دزدیده شده نخواهد بود و قرار است شخصیت های انقلابی جایگزین آنها شوند.
عصرایران : با ناپدید شدن مجسمه های مشاهیر ایرانی از معابر و پارک های تهران ، قرار است تندیس های جایگزین آنها در پایتخت نصب شود.

طبق تصمیم مسوولان ، تندیس های جدید ، متعلق به شخصیت هایی که مجسمه هایشان دزدیده شده نخواهد بود و قرار است شخصیت های انقلابی جایگزین آنها شوند.

در راستای جایگزینی مجسمه ها نیز سفارش ساخت مجسمه شهید همت داده شده و قرار است تندیس این شخصیت بزرگ دفاع مقدس در نیمه نخست امسال در منطقه 22 تهران نصب شود.

تا کنون مجسمه های مشاهیری چون شهریار ، استاد معین ، شریعتی ، صنیع خاتم ، ستار خان ، باقر خان و ... از نقاط مختلف تهران ناپدید شده اند و مسوولان نیز مدعی اند که مجسمه ها دزدیده شده اند.

هر چند ساخت و نصب تندیس چهره های انقلاب مانند شهیدانی که همه ما حتی زندگی خود را مدیون آنها هستیم ، اقدامی ارزشمند است و تا کنون نیز در این باره سهل انگاری شده ، اما مسوولان محترم نباید به گونه ای عمل کنند که احساس تقابل بین مشاهیر تاریخی ایران و چهره های ارزشمند دوران معاصر از جمله دفاع مقدس پدید آید.

در تهران به این بزرگی ، حتماً برای تندیس همه چهره های ایرانی ، از دانشمندان و شاعران و متفکران وهنرمندان گرفته تا سرداران شهید و رهبران انقلابی و مشاهیر دینی جا وجود دارد و مردم نیز همه آنان که در جایگاه خود خدمتگزار ایران بوده اند را دوست دارند.

بنابر این از مسوولان می خواهیم تندیس های مفقوده را با همان مشاهیر جایگزین کنند و در عین حال ساخت و نصب تندیس های جدید نیز که می تواند مشتمل بر چهره های با ارزش انقلابی باشد را نیز پی بگیرند.

دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:12 عصر
 
چادر و زبان فارسی، سفیران فرهنگی ایران در لبنان
دوره‌ای که زنان چادری، توریست‌های ایرانی در لبنان بودند، دیگر گذشته و زنان لبنانی اکنون به چادر روی آورده‌اند.
چادر به سر کردن زنان لبنانی به معنای آن نیست که آنان ناگهان مذهبی شده اند. آن ها با این کار استحکام محور تهران- جنوب لبنان را مورد تأکید قرار می دهند.

اشپیگل آنلاین در گزارشی می نویسد: بازار فروش چادر مشکی در لبنان روز به روز گرم تر می شود، بچه ها در مدرسه فارسی یاد می‌گیرند و در تلویزیون نیز برنامه‌های فرستنده های دولتی ایران پخش می شود. ایران با واسطه حزب الله لبنان، به یک تهاجم فرهنگی همه جانبه در جنوب این کشور دست زده است.

چادر مشکی در بازار بیروت به قیمت 50 یورو به فروش می رسد. فروشنده ای می گوید: آن دوره ای که زنان چادری، توریست های ایرانی در لبنان بودند، دیگر گذشته است و زنان شیعه لبنان اکنون به چادر روی آورده اند.

به گزارش اشپیگل آنلاین، با ایجاد 13 مدرسه به نام مدارس مهدی، آموزش زبان فارسی در کلاس های ابتدایی مدت هاست که آغاز شده و تنها در دوسال اول حدود 2000 کودک از خانواده های شیعیان لبنانی، در این کلاس ها شرکت دارند. فارسی اولین زبان خارجی در این مدارس است. حتی خانواده‌های شیعه‌ای که فرزندان خود را به مدارس حزب‌الله نمی‌فرستند، به آموزش زبان فارسی در مدارس علاقه نشان می‌دهند.

جمهوری اسلامی ایران از طریق تلویزیون العالم، دیدگاه های سیاسی خود را در منطقه پخش می کند و دفتر این فرستنده تنها در بیروت 100 کارمند دارد.

عاطف موسوی که مدیر دفتر بیروت این شبکه است، می‌گوید که بینندگان برنامه‌های جمهوری اسلامی روز به روز افزایش می‌یابند. به گفته او، این شبکه مقام سوم را در منطقه دارد و بعد از "الجزیره" و "العربیه" قرار گرفته است.

به گفته امل سعد غُریب، نویسنده کتاب "حزب الله: سیاست و مذهب"، چادر به سر کردن زنان لبنانی به معنای آن نیست که آنان ناگهان مذهبی شده اند. آن ها با این کار استحکام محور تهران- جنوب لبنان را مورد تأکید قرار می دهند.

دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 8:3 عصر

در هر مملکتی که قانون وبرنامه حکمران باشد یقینا طی را مقصود وبیشرفت بسیار آسان خواهد بود اما با وجودی که در کشور ما هم قوانین وهم برنامه ریزی نسبتا خوبی وجود دارد اما در اجرای بسیاری از امور دارای ضعف وعقب ماندگی ودر برخی مواقع به جای بیشروی بسروی داریم واقعا چرا شاید یکی از این عوامل سلیقه ای رفتار کردن مدیران مملکت باشد ویقینا نیز چنین است اگر مملکت بر اساس قوانین واحکام مجلس ورهبری نظام اداره شود در آن حال فرقی نمی کند که رئیس جمهور احمدی نژاد باشد ویا کس دیگری زیرا نها د ی که رییس جمهور عهده دار آن است قوه مجریه نظام بشمار میرود وباید اجرا کنند قوانین باشد اما صد افسوس که هر رییس جمهور ومسئولین تحت اختیار ایشان که بر سر کار می آیند دست به تغییرات اساسی میزنند که در بسیاری مواقع باعث فلج شدن اجزا می شود واین برای مملکتی که در تحریم بسر می برد یعنی مصیبت .


دوشنبه 89 اردیبهشت 20 , ساعت 7:27 عصر

 

در خسروشهر نیز قبل از احداث وشروع به کار مدارس به سبک امروزی تعلیم و آموزش به صورت مکتب خانه بوده است بیشتر این مکتب ها در مساجد ودر فصول سرد سال که فرصت برای تعلیم وجود داشت تشکیل می شد ودر آن مکتبها به تدریس مشغول بودند در این مکتب خانه ها دانش آموزان روی زمین ودور هم می نشستند و از تخته سیاه ونیمکت خبری نبود ثبت نام در این مکتبها شرایط خاصی نداشت ودر واقع بیشتر آنها را علاقمندان به یادگیری قرآن تشکیل می دادند

و این مکتبها بیشتر در فصول پاییز وزمستان پر رونق بود و اصولا آموزش به صورت شفاهی بود .

در سال 1310 هجری شمسی اولین مدرسه به سبک امروزی در محله سادات شهر بنام مدرسه ناصر خسرو شروع به کار کرد .این مدرسه با پایمردی ومدیریت شخصی بنام حاج مدیر تاسیس شد .مدرسه ناصر خسرو چهار کلاس درس داشت از معلمین این مدرسه می توان از مرحوم آقای صحاف ونیز مرحوم آقای اهرابی نام برد در سال 1341 این مدرسه از ناصر خسرو به مدرسه فردوسی تغییر نام داد ودر سال 1361 تخریب ودر محل آن مدرسه راهنمایی سارا احداث شد .

ا ولین دبیرستان شهر : جریان تشکیل کلاسهای دبیرستاننیز در خسروشاه جالب توجه است به این خاطر که در سال 1343 اولین بار کلاس دهم در خسروشاه در قهوه خانه مرحوم حاج فرج فرجی که از طرف اداره آمزش وپرورش آن زمان اجاره شده بود تشکیل گردید.

 

 


<   <<   51   52   53   54   55   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ