بخشدار خسروشهر در نشست شورای اداری خسروشهر گفت: ایجاد نمایندگی بعضی ادارات در خسروشهر ضروری است.
سیدحسن موسوی در این نشست با اشاره به قابلیتها و ظرفیتهای قابل توجه خسروشهر اظهار داشت: خسروشهر با وسعت 245 کیلومتر مربع؛ بیش از 11 درصد از مساحت شهرستان تبریز را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در بخش تربیت بدنی دو باب سالن ورزشی در حال فعالیت بوده و یک باب دیگر نیز در حال افتتاح است.
موسوی، در بخش فرهنگی به فعالیت سه کتابخانه عمومی و یک مجتمع فرهنگی هنری و یک کانون تازه احداث ویژه آموزش و پرورش اشاره کرد.
وی همچنین از تحصیل 900 دانشجو در مراکز آموزش عالی پیام نور و آزاد خسروشهر خبر داد و اظهار داشت: زمینهای مورد نیاز به صورت رایگان در اختیار این دو واحد دانشگاهی قرار گرفته است.
بخشدار خسروشهر ادامه داد: 11 روستای این بخش دارای آب لولهکشی بوده و طرح اصلاح آب روستای اسفهلان از محل اعتبار ستاد حوادث به مبلغ 120 میلیون تومان در حال اجراست. وی با بیان اینکه تمام روستاهای منطقه از نعمت برق و مخابرات برخوردار هستند، خواستار اجرای شبکه شهری آب و فاضلاب خسرو شهر شد.
بخشدار خسروشهر، مشکلات این شهر را احداث جاده مواصلاتی کشتارگاه صنعتی تبریز، اجرایی کردن احکام کمیسیون ماده 99، مشخص کردن حریم جغرافیایی خسروشهر با حریم شهر جدید سهند، تأمین اعتبار لازم برای کشاورزان و باغداران صدمه دیده در اثر سرمازدگی، احیای آثار بافت فرهنگی «قزقلعهسی» و حل مشکل اراضی ملی و کشاورزی روستاهای «آخولا»، «ساتلو» و «نوجهده»، تخصیص اعتبار کافی برای دهیاران، تخصیص اعتبار مورد نیاز تربیت بدنی و تسریع در آبرسانی آب روستای «قلعهچه» بیان کرد و افزود: ایجاد نمایندگی بعضی ادارات از جمله بنیاد مسکن، بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش خسروشهر ضروری است.
روابط عمومی تربیتبدنی آذربایجان شرقی، علی سعیدلو در جلسه مشترک با رؤسا و نایب رئیسان بانوان هیئتهای ورزشی آذربایجان شرقی گفت: با برنامهریزی اصولی و تدوین سیاست پنج ساله و با توجه به وجود ظرفیت و توانمندی بالا، آذربایجان شرقی میتواند در دو سال آینده جزو سه تیم برتر ورزشی کشور شود.
وی در ادامه افزود: ورزش در دنیا علاوه بر مسائل بنیادی و ایجاد شادابی و نشاط در جامعه، یکی از شاخصهای کارآمدی نظامها بوده و در ارزیابی و موفقیت یک نظام، مورد توجه خاص قرار دارد.
رئیس سازمان تربیت بدنی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص ورزش و همگانی کردن آن در بین مردم جامعه اظهار داشت: طبق فرموده مقام معظم رهبری، توسعه جامعه منوط به توسعه ورزش همگانی و داشتن افرادی سالم است؛ ما نیز روی ورزش همگانی سرمایهگذاری خاصی انجام دادهایم.
سعیدلو گفت: تلاش تربیتبدنی بر این اصل استوار است که بتواند مردم را روزانه نیم ساعت به ورزش ترغیب کند تا به این طریق جامعهای شاداب و خدمتگزار داشته باشیم.
وی اضافه کرد: سرمایهگذاری دولت نهم در بخش سختافزاری ورزش به اندازه تمام دولتهای قبلی بوده و بر اساس این سرمایهگذاریها، قهرمانان بسیاری را در عرصه آسیایی و جهانی معرفی کردهایم و 30 مورد قهرمانی و عناوین دوم و سومی آسیا و جهان را در سالجاری کسب کردهایم.
سعیدلو با اشاره به اهمیت و جایگاه تبریز در عرصه ورزش کشور خاطرنشان کرد: جایگاه این شهر نباید از ردههای دوم و سومی کشور پایین تر قرار گیرد و تربیتبدنی، از جوانان این خطه که آماده و سرشار از استعدادهای پنهان هستند، حمایتهای لازم را انجام خواهد داد.
در این جلسه رؤسا و نایب رئیسان بانوان هیئتهای ورزشی استان، مشکلات، نظرات و خواستههای خود را بیان داشتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز به نقل از روابط عمومی اداره کل بازرسی استان آذربایجان شرقی، با نظارت و حضور کارشناسان این اداره کل، مناقصه یکی از شرکتهای دولتی به مبلغ یک میلیارد و 444 میلیون ریالی ابطال شد.
بنابراین گزارش یکی از شرکتهای دولتی که بدون در نظر گرفتن شرایط فنی مندرج در مناقصه اقدام به اعلام فرد برنده و عقد قرارداد کرده بود که شرکت مذکور از صلاحیت و توانایی لازم در تحویل موضوع مناقصه برخوردار نبوده در نتیجه برابر پیگیریهای به عمل آمده مناقصه مذکور و قرارداد منعقده ابطال و مقرر شد با رعایت موارد قانونی مناقصه مذکور تجدید شود.
* بازگشت حدود 80 هکتار اراضی ملی و دولتی به بیتالمال
به گزارش روابط عمومی اداره کل بازرسی استان آذربایجان شرقی، با تلاش و همت بازرسان اداره کل حدود 80 هکتار از اراضی ملی به بیتالمال بازگردانده شد.
این مقدار زمین که توسط یکی از دستگاههای دولتی استان آذربایجان شرقی تحویل یک مرجع خصوصی شده بود براساس بازرسیهای صورت گرفته و تمهیدات لازم به بیتالمال بازگردانده شد.
این گزارش حاکی از این است که مسئولان مربوطه اعلام کرده بودند قطعه زمین مذکور برای حفظ و نگهداری به آن مرجع خصوصی تحویل شده بود.
* تعطیلی مطب یک پزشک عمومی در شهرستان تبریز
براساس بازرسیهای صورت گرفته از معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان و بررسی برخی مطبهای پزشکان در سطح شهرستان تبریز، یکی از موارد که در آن افراد غیرمجاز اقدام به طبابت میکردند پلمب شد.
در این مطب علاوه بر اخذ هزینههای درمانی غیرمتعارف به کارگیری افراد فاقد صلاحیت به کارگیری، که سریعا نسبت به تعطیلی مطب و معرفی مسئولان به هیئت تخلفات اقدام شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» به نقل از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کیومرث هاشمی افزود: با توجه به تأکید اسلام بر آموزش شنا به کودکان و نوجوانان همچنین ارتقاء سطح سلامت دانشآموزان و اجرای سند چشمانداز 20 ساله نظام مبنی بر تبدیل ایران به کشور مترقی منطقه، وزارت آموزش وپرورش در نظر دارد آموزش شنا را در دوره ابتدایی اجباری کند.
وی با تأکید بر لزوم جذب نیروی متخصص برای تحقق این امر گفت: با حمایت رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش موفق به اخذ مجوز استخدام 20 هزار نیروی تحصیل کرده ورزش در سال جاری شدیم که مرحله ثبتنام این متقاضیان به پایان رسیده است.
هاشمی خاطرنشان کرد: کتاب راهنمای معلم برای دورههای مختلف تحصیلی در رشته تربیت بدنی توسط سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی تدوین شده است و امسال در اختیار معلمان ورزش قرار میگیرد.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در امور تربیت بدنی و سلامت، رشتههای مجاز ورزشی در آموزش و پرورش را 26 رشته خواند و افزود: قصد داریم این تعداد را به 35 رشته افزایش دهیم به طوری که اکثر رشتههای ورزشی تحت پوشش قرار گیرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس 24 ، در ثروتمندترین روستای چین ، یک آسمانخراش قد علم کرده است. حال این گونه مشهور شده است که اهالی این روستا دیگر از زمین نه برنج یا گندم ، بلکه آسمان خراش می رویانند.
این آسمانخراش با 328 متر قرار است پانزدهمین آسمانخراش بلند جهان لقب بگیرد.
در بالاترین نقطه آن نیز رستورانی گردان ساخته خواهد شد که از این لحاظ در جهان رقیبی نخواهد داشت.
جائومینگ و همسرش همراه 200 نفر دیگر از ساکنان روستا هر کدام معادل یک میلیون یورو در ساخت این آسمانخراش سرمایه گذاری کرده اند.
این روستا در 30 سال به لطف ده ها شرکت تاسیس شده در آن به ثروتمندترین روستای چین تبدیل شده است.
این روستا 1500 سکنه بومی دارد که هر کدام از آنها خانه و خودروی شخصی دارند.
قانون این روستا این است که هر کس بخواهد از روستا برود باید همه مال و اموالش را بگذارد و بگذرد و این را سازندگان آسمانخرانش مذکور نیز می دانند و به همین علت به هیچ وجه هدفشان ترک روستا نیست
وی که با یک سایت خبری وابسته به اصلاح طلبان خارج از کشور گفتگو کرده است اظهار داشت:" اینک پس از تجارب تمام عمرم، برای من دغدغه اصلی حفظ ایران است و بر این اساس است که میگویم امروزه ما به خاطر بقای ایران، برانداز نیستیم"
سحابیبا اینکه گفته است قصد ساختار شکنی ندارد در اظهاراتی متناقض افزود:مقامات جمهوری اسلامی برای حفظ حاکمیت هم که شده بایستی احمدینژاد را برکنار کنند. چه برای حفظ ایران و چه برای جمهوری اسلامی برکناری احمدینژاد امری حیاتی و مهم است!
وی با ابراز امیدواری نسبت به آینده جنبش سبز از هواداران جنبش خواست تا " شیب را کم کنند. ابراز انتقادات و اعتراضات را آرامتر کنند و فکر پیروزی کوتاهمدت نباشند. ولی آنقدر روحیه داشته باشند که هر چه طرف مقابل ضربه میزند کوتاه نیایند و از طرف دیگر تندروی و عجله نکنند.
میرحسین موسوی که از ابتدای سال جدید و با کوتاه شدن دست وی از فرهنگستان هنر اوقات فراغت بیشتری پیدا کرده است، دید و بازدید از خانواده های زندانیان و محکومان دادگاه ها را جزء برنامه های اصلی خود قرار داده است و مرتب با همسرش به دیدار زندانیان و خانواده های آنان می رود.
دو نکته تبعیض آمیز و گزینشی در دید و بازدیدهای موسوی و همسرش با این خانواده ها و زندانیان مشخص شده که اسباب نارضایتی را به همراه داشته است نکته اول اینکه موسوی و همسرش فقط به دیدن خانواده هایی که همسر و یا فرزندان آنها به خاطر مقابله با نظام، هتاکی به مسئولین و شرکت داشتن در حوادث و آشوب های خیابانی دست داشته اند می روند و خانواده هایی که حامی جنبش فتنه و یا سبز مورد علاقه موسوی نباشند در لیست بازدیدهای موسوی قرار نمی گیرند و نکته دوم اینکه میرحسین موسوی در این دیدارها به تناسب حمایت و تلاش آن خانواده و یا عضو زندانی از موسوی آنان را مورد حمایت مالی ویژه قرار می دهد. اخبار رسیده حاکی است که موسوی در دید و بازدیدهای سیاسی کارانه خود مبالغی بین15 تا30 میلیون تومان به خانواده های مختلف پرداخت کرده است که درز کردن این مطلب به علت دلخوری و نارضایتی خانواده های زندانی شده که چرا باید با برخوردهای گزینشی و تبعیض آمیز موسوی روبه رو شوند؟
به گزارش تابناک دریابان علی شمخانی وزیر دفاع دولت خاتمی در یادداشتی نوشت: چه بسیار گمنامان غیر سرداری که لحظات حضورشان در جبهههای جنگ تحمیلی، افتخارات ماندگاری را رقم زده و اینها بیشتر از دیگران میتوانند تعریف «اسوه» به مفهوم تکرارپذیری را داشته باشند و هم سرداران بینام و نشانی در طول و عرض جبهههای نبرد ستاره رخشندهای بودند که امروز متناسب با منزلت جهادیشان نام و نشان درخوری ندارند.
سکوت ما، تلاش و ارتباط بستگان و مرتبطان با شهدا، برخورد تبعیضآمیز اصحاب امکانات به دلیل روابط عاطفی خاص با برخی شهدا و یا عدم اطلاع و ناآگاهی و یا تجلیل به منظور جبران جفا، منجر به پدیدار شدن این صحنهها شده است.
علی هاشمی، سرداری سرافراز و سیدالشهدای سرداران گمنام است. مناعت طبع شخصی ایشان ناشی از تربیت خانوادگی و رسومات قبیلهای و قومی در حیات و کسوت رزمندگیاش در شهادت و کسوت «عند ربهم یرزقون» نیز تداوم پیدا کرده است.
رفتار و منش حاج علی هاشمی، تفسیر حلم و بردباری است؛ هرچند که روانهسازی این نوع واژگان برای شهدا و شهیدی همچون عالی هاشمی، دشوار است. هنگامی که به این جملات میاندیشم که چرا ما عادت کردهایم به این «مرده بد و زنده خوب» نداشته باشیم، چیدمان کلمات در تجلیل از ایشان که بر گردن من و ما حق دارند، صدچندان دشوار مینماید.
جغرافیای حضور علی هاشمی در جبهههای نبرد جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس محدود، اما مدت زمان حضور نامحدود و دربرگیرنده آغاز تا پایان جنگ، محل شهادت او خط مقدم و نوع شهادت او در درگیری تن به تن، تأثیرات همچون او را ابعادی ملی و ظرفیتی به پهنای تاریخی میسازد.
از روزهای آغازین ناپدید شدن علی هاشمی در ماههای پایانی جنگ به دلیل شناخت نزدیکی که از وی داشتم، هرگز سرنوشتی غیر از شهادت برای او در ذهنم رقم نمیخورد. چرا که میدانستم علی هاشمی هرگز افتخار اسارت خود را به عنوان فرمانده یک قرارگاه به صدامیان نخواهد داد و برای جلوگیری از این امر تا آخرین گلوله خواهد جنگید.
این دو یعنی رفتار و منش مشخصی ناشی از روحیه جهادگری و میل شیعی عربهای خوزستان و نیز نوع و محل و مدت زمان حضور در جنگ و نقش او و نیز نوع شهادت ایشان و بیست سال گمنامی پس از پایان جنگ تاکنون، از او شخصیت ممتاز و متمایزی میسازد که سکوت ما را باید بشکند. اصحاب امکانات را به سمت شاخصهای گمنامان به تحرک وابدارد و در نداشتن بستگان فعال در پیگیری تجلیل از او، سکه علمداری سرداران گمنام هشت سال دفاع مقدس را به نام ایشان ضرب زده و او را سیدالشهدای سرداران گمنام بنامیم و در کنار رفع تحریفات روایی از جنگ، تاریخسازی غیرواقعی از جنگ در رفع تبعیض از برجستهسازی شهدای جنگ غفلت نکنیم.
نماد و یادمان علی هاشمی، فراتر و برجستهتر از همه نمادها و یادمانهای جنگی احداث شده تاکنون در خطه خوزستان از شلمچه تا چنگوله است و بیشتر از غربت و مظلومیت جنگ و رزمندگان واجد پیام است. هرچند لوح تلاشهای مؤمنان در نزد حضرت حق مکتوب و محفوظ است، اما برای مشعل افروزی چراغ «اسوه» سازی و عبرت و پندگیری ما بندگان عاصی خداوند در عالم فنا این نیز یک مجاهده به شمار میآید.
علی هاشمی، کرخه کور را به کرخه نور و هور را به منطقهای برای عبور از بنبست جنگ نابرابر تبدیل کرد.
مشهورسازی هور گمنام، آمادهسازی و شناسایی آن، تمهید مقدمات لازم برای غلبه بر مزیتهای دشمن با رعایت غافلگیری، ناکارآمدسازی قدرت آتش دشمن (ادارات و توپخانه) و ناممکن سازی بهکارگیری قدرت زرهی و کمتأثیرسازی قدرت برتر هوایی دشمن نکات چهارگانهای است که در فعالیت همراه با سکوت، قرارگاه سری نصرت توسط علی هاشمی با هدایت فرماندهی کل سپاه برادر محسن رضایی رقم زده شد و در آن سالهای سخت 62 و 63، هور را معبری برای پیروزی بر اراده حبلی شکستناپذیری دشمن مبدل ساخت و این مهم به جز از علی هاشمی و تیم بومیاش برنمیآمد.
تبدیل شدن نام کرخه کور به کرخه نور با عملیات شبیخون ابتدای جنگ توسط علی هاشمی خود داستانی جذاب، غرورآفرین در اذهان باقی گذارده که نباید نقشآفرین ایشان را در آغاز جنگ در مقایسه با حضور مؤثرش در عملیات خیبر و بدر کمرنگ سازد.
علی هاشمی از معدود افرادی است در سپاه پاسداران که در زمینههای ظهور قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران ایفای نقش کرده است؛ قدرت دریایی که امروز پس از ظهور قدرتمندانهاش در مانورهای اخیر، وزیر دفاع آمریکا را وادار به اعتراف به این کار میکند که باید در ساختار نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا تغییرات اساسی ایجاد کرد، چرا که با راهبردهای سنتی، نمیتوان نوع نگاه دگرگون شده به دریا توسط مدافعان دریایی جمهوری اسلامی ایران در منطقه سوقالجیشی خلیج فارس عرض اندام پیروزمندانه داشت و این قدرت امروز، ناشی از نوع نگاه متفاوتی است که ما به دریا از نقطه هور با حضور آن سلحشور گمنام پیدا کردیم.
به همرزمانش که با او جنگیدند، به حیات سعیدش، به شهادت مسعودش به خانواده صبورش، به مردم و خطه سلحشور خوزستان ستایش که در کلام امام به اسلام ادای دین کرده است و به عربهای هماره مدافع حق از واقعه جهاد دیروز تا جهاد هماره جاری درود میفرستم.
دریابان علی شمخانی
واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد در این حادثه که در مدرسه ای در هیوستن واقع در ایالت تگزاس امریکا روی داد ، یک معلم با بی رحمی دانش آموز خود را کتک زد.
تصاویر مربوط به این صحنه با دوربین تلفن همراه یکی از دانش آموزان که در کلاس حضور داشت ، گرفته شد.
معلم که در تصویر بلوز آبی رنگ به تن دارد بارها دانش آموز 13 ساله خود را کتک می زند.
دیگر دانش آموزان هم با نگاه کردن این صحنه می خندند.
مادر این پسر 13 ساله با دیدن این صحنه علیه این معلم شکایت کرده است.
به گزارش میراث آریا، وزارت گردشگری هند در صدد است با کمک موسسه مدیریت مسافرت و گردشگری این کشور به آموزش و تعلیم 1400 راهنمای گردشگری مسلط به زبانهای چینی، روسی، کرهای،آلمانی،ژاپنی،فرانسوی، اسپانیولی، ایتالیایی،تایلندی یا پرتغالی به منظور سهولت در خدمات رسانی به گردشگران خود در طول برگزاری بازیها بپردازد.
وزیر گردشگری هند خاطر نشان کرد: اگرچه زبان رسمی بیشتر کشورهای مشترک المنافع انگلیسی است اما این اقدام تنها برای تسهیل حضور گردشگران کشورهای غیر انگلیسی زبان که برای تماشای این مسابقات به هند مسافرت میکنند صورت خواهد گرفت.
براساس قوانین موسسه مدیریت مسافرت و گردشگری، راهنمایانی که برای این منظور انتخاب میشوند، حداقل باید یکی از 10 زبان مورد نظر را به صورت کامل مسلط باشند.
علاوه بر آن آموزشهایی درخصوص تاریخ، جامعه و بناهای مهم دهلی و دیگر مناطق نزدیک به این شهر به راهنمایان داده خواهد شد.
به گفته رئیس موسسه مدیریت مسافرت و گردشگری هند، راهنمایان موظفند علاوه بر معرفی جاذبههای شهر دهلی دررصورت تمایل گردشگران به بازدید از دیگر نقاط کشور آنها را همراهی کنند از اینرو شناخت دیگر نقاط مهم توریستی برای راهنمایان از نکات مهم در هنگام برگزاری این کلاسها خواهد بود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]